VasilisSim Δημοσιεύτηκε November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2014 Καλησπερα σας,εχω ενα m7 vodafone αγγλικο.το αγορασα καινουριο ενα μηνα τωρα.χρησμοποιητε με καρτα cosmote.δε κλειδωνει το gps.ανοιχτα ολα και δε βρισκει τη θεση μου στο sygic με τιποτα .δοκιμασα και την εφαρμογη gpsstatus,reset agps και download τα καινουρια,αλλα παλι δε κλειδωνει.το τηλ ειναι στοκ με τη τελαιυτεα ρομ.καμια βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 δηλ εξω μπαλκονι ουτε εκει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSim Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πουθενα και για κανενα λογο.στο gps status μου βρισκει μεχρι 20 μαλλον λογο agps.αλλα δε κλειδωνει σε κανεναν.μιλησα με την htc και μου ειπε να δοκιμασω με καρτα sim vodafone.Δε νομιζω να δω διαφορα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πουθενα και για κανενα λογο.στο gps status μου βρισκει μεχρι 20 μαλλον λογο agps.αλλα δε κλειδωνει σε κανεναν.μιλησα με την htc και μου ειπε να δοκιμασω με καρτα sim vodafone.Δε νομιζω να δω διαφορα βεβαια Τι σχέση έχει η κάρτα sim? Ποιο gps navigation χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSim Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το sygic.αλλα και με το google maps παλι μου λεει οτι δε βρεθηκε gps.ενω ολα ειναι ενεργοποιημενα στη θεση υψηλη ακριβεια..μαλλον εχει προβλημα η συσκευη αν και καινουρια..για τη καρτα μου το ειπε λογο του οτι ειναι κλειδωμενο στη vodafone αλλα δοκιμασα και παλι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το sygic.αλλα και με το google maps παλι μου λεει οτι δε βρεθηκε gps.ενω ολα ειναι ενεργοποιημενα στη θεση υψηλη ακριβεια..μαλλον εχει προβλημα η συσκευη αν και καινουρια..για τη καρτα μου το ειπε λογο του οτι ειναι κλειδωμενο στη vodafone αλλα δοκιμασα και παλι τιποτα.. Δοκίμασες να το γυρίσεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μήπως και διορθωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSim Δημ. November 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ναι εφαγε 2 hard reset.μηπως γνωριζουμε το τηλεφωνο που ερχονται και το παραλαμβανουν;επισης χρειαζεται η αποδειξη γιατι δε θυμαμαι που την εχω θαψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts