kek Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση: Αν ξετικάρω την επιλογή για γρήγορη φόρτιση, η συσκευή θα φορτίζει την μπαταρία πιο αργά (πιο κανονικά) για την "υγεία" και τη ζωή της μπαταρίας δηλαδή, παρότι ο φορτιστής θα είναι fast charge ? Ακριβώς!!···· Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εχω μια προσφορά για το wireless pad φορτισης του s5, που στο eshop γραφει οτι κανει και για το νοτε 4, στα 21€. Να το παρω, αξιζει, θα φορτιζει σε νορμάλ χρονο ή είναι αργο, εχει κανεις εμπειρία? Ειναι αυτο: http://www.e-shop.gr/samsung-s-charger-pad-for-wireless-charging-for-galaxy-s5-g900f-ep-pg900il-blue-p-TEL.024554 Και μετα σκεφτομαι να παρω και την πλακετα ασύρματης φορτισης απο εδω: https://www.ebnb.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81/el-%ce%91%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%a6%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/23071-%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-qi-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-samsung-galaxy-note-4-oem.html Θα δουλευουν αυτα μαζι, ή είναι καλυτερα να παρω και το φορτιστη qi που γραφει εκει, που ειναι και φθηνότερος? Ο 1ος που γραφω, του s5 με το ματι, μου φαίνεται καλυτερος, είναι και Samsung. Κανω παραθεση τον εαυτό μου.. :lol: Δεν ξερει κανεις τελικα αν συνεργαζονται αυτα μεταξυ τους? Μη τα αγορασω αδικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοια θήκη να μου πει αν μεγαλώνουν κατα πολύ την συσκευή; Armor Hybrid Soft Rubber Hard Bumper Case Cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοια θήκη να μου πει αν μεγαλώνουν κατα πολύ την συσκευή; Armor Hybrid Soft Rubber Hard Bumper Case Cover Μοιάζει με τις spigen neo hybrid και τις verus iron shield οι οποίες ενώ δίνουν μια ωραία εμφάνιση στο κινητό με το μεταλλικό περίβλημα προσθέτουν και επιπλέον όγκο στην συσκευή…μικρή απώλεια στο σήμα… Θα σου συνιστούσα την samsung protective cover! ;) Edited January 29, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μοιάζει με τις spigen neo hybrid και τις verus iron shield οι οποίες ενώ δίνουν μια ωραία εμφάνιση στο κινητό με το μεταλλικό περίβλημα προσθέτουν και επιπλέον όγκο στην συσκευή…μικρή απώλεια στο σήμα… Θα σου συνιστούσα την samsung protective cover! ;) Δεν μου αρέσει δυστυχώς η protective cover της samsung καθόλου. Έχεις δοκιμάσει κάποια σαν κι αυτή και έχανες σήμα; γιατί με μεταλλικό περίβλημα και στο iphone που είχα δεν είχα καμιά διαφορά, μόνο σε αυτές που ήταν ολόκληρες με μέταλλο είχα χάλια σήμα. Την πήρα μια κι ελπίζω να μου αρέσει αλλιώς τσάμπα η αναμονή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δεν μου αρέσει δυστυχώς η protective cover της samsung καθόλου. Έχεις δοκιμάσει κάποια σαν κι αυτή και έχανες σήμα; γιατί με μεταλλικό περίβλημα και στο iphone που είχα δεν είχα καμιά διαφορά, μόνο σε αυτές που ήταν ολόκληρες με μέταλλο είχα χάλια σήμα. Την πήρα μια κι ελπίζω να μου αρέσει αλλιώς τσάμπα η αναμονή :p Έχω 2 spigen neo hybrid εκ των οποίων η μία με το μεταλλικό περίβλημα..Παρατήρησα μια μικρή πτώση στο σήμα κατά 1 γραμμή και κάποια καθυστέρηση κάποιες φορές στο κλείδωμα δορυφόρων με το gps…Anyway… Τις χρησιμοποιούσα αρκετά αλλά δίνανε όγκο στην συσκευή και κυρίως για αυτό τις έκανα στην άκρη ενώ και στην τοποθέτηση ήταν και λίγο ταλαιπωρία στο βάλε-βγάλε..Οπότε κατέληξα στην official της samsung… Τώρα βέβαια χρησιμοποιώ τύπου wallet θήκες και συγκεκριμένα της zenus και motimo.. ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δεν μου αρέσει δυστυχώς η protective cover της samsung καθόλου. Έχεις δοκιμάσει κάποια σαν κι αυτή και έχανες σήμα; γιατί με μεταλλικό περίβλημα και στο iphone που είχα δεν είχα καμιά διαφορά, μόνο σε αυτές που ήταν ολόκληρες με μέταλλο είχα χάλια σήμα. Την πήρα μια κι ελπίζω να μου αρέσει αλλιώς τσάμπα η αναμονή :p Το Νοτε εχεις τις κεραιες στο πλαισιο πανω και οχι στην πλατη οπως το ιφον.....καθε τι μεταλλικο πλαισιο στο νοτε αποδυναμωνει την εκπομπη σηματος απλα θα εχεις χειροτερο σημα τοσο στο τηλφ οσο και στο GPS γιατι ειχε αναφερθει και σε αυτο οτι το αποδυναμονει το μεταλλικο πλαισιο γυρω γυρω( ειχε αναφερθει για ενα bumper αν θυμαμαι καλα που ελεγαν). Επισης ολοι σχεδον εχουν protective δεν υπαρχει καλυτερη και σε Grip και body "fat" να το πω ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις, αν είναι καμιά γραμμή δεν με ενοχλεί, όσο για το gps δεν το δουλεύω καθόλου οπότε εντάξει. Επισης ολοι σχεδον εχουν protective δεν υπαρχει καλυτερη και σε Grip και body "fat" να το πω ετσι Σίγουρα θα είναι καλύτερη απλά με το λίγο που είδα, είναι υπερβολικά άσχημη με τα γούστα μου, εκτός κι αν υπάρχουν πολλές εκδοχές της. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή απλή όμως σιλικόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Έχετε να προτείνετε καμιά καλή απλή όμως σιλικόνης; Μπορείς να δεις επίσης από spigen, verus και caseology που έχουνε θήκες για όλα τα γούστα και να πάρεις και από εκεί ιδέες.. Όπως είπε και ο Κώστας πάντως όλοι καταλήξαμε στην official της samsung και στο λέω και εγώ που έχω πάνω από 10 θήκες για το note… :p Βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και μπλέ απλά είναι λίγο ποιο "απλή" σε σύγκριση με άλλες.. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μπορείς να δεις επίσης από spigen, verus και caseology που έχουνε θήκες για όλα τα γούστα και να πάρεις και από εκεί ιδέες.. Όπως είπε και ο Κώστας πάντως όλοι καταλήξαμε στην official της samsung και στο λέω και εγώ που έχω πάνω από 10 θήκες για το note… :p Βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και μπλέ απλά είναι λίγο ποιο "απλή" σε σύγκριση με άλλες.. Θα κοιτάξω μία σήμερα τότε, γιατί από ότι ακούω είναι μαγνήτης για γρατσουνιές το ''μεταλλικό'' περίβλημα του note. Σε ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θα κοιτάξω μία σήμερα τότε, γιατί από ότι ακούω είναι μαγνήτης για γρατσουνιές το ''μεταλλικό'' περίβλημα του note. Σε ευχαριστώ και πάλι :) Το diamond cut είναι αυτό που γρατσουνιέται ακόμα και με τα μάτια. Και θήκη να του βάλεις τύπου spigen, το πιο πιθανό είναι να στο γρατσουνίσει αυτό, ίσως και πιο εύκολα από γυμνό. Προσωπικά(χωρίς να λέω ότι το συνιστώ) και το note 4 & τώρα το edge το χω γυμνό, δεν μου πάει η καρδιά να το κρύψω σε θήκες & χρησιμοποιώ πουγκί για μεταφορά και για να το ακουμπώ επάνω. Φυσικά το προσέχω υπερ του δέοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θα κοιτάξω μία σήμερα τότε, γιατί από ότι ακούω είναι μαγνήτης για γρατσουνιές το ''μεταλλικό'' περίβλημα του note. Σε ευχαριστώ και πάλι :) Ναι γρατσουνιεται πολυ ευκολα. Εγω εχω και Spingen Neo Hybrid & S-View & Protective cover & μια απλη σιλικονης διαφανες απο το Ebay την οποια δεν εβαλα ποτε γιατι ειναι πολυ λεπτη και δεν προστατευει καθολου ειναι μονο για να φαινεται το κινητο..... Μολις εβαλα protective (την οποια πηρα και τελευταια μετα απο ολες τις παραπανω) δεν την ξανα εβγαλα ποτε ξανα ουτε εβαλα αλλη θηκη.Μια φορα δοκιμασα παλι την S-view την εβαλα το πρωι το βραδυ την εβγαλα παλι δεν αντεξα. Εχω την μαυρη με μαυρο νοτελι και ειναι οτι πρεπει και classic συνδιασμος . http://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product/product&product_id=1808&ref=bestprice.gr https://www.skroutz.gr/s/5757382/Samsung-Back-Case-Blue-N910F-Galaxy-Note-4.html https://www.skroutz.gr/s/5757491/Samsung-Hard-Cover-Red-N910F-Galaxy-Note-4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το diamond cut είναι αυτό που γρατσουνιέται ακόμα και με τα μάτια. Και θήκη να του βάλεις τύπου spigen, το πιο πιθανό είναι να στο γρατσουνίσει αυτό, ίσως και πιο εύκολα από γυμνό. Προσωπικά(χωρίς να λέω ότι το συνιστώ) και το note 4 & τώρα το edge το χω γυμνό, δεν μου πάει η καρδιά να το κρύψω σε θήκες & χρησιμοποιώ πουγκί για μεταφορά και για να το ακουμπώ επάνω. Φυσικά το προσέχω υπερ του δέοντος. Το ιδιο κανω κι εγω στα κινητα μου. Με θηκες pouch για μεταφορα απλα, και για να το ακουμπαω επανω. Ειμαι κατα οποιασδηποτε θηκης και ζελατινες/tempered κλπ. Περι ορεξεως βεβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το ιδιο κανω κι εγω στα κινητα μου. Με θηκες pouch για μεταφορα απλα, και για να το ακουμπαω επανω. Ειμαι κατα οποιασδηποτε θηκης και ζελατινες/tempered κλπ. Περι ορεξεως βεβαια.. Προσωπικά, κρίνω ανάλογα τη συσκευή, το note 3 π.χ. το χα με θήκες για να κρύψω όσο γίνεται την ασχήμια του(:p) ενώ ταυτόχρονα και το tempered άξιζε να μπει γιατί εφάρμοζε άψογα. Τα note 4/note edge είναι κοσμήματα και για μένα δεν αξίζει να μπουν σε θήκη, από την άλλη χρησιμοποιώντας τα γυμνα πρέπει να είσαι υπερπροστατευτικός και πάλι παίζεις με την τύχη σου, π.χ. μια πτώση μπορεί να γίνει όσο προσεχτικός και να είσαι. Πολύς κόσμος δεν θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία και επουδενί να πάρει τέτοιο ρίσκο. Γι'αυτό έγραψα και πρωτύτερα αν και το κάνω, δεν θα το συνιστούσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι γρατσουνιεται πολυ ευκολα. Εγω εχω και Spingen Neo Hybrid & S-View & Protective cover & μια απλη σιλικονης διαφανες απο το Ebay την οποια δεν εβαλα ποτε γιατι ειναι πολυ λεπτη και δεν προστατευει καθολου ειναι μονο για να φαινεται το κινητο..... Μολις εβαλα protective (την οποια πηρα και τελευταια μετα απο ολες τις παραπανω) δεν την ξανα εβγαλα ποτε ξανα ουτε εβαλα αλλη θηκη.Μια φορα δοκιμασα παλι την S-view την εβαλα το πρωι το βραδυ την εβγαλα παλι δεν αντεξα. Εχω την μαυρη με μαυρο νοτελι και ειναι οτι πρεπει και classic συνδιασμος . Πήρα αυτή τελικά μιας και λέει ότι το περιμμετρικό είναι πολυανθρακικό πλαστικό κι όχι μέταλλο. Spigen Samsung Galaxy Note 4 » Spigen Samsung Galaxy Note 4 Neo Hybrid Gold (SGP11118) Να ρωτήσω, το πενάκι με αυτές τις θήκες βγαίνει εύκολα ή έχουν κάτι σαν κι αυτό για να τραβιέται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Πήρα αυτή τελικά μιας και λέει ότι το περιμμετρικό είναι πολυανθρακικό πλαστικό κι όχι μέταλλο. Spigen Samsung Galaxy Note 4 » Spigen Samsung Galaxy Note 4 Neo Hybrid Gold (SGP11118) Να ρωτήσω, το πενάκι με αυτές τις θήκες βγαίνει εύκολα ή έχουν κάτι σαν κι αυτό για να τραβιέται; Ναι βγαίνει μια χαρά το s-pen μην ανησυχείς...Η θήκη είναι λίγο «ζόρι» στο βάλε-βγάλε αλλά anyway... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι βγαίνει μια χαρά το s-pen μην ανησυχείς...Η θήκη είναι λίγο «ζόρι» στο βάλε-βγάλε αλλά anyway... ;) Δεν παίζει να βγει ποτέ της από την θήκη έτσι κι αλλιώς λόγω παιδιού, απλά μην χρειάζομαι τσιμπιδάκι κάθε φορά για το πενάκι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πολύ ωραία η θήκη που πήρες....δεν μπορούσες να την βρεις από το εξωτερικό πιο φθηνά? Έτσι κι αλλιώς το νοτέλι σε κανα δυο μήνες θα το χεις. Θα παίζεις.......με τη θήκη.....:lol: :lol: Γιατί δεν πήρες θήκη από το gearbest που, εσένα ειδικά, σε προσέχουν ιδιαιτέρως?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πολύ ωραία η θήκη που πήρες....δεν μπορούσες να την βρεις από το εξωτερικό πιο φθηνά? Έτσι κι αλλιώς το νοτέλι σε κανα δυο μήνες θα το χεις. Θα παίζεις.......με τη θήκη.....:lol: :lol: Γιατί δεν πήρες θήκη από το gearbest που, εσένα ειδικά, σε προσέχουν ιδιαιτέρως?? :p Από το εξωτερικό έχω πάρει την 1η που πόσταρα. Το νοτέλι ήδη πετάει. Ναι παίξε με τον πόνο μας demakh :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα που μπορώ να βρω την Samsung protective cover σε μαύρο χρώμα και σε normal τιμή; Βρίσκω μόνο μπλε και κόκκινη αλλά δε μου αρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 θελω να αλλαξω την 32αρα sd που εχω,με μια 64αρα. ποιος ο καλυτερος τροπoς για να μην εχω μπερδεματα με τις εφαρμογες που ειναι περασμενες στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilena6 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπέρα που μπορώ να βρω την Samsung protective cover σε μαύρο χρώμα και σε normal τιμή; Βρίσκω μόνο μπλε και κόκκινη αλλά δε μου αρέσουν. Για το Note 4 μπορείς να δεις αυτήν εδώ https://mikromagazo.gr/_p2763.html, δεν είναι αυθεντική Samsung αλλά δε με έχει απογοητεύσει την έχω κάνα 6μηνο μέσα σε τσάντες την πηγαινοφέρνω συνέχεια, μου έχει πέσει και 2-3 φορές κάτω, δεν έχει πάθει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Πρέπει να γίνεται άλλη τόση η συσκευή με αυτήν τη θήκη (πανοπλία ή κουκούλα να την πω :X) :lol: Δεν είναι κρίμα, τέτοια συσκευή διαμάντι, να την έχεις τόσο πολύ καλά κρυμμένη? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για το κινητό έχω ήδη θήκη, συγκεκριμένα το δερμάτινο pouch της bugatti, απλά θέλω και τη συγκεκριμένη της Samsung σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για το κινητό έχω ήδη θήκη, συγκεκριμένα το δερμάτινο pouch της bugatti, απλά θέλω και τη συγκεκριμένη της Samsung σε μαύρο χρώμα. εχω ανεβασει λιγα ποστ παραπανω λινκ αλλα λεει out of stock παρε ενα τηλφ να δεις ποτε θα εχουν αποθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts