Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αθήνα zenus που μπορούμε να βρούμε ;

Δύσκολα φίλε...Μόνο από site αγορών από εξωτερικό... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ρε παίδες μια βοήθεια θα ήθελα.

Σκέφτομαι να αγοράσω απο ένα σκρουτζομάγαζο το Samsung Battery Kit του Note 4. Ξέρετε, αυτό το λευκό κουτάκι που συνοδεύεται και απο μια έξτρα μπαταρία και τη βάζεις μέσα του και φορτίζεται.

1) Ξέρουμε αν είναι γνήσιο το όλο πακέτο; Γιατί ως γνήσιο Samsung το παρουσιάζουν. Είναι όντως και αυτό και η μπαταρία;

2) Ο φορτιστής που έχω για το Note 4 είναι fast charge. Αυτό σημαίνει πως θα φορτίζει την μπαταρία του kit το ίδιο γρήγορα;

3) Το ίδιο πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank η είναι μόνο για την έξτρα μπαταρία?

Αν ξέρει κανείς η το έχει κιόλας ας πει. Δεν θέλω να κάνω την κίνηση και να είναι ψιλομούφα. Πιο πολύ για την μπαταρία φοβάμαι. Προσπαθώ πάντα να παίρνω μόνο γνήσιες μπαταρίες και φορτιστές. Για λόγους ασφαλείας φυσικά. Επίσης δεν θα θελα να πάθω τα ίδια που περιγράφει πιο πίσω ο φίλος με το S Pen. Γιατί και αυτό ως γνήσιο (δήθεν) το πουλάνε. Αναρωτιέμαι αν το επίσημο σέρβις (στο Χαϊδάρι) έχει όλα αυτά τα αξεσουάρ. Ξέρει κανείς;

Edited by johnphone

Ρε παίδες μια βοήθεια θα ήθελα.

Σκέφτομαι να αγοράσω απο ένα σκρουτζομάγαζο το Samsung Battery Kit του Note 4. Ξέρετε, αυτό το λευκό κουτάκι που συνοδεύεται και απο μια έξτρα μπαταρία και τη βάζεις μέσα του και φορτίζεται.

1) Ξέρουμε αν είναι γνήσιο το όλο πακέτο; Γιατί ως γνήσιο Samsung το παρουσιάζουν. Είναι όντως και αυτό και η μπαταρία;

2) Ο φορτιστής που έχω για το Note 4 είναι fast charge. Αυτό σημαίνει πως θα φορτίζει την μπαταρία του kit το ίδιο γρήγορα;

3) Το ίδιο πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank η είναι μόνο για την έξτρα μπαταρία?

Αν ξέρει κανείς η το έχει κιόλας ας πει. Δεν θέλω να κάνω την κίνηση και να είναι ψιλομούφα. Πιο πολύ για την μπαταρία φοβάμαι. Προσπαθώ πάντα να παίρνω μόνο γνήσιες μπαταρίες και φορτιστές. Για λόγους ασφαλείας φυσικά. Επίσης δεν θα θελα να πάθω τα ίδια που περιγράφει πιο πίσω ο φίλος με το S Pen. Γιατί και αυτό ως γνήσιο (δήθεν) το πουλάνε. Αναρωτιέμαι αν το επίσημο σέρβις (στο Χαϊδάρι) έχει όλα αυτά τα αξεσουάρ. Ξέρει κανείς;

αν θες γνησιο battery kit παρε απο το e-shop που ειναι σιγουρα γνησιο.εκτος αν εχεις εμπιστοσυνη στο σκρουτζομαγαζο.παρε στην σμαρτεκ και ρωτα αν αυτη προμηθευει το συγκεκριμενο μαγαζι.ναι περιεχει μπαταρια μεσα.η σμαρτεκ δεν ξερω αν πουλαει αλλα οσοι εχουν γνησια αξεσουαρ κλπ παιρνουν απο κει

αν θες γνησιο battery kit παρε απο το e-shop που ειναι σιγουρα γνησιο.εκτος αν εχεις εμπιστοσυνη στο σκρουτζομαγαζο.παρε στην σμαρτεκ και ρωτα αν αυτη προμηθευει το συγκεκριμενο μαγαζι.ναι περιεχει μπαταρια μεσα.η σμαρτεκ δεν ξερω αν πουλαει αλλα οσοι εχουν γνησια αξεσουαρ κλπ παιρνουν απο κει

Σε αυτο αναφερεσαι http://www.e-shop.gr/samsung-battery-charging-station-eb-kn910bw-for-galaxy-note-4-n910-white-p-TEL.019085 ; το ψηνω και εγω μιας και απο οτι βλεπω θα μεινω για αρκετο καιρο με το Νοτε 4

Το battery kit το αναμένω και εγώ από μέρα σε μέρα… Το παρήγγειλα από e-shop(sam-mobile).

