Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ 450€

jagg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Έχω επιδότηση 440€ για iphone συσκευή μόνο. Βρήκα όμως άκρη για να παρω οποιαδηποτε συσκευή αλλα μπορω να το κανω μονο αυριο για καποιους λογους. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) Να παρω iphone; αν ναι ποιο; Μου ειπαν για το 5c αλλα καπως με χαλαει το look του. 2) Αν παω για android τι να επιλεξω; 3) Φιλος μου εχει το one mini 2 και το προτεινει με κλειστα ματια. Τι λετε; Απλα να πω οτι εχω το galaxy s4 mini.Ελπιζω να μην κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα σας. Έχω επιδότηση 440€ για iphone συσκευή μόνο. Βρήκα όμως άκρη για να παρω οποιαδηποτε συσκευή αλλα μπορω να το κανω μονο αυριο για καποιους λογους. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) Να παρω iphone; αν ναι ποιο; Μου ειπαν για το 5c αλλα καπως με χαλαει το look του. 2) Αν παω για android τι να επιλεξω; 3) Φιλος μου εχει το one mini 2 και το προτεινει με κλειστα ματια. Τι λετε; Απλα να πω οτι εχω το galaxy s4 mini.Ελπιζω να μην κουρασα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πες και δίκτυο για να ξέρουμε τι συσκευές έχουν.

Αν δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος πάρε Note3.
Φιλικά Γιώργος

Μια εξαιρετική πρόταση το Xperia Z3.

Θα μείνεις 1000% full ικανοποιημένος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε αυτά τα λεφτά πας σε κάποιο κατάστημα από το skroutz για να εκμεταλευτείς την επιδότηση της cosmote μιας και στην cosmote δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει αυτά τα λεφτά. Εγώ θα έλεγα να δεις κάποιο εκ των Z3, Z3 compact, s5. Ακόμα και αν σου δικαιολογήσουν λιγότερα χρήματα μπορείς να δεις και lg 3/2.

θα έλεγα να κάνεις έκπτωση στο πάγιο και να πάρεις από skrutz ότι γουστάρεις

θα έλεγα και εγώ z3 αλλά να ξέρεις στην Ελλάδα θα είναι σαν να μην έχεις εγγύηση

Sony Z Ultra Απλά σε άλλη κλάση. Αν δεν κολας με το μέγεθος

Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil

YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil

Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil

θα έλεγα να κάνεις έκπτωση στο πάγιο και να πάρεις από skrutz ότι γουστάρεις

θα έλεγα και εγώ z3 αλλά να ξέρεις στην Ελλάδα θα είναι σαν να μην έχεις εγγύηση

Αυτό σαν κίνηση εννοείται.

Πάρε ότι θέλεις από μην δώσεις τα 700 ευρώ που ζητάνε αυτοί. Αντίστοιχα στα σκρουτζομάγαζα με τα 400-450 ευρώ.

Φιλικά Γιώργος