panoramix77 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα.. Παράγγειλα την θήκη Samsung από e Shop... Μήπως ξέρει κάποιος περίπου σε πόσες εργάσιμες την έχεις στην κατοχή σου;;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα.. Παράγγειλα την θήκη Samsung από e Shop... Μήπως ξέρει κάποιος περίπου σε πόσες εργάσιμες την έχεις στην κατοχή σου;;;; Ευχαριστώ Είχα παραγγείλει τη θηκη και μια μεμβράνη της Samsung εδώ και καμιά βδομάδα. Σήμερα,τους πήρα τηλ.,και μου είπαν ότι η μεμβράνη πήγε,αλλά η θήκη θα πάει αύριο,οπότε μάλλον για Πέμπτη το βλέπω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα.. Παράγγειλα την θήκη Samsung από e Shop... Μήπως ξέρει κάποιος περίπου σε πόσες εργάσιμες την έχεις στην κατοχή σου;;;; Ευχαριστώ Εμένα δεν ήταν διαθέσιμο και έκανε 8 με 10 ημέρες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Είχα παραγγείλει τη θηκη και μια μεμβράνη της Samsung εδώ και καμιά βδομάδα. Σήμερα,τους πήρα τηλ.,και μου είπαν ότι η μεμβράνη πήγε,αλλά η θήκη θα πάει αύριο,οπότε μάλλον για Πέμπτη το βλέπω. Α κατάλαβα... Καμία εβδομάδα στο νερό δλδ.. Και έλεγε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.. Αν δεν υπήρχε δλδ;; σε κάνα μήνα...;;; πιο γρήγορα μου ήρθε η spigen δλδ... Τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Α κατάλαβα... Καμία εβδομάδα στο νερό δλδ.. Και έλεγε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.. Αν δεν υπήρχε δλδ;; σε κάνα μήνα...;;; πιο γρήγορα μου ήρθε η spigen δλδ... Τι να πεις... Αν ειναι σε αποθεμα δεν θα αργησει αν λεει κατοπιν παραγγελιας ή σε 4-7 εργασιμες,τοσο κανει.Ερχεται απο εξωτερικο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τελικα καταληξαμε σε καποιο καλο tempered glass? Εγω φοραω τη ζελατινα της samsung και θελω να παρω γυαλι. Ποιο προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τελικα καταληξαμε σε καποιο καλο tempered glass? Εγω φοραω τη ζελατινα της samsung και θελω να παρω γυαλι. Ποιο προτείνετε? δεν υπαρχει καποιο που να καθεται τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexLeo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα.. Παράγγειλα την θήκη Samsung από e Shop... Μήπως ξέρει κάποιος περίπου σε πόσες εργάσιμες την έχεις στην κατοχή σου;;;; Ευχαριστώ Έχω ήδη 10 μέρες και ακόμα περιμένω!!!! Το καλό αργεί να έρθει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κάτι δεν πάει καλά φίλε. Κοίταξε το. Μου ήρθε σε δύο εργάσιμες. Δεν δικαιολογείται παραπάνω εφόσον υπάρχει σε απόθεμα. Η θήκη πάντως είναι φοβερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Όταν λέει 4 με 7 εργάσιμες αργεί. Έτσι έτυχε και σε εμενα. Περίμενα δέκα ημέρες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexLeo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 4 με 7 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας έλεγε τώρα θα δείξει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 4 με 7 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας έλεγε τώρα θα δείξει. .. Άμα έλεγε κατόπιν παραγγελίας αστο 10 μέρες και πάνω να υπολογίζεις στο χαλαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Υπάρχει κάποιο μικρό σε μέγεθος αξεσουάρ είτε σε usb είτε σε micro usb που να δίνει λειτουργία fm radio στο τηλέφωνο μας; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Υπάρχει κάποιο μικρό σε μέγεθος αξεσουάρ είτε σε usb είτε σε micro usb που να δίνει λειτουργία fm radio στο τηλέφωνο μας; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς, δοκιμασμένη λύση πάντως είναι τα bluetooth handsfree της sony, sbh50 & sbh52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς, δοκιμασμένη λύση πάντως είναι τα bluetooth handsfree της sony, sbh50 & sbh52. To 50,είναι άψογο πάντως. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 To 50,είναι άψογο πάντως. Το 50άρι έχω και γω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, βασικά μετάνιωσα που δεν το πήρα νωρίτερα, σου λύνει τα χέρια, πολύ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 4 με 7 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας έλεγε τώρα θα δείξει. .. το ιδιο ελεγε οταν την ειχα παραγγειλει κι εγω . στις 21 μερες δεν ειχα παραλαβει τιποτε και την ακυρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 το ιδιο ελεγε οταν την ειχα παραγγειλει κι εγω . στις 21 μερες δεν ειχα παραλαβει τιποτε και την ακυρωσα. Μα κι εγώ,δεν ξαναπαίρνω κάτι από μαγαζί, που δεν έχει ΄κατι ετοιμοπαράδοτο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σε εμένα ήρθε μετά από 15 μέρες Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ παρήγγειλα την γκρι την Παρασκευή και μου ήρθε Τρίτη στο Ηράκλειο Κρήτης. Ήταν σε απόθεμα όταν παρήγγειλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήταν σε απόθεμα πριν λίγες μέρες και σε εσάς τόσες μέρες δεν την έχουν στείλει. Τι χρώμα έχετε παραγγείλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς, δοκιμασμένη λύση πάντως είναι τα bluetooth handsfree της sony, sbh50 & sbh52. Αυτά θέλω να τα αποφύγω εκτός της ακτινοβολίας, γιατί είναι ακουστικά που μπαίνουν στο ένα από τα 2 αυτιά. Εγώ ψάχνω για κάτι που θα επιτρέπει να ακούω Ραδιόφωνο από το κινητό είτε από το μεγάφωνο του είτε από τα ενσύρματα ακουστικά που μπαίνουν και στα 2 αυτιά. Και λύση μέσω δεδομένων δε παίζει γιατί με 3, 4 ώρες από tune in μου τρώει καμιά 200mb και στην Κύπρο ακόμα είναι ακριβά τα δεδομένα, 500mb το μήνα έχει το συμβόλαιο μου. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτά θέλω να τα αποφύγω εκτός της ακτινοβολίας, γιατί είναι ακουστικά που μπαίνουν στο ένα από τα 2 αυτιά. Εγώ ψάχνω για κάτι που θα επιτρέπει να ακούω Ραδιόφωνο από το κινητό είτε από το μεγάφωνο του είτε από τα ενσύρματα ακουστικά που μπαίνουν και στα 2 αυτιά. Και λύση μέσω δεδομένων δε παίζει γιατί με 3, 4 ώρες από tune in μου τρώει καμιά 200mb και στην Κύπρο ακόμα είναι ακριβά τα δεδομένα, 500mb το μήνα έχει το συμβόλαιο μου. Τα sbh50/52 είναι με δύο ακουστικά & επίσης το σημείο εκπομπής της ακτινοβολίας δεν είναι στο κεφάλι. Αυτό π.χ. είναι το 50άρι: https://www.skroutz.gr/s/3385938/Sony-SBH50.html?from=autocomplete&keyphrase=sbh50 Η άκροαση μέσω δεδομένων θα συμφωνήσω ότι είναι μόνο για περιαστασιακή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτά θέλω να τα αποφύγω εκτός της ακτινοβολίας, γιατί είναι ακουστικά που μπαίνουν στο ένα από τα 2 αυτιά. Εγώ ψάχνω για κάτι που θα επιτρέπει να ακούω Ραδιόφωνο από το κινητό είτε από το μεγάφωνο του είτε από τα ενσύρματα ακουστικά που μπαίνουν και στα 2 αυτιά. Και λύση μέσω δεδομένων δε παίζει γιατί με 3, 4 ώρες από tune in μου τρώει καμιά 200mb και στην Κύπρο ακόμα είναι ακριβά τα δεδομένα, 500mb το μήνα έχει το συμβόλαιο μου. Δεν τα έχεις καν δει τα 50 φίλε.Ποιός σου έδωσε λάθος πληροφορίες; Πήγαινε να τα δεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τα sbh50/52 είναι με δύο ακουστικά & επίσης το σημείο εκπομπής της ακτινοβολίας δεν είναι στο κεφάλι. Αυτό π.χ. είναι το 50άρι: https://www.skroutz.gr/s/3385938/Sony-SBH50.html?from=autocomplete&keyphrase=sbh50 Η άκροαση μέσω δεδομένων θα συμφωνήσω ότι είναι μόνο για περιαστασιακή χρήση. Χμμμ ευχαριστώ ωραίο φαίνεται. Αν το χρησιμοποιώ για ραδιόφωνο μπορώ να έχω τον ήχο να ακούγεται από το ηχείο του κινητού και όχι του hands-free; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Χμμμ ευχαριστώ ωραίο φαίνεται. Αν το χρησιμοποιώ για ραδιόφωνο μπορώ να έχω τον ήχο να ακούγεται από το ηχείο του κινητού και όχι του hands-free; Στο 50 που χρησιμοποιώ ακούγεται μόνο από τα ακουστικά του bluetooth, δεν ξέρω αν στο 52 υπάρχει μεγάφωνο για να ακούγεται από κει, σίγουρα πάντως στο ηχείο του κινητού δεν μπορεί να σταλεί ο ήχος. Επίσης, και στα δύο υπάρχει το πλεονέκτημα ότι τα ακουστικά βγαίνουν και μπορείς να συνδέσεις ότι θες(που έχει βύσμα 3,5mm εννοείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts