bill_viper Δημ. March 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Εχμ...φυσιολογικό είναι να είχες το ίδιο πρόβλημα μετά από τα φορμάτς και τα master resets αφού έκανες restore το αρχείο που είχε το SMan,γι'αυτό όταν έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα καλό είναι να τα περνάμε όλα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Περίμενε!!!! Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα?? Δεν έβαζα ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο κινητό μετά τα φορματ κτλ!!!!!!!!! Ήταν "μαμά" που λέμε! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiteman7 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 καλημέρα παιδιά, δυστυχώς όταν κάνω εγκατάσταση την έκδοση πψ σθιτε 3.2.0.2 το κινητό μου δεν ανταποκρίνεται. συγκεκριμένα όταν θελήσω να κάνω εγκατάσταση κάποιου προγράμματος λαμβάνω το εξής : "No phone has been identified by Sony Ericsson Connection Monitor. Please connect and define your phone first".... Ελεος πια...τι μπορεί να συμβαίνει? Το παράξενο είναι βέβαια ότι το είχα εγκαταστήσει κάποια στιγμή αλλά εκτοτε τίποτα.Η πρώτη εγκατάσταση που είχα κάνει ήταν σε Windows 2000. Τώρα το έχω εγκαταστήσει πάνω στα Windows XP Pro Service Pack 2 μετά από φορμάτ που έκανα... Επίσης σας παρακαλώ πέστε μου που βρίσκεται το μενού για το αν θέλω να έχω απόκρυψη ή όχι... Μου έχου σπάσει τα νευράκια...ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 paidia mia voitheia. otan kano syxronismo ton epafon kinhtoy kai pc oi epafes sto kinhto diplasiazontai- ginontai diples kataxoriseis.epaiksa ligo me tis rithmiseis toy syxronosmoy alla den katafera tipota. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 paidia mia voitheia. otan kano syxronismo ton epafon kinhtoy kai pc oi epafes sto kinhto diplasiazontai- ginontai diples kataxoriseis.epaiksa ligo me tis rithmiseis toy syxronosmoy alla den katafera tipota. ? Στην καρτέλα ''Ρυθμίσεις σταθμού συγχρονισμού'', στο μενού '' τυπικός συγχρονισμός'', εκεί που λέει ''επίλυση διενέξεων'', είναι η πρώτη επιλογή τσεκαρισμένη (επιλέξτε το αντικείμενο που άλλαξε πιο πρόσφατα); Στο μενού ''πλήρης συγχρονισμός'', δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή ''πλήρης συγχρονισμός υποχρεωτικά'' και κάτω να είναι επιλεγμένο το ''υπερίσχυση των αντικειμένων στο τηλέφωνο''. Κι εγώ το έπαθα αυτό όταν πάτησα να κάνει πλήρη συγχρονισμό, ενώ είχε ήδη κάποιες επαφές στο Outlook, και διπλοπεράστηκαν. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filosofos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παλεύω να αναβαθμίσω το λογισμικό του p910i μου αλλά δεν τα καταφέρνω! Το seus_setup118.exe που κατέβασα όταν φτάσει στο 100% απλά σταματάει! Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filosofos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Έχει συνδέσει κανείς δέκτη gps με το p910i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παλεύω να αναβαθμίσω το λογισμικό του p910i μου αλλά δεν τα καταφέρνω! Το seus_setup118.exe που κατέβασα όταν φτάσει στο 100% απλά σταματάει! Τι φταίει; mipos exeis sto pc sou to service pack 2? afto exei dimiourgisei polla provlimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Στην καρτέλα ''Ρυθμίσεις σταθμού συγχρονισμού'', στο μενού '' τυπικός συγχρονισμός'', εκεί που λέει ''επίλυση διενέξεων'', είναι η πρώτη επιλογή τσεκαρισμένη (επιλέξτε το αντικείμενο που άλλαξε πιο πρόσφατα); Στο μενού ''πλήρης συγχρονισμός'', δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή ''πλήρης συγχρονισμός υποχρεωτικά'' και κάτω να είναι επιλεγμένο το ''υπερίσχυση των αντικειμένων στο τηλέφωνο''. Κι εγώ το έπαθα αυτό όταν πάτησα να κάνει πλήρη συγχρονισμό, ενώ είχε ήδη κάποιες επαφές στο Outlook, και διπλοπεράστηκαν. euxaristo ibaxevan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 tha mporouse kapoios na mou pei giati to p910i mou den dexetai to ***** gia to vrally??to imei to exw dokimasei 564 fores alla TIPOTA???to cr@ck egkathistatai sto kinhto...alla den mou emfanizei thn full version !!!giati??? plz help help help!!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeusggg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 gnomi gi auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeusggg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 tha mou peis ti gnomi sou gia to p910i to exo brei 350 ti les? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filosofos Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 το βρήκες σε κουτί καινούργιο με εγγύηση 350; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 tha mou peis ti gnomi sou gia to p910i to exo brei 350 ti les? :w00t: :w00t: Εάν έχει έστω και μία ημέρα εγγύηση, βρίσκεται στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα, και χωρίς εμφανή γρατζουνιές, θα σου έλεγα να το πάρεις... :D Αν λείπει έστω και ένα από τα παραπάνω μην κάνεις το λάθος... :worry: :worry: :w00t: Εγώ έδωσα 550 για καινούργιο και δεν πρόκειται να το μετανοιώσω ποτέ... :D Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Exw Opera 6.32 Se P910 kai se selides me ellhnika mou vgazei se polla shmeia tetragwnakia kai allou ellhnika. 3erei kaneis ti paizetai? efxaristw ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Exw Opera 6.32 Se P910 kai se selides me ellhnika mou vgazei se polla shmeia tetragwnakia kai allou ellhnika. 3erei kaneis ti paizetai? efxaristw ! Από το Faq: - Αντιμετωπίζω προβλήματα με τα Ελληνικά στις διάφορες σελίδες που βλέπω μέσω του Opera. Έχω τσεκάρει στις ρυθμίσεις του Opera τα σχετικά με τις γραμματοσειρές, αλλά πάλι έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Κατεβάστε τα Greek Arial Fonts και αντιγράψτε τα στο c:/system/fonts του κινητού. Κρατήστε πρώτα ένα αντίγραφο από τα υπάρχοντα αρχεία του c:/system/fonts του κινητού, στο pc. Μετά περνάτε τα νέα fonts. Ότι ζητήσει να κάνετε αντικατάσταση, επιλέγετε "Ναι". Τέλος, κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Από το Faq: - Αντιμετωπίζω προβλήματα με τα Ελληνικά στις διάφορες σελίδες που βλέπω μέσω του Opera. Έχω τσεκάρει στις ρυθμίσεις του Opera τα σχετικά με τις γραμματοσειρές, αλλά πάλι έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Κατεβάστε τα Greek Arial Fonts και αντιγράψτε τα στο c:/system/fonts του κινητού. Κρατήστε πρώτα ένα αντίγραφο από τα υπάρχοντα αρχεία του c:/system/fonts του κινητού, στο pc. Μετά περνάτε τα νέα fonts. Ότι ζητήσει να κάνετε αντικατάσταση, επιλέγετε "Ναι". Τέλος, κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό.περη ο φακελλος fonts υπαρχει στον c/system; γιατι δεν τον βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Αν δεν υπάρχει,δημιούργησε τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν δεν υπάρχει,δημιούργησε τον.ευχαριστω φιλε bill ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 re paidia otan pao na valo ton arithmo cda gia update den mporo na ton grapso?????? clikaro alla tipota !!! den mporo na sympliroso tipota??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλημέρα.Με mozilla browser δεν γίνεται αναβάθμιση.Δοκίμασε Internet Explorer . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 re paidia otan pao na valo ton arithmo cda gia update den mporo na ton grapso?????? clikaro alla tipota !!! den mporo na sympliroso tipota??? Grapse to CDA sto notepad kai copy-past ston Firefox. :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 paidia eyxaristo telika epeleksa to automato oxi xeirokinita. pao na kano restore -epilego to arxeio poy eixa pari alla i epilogi restore gia na ksekiniso einai anenergi??????den douleyei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 :( :( :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 re paidia otan pao na valo ton arithmo cda gia update den mporo na ton grapso?????? clikaro alla tipota !!! den mporo na sympliroso tipota???μην μπανεις με mozzilla,μπες με explorer. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts