tpal Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγω αφησα τα ψυχαναγκαστικα στην ακρη και πηρα μια original sview για το note edge που εχω πλεον. Κι ο,τι θελει ας γινει με γδαρσιματα και πεσιματα, εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα να αγχωθουμε ;) Κάπως έτσι. Εγώ το είχα αυτό το θέμα με την μπαταρία μέχρι που τρελάθηκα. Σκέψου το κινητό τώρα το έχω στο σπίτι χωρίς θήκη και έξω με μια πολύ λεπτή tpu που η κάμερα δεν προστατευεται. Το ακουμπάω όπου να ναι και σημάδια δεν έχω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Eγώ έχω πάρει από δω: http://shop.fitbag.de/ και έχω μέινει πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει και το pouch της bugatti που είναι επίσης πολύ καλό. Μπορείς να μας δώσεις το λινκ για της Bugatti γιατί λόγω τον γερμανικών δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγώ την είχα πάρει από Ελλάδα εδώ. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-4-Edge-N915F-Bugatti-SlimFit-leather-case-Dermatini-thiki-Pouch-Black.1144995.html Αν σας ενδιαφέρει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid Metal - Silver-spigen.co.uk Μόλις παράγγειλα την θήκη... Κάποιος που να την έχει να μου πει εντυπώσεις;; ευχαριστώ Edited April 20, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 [ATTACH]59773[/ATTACH] Τελικά τα βρήκα και τα δύο παιδιά εντελώς τυχαία μπροστά μου και όπως καταλαβαίνετε τα πήρα. Wireless καπάκι για το Νοτελι σε άσπρο χρώμα και τον Wireless φορτιστή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 [ATTACH]59773[/ATTACH] Τελικά τα βρήκα και τα δύο παιδιά εντελώς τυχαία μπροστά μου και όπως καταλαβαίνετε τα πήρα. Wireless καπάκι για το Νοτελι σε άσπρο χρώμα και τον Wireless φορτιστή. E πες και που ντε :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Κάπως έτσι. Εγώ το είχα αυτό το θέμα με την μπαταρία μέχρι που τρελάθηκα. Σκέψου το κινητό τώρα το έχω στο σπίτι χωρίς θήκη και έξω με μια πολύ λεπτή tpu που η κάμερα δεν προστατευεται. Το ακουμπάω όπου να ναι και σημάδια δεν έχω. Ε μα δεν πάει άλλο. Θήκες ,θηκακια, γυαλιά και δε συμμαζεύεται. Σκετο σπίτι ,γυμνό και μια θήκη χωρίς ιδιαίτερη προστασία για έξω κι είμαστε κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ε μα δεν πάει άλλο. Θήκες ,θηκακια, γυαλιά και δε συμμαζεύεται. Σκετο σπίτι ,γυμνό και μια θήκη χωρίς ιδιαίτερη προστασία για έξω κι είμαστε κομπλέ... Κι εγω δεν σκοπευω να αγοράσω αλλη περα απο την original flip που ειχε οταν το αγόρασα. Οταν την διπλωνω πισω είναι σαν να μην έχω θηκη αφου ολο το κινητό είναι έξω. Παραλληλα προστατευει ικανοποιητικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 E πες και που ντε :) Δυστυχώς είμαι Ισπανία και το πήρα από ένα πολυκαταστημα εδώ. Corte ingles. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Δυστυχώς είμαι Ισπανία και το πήρα από ένα πολυκαταστημα εδώ. Corte ingles. A ok. Thanks man :) Για πειτε κανεις αποψεις για S view vs Led παρακαλω. Αν και τελικα και εγω τεινω στο να το εχω χωρις θηκη. Περιμενω τωρα μια Zenus Letterκατι η οποια ειναι wallet που παντα με βολευε να τα εχω ολα μαζι οταν κυκλοφορω (μεχρι να μου κλεψουν ταυτοχρονα καρτες/διπλωμα/ταυτοτητα/κινητο ολα σε ενα :lol: ) και νομιζω πως θα μεινω εκει τελικα. Και αλλη μια bonus ερωτηση. Για το homido ξερει κανεις πως συνεργαζεται με τη συσκευη μας? Γιατι το Gear Vr το θεωρω πραγματικα overpriced για αυτο που προσφερει και δεν το σκεφτομαι καν για αγορα. Αλλα ενα homido ισως ειναι καλυτερο απο το ColorCross που εχω τωρα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastkakolyris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα συμφορουμίτες. Πήρα πρόσφατα την flip cover classic και παρατήρησα ότι δεν εφαρμόζει καλά στο κάτω μέρος και ιδίως κοντά στο spen. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα συμφορουμίτες. Πήρα πρόσφατα την flip cover classic και παρατήρησα ότι δεν εφαρμόζει καλά στο κάτω μέρος και ιδίως κοντά στο spen. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Άμα είναι η original έχει τέλεια εφαρμογή άμα δεν είναι ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα. Τελικά το παρήγγειλα το Note 4. Ελπίζω να μη με στεναχωρήσει... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ μια samsung original θήκη ελαστική (αυτή που βγαίνει και με βπλέ πλάτη) σε καλή τιμή και διαθέσιμη... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Καλημέρα. Τελικά το παρήγγειλα το Note 4. Ελπίζω να μη με στεναχωρήσει... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ μια samsung original θήκη ελαστική (αυτή που βγαίνει και με βπλέ πλάτη) σε καλή τιμή και διαθέσιμη... Ευχαριστώ. Είτε σκρουτζ είτε eshop και extreme Mobile. Το eshop την έχει πιο φθηνά από όλους. Έχω ποσταρει στην προηγούμενη σελίδα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6084940 Edited April 21, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πήρα κ γω σήμερα την S-view σε λευκό. Μόλις την περασω θ ανεβασω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ πήγα σε σίγουρη λύση σε θήκη της Samsung. [ATTACH]59796[/ATTACH] [ATTACH]59797[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ πήγα σε σίγουρη λύση σε θήκη της Samsung. [ATTACH]59796[/ATTACH] [ATTACH]59797[/ATTACH] Πολύ όμορφη. Η φωτογραφίες την κάνουν να φαίνεται τούβλο ενώ δεν είναι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πολύ όμορφη. Η φωτογραφίες την κάνουν να φαίνεται τούβλο ενώ δεν είναι. Ναι είναι αρκετά λεπτή και οι φωτογραφίες την αδικούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 τελικά επικοινώνησα με το μαγαζί που το πήρα, και τους είπα να μου στείλουν και μένα την original samsung με την μπλέ πλάτη. Είμαι συντηριτικός, αλλά τελικά επέλεξα το μπλε για να ξεχωρίζει και λίγο να το βρίσκω πιο εύκολα. Ένα tempered glass μένει ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastkakolyris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Άμα είναι η original έχει τέλεια εφαρμογή άμα δεν είναι ...... Η original είναι, αγορασμένη από eshop Edited April 21, 2015 by anastkakolyris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα συμφορουμίτες. Πήρα πρόσφατα την flip cover classic και παρατήρησα ότι δεν εφαρμόζει καλά στο κάτω μέρος και ιδίως κοντά στο spen. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; εμενα μου το κανει το γνησιο καπακι του κινητου αυτο.ακριβως στο ιδιο σημειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Αν και εδώ έχετε ανεβάσει τον πήχη και λογικό κιόλας με τόσο ακριβή συσκευή, ρίξτε μια ματιά κι εδώ. Την δείχνω γιατί μου έπεσε από το ύψος του αγκώνα στο δρόμο με τη μούρη και σύρθηκε σίγουρα για κάνα μέτρο και δεν έπαθε το παραμικρό ούτε η θήκη αλλά ούτε και η συσκευή. Είχα πάρει τρεις λόγο τιμής πιο παλιά να έχω να αλλάζω αλλά από τότε που μπήκε η μαύρη δεν βγήκε οπότε δεν γνωρίζω αν αφήνει σημάδια στο εσωτερικό, εφάπτεται σφιχτά οπότε είναι πιθανόν αλλά μετά το σωτήριο πέσιμο ούτε που με νοιάζει.. καλύπτει και τη κάμερα και δείχνει και όμορφη η συσκευή! Edited April 21, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 εγω περιμενω αυτην εδω για να ειναι λεπτη και να βλεπω το κινητο! http://www.ebay.com/itm/251703138507?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=550615320970&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) εγω περιμενω αυτην εδω για να ειναι λεπτη και να βλεπω το κινητο! http://www.ebay.com/itm/251703138507?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=550615320970&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επίσης πολύ καλή και δεν μου είχε αφήσει σημάδια (τη καθάριζα προσεκτικά βέβαια εσωτερικά πριν τη περάσω), μαζί με τις παραπάνω ήταν οι πρώτες που πήρα αλλά η συγκεκριμένη είναι πραγματικά υπερβολικά λεπτή και δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτει σε πέσιμο ή τη κάμερα, γι' αυτό προχώρησα στις παραπάνω. Παρ' όλα αυτά πολύ καλή επιλογή για μία άλφα προστασία από το να το έχεις εντελώς γυμνό αλλά και για να το χαίρεσαι. ;) Edit: Χάζευα χθες με ένα φίλο κάτι βίντεο σχετικά με το Google Cardboard, κανείς εδώ που να έχει δοκιμάσει να μας πει εντπώσεις; Edited April 21, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Χθες πήρα κ γω την S-view κ νομίζω ότι είναι η καλύτερη θήκη που θα μπορούσα να έιχα πάρει! Μ αρέσει πολύ που έχει περιμετρικα μερικα χιλιοστα επιπλέον υλικό κ προστατέυουν έστω κ υποτυπωδως το bezel! Απλά ΤΕΛΕΙΑ. Πολύ όμορφη κ πολύ καλή ποιότητα κατασκευης που την αισθανεσαι με την αφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts