Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορω να δω και να γραψω αρχεια με ελληνικα στο documents to go γιατι μου εμφανιζει τα ελληνικα σαν τετραγωνακια

fonts χρειαζεσαι φιλε μου (γραμματοσειρες) δωσε e-mail να σου τα στειλω

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Iparxei kanas tropos oste na kleidonei to pliktrologio otan vriskesai se klisi?Epeidi otan eimai se flip open mode kai dexomai klisi,pata me to ayti mou ta shortcuts kai anoigoune programmata!

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Iparxei kanas tropos oste na kleidonei to pliktrologio otan vriskesai se klisi?Epeidi otan eimai se flip open mode kai dexomai klisi,pata me to ayti mou ta shortcuts kai anoigoune programmata!

δεν νομίζω φίλε μου...απλά μην ακουμπάς το αυτί σου στην οθόνη...κ πάλι θα ακούς κ θα ακούγεσαι μια χαρά..

Είχα να σβήσω τα μυνήματα απο τον Ιούνιο και τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο μου είχε αρχίσει να τα φτήνει{δεν δεχοταν μυνηματα(μονο με reboot),μπερδευότανε το πληκτρολόγιο και άλλα ευτράπελα}.Τελικα έσβησα τα 1800 περίπου μυνήματα αλλα το πληκτρολόγιο ακόμη κάνει του κεφαλιού του!! δηλαδη μπορεί να πατήσω το 8 και να μου βγάλει το μενου σαν να πάτησα το ΟΚ η να πατήσω * και να μου βγάλει 0 και τέτοια.Σημειώνω οτι έτρεξα το σοφτγουερ απντεϊτ άλλα η σουήτα αναβάθμισης δεν αναγνωρίζει την βάση!!!υπάρχει κανενας τρόπος να κανω σοφτγουερ απντεϊτ με μακιντοσ?? παρακαλώ βοηθίστε με !! εχουν περασει απο τα χέρια μου ολα τα πΧΧΧ (εκτος του 990 ) και τώρα έχω απογοητευτεί !!! τι συμβαίνει ??? μήπως να το παω στην σονυ ερικσον ???
http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Είχα να σβήσω τα μυνήματα απο τον Ιούνιο και τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο μου είχε αρχίσει να τα φτήνει{δεν δεχοταν μυνηματα(μονο με reboot),μπερδευότανε το πληκτρολόγιο και άλλα ευτράπελα}.Τελικα έσβησα τα 1800 περίπου μυνήματα αλλα το πληκτρολόγιο ακόμη κάνει του κεφαλιού του!! δηλαδη μπορεί να πατήσω το 8 και να μου βγάλει το μενου σαν να πάτησα το ΟΚ η να πατήσω * και να μου βγάλει 0 και τέτοια.Σημειώνω οτι έτρεξα το σοφτγουερ απντεϊτ άλλα η σουήτα αναβάθμισης δεν αναγνωρίζει την βάση!!!υπάρχει κανενας τρόπος να κανω σοφτγουερ απντεϊτ με μακιντοσ?? παρακαλώ βοηθίστε με !! εχουν περασει απο τα χέρια μου ολα τα πΧΧΧ (εκτος του 990 ) και τώρα έχω απογοητευτεί !!! τι συμβαίνει ??? μήπως να το παω στην σονυ ερικσον ???
δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο σου, δεν ειναι θεμα λογισμικου. το πληκτρολογιο εχει προβλημα το επαθα και εγω και πολλοι αλλοι εκανα τα παντα πριν το αλλαξω, update,format εβαλα το πληκτρολογιο και καθαρισα της επαφες εσφιξα της βιδες του πληκτρολογιου.... τιποτα δεν εγινε και αναγκαστικα το αλλαξα 60 ευρω... δεν μου το καλυψε η εγγυηση. εαν καταφερεις εσυ και σου το καλυψουν θα εισαι τυχερος.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

']hi.Ειμαι κατοχος P910i καιι θα ηθελα να μαθω αν μπορει να μου πει καποιος πως γινεται __FORMAT__ [Lock]

Μπαίνεις στο μενού της SE με την παρακάτω διαδικασία:

Πατάς διαδοχικά:

jog up

*

jog down

jog down

*

jog down

*

Εκεί επιλέγεις το 3 (Λειτουργ. Υπηρ.) και επιλέγεις 2 (Ναι) για να κάνεις διαμόρφωση δίσκου. Να ξέρεις όμως ότι μετά το format θα χάσει την ελληνική γλώσσα, την οποία πρέπει να κατεβάσεις απ' το site της SE.

dld i SE s'afinei etsi ksekremasto akoma kai eisai mesa stin eggyisi ??? bravo e3eli3i otan eixa to p800 ka8e fora pou evriska ena provlima pigaina kai mou allazan tin siskeyi (3 fores egine afto) kai twra egine kai SE NOKIA???

']Καλημερα.μετα το φορματ ουτε οι επαφες μενουν?

ούτε οι επαφές....το τηλέφωνο επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες...γι'αυτό κάνε back up τις επαφές στον υπολογιστή..πάντως αν είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση, πήγαινε το καλύτερα στην SE...εγώ είχα κάνει μια βλακεία κ είχα αλλάξει τα εικονίδια (change the P800 icons για όσους έκαναν το ίδιο λάθος με μένα)κ δεν μπορούσα να μπω ούτε στο κεντρικό μενού κ μου το έκαναν format κ τώρα είναι μιά χαρά...

dld i SE s'afinei etsi ksekremasto akoma kai eisai mesa stin eggyisi ??? bravo e3eli3i otan eixa to p800 ka8e fora pou evriska ena provlima pigaina kai mou allazan tin siskeyi (3 fores egine afto) kai twra egine kai SE NOKIA???
μου βρηκαν δηθεν την δικαιολογια οτι μπορει να προηλθε απο κακη μεταχειρηση η απο πεσιμο. τι να πω το πληρωσα και το πηρα τι ειναι 60 ευρω μπροστα σε 500 που κανει το τηλεφωνο. :what:

Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζεται κάποιο κατάστημα που να κάνουν αντικατάσταση των προσόψεων της συσκευής και του πληκτρολόγιου γιατί το έχω κάνει χάλια από τις γρατζουνιές; Και πως μπορείς να κάνεις απόκριψη του αριθμού σου κατευθείαν από το κινητό;
"Ταν ή επί τας"

μου βρηκαν δηθεν την δικαιολογια οτι μπορει να προηλθε απο κακη μεταχειρηση η απο πεσιμο. τι να πω το πληρωσα και το πηρα τι ειναι 60 ευρω μπροστα σε 500 που κανει το τηλεφωνο. :what:

Παραξενο ,πολυ παραξενο.

Εμενα οταν κατι επαθε η οθονη μου (μπορει να ειπα οτι κατι επαθε και σταματησε)αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο το κοπανησα πολυ ασχημα με την πισω πλευρα του στο γραφειο..

Και στην εγγυηση μου το αλλαξανε.

Μηπως να τους ετριζες τα δοντια λιγο..

Στην εγγυηση εισαι γ@μωτο...ποιο ειναι το νοημα της εγγυησης αν δεν καλυπτει βλαβες..

Τωρα με βαζεις σε σκεψεις γιατι και μενα το πληκτρολογιο μου εκανε κατι παιχνιδια και τωρα το εχω χωρις πληκτρολογιο (και θα το εχω ακομα για πολυ καιρο ετσι).

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζεται κάποιο κατάστημα που να κάνουν αντικατάσταση των προσόψεων της συσκευής και του πληκτρολόγιου γιατί το έχω κάνει χάλια από τις γρατζουνιές; Και πως μπορείς να κάνεις απόκριψη του αριθμού σου κατευθείαν από το κινητό;
σε ενα service center γινονται ολα, με το αναλογο κοστος βεβαια....

ti einai 60 euro??????? einai 20000drx kai den exw skopo na ta dinw ka8e 6 mines epeidi i SE den pronoise na ftia3ei poio an8ektika pliktrologia ennoeite oti ama mporesw na paw stin SE 8a tous tri3w ta dontia ,,,an gia kapoious ta 60 euro den einai tpt gia mena pou eimai foititis einai ena simantiko poso kai protimw na ta dinw kapou allou para se pliktrologia anamfivolou poiotitas kai diarkeias zwis :E

χαιρεται.εγω εχω ενα p900 και εχω κανει την γνωστη αναβαθμιση απο το 9volto.εχω καποια απορια.Υπαρχει προγραμματακι που να μπορει να χρησιμοποιει το bluetooth και να χρησιμοποιει την καρτα μνημης για αποθηκευση των αρχειων που μου στελνουν bluetoοth.αν υπαρχει καποιο πειτε μου.
The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

ti einai 60 euro??????? einai 20000drx kai den exw skopo na ta dinw ka8e 6 mines epeidi i SE den pronoise na ftia3ei poio an8ektika pliktrologia ennoeite oti ama mporesw na paw stin SE 8a tous tri3w ta dontia ,,,an gia kapoious ta 60 euro den einai tpt gia mena pou eimai foititis einai ena simantiko poso kai protimw na ta dinw kapou allou para se pliktrologia anamfivolou poiotitas kai diarkeias zwis :E

σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν υποτιμησα την αξια των 60 ευρω οπως ανεφερες . απλα ενωουσσα οτι απο το να το εχω χωρις πορτακι τα πληρωσα αλλα δεν θελω να διμιουργω προβληματα στο service center εδω στην πολη μου (γιατη ειναι και φιλος μου) και αν και προσπαθησε πολυ να μου το βαλει στην εγγυηση δεν τα καταφερε. και στην συνεχεια το πληρωσα. τωρα οσον αφορα το τι θα κανεις εσυ ειναι καθαρα δικο σου θεμα εγω απλα σε ενημερωσα για το τι εκανα εγω.

mathios τα 60Ε ειναι φιλικη τιμη η τοσο κανει??

Γιατι εμενα μου ειπανε 90Ε σε S.E!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

mathios τα 60Ε ειναι φιλικη τιμη η τοσο κανει??

Γιατι εμενα μου ειπανε 90Ε σε S.E!!

οχι,δεν ηταν φιλικη τιμη ηταν κανονικη. γιατι ηταν προσφραγισμενη επανω στο συσκευασια. βεβαια εγω το αλλαξα τον προηγουμενο ιουλιο. ισως η τιμη εχει ανεβει η πανε να σε πιασουν κοροιδο. ρωτησε και αλλου. δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Γεα σας θελω την βοηθεια σας

Εχω ρυθμισει το internet και μπαινω κανονικα σε σελιδες απο τον browser που ειχε το κινιτο.Απο τον opera ομως δεν μπορω να μπω πουθενα.Επισης δεν μπορω να λαβω τα e-mails ουτε απο τα μυνηματα(αφου εκανα τον λογαριασμο για το gmail ) αλλα ουτε απο τον profimail

Καμια βοηθεια???(για τα mail καιγομε βασικα)

bb pin 2564C061