TLG Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 ευχαριστουμε παιδια.... Απλα τα κανουμε copy στο c:/system/fonts mazi me to freetype.dll ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 15:00) ευχαριστουμε παιδια.... Απλα τα κανουμε copy στο c:/system/fonts mazi me to freetype.dll ? Yeap. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Να είστε καλά παιδιά, όλα οκ τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (28 Νοέ. 2004 , 22:37) Ναι, δουλεύει μια χαρά. ευχαριστω φιλε Γιωργο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 παιδια τα φωτα σας γιατι εχω μαυρα μεσανυχτα :o ξεκινησα να κανω αναβαθμιση στο 910 μου και μου κατεβασε ενα αρχειο στο pc με την ονομασια seus setup 115 :confused: τι το κανω τωρα;οσο πιο αναλυτικα μπορειτε γιατι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (29 Νοέ. 2004 , 22:32) παιδια τα φωτα σας γιατι εχω μαυρα μεσανυχτα :o ξεκινησα να κανω αναβαθμιση στο 910 μου και μου κατεβασε ενα αρχειο στο pc με την ονομασια seus setup 115 :confused: τι το κανω τωρα;οσο πιο αναλυτικα μπορειτε γιατι....... Aφου τρεξεις πρωτα το αρχειο που κατεβασες,μετα προχωρας κανονικα στη διαδικασια της αναβαθμισης. Σου στελνω και ενα ΡΜ με καποιες παραπανω πληροφοριες ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 BEL αν εχεις κρατησει το PM με τις λεπτομερειες για την εγκατασταση δημοσιευσε το κ εδω ...πιστευω οτι θα φανει χρησιμο σε πολλους .. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 23:12) BEL αν εχεις κρατησει το PM με τις λεπτομερειες για την εγκατασταση δημοσιευσε το κ εδω ...πιστευω οτι θα φανει χρησιμο σε πολλους .. Sorry για τα Greeklish :o αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το αλλαξω τωρα. Kat'arxhn pas edo http://www.sonyericsson.com/updates...00/frameset.htm patas GET STARTED > epilegeis AUTOMATICAL VERIFICATION MODE> tsekareis ola ta tetragonakia kai NEXT> patas CONTINUE WITHOYT BACKUP OR SYCHRONISATION> ksana to idio> NEXT> I ACCEPT> edo perimeneis mexri na anoiksei kato ena portokali parathyro to anoigeis, an deis ekeinh thn ora to kinhto soy anabei, to paratyro grafei Sony Ericsson Update Service 1.07 patas NEXT kai soy bgazei ena mhnyma poy grafei Have you turned off...................S'AYTO TO SHMEIO KLEINEIS PANO STH BASH TO KINHTO kai patas YES, soy bgazei ena mhnymataki poy soy leei na perimeneis, meta apo ligo tha deis to kinhto na soy zhtaei energopoihsh,to energopoieis ksana kai soy bgazei alla dyo mhnymata opoy patas YES. Meta arxizei to backup opoy den peirazeis tipota, apla parakoloytheis thn proodo toy backup tha blepeis apo kato kai to xrono poy apomenei.To backup ginetai se 2 doseis molis teleiosei to proto meros tha deis oti tha kanei pali to idio alla ayto krataei ligotero. Otan oloklhrothei to backup me th nea ekdosh tha exeis kai Ellhnika sto menoy toy p900. __________________**Το συγκεκριμενο μηνυμα το εχω γραψει πριν απο αρκετο καιρο και αναφερεται σε αναβαθμιση για Ρ900,ελπιζω να μην εχει αλλαξει κατι. Επισης στο σημειο που γραφω οτι ενεργοποιεις ξανα το κινητο,μπορει να μην χρειαστει να το κανεις γιατι το δοκιμασα πριν απο λιγο και ειδα οτι ενεργοποιηθηκε απο μονο του.Φροντισε μονο να εχεις σχεδον γεματη μπαταρια για να κανεις την αναβαθμιση. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Stin periptosi pou xreiastei na ksana-fortoso to idio firmware prepei na perimeno pali 1:30h peripou (sto spiti eimai se 56k modem) ? :eek: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu (29 Νοέ. 2004 , 23:29) Stin periptosi pou xreiastei na ksana-fortoso to idio firmware prepei na perimeno pali 1:30h peripou (sto spiti eimai se 56k modem) ? :eek: λογικα ναι!!!και εγω στα ιδια χαλια ειμαι!!!αντε καλο μας ξημερωμα!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 φιλε lagoudaki ..καλη επιτυχια ....!! και καλο ξημερωμα οπως συ ειπας !! :D Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu (29 Νοέ. 2004 , 23:29) Stin periptosi pou xreiastei na ksana-fortoso to idio firmware prepei na perimeno pali 1:30h peripou (sto spiti eimai se 56k modem) ? :eek: Μια φορα που χρειαστηκε να ξαναφορτωσω το ιδιο και ενω περιμενα με την pstn να μου κανει 1:30 ωρα,ολοκληρωθηκε στα 40-45 λεπτα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (29 Νοέ. 2004 , 23:40) λογικα ναι!!!και εγω στα ιδια χαλια ειμαι!!!αντε καλο μας ξημερωμα!! :p :p :p Logika oxi, ta files vriskonte sto C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\software-data. To provlima einai pos ta fortonoume sto mobile :) Btw,to teleftaio upgrade R3A04 to katevasa tin Paraskevi kai fenete oti lynei to provlima me to IMEI. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 καλο αυτο τοτε!!!να κοιμηθουμε κατα τις 2.30 :p βαζω και το restore μαζι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 23:45) φιλε lagoudaki ..καλη επιτυχια ....!! και καλο ξημερωμα οπως συ ειπας !! :D ;) μην γινει καμμια διακοπη στο ρευμα μονο,γιατι κατι δεν παει καλα εδω και 15' :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Καλα.μη με βρισετε :lol: αλλα μολις εκανα το ποιο γρηγορο update&restore της καριερας μου :D :p :lol: :lol: Συνολικος χρονος 45 λεπτα και με την εσωτερικη μνημη σχεδον γεματη. :happy: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu (28 Νοέ. 2004 , 01:22) Vale tin 1.3a version os otou o @ajack vgalei tin 1.3c Telika to Sman 1.3c vhike simera: http://renegade.w3xs.com/droll.htm -------------------------------------------- Updated 29-Nov-2004 * Released SMan v1.3c - Fixes the flush function in Task Manager. -------------------------------------------- :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (29 Νοέ. 2004 , 13:47) Στο τέλος του Faq, μπορείτε να κατεβάστε τα Greek Arial Fonts. Dystyxws to avantgo arneitai peismatika na emfanisei ta ellhnika.eyxaristw pantws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snikolo Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Παιδία καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς αν πάρω backup το p900 αν μπορώ να το κάνω restore στο p910; Δεν νομίζω να γίνετε αλλά λέω μήπως! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος snikolo (30 Νοέ. 2004 , 11:15) Παιδία καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς αν πάρω backup το p900 αν μπορώ να το κάνω restore στο p910; Δεν νομίζω να γίνετε αλλά λέω μήπως! :whistle: δεν γινεται δυστυχως :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (29 Νοέ. 2004 , 23:03) Aφου τρεξεις πρωτα το αρχειο που κατεβασες,μετα προχωρας κανονικα στη διαδικασια της αναβαθμισης. Σου στελνω και ενα ΡΜ με καποιες παραπανω πληροφοριες ;) φιλε bel σε ευχαριστω πολυ :) χωρις την βοηθεια σου δεν θα ειχα κανει αναβαθμιση,να εισαι καλα :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 kseri kanis giati to arhio tis anabathmisis gia to p910 me to pou to treho dihni na kani egkatastasi ke meta den simbeni tipota? stamatai ke den ksero giati...windows xp me sp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christou (30 Νοέ. 2004 , 22:41) kseri kanis giati to arhio tis anabathmisis gia to p910 me to pou to treho dihni na kani egkatastasi ke meta den simbeni tipota? stamatai ke den ksero giati...windows xp me sp2 λες αυτο που ειναι 11.5mb ε;και μενα δεν εκανε τιποτα αλλα ειδα οτι αποθηκευτηκε στον c του pc μου στα προγραμματα εκει που ειναι τις σονυ,μαλλον ειναι απαραιτητο να υπαρχει για την αναβαθμιση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christou (30 Νοέ. 2004 , 22:41) kseri kanis giati to arhio tis anabathmisis gia to p910 me to pou to treho dihni na kani egkatastasi ke meta den simbeni tipota? stamatai ke den ksero giati...windows xp me sp2 To seus_setup115.exe einai o updater, akolouthise tis online odigies gia na synexyseis me to update. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Νοέ. 2004 , 11:23) lagoudakis,TLG,RootX,v@gelis, έχετε βάλει τις ελληνικές γραμματοσειρές; Αν όχι στείλτε μου ένα pm με το mail σας να σας τις στείλω για να μη γεμίσει και το thread requests. ;) Ta arial greek fonts pou exei kanei post o @florinapris den doulevoun, pali tetragonakia vgazei. Evala mia palia gramatoseira verdana.ttf pou eixa kai sto P800 kai einai ok tora. Tin Verdana enoeis @billy? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts