Jump to content

NetMod Version 50

jasonpap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και έτυχε να μου φέρει ο Ο.Τ.Ε το κανούργιο netmod λέω να κάνω ένα μικρό review.

Τι υπήρχε στο κουτί:

1 Καλώδιο usb

1 Καλώδιο serial

1 Αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος

manual,βίδες

To netmod είναι αρκετά αλλαγμένο εμφανισιακά.Για να συνδέσουμε την γραμμή U δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξουμε το πίσω καπάκι,καθώς η υποδοχή βρίσκεται στο πάτο της συσκευής.Μια διαφορά υπάρχει επίσης και στην διάταξη των διάφορων θυρών επικοινωνίας.Ανοίγωντας το καπάκι έχουμε πρόσβαση στο resert button και στα 2 switch για τις ρυθμίσεις του S0 bus.Τέλος,ελάχιστη διαφορά υπάρχει στο βάρος.

Το cd περιέχει τα γνωστά manual και την version 2.1 του configuration manager.

Drivers/installation:

Οι γνωστοί capi drivers της Intracom (modem drv ver.3.02,capi drv ver2.3).

Το χρησιμοποιώ περίπου μια εβδομάδα.Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ακόμα από τα "κουφά" προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων.Γενικά φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά και κάποιοι ισχυρισμοί λένε οτι η έκδοση αυτή έχει βελτιώσεις στο τροφοδοτικό της που αποτρέπει να συχνά "καψίματα".

Περιμένω απορίες :p

Μερικές fotos:

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Μια συνέχεια στο Review από εμένα με 1-2 αρνητικά.

1_ Μία φορά το μήνα... χρειάζεται ένα reset... αφού κολλάει στα PPP με τον provider μου και δεν συνεχίζει το authentication. Το ίδιο πρόβλημα έχει δηλωθεί και στην Intracom... Ισως λυθεί σε update. :)

2_ To Configuration Manager θα μπορούσε να είναι πιο εύχρηστο αλλά και πιο εξελιγμένο σε σχέση με τα αντίστοιχα του εξωτερικου.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως. :) :cool:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

Μια συνέχεια στο Review από εμένα με 1-2 αρνητικά.

1_ Μία φορά το μήνα... χρειάζεται ένα reset... αφού κολλάει στα PPP με τον provider μου και δεν συνεχίζει το authentication. Το ίδιο πρόβλημα έχει δηλωθεί και στην Intracom... Ισως λυθεί σε update. :)

Αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα.Συγκεκριμένα έχω isdn card και πότε δεν θα χρησιμοποιούσα το netmod,αλλά από εχθές ξαφνικά κάνει αυτό το πρόβλημα.Και σκέψου ότι στην αρχή μου δούλευε μια χαρα.Μεγάλη πίκρα εχθές που άρχισε να το κάνει χίλιες δοκιμές (και reset) του έκανα και τίποτα.Ανγκάστηκα να μεταφέρω καλώδια για να βάλω το κώλο-νετμοντ δίπλα στο pc μου :mad: :mad: :mad: :mad:

Αχεμ...μόνο με γνωστούλη από μεσα. :rolleyes:

αλλα και πάλι σας λέω δεν πολυ-αξίζει είναι μούφα.Τις ίδιες @@ μου άρχισε σήμερα.Το ncm μου βγάζει πρόβλημα στο κανάλι d όταν πάω να συνδέσω την isdn κάρτα μου :mad: :mad:

Πάντως σκέφτομαι ότι εαν το κάψετε και ισχυριστείτε ότι παίζει πολύ η τάση και τέτοια μπορεί να σας το φέρουν γιατί η κύρια αλλαγή είναι το βελτιωμένο τροφοδοτικο...

Τι ακριβώς βελτίωση έχει το τροφοδοτικό.Μηπως ξέρεις

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Δεν ξέρω ακριβώς.Εαν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να το ξεβιδώσω και να βγάλω μια φώτο.Πάντως ζεστενεται πολύ λιγότερο.Πιστεύω ότι με ενα τηλ. στο helpdesk της Intracom μπροείς εύκολα να μάθεις

Η ΑΤΗΚ εδώ έπαψε να φέρνει NetMod... φέρνει κατι καινούρια περίπλοκα.. μικροτερα και δεν μπορω να τα καταλάβω! τελοςπάντων είμαι ευχαριστημένος με το Alcatel SpeedTouch USB μου :) ;)
It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον trv

mono me gnostouli apo mesa eee

Χεχε πάντα :P

Ρε σας λέω μην σκοτώνεστε!Σε μένα εαν δεν φταίει τελικά η γραμμή θα το σπάσω! :mad: :mad: