lewton Δημοσιεύτηκε October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2004 Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας; Το τελευταίο φρούτο ήταν η χρέωση ανά μισό λεπτό που λάνσαρε η Telepassport. Πάρα πολλοί φαντάζομαι θα θέλουν να μάθουν τι ισχύει τελικά για να αποφασίσουν αν πρέπει να αλλάξουν εταιρία. Ελπίζω ο πίνακας που έφτιαξα να βοηθήσει. Περιέχει τις χρεώσεις για εσωτερικό (για εξωτερικό θα έμπλεκα τα μπούτια μου, sorry) των εταιριών που έχουν ήδη ανακοινώσει τα νέα τους τιμολόγια. Δεν έβαλα τις εταιρίες που δεν το έχουν ακόμα κάνει, κάθε μια θα προστίθεται μετά την ανακοίνωση των νέων τιμών της. http://dias.aueb.gr/~p3020118/myFiles/nees_hreoseis.xls Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Mπραβο lewton εισαι ο μονος που παραμενεις πιστος και βοηθας την κατασταση στην σταθερη τηλεφωνια Παρε το καρμα σου. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Δικαιωματικά μία θετική κάρμα κι απο εμένα για την προσπάθεια. :) Αν και οι αντικειμενικοί κατάλογοι δεν φέρουν θαυμαστικά... ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (24 Οκτ. 2004 , 12:31) Δικαιωματικά μία θετική κάρμα κι απο εμένα για την προσπάθεια. :) Αν και οι αντικειμενικοί κατάλογοι δεν φέρουν θαυμαστικά... ;) Στο πρώτο update τα θαυμαστικά θα βγουν. Μπήκαν για να βγάζουν μάτι επειδή είναι κάτι πρώτη φορά βλέπουμε με τόσο μεγάλο βήμα χρέωσης (παλιότερα πάλι η Telepassport είχε τα 9 δευτερόλεπτα) και κάποιος μπορεί να μην το προσέξει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Θα συμπληρώσεις ΠΟΛΥ σύντομα τον πίνακα :alien: EΡΧΕΤΑΙ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (24 Οκτ. 2004 , 13:55) Θα συμπληρώσεις ΠΟΛΥ σύντομα τον πίνακα :alien: EΡΧΕΤΑΙ... ;) Πολύ άργησε. :!: Αν και οι παλιές της τιμές είναι καλύτερες από τις καινούριες αρκετών. Αν ρίξει και την ελάχιστη χρέωση θα την προτιμήσω! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Εφτιαξα έναν πίνακα που λέει πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ πληρώνουμε αμα μιλήσουμε 30δευτ, 35δευτ, 60δευτ, 70δευτ και 301δευτ (5λεπτα + 1δευτ) Θα φωτίσει αρκετά :!: και θα δείξει οτι τελικά η TelePassport δεν βγαίνει τόσο ακριβή παρ'ολο που έχει τέτοιο απαράδεκτο ρυθμό χρέωσης. Αυτό οφείλεται στην φθηνή τιμή που έχει. Επίσης πολύ φθηνή φαίνεται η q-telecom. :!: http://www.geocities.com/teleps2004/posoplironoume.xls Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Ναι αλλα θα πρεπει να ειμαι με το χρονομετρο στο χερι μη τυχον παω στα 31 η 61 η 121 sec? Πανακριβη ειναι!Πχ στο excelaki λες οτι στα 60 sec ειναι η φθηνοτερη,πως ομως θα ξερω οτι μιλησα 60 και οχι 61? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία για επιστροφή σε μοντέλα χρεώσεων που είναι ασύμφορα. Προφανώς αν η διάρκεια κλήσης προς κινητό είναι μεγάλη τότε πιθανά σε συμφέρει η tph. Ο πίνακας όμως έχει και λάθη. ενδεικτικά αναφέρω ότι στις κλησεις ως 30 δευτ φτηνότερη για κλήσεις προς q είναι η q και όχι η tph που λες εσύ(βάζοντας κόκκινο χρώμα στην Tph). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Surfer όντως η Vivodi αργεί πολύ να ανακοινώσει το νέο της κατάλογο. Αν βάλει κλήσεις προς κινητά χωρίς ελάχιστη χρέωση (το κόβω χλωμό βέβαια) θα την προτιμήσω και εγώ. Παρεπιπτόντως surfer τι γίνεται με την κάρτα προπληρωμένου χρόνου της Vivodi(8070807); Εδώ και δέκα μέρες δεν παίζει και όλο βγάζει μήνυμα ότι αναβαθμίζουν το σύστημα....... Δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρή συμπεριφορά........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Οπως έγραψα και στο θέμα που αναφέρεται για τις μειώσεις τιμών της TelePassport: Εστειλα e-mail στο info@telepassport.gr για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ρυθμό χρέωσης. Μόνο αμα στείλουμε πολλοί μπορεί να γίνει κάτι. Αμα αλλάξει ο ρυθμός χρέωσης τότε (και μόνο τοτε :!: ) οι τιμές θα είναι "υπερφθηνες" ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ E-MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ :!: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Επειδή νευρίασα πολύ με αυτές τις αυξήσεις στον ελάχιστο χρόνο χρέωσης στις κλήσεις προς κινητά, και πολύ περισσότερο με αυτό που έκανε η Telepassport, έστειλα ένα e-mail στην ΕΕΤΤ, όπου αναλυτικά παραθέτω την κατάσταση με τα νέα τιμολόγια και στηριζόμενος σε προτάσεις και ειλημένες αποφάσεις της ΕΕΤΤ σχετικά με το θέμα, ζητώ πολύ απλά από την ΕΕΤΤ να επέμβει άμεσα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Επισυνάπτω την επιστολή που έστειλα στην ΕΕΤΤ... :!:25-10-2004 - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (24 Οκτ. 2004 , 15:31) Surfer όντως η Vivodi αργεί πολύ να ανακοινώσει το νέο της κατάλογο. Αν βάλει κλήσεις προς κινητά χωρίς ελάχιστη χρέωση (το κόβω χλωμό βέβαια) θα την προτιμήσω και εγώ. Παρεπιπτόντως surfer τι γίνεται με την κάρτα προπληρωμένου χρόνου της Vivodi(8070807); Εδώ και δέκα μέρες δεν παίζει και όλο βγάζει μήνυμα ότι αναβαθμίζουν το σύστημα....... Δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρή συμπεριφορά........ Είναι ώρα να "μιλήσει" και η Vivo... θεωρώ ότι είναι καιρός να αναπροσαρμόσει την πολιτική της και στο voice! Για να αργεί να ανακοινώσει το νέο της τιμοκατάλογο... φαντάζομαι ότι κάτι καλό θα ετοιμάζει! Τελευταίος και καλύτερος? :worry: Τώρα... για την ελάχιστη χρέωση, τι να σου πω! ... Αφού οι εταιρίες κινητής έχουν ορίσει τα 30 sec. minimum airtime, το βλέπω χλωμό! :( Όσον αφορά το 807 0 807 ... γιατί τηλ/νείς εκεί? Έχεις στα χέρια σου κάρτα προπληρωμένου χρόνου Vivodi??? :eek: Kάνουν αναβάθμιση στο system των prepaid... "ετοιμάζεται" νέα κάρτα, η Call Plus! Οπότε, όταν όλα είναι έτοιμα... θα "δεις" δελτίο τύπου, παράλληλα θα "κυκλοφορεί" στην αγορά και θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις! Για ποιο λόγο να συνδεθείς τώρα στο 807 0 807 ??? Έχεις "παλιά" κάρτα Vivodi??? Aν ναι, call στο 13880 και να αναφέρεις το πρόβλημα ΜΑΖΙ ΜΕ το serial number της κάρτας σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αντε να δούμε το νέο κατάλογο. Μακάρι να έχει καλές τιμές! Για την κάρτα. Ναί έχω στα χέρια μου μια παλιά κάρτα που εδώ και πάνω από δέκα μέρες δε μπορώ να χρησιμοποιήσω. Η VIVODI CALL PLUS έχει ήδη κυκλοφορήσει. Εγώ τη βρίσκω στην επαρχία , σκέψου στην Αθήνα. Για του λόγου το αληθές δες το site της vivodi που ανακοίνωσε τιμοκατάλογο της κάρτας, που λες ότι δεν έχει κυκλοφορήσει, με ημερομηνία 19/8/04 http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=109 Είναι κρίμα που δε λειτουργεί γιατί εγώ τουλάχιστον ήμουν ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη κάρτα..... EDIT: Myphone-fun διάβασα μόλις κείμενο που έστειλες στην ΕΕΤΤ. Είναι πολύ καλό! Προτείνω (αν δε διαφωνείς βέβαια!) να χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι κομμάτια του (ή και ολόκληρο) στέλνωντας το στην ΕΕΤΤ ή αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (25 Οκτ. 2004 , 13:38) Αντε να δούμε το νέο κατάλογο. Μακάρι να έχει καλές τιμές! Για την κάρτα. Ναί έχω στα χέρια μου μια παλιά κάρτα που εδώ και πάνω από δέκα μέρες δε μπορώ να χρησιμοποιήσω. Η VIVODI CALL PLUS έχει ήδη κυκλοφορήσει. Εγώ τη βρίσκω στην επαρχία , σκέψου στην Αθήνα. Για του λόγου το αληθές δες το site της vivodi που ανακοίνωσε τιμοκατάλογο της κάρτας, που λες ότι δεν έχει κυκλοφορήσει, με ημερομηνία 19/8/04 http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=109 Είναι κρίμα που δε λειτουργεί γιατί εγώ τουλάχιστον ήμουν ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη κάρτα..... EDIT: Myphone-fun διάβασα μόλις κείμενο που έστειλες στην ΕΕΤΤ. Είναι πολύ καλό! Προτείνω (αν δε διαφωνείς βέβαια!) να χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι κομμάτια του (ή και ολόκληρο) στέλνωντας το στην ΕΕΤΤ ή αλλού... Και καλά θα κάνουμε! Αλλά μη περιμένετε να κάνει κάτι η ΕΕΤΤ. Η Telepassport δεν παρανόμησε. Αυτό που αξίζει να γίνει είναι να νιώσει την απώλεια πελατολογίου εξαιτίας αυτής της κίνησης. Τότε μόνο μπορεί να γίνει διόρθωση. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (25 Οκτ. 2004 , 13:38) EDIT: Myphone-fun διάβασα μόλις κείμενο που έστειλες στην ΕΕΤΤ. Είναι πολύ καλό! Προτείνω (αν δε διαφωνείς βέβαια!) να χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι κομμάτια του (ή και ολόκληρο) στέλνωντας το στην ΕΕΤΤ ή αλλού... Και βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομμάτια του ή και ολόκληρο για να το στείλεις στην ΕΕΤΤ. :happy: Όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει! Όσο πιο πολλοί στείλουμε κάποια διαμαρτυρία για τις νέες χρεώσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι η ΕΕΤΤ... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Μπήκε και η Columbia στον πίνακα και αφαιρέθηκαν όπως είχα υποσχεθεί τα θαυμαστικά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (26 Οκτ. 2004 , 13:26) Και βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομμάτια του ή και ολόκληρο για να το στείλεις στην ΕΕΤΤ. :happy: Όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει! Όσο πιο πολλοί στείλουμε κάποια διαμαρτυρία για τις νέες χρεώσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι η ΕΕΤΤ... :!: Εγώ θα κάνω στο κείμενο κάποιες πολύ μικρές τροποποιήσεις ( συντακτικές μόνο γιατί κατά τα άλλα το κείμενο είναι πολύ καλό ) αλλά αντί για e-mail θα το στείλω με fax. Θεωρώ πιο επίσημο το fax. Βέβαια θέλω να το στείλω με ταχυδρομείο γιατί είναι ο ποιο επίσημος τρόπος αλλά δεν ξέρω πότε θα φτάσει στην ΕΕΤΤ... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (29 Οκτ. 2004 , 04:50) Εγώ θα κάνω στο κείμενο κάποιες πολύ μικρές τροποποιήσεις ( συντακτικές μόνο γιατί κατά τα άλλα το κείμενο είναι πολύ καλό ) αλλά αντί για e-mail θα το στείλω με fax. Θεωρώ πιο επίσημο το fax. Βέβαια θέλω να το στείλω με ταχυδρομείο γιατί είναι ο ποιο επίσημος τρόπος αλλά δεν ξέρω πότε θα φτάσει στην ΕΕΤΤ... Κάνε όπως νομίζεις καλύτερα! ;) Πάντως άλλες φορές για διαφορετικά θέματα που έχω επικοινωνήσει με την ΕΕΤΤ μέσω e-mail, πάντα ενυπόγραφα, μου έχουν απαντήσει είτε μέσω e-mail είτε μέσω ταχυδρομείου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (29 Οκτ. 2004 , 04:54) Κάνε όπως νομίζεις καλύτερα! ;) Πάντως άλλες φορές για διαφορετικά θέματα που έχω επικοινωνήσει με την ΕΕΤΤ μέσω e-mail, πάντα ενυπόγραφα, μου έχουν απαντήσει είτε μέσω e-mail είτε μέσω ταχυδρομείου... Θα δω πως θα τους το στείλω. Το τροποποιημένο κείμενο θα το στείλω στο forum απλά για να υπάρχει! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Διόρθωσα το κείμενο! Τα σημεία που έχω διορθώσει δεν τα σημείωσα γιατί αυτό είναι το κείμενο που θα στείλω στην ΕΕΤΤ και δεν θέλω να είναι έτσι!25-10-2004 - Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (25 Οκτ. 2004 , 11:38) Αντε να δούμε το νέο κατάλογο. Μακάρι να έχει καλές τιμές! Για την κάρτα. Ναί έχω στα χέρια μου μια παλιά κάρτα που εδώ και πάνω από δέκα μέρες δε μπορώ να χρησιμοποιήσω. Η VIVODI CALL PLUS έχει ήδη κυκλοφορήσει. Εγώ τη βρίσκω στην επαρχία , σκέψου στην Αθήνα. Για του λόγου το αληθές δες το site της vivodi που ανακοίνωσε τιμοκατάλογο της κάρτας, που λες ότι δεν έχει κυκλοφορήσει, με ημερομηνία 19/8/04 http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=109 Είναι κρίμα που δε λειτουργεί γιατί εγώ τουλάχιστον ήμουν ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη κάρτα..... Ναι, ΟΚ! Δεν είπα ότι δεν έχει "κυκλοφορήσει η Call Plus"... Μπέρδεμα... Anyway... :worry: :cry: :X :X :X Βρήκες την κάρτα? :confused: Σημείο πώλησης? Στοιχεία???? Περιοχή, Κατάστημα κτλ.??? Από τη στιγμή που δεν "παίζει" το 807 δε θα πρέπει να πωλούνται αυτή την περίοδο. :( Μην κοιτάς τις ημερομηνίες. Είναι "inside dates" - Ενδοεταιρικές! Τώρα... για τις "παλιές κάρτες" ... παράπονα στο 13880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Εδώ και 3 μέρες παίζει πάλι το 807! Παίζει και η παλιά πάλι κανονικά Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από τιμές (έχει βέβαια χρέωση ανά λεπτό που με χαλάει πολύ!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (30 Οκτ. 2004 , 11:54) Εδώ και 3 μέρες παίζει πάλι το 807! Παίζει και η παλιά πάλι κανονικά Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από τιμές (έχει βέβαια χρέωση ανά λεπτό που με χαλάει πολύ!). Είδες??? ... Για να μην παραπονιέσαι! :) Δε μου απάντησες όμως. Πού βρήκες την Call Plus ??? Το κατάστημα & την περιοχή! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts