tomasi Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 Όπως αναφέρω και πιο πάνω είμαι ανάμεσα σε 925 και 830. Έχω το Lumia 800 και είπα να αναβαθμιστώ λίγο. Μου αρέσει το 925 αλλά δεν ξέρω τι αναβαθμίσεις θα πάρει ακόμα ( ξέρω ότι λένε 3 χρονιά ) αλλά και θα γίνει με τα windows 10. Από την άλλη λέω να περιμένω λίγο ακόμα να πέσει η τιμή του 830 και να το πάρω αλλά με προβληματίζει λίγο το μέγεθος του ( σε σχέση με το 800 ) . Είμαι ένας μέσος χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις δεν παίζω παιχνίδια ( κάτι πολύ απλά να περνά η ώρα ) Αν ξέρετε αν θα πάρει το 925 τα windows 10 μάλλον θα το τσιμπήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Όπως αναφέρω και πιο πάνω είμαι ανάμεσα σε 925 και 830. Έχω το Lumia 800 και είπα να αναβαθμιστώ λίγο. Μου αρέσει το 925 αλλά δεν ξέρω τι αναβαθμίσεις θα πάρει ακόμα ( ξέρω ότι λένε 3 χρονιά ) αλλά και θα γίνει με τα windows 10. Από την άλλη λέω να περιμένω λίγο ακόμα να πέσει η τιμή του 830 και να το πάρω αλλά με προβληματίζει λίγο το μέγεθος του ( σε σχέση με το 800 ) . Είμαι ένας μέσος χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις δεν παίζω παιχνίδια ( κάτι πολύ απλά να περνά η ώρα ) Αν ξέρετε αν θα πάρει το 925 τα windows 10 μάλλον θα το τσιμπήσω φυσικα και θα παρει και ειναι και κινηταρα ειδικα τωρα σε αυτην την τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 925 κι απο εμένα λόγω value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Φυσικά 925.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πάντως από δείγματα που έχω δει για την κάμερα του 830, τα πάει πάρα πολύ καλά! Νομίζω σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γιατι όχι το 1020? Μέση λύση όσων αφορά την τιμή, 2gb ραμ, 32 gb μνήμη, 41mp pureview! Το μόνο αρνητικό είναι το καρουμπαλο πίσω αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγώ θα πήγαινα στο 830. Το 925 πάλιωσε μαζί με τον S4 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 830 που είναι γρήγορο , δεν κρασάρει με εφαρμογές και με κάμερα είναι καλύτερο . Πήγαινε να τα δεις και τα δυο σε ένα κατάστημα και δες ποιο σου αρέσει καλύτερα να το πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasi Δημ. November 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γιατι όχι το 1020? Μέση λύση όσων αφορά την τιμή, 2gb ραμ, 32 gb μνήμη, 41mp pureview! Το μόνο αρνητικό είναι το καρουμπαλο πίσω αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με προβληματίζει το καρούμπαλο και δεν το έχω δει live πουθενά για να δω αν είναι πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είδα σήμερα ξανά το 830 δύσκολα το δουλεύεις με ένα χέρι δεν ξέρω …..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Με προβληματίζει το καρούμπαλο και δεν το έχω δει live πουθενά για να δω αν είναι πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είδα σήμερα ξανά το 830 δύσκολα το δουλεύεις με ένα χέρι δεν ξέρω …..:( 925!απλα κοσμημα.και η καμερα του θα σε αφησει ικανοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Με προβληματίζει το καρούμπαλο και δεν το έχω δει live πουθενά για να δω αν είναι πρόβλημα Εγώ προσωπικά θα το ξεπερνούσα αυτό γιατί πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό σύνολο! Άλλωστε και το 830 έχει ένα μικρό καρουμπαλακι.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ προσωπικά θα το ξεπερνούσα αυτό γιατί πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό σύνολο! Άλλωστε και το 830 έχει ένα μικρό καρουμπαλακι.. αν μπορει να δωσει κατι παραπανω εννοειται 1020!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasi Δημ. November 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πήγα σήμερα σε ένα nokia care και είδα live το 1020 πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ και λέω να κάνω την υπέρβαση και να το πάρω. Το θέμα είναι να το πάρω από skroutzμαγαζο η από nokia care μου είπαν ότι από εβδομάδα θα το έχουν προσφορά 349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Φυσικά και αξίζει η υπέρβαση! Άσε το nokia care.. γιατί να μην γλυτώσεις τουλάχιστον 60 ευρώ? Το birdphone είναι από τα πιο αξιόπιστα. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/ddb81c9b098e4460aa48715b6681ecda/productinfo.aspx Εκτός αν το θέλεις σε άλλο χρώμα, εκεί υπάρχει μία έλλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Kινητάρα το 1020, προχώρα άφοβα, και θα έχεις και την καλύτερη κάμερα για μένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasi Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά μάλλον κατέληξα στο 1020 και θα προχωρήσω στην αγορά του μέχρι το τέλος του μήνα. Έχω διαβάσει πάρα πολύ το Σ Κ για το τηλέφωνο και νομίζω ότι αξίζει η αγορά του σε αυτά τα λεφτά και νομίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορεί μετά τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts