Jump to content

[Note 4] Φωτογραφίες & Βίντεο

Guest Logi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει παίξει κανείς βιντεάκι 4Κ σε τηλεόραση μεγάλη (>50") που να υποστήρίζει το 4Κ να μας πει εντυπώσεις :rolleyes:;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

UPDATE: Νέα δεδομένα (27/11/2014) φαίνεται να δείχνουν πως η έκδοση του Note 4 με Exynos επεξεργαστή διαθέτει τον αισθητήρα ISOCELL της Samsung! Μπορείτε να ελέγξετε ποιον αισθητήρα έχετε πληκτρολογώντας στον dialer *#34971539# και πατώντας στη συνέχεια ISP Ver Check.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω update στο 1ο μου post με το θέμα.

Καλησπερα παιδια.Ενα απλο βιντεακι Samsung Galaxy Note 4 vs Sony Xperia Z3 για να δειτε τι οπλο-camera κραταμε στα χερια μας.Τα λογια ειναι περιττα.

πολυ καλο το νοτε.

Δεν ισχύει φίλε μου τουλάχιστον στο δικό μου c στο isp ver check έχει Sony imx240

Ναι δεν ισχύει σε όλα. Αλλά αναφέρθηκε.

ΝΑ δες κι εδώ.

http://www.gsmarena.com/the_galaxy_note_4_with_exynos_chipset_has_an_isocell_camera-news-10330.php

Ναι δεν ισχύει σε όλα. Αλλά αναφέρθηκε.

ΝΑ δες κι εδώ.

http://www.gsmarena.com/the_galaxy_note_4_with_exynos_chipset_has_an_isocell_camera-news-10330.php

Διαβαζα στο xda οτι δεν εχει σημασια τι λεει εκει. Απλα ο καθε Kernel διαβαζει διαφορετικα την καμερα και οτι σε ολα τα κινητα εχει Sony.

Δεν νομιζω η Samsung να εβγαζε ISOCELL και να μην εχει phase detection focus σαν το S5.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

UPDATE: Νέα δεδομένα (27/11/2014) φαίνεται να δείχνουν πως η έκδοση του Note 4 με Exynos επεξεργαστή διαθέτει τον αισθητήρα ISOCELL της Samsung! Μπορείτε να ελέγξετε ποιον αισθητήρα έχετε πληκτρολογώντας στον dialer *#34971539# και πατώντας στη συνέχεια ISP Ver Check.

και μενα σε C τον sony εχει το τσεκαρα τωρα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Τελικά υπάρχει ξεκάθαρη υπεροχή ανάμεσα στους 2 αισθητήρες ή είναι το ίδιο :rolleyes:;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

1 μονόλεπτο βιντεάκι και απο μένα με το ΝΟΤΕ4 που για να το δείτε θέλει ρύθμιση 4Κ στο ΥΤ.

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο που με φιλοξένησε στο ΥΤ κανάλι του.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

1 μονόλεπτο βιντεάκι και απο μένα με το ΝΟΤΕ4 που για να το δείτε θέλει ρύθμιση 4Κ στο ΥΤ.

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο που με φιλοξένησε στο ΥΤ κανάλι του.

Τραβαει καλο βιντεο παντως οταν τραβαει την τηλεοραση! Δεν ειχα δοκιμασει :p

Αλλα LG τηλεοραση? :eek::eek: Samsung επρεπε :p:p

Να ρωτήσω κάτι... Ο σταθερόποιητής εικόνας για φωτογραφίες είναι αυτόματος η ρυθμίζεται? Διότι στις λειτουργίες βλέπω σταθερόποιητή μόνο για βίντεο..

Να ρωτήσω κάτι... Ο σταθερόποιητής εικόνας για φωτογραφίες είναι αυτόματος η ρυθμίζεται? Διότι στις λειτουργίες βλέπω σταθερόποιητή μόνο για βίντεο..

Αυτοματος ειναι και απ οτι φαινεται δουλευει μονο στις φωτογραφιες. Αυτο που βλεπεις στο βιντεο ειναι ψηφιακη σταθεροποιηση και σου κοβει μερος της εικονας του βιντεο.

Αν και λίγο off topic αλλά η συγκεκριμένη εφαρμογή με εργαλείο τι πενάκι κάνει παπάδες. .. touch retouch και σβήνει ότι ανεπιθύμητο υπάρχει στην φωτογραφία. ...

• 2 weeks later...

20141220_205949.jpg?dl=020141220_205954.jpg?dl=020141220_210013.jpg?dl=0

Παιδια νομιζω αυτες που εχουν φως τις βγαζει θολες.το exynos εχω με αυτοματες ρυθμισεις.οι φωτογραφιες η μια ειναι με φλας το βραδυ και οι αλλες 2 με αναμμενο φως..ειναι κινητο μιας εβδομαδας.εν τω μεταξυ το μικροφωνο μαλλον κανει κενα ολοτε το doa με καλυπτει?να το στειλω για να το δουνε?

Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί χαζό αλλά δεν το έχω ψάξει. Αν τραβήξεις βίντεο σε ανάλυση 4Κ μπορείς να το δεις μετά σε τηλεόραση FHD (1080p) δηλαδή γίνεται ένα είδος downscaling; και αν ναι αυτό γίνεται απευθείας ή χρειάζεται κάποια μετατροπή πρώτα;

• 2 months later...
Έχω το c και το έχω δοκιμάσει ελάχιστα έως τώρα, μια που περιμένω την κάρτα μνήμης για να το λειτουργήσω κανονικά! Κολλήματα βλέπετε... Πρόσεξα ότι υπερτερεί κατά πολύ σε σχέση με το s4 που θα έχω για 1-2 μέρες ακόμη πριν το πουλήσω, ότι το ΝΟΤΕ 4 εστιάζει πολύ πιο κοντά σε σχέση με το S4. Δηλαδή φωτογραφίες macro. Σήμερα ή αύριο θα βγάλω και κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες ανάμεσα στα 2, νύχτα, μέρα κτλ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Να ρωτήσω κι εγώ κατι .... Στο s5 μπορούσες σε μια φωτογραφία να έχεις πολλα καρέ , δηλαδή αν τραβουσες ένα παιδί να τρέχει το είχες στην ίδια εικόνα σε πολλές θέσεις να το πω απλά ....

Αυτο που στο note 4 το λεει ¨ δραματική λήψη ¨ την οποία δεν εχω καταφέρει ποτε να τραβήξω .....

Το εχει καταφέρει κανείς; Δεν κανω κατι καλά ; Η θέλει reset το τηλεφωνο μου ;

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Να ρωτήσω κι εγώ κατι .... Στο s5 μπορούσες σε μια φωτογραφία να έχεις πολλα καρέ , δηλαδή αν τραβουσες ένα παιδί να τρέχει το είχες στην ίδια εικόνα σε πολλές θέσεις να το πω απλά ....

Αυτο που στο note 4 το λεει ¨ δραματική λήψη ¨ την οποία δεν εχω καταφέρει ποτε να τραβήξω .....

Το εχει καταφέρει κανείς; Δεν κανω κατι καλά ; Η θέλει reset το τηλεφωνο μου ;

Είναι από τις εφαρμογές που κατεβάζεις δωρεάν και λέγεται ''έξυπνη λήψη''.;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ναι αυτο το ξέρω αλλα δεν σε παει στην ¨ δραματική λήψη ¨ δεν σου εχει ενεργή αυτη την επιλογή !

Ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μας πει .... Ευχαριστω

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ναι αυτο το ξέρω αλλα δεν σε παει στην ¨ δραματική λήψη ¨ δεν σου εχει ενεργή αυτη την επιλογή !

Ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μας πει .... Ευχαριστω

πρέπει να μην έχει την νυχτερινή λήψη ενεργή και βγάζει χωρίς εφαρμογή,30 βγάζει το είδα τώρα

Εμένα δεν παει στην δραματική λήψη δεν μπορο να εχω πολλα καρέ σε μια φωτό κατι παίζει η ίσος θέλει reset

Και εμένα παντός τραβάει πολλές αλλα δεν εχει αυτο το αποτέλεσμα που θελω....

Εμένα δεν παει στην δραματική λήψη δεν μπορο να εχω πολλα καρέ σε μια φωτό κατι παίζει η ίσος θέλει reset

Και εμένα παντός τραβάει πολλές αλλα δεν εχει αυτο το αποτέλεσμα που θελω....

Ποιά είναι η λειτουργία δραματικής λήψης που αναφέρεις γιατί η συγκεκριμένη λειτουργία που ζητάς ονομάζεται όπως προαναφέρθηκε σωστά "Έξυπνη λήψη".

Ορίστε και μια φωτογραφία με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες (αν δεν ξέχασα καμία).

Βλεπεις την φωτογραφία που ανεβάζω ; Ειναι το μενού της ¨ έξυπνης λήψεις ¨ ..

Δηλαδή τραβάει μια σειρά φωτογραφιών απο κινούμενο θέμα και οταν επιλέξεις ¨ δραματική λήψη ¨ θα στα κανει μια φωτογραφία ....

Το θέμα ειναι οτι εμένα δεν μου εχει ποτε μα ποτε ενεργή αυτη την επιλογή ...

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει αν δεν του κανει κόπο και να μας πει αν του λειτουργεί ;

Βλεπεις την φωτογραφία που ανεβάζω ; Ειναι το μενού της ¨ έξυπνης λήψεις ¨ ..

Δηλαδή τραβάει μια σειρά φωτογραφιών απο κινούμενο θέμα και οταν επιλέξεις ¨ δραματική λήψη ¨ θα στα κανει μια φωτογραφία ....

Το θέμα ειναι οτι εμένα δεν μου εχει ποτε μα ποτε ενεργή αυτη την επιλογή ...

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει αν δεν του κανει κόπο και να μας πει αν του λειτουργεί ;

αυτο ειναι στην εξυπνη ληψη βγαζει πολλες και αναλογα με τι εβγαλε σε βγαζει κατηγοριες να διαλεξης και σε εμφανιζει μια φωτογραφια την καλυτερη!

• 4 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα, έχω το εξής θέμα μόλις σήμερα απέκτησα το Note 4, ανοίγω την κάμερα και στο preview της πριν τραβηχτεί η φότο υπάρχει noise και πιξελιασμα, όταν τραβάω τη φότο είναι κομπλέ, μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; ευχαριστώ

• The title was changed to [Note 4] Φωτογραφίες & Βίντεο