VeCo Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Νομίζω πως αυτός μοιάζει πιο πολύ με Tintin και όχι με παιδί του Tintin. ;) Επειδή δεν την έχω παρακολουθήσει επισταμένα την υπόθεση, ο «πιτσιρίκος» είναι κι εκείνος rumored; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ναι και οι δύο είναι rumoured ακόμα, αλλά λογικά θα επιλέξουν τον μικρό γιατί, σε αντίθεση με τα cartoons, οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αν σκεφτούμε πως πρόκειται για τριλογία, θα φαινόταν κάπως ένας ενήλικος Tintin που φαίνεται να κοντεύει τα 25. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ναι και οι δύο είναι rumoured ακόμα, αλλά λογικά θα επιλέξουν τον μικρό γιατί, σε αντίθεση με τα cartoons, οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αν σκεφτούμε πως πρόκειται για τριλογία, θα φαινόταν κάπως ένας ενήλικος Tintin που φαίνεται να κοντεύει τα 25. Τώρα που το έψαξα λίγο βρε παιδιά, όταν έκανε το Love Actually ήταν 13, τώρα είναι σχεδόν ενήλιξ... Οπότε δε νομίζω ότι είναι και τόσο μικρός πλέον... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ναι, κοίτα βασικά δεν είναι τόσο θέμα του πόσο είναι όσο του ότι είναι μεν 17 αλλά μοιάζει με 12. Οκ και ο Tintin δεν ήταν 40 χρονών αλλά μην τον κάνουμε και νήπιο. Άσε που ο συγκεκριμένος παίζει να είναι και πιο μικροκαμωμένος από τον Μιλού :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ναι, κοίτα βασικά δεν είναι τόσο θέμα του πόσο είναι όσο του ότι είναι μεν 17 αλλά μοιάζει με 12. Οκ και ο Tintin δεν ήταν 40 χρονών αλλά μην τον κάνουμε και νήπιο. Άσε που ο συγκεκριμένος παίζει να είναι και πιο μικροκαμωμένος από τον Μιλού :p Εμένα με καλύπτει πάντως... Είναι space-efficient. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 :) Και 2 poster από το "Day of the Dead" http://img265.imageshack.us/img265/7197/01xd8.jpg - http://img265.imageshack.us/img265/4474/02ya1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ψαχνω παιδια μια ταινια.δεν ξερω τιτλο..θελω να την κατεβασω :X τωρα περιληπτικα ειναι γυρισμενη στην Τζαμαικα και εχει σχεση με εμπορους ναρκωτικων και συμμοριες. Επισης ειναι καινουργια..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ξερετε ποτε βγαινει το 21? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ξερετε ποτε βγαινει το 21? Εσύ δεν ξέρεις; :p 10-Apr-08 http://www.sonypictures.com/movies/21/international/ :google: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ice Age 3 poster http://img168.imageshack.us/img168/5387/00tk7.jpg Teaser Trailer Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Teaser Trailer Γιούχου! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Bangkok Dangerous με το Nicholas Cage... Βγήκε νέο τρέιλερ. Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 The Dark Knight __ Movie-Treiler ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ :happy:!! Δείτε το... http://img183.imageshack.us/img183/1161/picpr7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Το συγκεκριμένο Trailer το έχω κατεβάσει και το βλέπω συνέχεια. Πόλυ εξύπνη κίνηση που εστιάζει πολύ στον Joker καθώς ο Ledger φαίνεται ότι έδωσε καταπληκτική ερμηνεία.:respect: Χαλαρά το Dark Knight η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Μια απορία γενικά... το Dark Knight έγινε η πιο πολυαναμενόμενη ταινία λόγο γενικά Batman ή λόγω Ledger? Γιατι κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία αλλα αν ο Ledger ζούσε δεν θα είχε την ίδια ανταποκριση. Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Kαλό το τρέιλερ, νομίζω ότι είναι ευδιάκριτη η διαφορά απ' το Batman Begins, που ήταν επίσης μια πολυαναμενόμενη τανία, αλλά τελικά οι περισσότεροι απογητεύτηκαν. Όσο για τον Joker.. τι να πω; Επιτέλους ένας άξιος αντίπαλος για τον Βatman, το θέμα όμως με τον Ledger είναι ότι μπήκε στην ουσία σε δύσκολα μονοπάτια, αφού έχει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Jack Nicholson, o οποίος αναμφίβολα ήταν πολύ καλός σε αυτόν το ρόλο και οπωσδήποτε θα υπάρξουν κάποιες συγκρίσεις. Ίδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Μια απορία γενικά... το Dark Knight έγινε η πιο πολυαναμενόμενη ταινία λόγο γενικά Batman ή λόγω Ledger? Γιατι κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία αλλα αν ο Ledger ζούσε δεν θα είχε την ίδια ανταποκριση. Βασικά από τότε που ξεκίνησε η διαφημιστική προώθηση του Dark Knight όλο το βάρος είχε πέσει πάνω στην επιστροφή του βασικού αντιπάλου του Μπάτμαν του Τζόκερ. Όταν το δεκέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser όλοι μιλούσαν για το πόσο καταπληκτικός φαίνεται ο Ledger ως Τζοκερ. Δεν αμφιβάλλω ότι ο θάνατος του Ledger πρόσθεσε στο marketing της ταινίας (όσο απάνθρωπο κι αν ακούγεται) αλλά είναι κρίμα να τον υποβαθμίζουμε και να λέμε ότι τράβηξε την προσοχή ο ρόλος του στην ταινία μετά το θανατό του ενώ από σχεδόν 2 μήνες πριν το τραγικό συμβάν όλοι είχαν εντυπωσιαστεί με τις πρώτες εικόνες από την ερμηνεία του. http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/whysoserious2.jpghttp://www.canmag.com/images/front/batman/darkknightposter1.jpg Και για του λόγου του αληθές τα δύο πρώτα poster της ταινίας που κυκλοφόρησαν και εστιάζαν στο χαρακτήρα του Joker ως βασικό ατού. Και το εξώφυλλ του Empire με τον Ledger όταν είχε βγει το τρέιλερ και όλοι μιλούσαν γι αυτόν περίπου ένα μήνα πριν το θανατό του. Ας μην σκεφτόμαστε πάντα πονήρα. Απλά ο Μπάτμαν είχε πάντα την "ατυχία" ως υπερ-ήρωας να έχει τους καλύτερους κακούς και να του κλέβουν την παράσταση. http://www.iwatchstuff.com/2007/11/27/joker-empire-cover.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μια απορία γενικά... το Dark Knight έγινε η πιο πολυαναμενόμενη ταινία λόγο γενικά Batman ή λόγω Ledger? Γιατι κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία αλλα αν ο Ledger ζούσε δεν θα είχε την ίδια ανταποκριση. Σίγουρα θα είχε εισπρακτική επιτυχία. Όπως επίσης είναι και σίγουρο ότι χάρη στο θάνατο του Λέτζερ, η επιτυχία της θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εσύ δεν ξέρεις; :p 10-Apr-08 http://www.sonypictures.com/movies/21/international/ :google: Πως και δεν το χει στα προσεχώς κανένα cinema ρε παιδιά; edit: άκυρο :Ρ (insert "im with stupid" emote) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Poster: The Incredible Hulk (2008) http://img329.imageshack.us/img329/2425/incrediblehulkec4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Ιδέα μου είναι, ή το poster του Hulk είναι λίγο φτηνιάρικο;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Ιδέα μου είναι, ή το poster του Hulk είναι λίγο φτηνιάρικο;; Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Πάντως το βρίσκω συμπαθητικό και κομματάκι old school... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Γιατι εχω την πεποιθηση οτι οσο και να προσπαθησουν δεν θα καταφερουν να κανουν το sequel χειροτερο του πρωτου Hulk? ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Γιατι εχω την πεποιθηση οτι οσο και να προσπαθησουν δεν θα καταφερουν να κανουν το sequel χειροτερο του πρωτου Hulk? ;) Γιατί πολύ απλά το πρώτο ήταν εξαιρετικά χάλια. :p Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Νόρτον, αν και για να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι ως Hulk... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Νόρτον, αν και για να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι ως Hulk... Δεν θα μπορουσα να το πω καλυτερα.. :X Ειδωμεν τοτε :blink: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts