Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xerete guys.Mporeite na mou lisete merikes apories?

A)Kana programma gia ixografiseis sinomilion iparxei?Pou na ixografei aytomata otan kaleis kai otan lamvaneis kliseis?

B)Giati ta programmata pou vazeis den leitourgoun me kleisto to portaki?

C)Den iparxei kanas tropos gia na kleino ta programmata xoris na patas sto applications kai na ta kleineis apo tin taskbar?Episis iparxei kanas tropos na elaxistopoiountai kai na pane stin taskbar?(Windows style!).

Α) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο η ηχογράφηση, την οποία εσύ ενεργοποιείς.

Β) Πρέπει να έχει την δυνατότητα αυτή, το ίδιο το πρόγραμμα. Δεν είναι πολλά τα προγράμματα που λειτουργούν με κλειστό το flip, αν και λογικό είναι σε κάποιες εφαρμογές, λόγω της φύσης τους, να μην παίζουν με κλειστό το πληκτρολόγιο (π.χ. δεν θα μπορούσες να δουλέψεις άνετα με κάποιες εφαρμογές, όταν θα ήταν κλειστό το flip).

C) Δες τον Sman. Έχει δυνατότητα τερματισμού των εφαρμογών που τρέχουν, με το που κλείνεις το flip (Λειτουργία "Flipclose flush" σε συνδυασμό με το "Snapshot").

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Se eyxaristo gia tis apantisesi file mou.

Oso gia tin ixografisi yiati den iparxei?Tha itan poli xrisimo kati tetoio!Sta sereis60 iparxoun tetoia programmata.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Se eyxaristo gia tis apantisesi file mou.

Oso gia tin ixografisi yiati den iparxei?Tha itan poli xrisimo kati tetoio!Sta sereis60 iparxoun tetoia programmata.

Χωρίς να είναι απόλυτο αυτό που λέω:

Είναι θέμα hardware (κάτι τέτοιο θυμάμαι σχετικά με την ηχογράφηση κλήσης), όπου δεν μπορεί το κινητό να έχει την δυνατότητα αυτή. Θα ήταν χρήσιμο σε πολλούς, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει (δεν είμαι βέβαιος όμως αν στο μέλλον κυκλοφορήσει μια τέτοια εφαρμογή που θα δίνει την δυνατότητα αυτή, μέσω software ή με κάποιον συνδυασμό software-hardware - γιαυτό είπα δεν είμαι απόλυτος).

Guest valeria
Ευχαριστώ τον Florinaperis για την απάντησή του!Nα ρωτήσω κάτι άλλο τώρα;Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει εντολή στο κινητό να ανοίξει όταν μπαίνει κάποιο ξυπνητήρι;Η τέλος πάντων κάτι που να ενεργοποιεί το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι; :cry:

Oxi apo tin stigmi pou to kinito mporei kai ixografei tote to hardware to ipostirizei,aplos apo ekei kai pera einai thema software gia to na ixografei otan kaleis kai otan se pernoun.

Na rotiso kati teleyteo pedes?

Gnorizei kaneis poio einai to max bitrate se video pou mporei na epeksergastei to kinito kai na exei omali kinisi?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ευχαριστώ τον Florinaperis για την απάντησή του!Nα ρωτήσω κάτι άλλο τώρα;Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει εντολή στο κινητό να ανοίξει όταν μπαίνει κάποιο ξυπνητήρι;Η τέλος πάντων κάτι που να ενεργοποιεί το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι; :cry:

Δεν υπάρχει...

Oxi apo tin stigmi pou to kinito mporei kai ixografei tote to hardware to ipostirizei,aplos apo ekei kai pera einai thema software gia to na ixografei otan kaleis kai otan se pernoun.

Na rotiso kati teleyteo pedes?

Gnorizei kaneis poio einai to max bitrate se video pou mporei na epeksergastei to kinito kai na exei omali kinisi?

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Όμως από ότι θυμάμαι, το να δώσει την δυνατότητα ηχογράφησης, real time συνομιλίας, το Ρ800, λόγω hardware δεν μπορεί να το κάνει. Είναι διαφορετικό από το να κάνει ηχογράφηση μέσω λογισμικού και να εκτελεί μια συγκεκριμένη λειτουργία, από το να συνδυάσει, την ηχογράφηση που ήδη έχει (μέσω του συγκριμένου software), για να γράψει και μια τηλεφωνική κλήση (άλλη διαμόρφωση πρέπει να υπάρχει στο hardware για να γίνει αυτό - περισσότερα δεν γνωρίζω).

Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει (απλά το σκέφτομαι), όμως τεχνικά (hardware) δεν μπορεί να γίνει μάλλον, γιατί προφανώς θα υπήρχε ήδη εφαρμογή για αυτό (από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του κινητού, αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα πολλών χρηστών, όμως η απάντηση ήταν αρνητική).

Μηπως θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος πως να ρυθμισω τα MMS του P910i με συνδεση Cosmote?

Μου εχουν στειλει ένα MMS και όταν παω να κανω «Ληψη» μου βγαζει το εξης:

«Δεν επιτραπηκε η προσβαση στην υπηρεσια MMS. Ελεγξτε τις ρυθμισεις WAP/ MMS από τον πινακα ελεγχου ή επικοινωνηστε με τον παροχεα σας. Κωδ. αιτιας 0x103»

Ευχαριστω… :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Μηπως θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος πως να ρυθμισω τα MMS του P910i με συνδεση Cosmote?

Μου εχουν στειλει ένα MMS και όταν παω να κανω «Ληψη» μου βγαζει το εξης:

«Δεν επιτραπηκε η προσβαση στην υπηρεσια MMS. Ελεγξτε τις ρυθμισεις WAP/ MMS από τον πινακα ελεγχου ή επικοινωνηστε με τον παροχεα σας. Κωδ. αιτιας 0x103»

Ευχαριστω… :)

Πήγαινε εδώ και βάλε τα στοιχεία του κινητού σου και τον αριθμό τηλεφώνου σου. Θα σου έρθει ένα μήνυμα με αυτόματες ρυθμίσεις για MMS, κάνε εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. :cool:

Πήγαινε εδώ και βάλε τα στοιχεία του κινητού σου και τον αριθμό τηλεφώνου σου. Θα σου έρθει ένα μήνυμα με αυτόματες ρυθμίσεις για MMS, κάνε εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. :cool:

Σ'ευχαριστω πολυ... :)

Guest valeria
Παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα απ'αυτό μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δημιουργήσω ένα αντίγραφο ασφαλείας των περιεχομένων του κινητού;Με ενδιαφέρει πολύ!Ευχαριστώ! :)

Παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα απ'αυτό μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δημιουργήσω ένα αντίγραφο ασφαλείας των περιεχομένων του κινητού;Με ενδιαφέρει πολύ!Ευχαριστώ! :)

Για να κάνεις συγχρονισμό των δεδομένων του κινητού σου, όπως επαφές, ημερολόγιο, εργασίες κτλ, στο εικονίδιο που εμφανίζεται κάτω δεξιά αφού τοποθετήσεις το κινητό στη βάση και λέει ''Το Ρ910 μου - καλώδιο'', κάνεις κλικ και επιλέγεις ''Συγχρονισμός''. Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις και την καρτέλα ''Ρυθμίσεις σταθμοού συγχρονισμού'', για να επιλέξεις ποια στοιχεία επιθυμείς να συγχρονιστούν, πχ. μόνο οι επαφές του τηλ. καταλόγου ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Για να κάνεις γενικό back-up όλων των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό, επιλέγεις ''backup and restore''.

@ valeria

Πρόσεξε πολύ τη σειρά με την οποία θα κάνεις αυτά που σου λέει ο ibaxevan!!

1) Κάνε Backup and Restore

2) Πήγαινε στην επιλογή "Ρυθμίσεις Σταθμού Συγχρονισμού" στο εικονίδιο - κινητό τηλέφωνο που εμφανίζεται στην taskbar του Η/Υ μόλις συνδέσεις το κινητό. Εκεί πρέπει να πας στην καρτέλα "Τυπικός Συγχρονισμός" και να επιλέξεις "Αυτόματη επίλυση διενέξεων - διατήρηση αντικειμένων στο τηλέφωνο, παράκαμψη αντικειμένων στον υπολογιστή" (Αλλιώς κατά τον συγχρονισμό μπορεί να σβήσουν τα δεδομένα από το κινητό σου!...

3) Κάνε συγχρονισμό

Με αυτή τη σειρά σίγουρα δεν θα χάσεις δεδομένα από το κινητό και θα κάνεις τα αντίγραφα ασφαλείας που θέλεις.

Guys pos ektelo java (.jar) efarmoges stok kinito?

τα στελνεις με υπερυθρες η bluetooth στο τηλεφωνο και κανεις απο κει εκγατασταση.

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Guest valeria

Τα original θέματα του κινητού,μπορώ να τα βρω κάπου σε μορφή .utz ώστε να τα επεξεργαστώ με το theme creator για να αλλάξω κάποια μικροπράγματα;

Επίσης κάτι άλλο:Το κινητό είναι καταπληκτικό.Το μόνο που μου 'φρέναρε' κάπως τον ενθουσιασμό,είναι η αισθητή διαφορά της οθόνης του συγκριτικά με το s700i που είχα πριν.Αν και τα δύο έχουν 262.000 χρώματα,του s700i μου φαίνεται μακράν καλύτερη.Αν τις βάλω δίπλα-δίπλα θα ορκιζόμουν ότι του P910 μοιάζει πιο πολύ για 65.000 χρώματα....Συγκεκριμένα να αναφέρω ότι οι φωτογραφίες του P910 μοιάζουν πολύ θολές και 'άψυχες' μπροστά στο s700.Και ρωτάω:Μήπως ισχύει αυτό που είχα ακούσει ότι δηλ. το P910 χρησιμοποιεί τα 262.000 χρώματα μόνο για την απεικόνιση των φωτογραφιών σε full screen;Αν όχι πως δικαιολογείται τέτοια μεγάλη διαφορά; :(

EDIT:Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω το πρώτο μου πρόβλημα:Πάω στις φωτογραφίες και όταν πάω στην πλήρη οθόνη δεν τις εμφανίζει με τίποτα,κολλάει και δεν τις δείχνει!Τι μπορεί να έγινε; :cry:

translating from commercial slang to actual technical characteristics this means 262144 colors, that is 18 bits per pixel, that is 6 bits per color component - an on-screen pixel needs three bytes, that is 24 bits, but only 18 bits are used (6 bits red, 6 bits green, 6 bits blue). This means that the color resolution is almost unchanged (the P900 has 5 bits red, 6 bits green, 5 bits blue); you won't notice the color boost that you saw from P800 to P900 (P800 had 4 bits red, 4 bits green, 4 bits blue).

Giati aploustata den einai ..262k, exei syzitithei ksana afto. To S700 den to exo dei pote, opote den mporo na kano sygrisi. To anthropino mati mporei na ksexorisei 250000 os 300000 xromata, opote einai poly dyskolo na deis diafores apo ta 64k sta 262k. Isos i efkrinia tis othonis tou S700 na einai kaliteri logo diaforetikis kataskevis kai gia afto oi photos fenonte pio fotines etc...

:)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Guest valeria
Giati aploustata den einai ..262k, exei syzitithei ksana afto. To S700 den to exo dei pote, opote den mporo na kano sygrisi. To anthropino mati mporei na ksexorisei 250000 os 300000 xromata, opote einai poly dyskolo na deis diafores apo ta 64k sta 262k. Isos i efkrinia tis othonis tou S700 na einai kaliteri logo diaforetikis kataskevis kai gia afto oi photos fenonte pio fotines etc...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Μήπως μπορείς να απαντήσεις και στο edit που έκανα στο μήνυμά μου;Έχεις κάποια ιδέα; :(

EDIT:Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω το πρώτο μου πρόβλημα:Πάω στις φωτογραφίες και όταν πάω στην πλήρη οθόνη δεν τις εμφανίζει με τίποτα,κολλάει και δεν τις δείχνει!Τι μπορεί να έγινε;

Ti programmta exeis kanei install? Synithos programs pou kanoun hide to icon tous eg to HandyDaty2005 dimiorgoun conflict me to full-screen twn pictures.

Guest valeria
Ti programmta exeis kanei install? Synithos programs pou kanoun hide to icon tous eg to HandyDaty2005 dimiorgoun conflict me to full-screen twn pictures.
Καλά είσαι φοβερός!Δεν έχω το Handy Day 05 αλλά έχω το 04.Μόλις το έκλεισα όλα ok!Thanks a lot!Έχω πολλά να μάθω ακόμα... :O

Καλά είσαι φοβερός!Δεν έχω το Handy Day 05 αλλά έχω το 04.Μόλις το έκλεισα όλα ok!Έχω πολλά να μάθω ακόμα... :O

Welcome ston thavmasto kosmo toun SE Pxx !

Συγκεκριμένα να αναφέρω ότι οι φωτογραφίες του P910 μοιάζουν πολύ θολές και 'άψυχες' μπροστά στο s700.

Μην ξεχνας ομως οτι το P910i εχει μια σεμνη και ταπεινη ( :p ) VGA camera (640x480), ενω το S700 εχει CCD 1,3MPixel (1280x960). Οποτε λογικο ειναι να σου φαινονται πιο αψυχες στο P910i, διοτι εχουν και την μιση αναλυση και οχι τοσο καλη φωτεινοτητα (λογω του οτι ο αισθητηρας CCD ειναι πολυ καλυτερος απο μια απλη VGA καμερουλα).... :O

Guest valeria
Μην ξεχνας ομως οτι το P910i εχει μια σεμνη και ταπεινη ( :p ) VGA camera (640x480), ενω το S700 εχει CCD 1,3MPixel (1280x960). Οποτε λογικο ειναι να σου φαινονται πιο αψυχες στο P910i, διοτι εχουν και την μιση αναλυση και οχι τοσο καλη φωτεινοτητα (λογω του οτι ο αισθητηρας CCD ειναι πολυ καλυτερος απο μια απλη VGA καμερουλα).... :O
Εμμμμμ....ναι,έχεις δίκιο που το πήρες έτσι δικό μου λάθος :O Εννοούσα ότι αν περάσω την ίδια φωτογραφία από κάποια ψηφιακή και στα δύο κινητά,αυτή φαίνεται πολύ καλύτερη στο s700... :O

Εμμμμμ....ναι,έχεις δίκιο που το πήρες έτσι δικό μου λάθος :O Εννοούσα ότι αν περάσω την ίδια φωτογραφία από κάποια ψηφιακή και στα δύο κινητά,αυτή φαίνεται πολύ καλύτερη στο s700... :O

ααααα...Ετσι μαλιστα... :lol: