a_tsa Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 και αυτα μαζι γιατι δεν χωρουσαν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 λοιπον οπως υποσχεθηκα,μπηκε το τζαμακι της Nillkin,και στην καμερα(το ειχε μεσα):D φαινεται οτι κουμποσε καλα,θα δουμε αν θα μεινει κολλημενο. και η θηκη μαζι μεσα στις φωτο:D εκανα και μια επαναφορα σημερα και το κινητακι πεταει και ειναι και φουλ προστατευμενο :D:D Φίλε τα σπάει η silver!Την περιμένω από μέρα σε μέρα! :ninja: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ευχαριστούμε πολύ παιδιά. Το μεγαλώνει λιγάκι είναι η αλήθεια αλλά είναι φοβερη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλώνει αρκετά άλλα είναι πανεμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) λοιπον οπως υποσχεθηκα,μπηκε το τζαμακι της Nillkin,και στην καμερα(το ειχε μεσα):D φαινεται οτι κουμποσε καλα,θα δουμε αν θα μεινει κολλημενο. και η θηκη μαζι μεσα στις φωτο:D εκανα και μια επαναφορα σημερα και το κινητακι πεταει και ειναι και φουλ προστατευμενο :D:D Όπως έγραψα και παραπάνω το glass protector της nilkin παίζει άψογα... Όσο για τη μεταλλική spigen τα έχω πει, υπολογίστε ένα 40% κάτω στην ευαισθησία του δεκτη GPS. Για μένα, μη αποδεκτό... Επίσης είναι αρκετά πιο ογκώδης από τη μαμά polycarbonate, κι ο βασικός λόγος που παροπλισα όλες τις spigen μου... Edited March 29, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Όπως έγραψα και παραπάνω το glass protector της nilkin παίζει άψογα... Όσο για τη μεταλλική spigen τα έχω πει, υπολογίστε ένα 40% κάτω στην ευαισθησία του δεκτη GPS. Για μένα, μη αποδεκτό... Επίσης είναι αρκετά πιο ογκώδης από τη μαμά polycarbonate, κι ο βασικός λόγος που παροπλισα όλες τις spigen μου... Εγώ το έχω μόνο με ένα γυαλί μπροστα τις nilkin και τίποτα άλλο. Έχω το λευκό και δεν έχει πάθει το παραμικρό περιμετρικά που κυρίως φοβόμουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μιας και μιλάτε για θήκες να πω και εγώ την άποψή μου μιας και έχω 3 spinen ,slim armor ,neo hybrid και ultra hybrid.Για εμένα η πιο ωραία σε αίσθηση είναι και σχετικά όμορφη η slim armor με όμορφες και βολικές καμπύλες ενώ ταυτόχρονα καλύπτει την κάμερα και γενικά όλο το κινητό .έχει πολύ ωραίο πιάσιμο χωρίς να δίνει μεγάλο όγκο στο κινητό .Η δε neo hybrid είναι η πιο όμορφη από λες αλλά δεν μαρεσει στο χέρι .το πλαστικό πλαίσιο με χαλάει μπορώ να πω και μπορώ να πω ότι δίνει όγκο .και η τελευταία η ultra hybrid η οποία έχει ωραίο πιάσιμο και κάθεται καλά στο χέρι αλλά δεν είναι καθόλου όμορφη .δίνει λίγο όγκο λόγο του τετραγωνισμενου bumper αλλιώς θα ήταν σαν την slim armor . Επίσης η slim armor έχει και stand από πίσω το οποίο βοηθάει στο να βλέπεις και καμιά ταινία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το τζάμι της nilkin το επιλέξατε με καμπύλες στα τελειώματα η όχι? Το είδα που έχει επιλογή στο λινκ του a_tsa http://www.netimes.com/shop/nillkinâ¢-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986 Και από εκεί πόσες μέρες έκανε να σου έρθει φίλε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το τζάμι της nilkin το επιλέξατε με καμπύλες στα τελειώματα η όχι? Το είδα που έχει επιλογή στο λινκ του a_tsa http://www.netimes.com/shop/nillkinâ¢-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986 Και από εκεί πόσες μέρες έκανε να σου έρθει φίλε? Με της καμπύλες πήρα που είναι και λίγο πιο ακριβή. 10 μερες περίπου κάνει.:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και μιλάτε για θήκες να πω και εγώ την άποψή μου μιας και έχω 3 spinen ,slim armor ,neo hybrid και ultra hybrid.Για εμένα η πιο ωραία σε αίσθηση είναι και σχετικά όμορφη η slim armor με όμορφες και βολικές καμπύλες ενώ ταυτόχρονα καλύπτει την κάμερα και γενικά όλο το κινητό .έχει πολύ ωραίο πιάσιμο χωρίς να δίνει μεγάλο όγκο στο κινητό .Η δε neo hybrid είναι η πιο όμορφη από λες αλλά δεν μαρεσει στο χέρι .το πλαστικό πλαίσιο με χαλάει μπορώ να πω και μπορώ να πω ότι δίνει όγκο .και η τελευταία η ultra hybrid η οποία έχει ωραίο πιάσιμο και κάθεται καλά στο χέρι αλλά δεν είναι καθόλου όμορφη .δίνει λίγο όγκο λόγο του τετραγωνισμενου bumper αλλιώς θα ήταν σαν την slim armor . Επίσης η slim armor έχει και stand από πίσω το οποίο βοηθάει στο να βλέπεις και καμιά ταινία . Η neo hybrid που πηρα εγώ είναι με μεταλλικό πλαίσιο, όχι πλαστικό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εχω μια απορια...τι θελετε τις φωτο απο τη spigen neo hybrid metal οταν υπαρχουν video reviews σε HD στο youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εχω μια απορια...τι θελετε τις φωτο απο τη spigen neo hybrid metal οταν υπαρχουν video reviews σε HD στο youtube? Άδικο δεν έχεις αλλά είναι ωραίο να υπάρχουν και εικόνες σε ένα review του χρήστη στο φόρουμ. Σε δέκα μέρες θα ρωτήσει κάποιος άλλος και αν υπάρχει το ποστ και το έχει διαβάσει έχει καλώς αλλιώς θα το δει μετά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδιά έχει παραγγείλει κάποιος από τον συγκεκριμένο κάρτα μνήμης? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351210350334&alt=web Γενικά αποφεύγω να αγοράζω κάρτες από ebay αλλά την έχει σε αρκετά καλή τιμή την 64gb Samsung evo που θέλω.. Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο πωλητή η κατάστημα? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδιά έχει παραγγείλει κάποιος από τον συγκεκριμένο κάρτα μνήμης? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351210350334&alt=web Γενικά αποφεύγω να αγοράζω κάρτες από ebay αλλά την έχει σε αρκετά καλή τιμή την 64gb Samsung evo που θέλω.. Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο πωλητή η κατάστημα? Την βάζει κατά καιρούς το eshop προσφορά. Τώρα την έχει 49.80. Αν θες περιμένεις λίγο γιατί και εγώ είμαι διστακτικός καρτών στην αγορά από Κίνα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την βάζει κατά καιρούς το eshop προσφορά. Τώρα την έχει 49.80. Αν θες περιμένεις λίγο γιατί και εγώ είμαι διστακτικός καρτών στην αγορά από Κίνα. Και έγω από eshop κάνω παραγγελίες αλλά την έχει ακριβά. Από Κίνα φοβάμαι μεν από την άλλη έχει φοβερή αξιολόγηση ο πωλητής και καλή τιμή για αυτό ρωτάω αν έτυχε να πάρει κάποιος από αυτόν Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Με της καμπύλες πήρα που είναι και λίγο πιο ακριβή. 10 μερες περίπου κάνει.:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η neo hybrid που πηρα εγώ είναι με μεταλλικό πλαίσιο, όχι πλαστικό;) Εγώ την έχω σε πλαστικό .υπάρχουν δύο .δεν έχω άποψη για την μεταλλική .θα δω αν στο ebay πουλάνε bumpers για αυτήν την θήκη και αν είναι σε καλή τιμή θα το πάρω να το δοκιμάσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Για ζελατινα παρε της Samsung! Τί είναι καλύτερο ; Ζελατίνα ή τζαμάκι ; Εγώ σκεφτόμουν για τζαμάκι αλλά διαβάζω ότι δεν κάνει καλή εφαρμογή... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως έγραψα και παραπάνω το glass protector της nilkin παίζει άψογα... Όσο για τη μεταλλική spigen τα έχω πει, υπολογίστε ένα 40% κάτω στην ευαισθησία του δεκτη GPS. Για μένα, μη αποδεκτό... Επίσης είναι αρκετά πιο ογκώδης από τη μαμά polycarbonate, κι ο βασικός λόγος που παροπλισα όλες τις spigen μου... Δώσε ένα link για το glass... Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 τζαμακι ειναι καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Σαφώς τζάμι είναι καλύτερο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τέλεια. Απο τα τζάμια λοιπόν που έχετε δοκιμάσει, ποιο είναι καλύτερο απο όλες τις απόψεις ; Έχω διαβάσει για πολλά που έχετε γράψει εδώ στο θέμα αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Γύρνα μια σελίδα πίσω και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Γύρνα μια σελίδα πίσω και θα δεις. Α sorry τώρα είδα ότι είχες γράψει για αυτό... (glass protector της nilkin). Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Αν θέλω μετά να βγάλω το glass protector βγαίνει εύκολα χωρίς να αφήνει "ίχνη" ;;; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Α sorry τώρα είδα ότι είχες γράψει για αυτό... (glass protector της nilkin). Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Αν θέλω μετά να βγάλω το glass protector βγαίνει εύκολα χωρίς να αφήνει "ίχνη" ;;; Ναι δεν έχεις πρόβλημα κανένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ότι και η μεμβράνη, δεν αλλαζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ... Λέω να το πάρω λοιπόν και εγώ... Ελπίζω να είναι και η τοποθέτηση εύκολη :p Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τι λέτε για αυτή την θήκη ;; http:// http://itrend.gr/shop/galaxy/nillkin-slim-armor-border-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf-galaxy-note-4/ Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts