jagg Δημοσιεύτηκε November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2014 Καλησπέρα σας. Έχω επιδότηση 440€ για iphone συσκευή μόνο. Βρήκα όμως άκρη για να παρω οποιαδηποτε συσκευή αλλα μπορω να το κανω μονο αυριο για καποιους λογους. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) Να παρω iphone; αν ναι ποιο; Μου ειπαν για το 5c αλλα καπως με χαλαει το look του. 2) Αν παω για android τι να επιλεξω; 3) Φιλος μου εχει το one mini 2 και το προτεινει με κλειστα ματια. Τι λετε; Απλα να πω οτι εχω το galaxy s4 mini.Ελπιζω να μην κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα σας. Έχω επιδότηση 440€ για iphone συσκευή μόνο. Βρήκα όμως άκρη για να παρω οποιαδηποτε συσκευή αλλα μπορω να το κανω μονο αυριο για καποιους λογους. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) Να παρω iphone; αν ναι ποιο; Μου ειπαν για το 5c αλλα καπως με χαλαει το look του. 2) Αν παω για android τι να επιλεξω; 3) Φιλος μου εχει το one mini 2 και το προτεινει με κλειστα ματια. Τι λετε; Απλα να πω οτι εχω το galaxy s4 mini.Ελπιζω να μην κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πες και δίκτυο για να ξέρουμε τι συσκευές έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagg Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Cosmote εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος πάρε Note3. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μια εξαιρετική πρόταση το Xperia Z3. Θα μείνεις 1000% full ικανοποιημένος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 συμφωνω και γω για το z3. ισως η καλυτερη συσκευη της σειρας z. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σε αυτά τα λεφτά πας σε κάποιο κατάστημα από το skroutz για να εκμεταλευτείς την επιδότηση της cosmote μιας και στην cosmote δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει αυτά τα λεφτά. Εγώ θα έλεγα να δεις κάποιο εκ των Z3, Z3 compact, s5. Ακόμα και αν σου δικαιολογήσουν λιγότερα χρήματα μπορείς να δεις και lg 3/2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 θα έλεγα να κάνεις έκπτωση στο πάγιο και να πάρεις από skrutz ότι γουστάρεις θα έλεγα και εγώ z3 αλλά να ξέρεις στην Ελλάδα θα είναι σαν να μην έχεις εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ το One mini 2 θα έπαιρνα ή ακόμα καλύτερα θα έβαζα άλλα 50 ευρώ και θα έπαιρνα το One M8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winmobileguru Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Sony Z Ultra Απλά σε άλλη κλάση. Αν δεν κολας με το μέγεθος Παράθεση Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 θα έλεγα να κάνεις έκπτωση στο πάγιο και να πάρεις από skrutz ότι γουστάρεις θα έλεγα και εγώ z3 αλλά να ξέρεις στην Ελλάδα θα είναι σαν να μην έχεις εγγύηση Αυτό σαν κίνηση εννοείται. Πάρε ότι θέλεις από μην δώσεις τα 700 ευρώ που ζητάνε αυτοί. Αντίστοιχα στα σκρουτζομάγαζα με τα 400-450 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts