anergos13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπερα παιδια, εμενα ωσπου να ερθει η s-view απο ebay που παραγγειλα μου πηρε η γυναικα μου απο ενα μαγαζι στη γλυφαδα (υπογειο διπλα στις γραμμες του τραμ με κοκκινη ταμπελα μου ειπε) 10€ σιλικονης ΦΟΒΕΡΗ! βαζω φωτο, να παει να παρει οποιος θελει απο εσας κατι προσωρινο η και μονιμο-φτηνο.. Φιλε Προσοχη γιατι οπως την βλεπω ...υπαρχει ενας κινδυνος και λογω σκονης που μπορει να περασει και σκληρου ελαστικου...να εχεις θεμα με σημαδακια στο αλουμινιο.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φιλε Προσοχη γιατι οπως την βλεπω ...υπαρχει ενας κινδυνος και λογω σκονης που μπορει να περασει και σκληρου ελαστικου...να εχεις θεμα με σημαδακια στο αλουμινιο.... Λες να γρατζουνιστει το αλουμινιο απο σκονη? πλακα θα μας κανουν αν γινει αυτο.. αν δηλαδη, σε συσκευη 800€ γρατζουνιεται απο σκονη.. Ειναι ολη η θηκη TPU υλικο κ εφαρμοζει πολυ καλα. Αλλα σκονη περναει σιγουρα. Ακομα κ στη θυρα usb που δεν ξερω κ πως καθαριζεται..δεν εχω καθαρισει ποτε μου. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Λες να γρατζουνιστει το αλουμινιο απο σκονη? πλακα θα μας κανουν αν γινει αυτο.. αν δηλαδη, σε συσκευη 800€ γρατζουνιεται απο σκονη.. Ειναι ολη η θηκη TPU υλικο κ εφαρμοζει πολυ καλα. Αλλα σκονη περναει σιγουρα. Ακομα κ στη θυρα usb που δεν ξερω κ πως καθαριζεται..δεν εχω καθαρισει ποτε μου. Και στο m8 όταν περνούσε σκόνη γρατζουνιες έκανε στο Diamond cut όχι σε όλο το τηλέφωνο. Λόγο της πίεσης για να βγει μπει. Η σκόνη αν εφαρμόζει καλά η θήκη δεν περνάει εύκολα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και στο m8 όταν περνούσε σκόνη γρατζουνιες έκανε στο Diamond cut όχι σε όλο το τηλέφωνο. Λόγο της πίεσης για να βγει μπει. Η σκόνη αν εφαρμόζει καλά η θήκη δεν περνάει εύκολα. δεν το ηξερα ουτε το ειχα παρατηρησει ποτε. ευχαριστω Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Γενικά από όσες συσκευές είχα με αλουμίνιο, γρατζουνιέται με τα μάτια αυτό το υλικό. Αλλά είναι ό, τι πιο όμορφο αυτό το υλικό και μπράβο στην εταιρία που ξεκόλλησε από το πλαστικό επιτέλους.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Λες να γρατζουνιστει το αλουμινιο απο σκονη? πλακα θα μας κανουν αν γινει αυτο.. αν δηλαδη, σε συσκευη 800€ γρατζουνιεται απο σκονη.. Ειναι ολη η θηκη TPU υλικο κ εφαρμοζει πολυ καλα. Αλλα σκονη περναει σιγουρα. Ακομα κ στη θυρα usb που δεν ξερω κ πως καθαριζεται..δεν εχω καθαρισει ποτε μου. Φιλε η λυση για ποιοτητα προστασια ,ασφαλεια,καλο grip..... samsung protective http://www.skroutz.gr/s/5757382/Samsung-Back-Case-Blue-N910F-Galaxy-Note-4.html Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φιλε η λυση για ποιοτητα προστασια ,ασφαλεια,καλο grip..... samsung protective http://www.skroutz.gr/s/5757382/Samsung-Back-Case-Blue-N910F-Galaxy-Note-4.html Ποιοτητα δεν λεω οχι, αλλα απο εμφανιση δεν βλεπεται η θηκη και το κανει και δυο φορες μεγαλυτερο το κινητο. Εκτος αν την εχεις κ ανεβασεις καμμια φωτο να δουμε. Γιατι στο σκρουτζ βλεπω οτι το κανει αλλο τοσο το κιν κ ειναι ηδη αρκετο στο μεγεθος.. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ποιοτητα δεν λεω οχι, αλλα απο εμφανιση δεν βλεπεται η θηκη και το κανει και δυο φορες μεγαλυτερο το κινητο. Εκτος αν την εχεις κ ανεβασεις καμμια φωτο να δουμε. Γιατι στο σκρουτζ βλεπω οτι το κανει αλλο τοσο το κιν κ ειναι ηδη αρκετο στο μεγεθος.. Δεν κάνει πολύ μεγάλο το κινητό. Εγώ την πήρα από eshop στα 20 σε μαύρο αν δεν σου αρέσει το χρώμα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ποιοτητα δεν λεω οχι, αλλα απο εμφανιση δεν βλεπεται η θηκη και το κανει και δυο φορες μεγαλυτερο το κινητο. Εκτος αν την εχεις κ ανεβασεις καμμια φωτο να δουμε. Γιατι στο σκρουτζ βλεπω οτι το κανει αλλο τοσο το κιν κ ειναι ηδη αρκετο στο μεγεθος.. ειναι η μονη θηκη που εχει καλη προστασια και δεν το μεγαλωνει σχεδον καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αυτο ειναι ενα τζαμακι που ειπωθηκε εδω μεσα πριν κανενα μηνα οτι καθεται τελεια.. ειναι καλο απο αφη αλλα κολλαει οπως φαινεται στην εικονα , πρεπει να ειναι 2 χιλιοστα πιο μικρο απο το ωφελιμο της οθονης για αν κατσει καλα μαλλον . οποτε .. ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ποιοτητα δεν λεω οχι, αλλα απο εμφανιση δεν βλεπεται η θηκη και το κανει και δυο φορες μεγαλυτερο το κινητο. Εκτος αν την εχεις κ ανεβασεις καμμια φωτο να δουμε. Γιατι στο σκρουτζ βλεπω οτι το κανει αλλο τοσο το κιν κ ειναι ηδη αρκετο στο μεγεθος.. post #243 εχω ανεβασει φωτο... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φιλε miro31285 Ειναι η μικροτερη καλη θηκη που μπορεις να παρεις. Ειναι πααααρα πολυ μικροτερη απο spigen και verus. ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη απο τις κινεζικες tpu των 3 €. Αν δεν την δεις ζωντανα δεν θα καταλαβεις . Κι εγω την νομιζα μεγαλη . Δεν ειναι. Εκτος αν δεν θες να την παρεις για καποιο λογο και θες να την βγαλεις μεγαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φίλε μου από ποιότητα ήχου πως είναι αυτά τα ακουστικά; Τελικά λόγο Πάσχα κλπ παρέλαβα προχθές τα ακουστικά. Είναι φανταστικά. Η χρήση είναι πολύ απλή. Όταν σε καλεί κάποιος ακούς στο ακουστικό μια γυναικεία φωνή που σου λέει ποιος σε καλεί ή τον αριθμό που σε καλεί. όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτά Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Τελικά λόγο Πάσχα κλπ παρέλαβα προχθές τα ακουστικά. Είναι φανταστικά. Η χρήση είναι πολύ απλή. Όταν σε καλεί κάποιος ακούς στο ακουστικό μια γυναικεία φωνή που σου λέει ποιος σε καλεί ή τον αριθμό που σε καλεί. όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτά Πολύ ενδιαφέρον, από ποιότητα ήχου τι λένε; καλύτερα από τα Original; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Πολύ ενδιαφέρον, από ποιότητα ήχου τι λένε; καλύτερα από τα Original; Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός. Ένα κακό έχουν... (λογικό βέβαια). Αρχικά τα έκανα connect με το S3 και δοκίμασα να ακούσω radio αλλά δεν έπιασε μιας και για να ακούσεις radio θέλει να έχεις τοποθετημένα ακουστικά με το βύσμα. Εννοείτε ότι όταν δοκίμασα να ακούσω μουσική που έχω περασμένη μέσα στο κινητό όλα ήταν τέλεια. Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλημερα ,,εχει παρει καποιος θηκη spigen να μου εντυπωσεις και απο που παραγγειλε??? ευχαριστω εχω παρει την case thin fit σε μαυρο,,καλη ειναι..απλα ψαχνω κατι διαφορετικο,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλημερα ,,εχει παρει καποιος θηκη spigen να μου εντυπωσεις και απο που παραγγειλε??? ευχαριστω εχω παρει την case thin fit σε μαυρο,,καλη ειναι..απλα ψαχνω κατι διαφορετικο,,, Καλημέρα, Σε προήγουμενα post υπάρχουνε photos με την neo hybrid metal αλλά και με άλλες spigen… Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ -μετά από πολλές θήκες που δοκίμασα- μόνο την neo hybrid metal(metal).Όλες της πήρα από το official site της spigen αλλά έχει και official shop στο e-bay… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Καλημέρα, Σε προήγουμενα post υπάρχουνε photos με την neo hybrid metal αλλά και με άλλες spigen… Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ -μετά από πολλές θήκες που δοκίμασα- μόνο την neo hybrid metal(metal).Όλες της πήρα από το official site της spigen αλλά έχει και official shop στο e-bay… ευχαριστω ,,να σε ρωτησω??γλυστραει στο χερι??? εχεις παρει και αλλες απο spigen?? Μηπως εχεις δοκιμασει και την μεμβρανη οθονης ? Edited April 18, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Λοιπον παιδια βοηθεια θελω γιατι θα την σπασω στο τελος. Παραγγειλα του κουμπαρου μου για το σ5 μια θηκη της nillkin και πηρα και μια για μενα. Λοιπον εκανα ολη την διαδικασια με τον app της αλλα δεν μπορω να κανω απαντηση σε κληση με κλειστη θηκη,παραδοξος μπορω μονο απόρριψη.Μπορει καποιος να με βοηθησει,υπαρχει καποια ρυθμιση στην συσκευη που πρει να κανω? δοκιμασα να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση παλι,δοκιμασα και του νοτε 3 το app αλλα τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω. Αυτη πηρα http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-fresh-series-leather-case-for-samsung-galaxy-note-4-p-5551.html?cPath=87_986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ευχαριστω ,,να σε ρωτησω??γλυστραει στο χερι??? εχεις παρει και αλλες απο spigen?? Μηπως εχεις δοκιμασει και την μεμβρανη οθονης ? Έχω 4 θήκες spigen (1 tough armor και 3 neo hybrid).Κάθονται μια χαρά στο χέρι και οι metal που έχουν το αλουμίνιο περιμετρικά δείνουν την αίσθηση ότι η συσκευή δεν βρίσκεται σε θήκη!Μεμβράνη δεν έχω βάλει αν και κάποιος φίλος είχε postarei photo από spigen και του είχε εφαρμόσει μια χαρά. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Έχω 4 θήκες spigen (1 tough armor και 3 neo hybrid).Κάθονται μια χαρά στο χέρι και οι metal που έχουν το αλουμίνιο περιμετρικά δείνουν την αίσθηση ότι η συσκευή δεν βρίσκεται σε θήκη!Μεμβράνη δεν έχω βάλει αν και κάποιος φίλος είχε postarei photo από spigen και του είχε εφαρμόσει μια χαρά. Σε ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου.να εισαι καλα Σκεφτομαι την touch armor σε silver.το εχω σε μαυρο το κινητο..θα του παει λες? Edited April 18, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Σε ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου.να εισαι καλα Σκεφτομαι την touch armor σε silver.το εχω σε μαυρο το κινητο..θα του παει λες? Τελικα παραγγειλα την neo hybrid metal σε γκρι..Απο spigen.co.uk.,μηπως ξερεις ποσο καιρο κανει να ερθει η θηκη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Τελικα παραγγειλα την neo hybrid metal σε γκρι..Απο spigen.co.uk.,μηπως ξερεις ποσο καιρο κανει να ερθει η θηκη??? Την έχω και εγώ αυτήν. Από το official site της spigen που είχα παραγγείλει μέσα σε 2 βδομάδες μου είχε έρθει… Μόνο στην πρώτη παραγγελία θυμάμαι μου είχε κάνει 1 μήνα... Edited April 18, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Την έχω και εγώ αυτήν. Από το official site της spigen που είχα παραγγείλει μέσα σε 2 βδομάδες μου είχε έρθει… Ok.ευχαριστω..Ευχομαι να εκανα καλη επιλογη..☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ψάχνω για φορτιστή αυτοκινήτου που να υποστηρίζει quick charge. Με σχετικό search στο θέμα δεν βρήκα να έχει αναφερθεί κάτι. Έχει αγοράσει κάποιος απο Ελλάδα? Αυτους που αναφέρει στην σελίδα της η Qualcomm ( https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/quick-charge ) είτε δεν τους βρίσκω είτε κοστίζουν 40+ με τα μεταφορικά απο ebay. Η καλύτερη περίπτωση που έχω βρεί μέχρι τώρα είναι απο amazon.co.uk -> http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UIY70RY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2V8U1CL4NRGN8 25.04 Ευρω με τα μεταφορικά Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts