Odysseakis Δημοσιεύτηκε November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2014 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα κάποιες προτάσεις για smartphone μέχρι 200€ . Απλά να έχει μεγάλη αυτονομία . Edited November 10, 2014 by Odysseakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Odysseakis Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Sorry το διόρθωσα ! Ποίο από τα 2 moto G ; http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html http://www.skroutz.gr/s/4294295/Motorola-Moto-G-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μoto G στα 199 από κατάστημα της γειτονιάς σου και άστα όλα τα άλλα! Μην γράφεις κεφαλαία...θεωρείται ότι μας βάζεις τις φωνές. +1 από μένα. Βγάζει 3+ μέρες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Odysseakis Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 To πρώτο είναι το φετεινό, με την 5άρα οθόνη, την κάρτα μνήμης και τα διπλά μπροστινά στεροφωνικά ηχεία. Αυτό εδώ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=4&435=on&436=on&428=on&434=on&661=2542_661&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5&banner=12025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 +1 από μένα. Βγάζει 3+ μέρες. εννοεις βγαζει 3 ημερες η μπαταρια ; Γιατι φοραει ιδια μπαταρια με το moto G το πρωτο....το οποιο εμενα μου εβγαζε στην καλυτερη 12 ωρες. Αυτο εχει 5αρα οθονη αρα θα βγαζει λιγοτερες ωρες. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα κάποιες προτάσεις για smartphone μέχρι 200€ . Απλά να έχει μεγάλη αυτονομία . Η αυτονομία εξαρτάται από την χρήση που του κάνεις... Εγώ πχ τρώω στην καθισιά μου 2 μπαταρίες των 6400mah ημερησίως!!!! Αυτό τί σημαίνει ότι το κινητό μου (Note 3) δεν έχει καλή αυτονομία; Εγώ πάντως επειδή ψάχνω κινητό για τη γυναίκα μου μέχρι τα 200 ευρώ, έχω βρει το Samsung S4 mini. Edited November 10, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 εννοεις βγαζει 3 ημερες η μπαταρια ; Γιατι φοραει ιδια μπαταρια με το moto G το πρωτο....το οποιο εμενα μου εβγαζε στην καλυτερη 12 ωρες. Αυτο εχει 5αρα οθονη αρα θα βγαζει λιγοτερες ωρες. To 1o moto G βγάζει σε φίλη μου 4 μέρες. Διαρκώς WiFi και Bluetooth. Λίγο 3g. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 To 1o moto G βγάζει σε φίλη μου 4 μέρες. Διαρκώς WiFi και Bluetooth. Λίγο 3g. Φιλε Γιωργο καλημερα . Ενταξει κανει μικρη χρηση η φιλη σου,το δικο μου κινητο εχει μονιμα 3G γιατι δεν εχω στη δουλεια Wi-fi . Αυτο " τρωει" την περισσοτερη μπαταρια και η ομιλια,μιλαω 2-3 ωρες στο 8ωρο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Φιλε Γιωργο καλημερα . Ενταξει κανει μικρη χρηση η φιλη σου,το δικο μου κινητο εχει μονιμα 3G γιατι δεν εχω στη δουλεια Wi-fi . Αυτο " τρωει" την περισσοτερη μπαταρια και η ομιλια,μιλαω 2-3 ωρες στο 8ωρο. Δεν αμφισβήτησα, απλώς έγραψα αυτό που γνωρίζω. Νομίζω ότι και το καλοκαίρι που είχε 3g συνέχεια ανοικτό κρατούσε 2 μέρες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν αμφισβήτησα, απλώς έγραψα αυτό που γνωρίζω. Νομίζω ότι και το καλοκαίρι που είχε 3g συνέχεια ανοικτό κρατούσε 2 μέρες. θα μαθω συντομα...βασικα μολις το πηρα . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapetan Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδιά γιατί δεν παίζουν ατόφιοι κινέζοι σ' αυτή τη κατηγορία ; Πιστεύω ότι υπάρχουν καλά τέτοια. Μη ξεχνάτε ότι όλα στη Κίνα γίνονται. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Παιδιά γιατί δεν παίζουν ατόφιοι κινέζοι σ' αυτή τη κατηγορία ; Πιστεύω ότι υπάρχουν καλά τέτοια. Μη ξεχνάτε ότι όλα στη Κίνα γίνονται. ! Λάθος είσαι. Υπάρχουν καλύτερα!!!! Σύγκρινε απλά τα specs αυτής της συσκευής με κάποια της Ελληνικής αγοράς....:lol: Για αγορά από Ελλάδα,θα συμφωνήσω ότι το Moto G είναι μονόδρομος. Edited November 11, 2014 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά γιατί δεν παίζουν ατόφιοι κινέζοι σ' αυτή τη κατηγορία ; Πιστεύω ότι υπάρχουν καλά τέτοια. Μη ξεχνάτε ότι όλα στη Κίνα γίνονται. ! Μπορεί να υπάρχουν, αλλά αν σου κάτσει η στραβή θα είσαι 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μπορεί να υπάρχουν, αλλά αν σου κάτσει η στραβή θα είσαι 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο. 2 μηνες και λιγους λες ! Μακρια απο κινα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα κάποιες προτάσεις για smartphone μέχρι 200€ . Απλά να έχει μεγάλη αυτονομία . Εγώ που το ψάχνω για μένα με αυτά τα λεφτά αποφάσισα να πάρω το LG G2 με 154€ αν και μέχρι το τέλος του μήνα που θα το πάρω θα είναι ακόμη πιο φθηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ που το ψάχνω για μένα με αυτά τα λεφτά αποφάσισα να πάρω το LG G2 με 154€ αν και μέχρι το τέλος του μήνα που θα το πάρω θα είναι ακόμη πιο φθηνό. Καλημέρα. Και εγώ που ψάχνω το LG G2 για την αδερφή μου 154 δεν το βρήκα πουθενά !!!!! Μήπως έχεις κάνει ένα μικρό λαθάκι στο πρώτο ψηφίο ???? Αν όχι πες το σε όλους να πάμε σαν τρελοί !!!!:lol::lol::lol: Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ που το ψάχνω για μένα με αυτά τα λεφτά αποφάσισα να πάρω το LG G2 με 154€ αν και μέχρι το τέλος του μήνα που θα το πάρω θα είναι ακόμη πιο φθηνό. 154Ε που το βρήκες να πάρω 2-3? Με καμια επιδότηση μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Για το g2 mini λέει ο φίλος από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλό είναι όταν μιλάτε για αυτονομία να λέτε πόσες ώρες οθόνη βγάζει, είναι πιο ενδεικτική η αναφορά, για παράδειγμα το δικό μου Huawei honor 3c αν πω ότι ότι βγάζει 2 μέρες (που βγάζει... 1μέρα και 17 ώρες συνεχόμενα με όλα ανοικτά) μπορεί σε κάποιον άλλον να βγάζει πολύ λιγότερο ή πολύ παραπάνω, αν όμως πω 4+ ώρες το ίδιο θα βγάλει σε όλους σχεδόν με πολύ μικρή απόκλιση. Και αν καταλάβετε φίλε μου το προτείνω γιατί έχει και καλή μπαταρία και 5αρα οθόνη με λογικές διαστάσεις αλλά και είναι αρκετά δυνατό, με 2 γιγα ραμ και τετραπυρινο επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts