vellanio Δημοσιεύτηκε October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2004 Μήπως ξέρει κανείς τις διαφορες που έχουν οι δύο παραπάνω version Norton Antivirus?Εχω στην εταιρία μου το 2002 και σκέφτομαι αν αξίζει η αναβάθμισή του.Εχω δίκτυο με 40 Η/Υ και 3 Servers οπου ενας εξ αυτών μοιράζει το antivirus update στους clients αυτόματα.Αξίζει να το αναβαθμίσω?Please help me!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 kat eme de xreiazetai eidika an exeis nomimo logismiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Οι συνδρομές κρατούν τa πρόγραμμάτα ενήμερα για τις νέες απειλές απο νέους ιους κτλ. Οι συνδρομές δεν προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο πρόγραμμα. Η βελτίωση είναι μια νέα έκδοση του προγράμματος που αντικαθιστά την παλαιότερη έκδοσή σας και υποτίθετε οτι οι νέες εκδόσεις προγράμματος μπορούν να περιλάβουν τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, βελτιώσεις που επιλύουν τα τεχνικά προβλήματα, και τη συμβατότητα με τα λειτουργικά συστήματα ή τις αναπροσαρμογές τους (πακέτα υπηρεσιών). Εγω στην θεση σοιυ θα κοιταζα λιγο στο site της Symantec να δω αν η νεα εκδοση εχει κατι το νεο και διαφορετικό που θα με εκανε να το βάλω. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Mπορεί να βάλει κανείς την corporate έκδοση 9 που είναι πιό ελαφριά και ησυχάζεις γενικά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 egw pou exw ton 2002 sto spiti ti lete??? na tin allazw gia na valw ton 2005 i mia xara eimai??? ys. exw piratiki coppya alla kai na valw ton 2005 peiratiki copya tha valw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (23 Οκτ. 2004 , 16:33) Mπορεί να βάλει κανείς την corporate έκδοση 9 που είναι πιό ελαφριά και ησυχάζεις γενικά .... pou mporo na to bro sto net??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntontos Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 re paidia ego exo to norton to 2004 to gnisio.to ekana egatastasi kai eipe oti tha paizei gia 2 mines!!meta dil den tha mporo na kano update?ti na kano?na balo to spa...no.auto tha leitourgei gia ena xrono me updates kai ola?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Μία βασική διαφορά του norton antivirus 2005 από τις παλαιότερες εκδόσεις είναι ότι πλέον ελέγχει για προγράμματα spyware κι απόπειρες εγκατάστασής τους (real-time ή όχι). Πολύ χρήσιμο πιστεύω. Ευκαιρία να ξεφορτωθείτε προγράμματα όπως spybot κλπ. Δεδομένου όμως ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι κάπως "βαριά" (όπως κι όλα τα τελευταία προγράμματα του Norton) δεν θα την πρότεινα σε παλαιά συστήματα με λίγη μνήμη.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy (23 Οκτ. 2004 , 17:29) egw pou exw ton 2002 sto spiti ti lete??? na tin allazw gia na valw ton 2005 i mia xara eimai??? ys. exw piratiki coppya alla kai na valw ton 2005 peiratiki copya tha valw Kαταρχάς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Κατά δεύτερον, να αγοράσεις το norton που χρησιμοποιείς αυθεντικό...έλεος...Κατά τρίτον, να μπεις στο site του Δ. Νόρτον και να δεις αν σου χρειάζονται οι νέες λειτουργίες της έκδοσης 2005. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (24 Οκτ. 2004 , 02:44) Kαταρχάς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Κατά δεύτερον, να αγοράσεις το norton που χρησιμοποιείς αυθεντικό...έλεος...Κατά τρίτον, να μπεις στο site του Δ. Νόρτον και να δεις αν σου χρειάζονται οι νέες λειτουργίες της έκδοσης 2005. για πιον λογο να γραφω με ελληνικους χαρακτιρες??? για το κλασικο οχι στα greeklish???? βασικα μην νομιζεις και εγω εναντιον των greeklish ειμαι αλλα επιδι συνιθος κανω πολλα μαζι και δεν μπωρω να αλλαζω συνεχια γλωσσα γραφω με greeklish. οποτε μπορω ομως γραφω με ελλινικα. νορτον δεν προκιτε να παρω ποτε αφεντικο. αν ειναι να παρω αφεντικο αντιωιροθσ τηελω πιο καλυ προστασια. δεν τηα του δωσω εγω 50 ευρω ι οσω εχι για να κανω κατηε μηνα φορματ. τους τελευτεους διο μηνες εχω κανει 6 φορες φορματ επιδι εχω ιουσ που δεν ωρισκι ο νορτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 εχω το norton antivirus 2005,με ποιο firewall να το συνδιασω για να εχω την μεγαλυτερη προστασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 To Zone Alarm protinete anepifilakta, to xrisimopiw kai egw! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (23 Οκτ. 2004 , 19:44) pou mporo na to bro sto net??? Μέσω κάποιου προγράμματος file-sharing ... ή μέσω Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (24 Οκτ. 2004 , 16:43) Μέσω κάποιου προγράμματος file-sharing ... ή μέσω Google. den mporesa na to bro re aderfe....... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy (24 Οκτ. 2004 , 11:21) για πιον λογο να γραφω με ελληνικους χαρακτιρες??? για το κλασικο οχι στα greeklish???? βασικα μην νομιζεις και εγω εναντιον των greeklish ειμαι αλλα επιδι συνιθος κανω πολλα μαζι και δεν μπωρω να αλλαζω συνεχια γλωσσα γραφω με greeklish. οποτε μπορω ομως γραφω με ελλινικα. νορτον δεν προκιτε να παρω ποτε αφεντικο. αν ειναι να παρω αφεντικο αντιωιροθσ τηελω πιο καλυ προστασια. δεν τηα του δωσω εγω 50 ευρω ι οσω εχι για να κανω κατηε μηνα φορματ. τους τελευτεους διο μηνες εχω κανει 6 φορες φορματ επιδι εχω ιουσ που δεν ωρισκι ο νορτον. Βασικά καλύτερα να γράφεις σε greeklish τελικά...η ορθογραφία στο μήνυμά σου το έκανε πολύ δύσκολο στην κατανόηση... Αν έχεις κάνει 6 φορμάτ σε 2 μήνες, τότε σίγουρα δεν φταίει το Norton... 1 χρόνο έχω να κάνω format σε PC που προστατεύεται από το NIS 2003...για ψάξου για firewall, κάνε update τα Windows σου κλπ... Αν δεν είχες και το Νorton, τότε με τη δικιά σου λογική θα έπρεπε να κάνεις φορμάτ κάθε μέρα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrwireless Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntontos (23 Οκτ. 2004 , 19:59) re paidia ego exo to norton to 2004 to gnisio.to ekana egatastasi kai eipe oti tha paizei gia 2 mines!!meta dil den tha mporo na kano update?ti na kano?na balo to spa...no.auto tha leitourgei gia ena xrono me updates kai ola?? Και εγω το εχω original - το ειχε το μηχανημα που αγορασα - και τελειωσε η συνδρομη μετα 2-3 μηνες !!!!!!! Υπαρχει κανενας τροπος να συνεχισει να κανει updates? Αλλου τρεχω κατι "απεριοριστου χρησης" εκδοσεις - στο τελος θα με αναγκασουν να απεγκαταστησω το νομιμο και να βαλω το αλλο... Το SP2 δεν ελεγχει οτι βγαινει απο τον Η/Υ προς τα εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts