fatals Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δες και το Lumia 735 αν θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deo2114 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια παγίδα; φαινεται πολυ καλο γι αυτα τα λεφτα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 φαινεται πολυ καλο γι αυτα τα λεφτα :O Και απ'ότι λένε οι κάτοχοι και διάφορα reviews είναι... Εγώ θα το χτυπούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 αν δεν σε ενοχλει η πιο μiκρη οθονη lumia 925 τωρα που η τιμή του ειναι στα 200 ειναι πολυ καλο VfM !! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πήγα στο moto g τελικά το οποίο έχω 2-3 μέρες. Στο λίγο που το έχω δουλέψει οι εντυπώσεις είναι άριστες, απροβλημάτιστη λειτουργία, στιβαρή κατασκευή, καλή ποιότητα ήχου, ωραία οθόνη και αρκετά καλή κάμερα. Γενικώς ευχαριστημένος σαν πρώτη επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πήγα στο moto g τελικά το οποίο έχω 2-3 μέρες. Στο λίγο που το έχω δουλέψει οι εντυπώσεις είναι άριστες, απροβλημάτιστη λειτουργία, στιβαρή κατασκευή, καλή ποιότητα ήχου, ωραία οθόνη και αρκετά καλή κάμερα. Γενικώς ευχαριστημένος σαν πρώτη επαφή. Η καλύτερη επιλογή. Με γεια να το χαρείς.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts