Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο GEarbest

Hello guys,

I am so sorry for the late message.

We are trying our best to deal with the bug of cubot s200.

We will set up a new system, it is on testing.

About the original orders which ordered at $86 or $84. We will ship them to you at the price you ordered.

Even if we are in the state of losing money.

I hope you can understand us.

Have a nice day!

Οπότε αναμονή πάλι

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την εγγύηση ρε παιδιά τι παίζει?Επειδή το gearsnet δίνει όλο και όλο 6 μήνες.Δεν καλύτερα να έχεις ένα χρόνο (πχ e-fox) και να δώσεις ένα 10άρικο παραπάνω,ακόμα και σε κινέζικο,να έχει το κεφάλι σου ήσυχο?? :wacko:

Με την εγγύηση ρε παιδιά τι παίζει?Επειδή το gearsnet δίνει όλο και όλο 6 μήνες.Δεν καλύτερα να έχεις ένα χρόνο (πχ e-fox) και να δώσεις ένα 10άρικο παραπάνω,ακόμα και σε κινέζικο,να έχει το κεφάλι σου ήσυχο?? :wacko:

Για αυτους που το πηραν 68 ευρω και ακομη και για μας που το πηραμε στα 77 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει θεμα εγγυησης,στην χειροτερη αν χαλασει στους 8-10 μηνες το πετας καλυτερα απ'το να πληρωσεις να παει στην Κινα να περιμενεις 2-3 μηνες να το φτιαξουν και να το ξαναστειλουν!

εγώ πάντως με το cubot s168 είμαι εντυπωσιασμένος και ποντάρω όλα μου τα λεφτά στο οτι και το s200 θα είναι value for money :wink:

πάλι καλά που θα τα στείλουν, παρόλο που έκαναν πατάτα, πρέπει να πάει ένας απο το Γερμανό να τους διξει 5 πράγματα όπως με τα iphone :whistle:

Edited by dark_master
Mi Note 3

Εγω το δοκιμασα με το κουπονι και η τιμη δεν αλλαζει καθολου.

Τους το ειπα σε mail, παραθετοντας και link απο αλλα site, που στην ιδια τιμη δινουν και καποια δωρακια

Πάτησες Update Order;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Λίγο υπομονή , το διορθώνουν, Μόλις ειναι έτοιμο θα μας το ανακοινώσουν.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Για αυτους που το πηραν 68 ευρω και ακομη και για μας που το πηραμε στα 77 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει θεμα εγγυησης,στην χειροτερη αν χαλασει στους 8-10 μηνες το πετας καλυτερα απ'το να πληρωσεις να παει στην Κινα να περιμενεις 2-3 μηνες να το φτιαξουν και να το ξαναστειλουν!

συνηθως οτι προβλημα ειναι να βγει ειναι μεσα στις πρωτεςς μερεσ αντε στον πρωτο μηνα ,,,, για μετα θα πρεπει να συνοδευεται και με καποια πτωση και να εχει φαει ξυλο.

παδια οποιος παραλαβει, θα ηθελα μια επιβεβαιωση για αριθμο σημειων οθονης, πχ με αυτο

Το περιμένω για την γυναίκα μου , να περιμένεις νέα γύρω στα Χριστούγεννα όμως γιατί ακόμα δεν έχουν παραλάβει ούτε τα μαγαζιά 26/11 παραλαμβάνουν νομίζω

LeEco Le max 2 [x820]

Το περιμένω για την γυναίκα μου , να περιμένεις νέα γύρω στα Χριστούγεννα όμως γιατί ακόμα δεν έχουν παραλάβει ούτε τα μαγαζιά 26/11 παραλαμβάνουν νομίζω

ναι σπυρο, ειναι presale. εχω διαβασει καπου οτι η οθονη ειναι 5 σημειων

αλλα θελω να το επιβεβαιωσω. ελπιζω μην ειναι 2. επισης ψαχνω την εκδοση του bluetooth...

Edited by telefoneri

Sakis92 κι εμενα στην αγορα του s168 Pending ηταν ως την μερα που το εστειλαν δεν ειναι τιποτα.

Τελικα υπαρχει κουπονι?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Sakis92 κι εμενα στην αγορα του s168 Pending ηταν ως την μερα που το εστειλαν δεν ειναι τιποτα.

Τελικα υπαρχει κουπονι?

Υπάρχει το S200MK αλλά ακόμη υπάρχει κάποιο θέμα με την ενεργοποίησή του.Περιμένουμε ενημέρωση απο Gearbest για την διόρθωση..

....

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Στο Paypal για οσους το παραγειλαν απο GearBest λεει Pending στην πληρωμη ;

Ναι ο λόγος φαίνεται στο gearbest

Payment Authorization: Add to Cart now and submit payment. The payment will not be processed until 3-5 business days before product dispatch. Take advantage of the best price now and shop with confidence.

Κάτω από το add to cart με το θαυμαστικό

LeEco Le max 2 [x820]

το οποίο σημαίνει 99.99 $ , πάντως γενικά οι τιμές είναι υποκειμενικές σε όλα τα μαγαζιά , πρέπει να έχουν μεγάλο αέρα και απλά αρχίζουν με υψηλή τιμή και αρχίζουν να κατεβαίνουν μέχρι να δουν που θα αρχίσει η πώληση να προχωράει.

Αυτό έπαθαν με το s200 , είδαν τις πωλήσεις του s168 με το κουπονάκι , είδαν επίσης ότι με το κουπονάκι τα presale άρχισαν να τρέχουν και είδαν ότι έχει ψωμί και έκοψαν το κουπόνι στο μισό

LeEco Le max 2 [x820]

το οποίο σημαίνει 99.99 $ , πάντως γενικά οι τιμές είναι υποκειμενικές σε όλα τα μαγαζιά , πρέπει να έχουν μεγάλο αέρα και απλά αρχίζουν με υψηλή τιμή και αρχίζουν να κατεβαίνουν μέχρι να δουν που θα αρχίσει η πώληση να προχωράει.

Αυτό έπαθαν με το s200 , είδαν τις πωλήσεις του s168 με το κουπονάκι , είδαν επίσης ότι με το κουπονάκι τα presale άρχισαν να τρέχουν και είδαν ότι έχει ψωμί και έκοψαν το κουπόνι στο μισό

Εγω παλι Σπυρο νομιζω οτι εχουν κανένα 25$ κερδος στο συγκεκριμενο. Ειδαν οτι το εβαλαν σχεδον κοστος και το εκοψαν αμεσως. Δεν νομιζω να ξαναπαίξει κοστος εκτος αν το κανουν κοντα στα Χριστουγεννα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εγω παλι Σπυρο νομιζω οτι εχουν κανένα 25$ κερδος στο συγκεκριμενο. Ειδαν οτι το εβαλαν σχεδον κοστος και το εκοψαν αμεσως. Δεν νομιζω να ξαναπαίξει κοστος εκτος αν το κανουν κοντα στα Χριστουγεννα.

Προφανως θα παιζει και διαφορετικη συνδιαλλαγη με την εταιρια.

αλλο να κανεις ενα promotion και να παρεις 200 κομματια και αλλο να ζητησεις 10.

Δεν θα παρεις την ιδια τιμη.

Βεβαια αο οτι εχω καταλαβει το συγκεκριμενο καταστημα προσπαθει εστω και με ελαχιστο κερδος σε καποιες περιπτωσεις να γινει το ονομα, ο leader στην cubot.

Official video από την Cubot

Α.Einstein

ναι σπυρο, ειναι presale. εχω διαβασει καπου οτι η οθονη ειναι 5 σημειων

αλλα θελω να το επιβεβαιωσω. ελπιζω μην ειναι 2. επισης ψαχνω την εκδοση του bluetooth...

στο oficial βιντεο πάντως λέει 5 σημείων

Official video από την Cubot

LeEco Le max 2 [x820]

Πριν λίγο έκανα τεστ (εικονική αγορά) στο site της gearbest και φαίνεται το κουπόνι S200MK να δουλεύει . Τελική τιμή $96,59

Α.Einstein

Μολις το αγορασα με το κουπονι κ εξαργυρωσα κ τους πποντους με sing post 82$ απλα ειναι σε κατασταση awaiting payment ξερει κανεις ημερομηνια αποστολης?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...