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

Σε αυτο αναφερεσαι http://www.e-shop.gr/samsung-battery-charging-station-eb-kn910bw-for-galaxy-note-4-n910-white-p-TEL.019085 ; το ψηνω και εγω μιας και απο οτι βλεπω θα μεινω για αρκετο καιρο με το Νοτε 4

Ναι, σ' αυτό αναφέρομαι. Και εγώ για τον ίδιο λόγο το θέλω. Με βλέπω πολλά χρόνια με το "μωρό" :p

Και αφού λέτε πως είναι γνήσιο, απο 'κει θα το χτυπήσω.

Έχει μήπως κανείς απαντήσεις για τα ερωτήματα 2 και 3; Αν ο φορτιστής Fast θα είναι επίσης Fast με το kit; Και αν μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank?

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_kingston-microsdxc-class-10-uhs-i-64gb-sdc10g2-64gb--1172356.html

Για οποιον θελει νομιζω ειναι καλη προσφορα

Και αν μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank?

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.

Ωραία η ιδέα σου, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Δυστυχώς δεν, τώρα το δοκίμασα και δεν φορτίζει, απλά ανάβει το led του φορτιστή, πράγμα που ίσως να σημαίνει ότι τραβάει από την μπαταρία του κινητού για να φορτίσει την μπαταρία του φορτιστή.

Ωραία η ιδέα σου, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Δυστυχώς δεν, τώρα το δοκίμασα και δεν φορτίζει, απλά ανάβει το led του φορτιστή, πράγμα που ίσως να σημαίνει ότι τραβάει από την μπαταρία του κινητού για να φορτίσει την μπαταρία του φορτιστή.

:lol::lol::lol: Καλά μιλάμε έκλαψα απ το γέλιο.....Κάνει το αντίθετο ακριβώς απ' αυτό που θέλουμε. Πολύ χαζό ε;

Powerbank δεν ειναι....και Fast μαλλον δεν ειναι και καλυτερα για πιο στρωτη φορτιση της μπαταριας.;)

:lol::lol::lol: Καλά μιλάμε έκλαψα απ το γέλιο.....Κάνει το αντίθετο ακριβώς απ' αυτό που θέλουμε. Πολύ χαζό ε;

Καθόλου χαζό. Βλέπεις ότι η μπαταρία του Note αδειάζει; Ε, πριζώνεις τον φορτιστή στο κινητό, φορτίζεις την μπαταρία του φορτιστή από την μπαταρία του κινητού, και έτσι...ε...τί καταφέραμε; :lol:

Καθόλου χαζό. Βλέπεις ότι η μπαταρία του Note αδειάζει; Ε, πριζώνεις τον φορτιστή στο κινητό, φορτίζεις την μπαταρία του φορτιστή από την μπαταρία του κινητού, και έτσι...ε...τί καταφέραμε; :lol:

Ναι ρε συ, είναι ανάστροφη λειτουργία που δεν έχει νόημα. Μόνο αν ήταν power bank. Δεν πειράζει όμως. Και έτσι μια χαρά είναι αν χρειάζεται κανείς επιπλέον ενέργεια για οπουδήποτε λόγο. Εγώ το θέλω πιο πολύ για όταν θα πάω κανα Σαββατοκύριακο πουθενά, να χω να βγάζω φωτο και βίντεο.

Το μόνο που εκκρεμεί τώρα είναι αν κανει fast charge ο μαμίσιος φορτιστής και στην μπαταρία του kit. Ο φίλος πιο πάνω λέει πως (μάλλον) οχι και σίγουρα είναι πιο υγειές για την μπαταρία. Απλά αναρωτιέμαι.

Υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις που ακόμη κι αν φορτίζουμε με τον fast charge, να το αποτρέπει αυτό και να γίνεται πιο αργή (κανονική) και πιο υγιείς φόρτιση;

Παιδιά μήπως μπερδευτήκατε με το κιτ της SΑMSUNG ή με μπερδέψατε; Δεν είναι power bank! Είναι φορτιστής μπαταρίας, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος γιατί όσοι στο παρελθόν είχαμε 2η μπαταρία είχαμε το πρόβλημα ότι ναι μεν υπήρχε εφεδρική μπαταρία, αλλά η άδεια για να φορτίσει πάλι έπρεπε να μπει επάνω στο κινητό! Αυτό ακριβώς κάνει το φορτιστής του κιτ! Φορτίζεις την άδεια μπαταριά με αυτό, δουλεύεις το κινητό με την φορτισμένη και έχεις και την άλλη έτοιμη!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά μήπως μπερδευτήκατε με το κιτ της SΑMSUNG ή με μπερδέψατε; Δεν είναι power bank! Είναι φορτιστής μπαταρίας, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος γιατί όσοι στο παρελθόν είχαμε 2η μπαταρία είχαμε το πρόβλημα ότι ναι μεν υπήρχε εφεδρική μπαταρία, αλλά η άδεια για να φορτίσει πάλι έπρεπε να μπει επάνω στο κινητό! Αυτό ακριβώς κάνει το φορτιστής του κιτ! Φορτίζεις την άδεια μπαταριά με αυτό, δουλεύεις το κινητό με την φορτισμένη και έχεις και την άλλη έτοιμη!

Ναι ρε συ. Ακριβώς αυτό που λες ισχύει. Και μάλλον εγώ το ξεκίνησα αυτό αναρωτωμενος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank. Οχι δεν μπορεί. Γιατι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (που εμένα μου φαίνεται αστείο).

Ναι ρε συ. Ακριβώς αυτό που λες ισχύει. Και μάλλον εγώ το ξεκίνησα αυτό αναρωτωμενος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank. Οχι δεν μπορεί. Γιατι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (που εμένα μου φαίνεται αστείο).

Αστείο για μένα είναι. Η λειτουργία είναι αυτή που λέμε και είναι άκρως χρήσιμη και απαραίτητη για να φορτίσεις την μπαταρία χωρίς να την έχεις μέσα στο κινητό. Αντί να βάλεις το power bank στην μπρίζα βάζεις τον φορτιστή με την μπαταρία! Για μένα είναι άψογο. Παρόλα αυτά με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ΝΟΤΕ δεν μου χρειάστηκε έως τώρα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αστείο θα ήταν να το χρησιμοποιείς ως power bank όχι το αντίθετο. Δηλαδή μπορείς σε λιγα δευτερόλεπτα να έχεις πάλι 100% μπαταρία και αντί για αυτό θα προτιμήσεις να δεσμεύσεις το κινητό σου να είναι κολλητά με το power bank και να φορτίζει σιγά σιγά; τότε χάνει το νόημα του. Παίρνεις ένα απλό power bank που θα είναι και πιο φθηνό και θα ταιριάζει και με περισσότερες συσκευές

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Extra Battery Kit...

http://s15.postimg.org/5ze54ygbr/20160125_201828.jpg' alt='20160125_201828.jpg'>

Εκτός το ότι πλέον δεν θα φορτίζω τόσο συχνά το κινητό από την θύρα της συσκευής -αποφεύγοντας και την καταπόνηση της- ομολογώ ότι είναι και πολύ πρακτικό!Πάντα πλέον έχω μία 2η μπαταρία πλήρως φορτισμένη στο 100%... ;) Ακόμα είμαι στην διαδικασία setarismatos της 2ης μπαταρίας αλλά από την μέχρι τώρα χρήση την κύρια μπαταρία της συσκευής με 1% ποσοστό να απομένει και χρησιμοποιώντας τον φορτιστή της συσκευής συνδέοντας το με το kit έφτασε στο 100% σε 2,5 ώρες.Καλή λύση για backup και το προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο! :) Το αγόρασα από το παρακάτω link και σε δύο βδομάδες το είχα στα χέρια μου...μάλιστα κάνουν δώρο και ένα screen protector:

http://www.ebay.com/itm/271663366084?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=570498414868&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Edited by UNEXPECTEDGR

Φιλικά, Ανδρέας

Παρόλο που είναι μια καλή εναλλακτική, νομίζω ότι τελικά πάμε να αποφύγουμε να καταπονούμε την θύρα φόρτισης και καταπονούμε το καπάκι με το άνοιξε-κλείσε. Θα μου πεις, το καπάκι αλλάζει εύκολα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρόλο που είναι μια καλή εναλλακτική, νομίζω ότι τελικά πάμε να αποφύγουμε να καταπονούμε την θύρα φόρτισης και καταπονούμε το καπάκι με το άνοιξε-κλείσε. Θα μου πεις, το καπάκι αλλάζει εύκολα.

Μπρος «γκρεμός=θύρα φόρτισης» και πίσω «ρέμα=καπάκι»...:lol: Anyway αυτό ναι είναι η μόνη «φασαρία» με άνοιξε-κλείσε το καπάκι αλλά στην τελική προτιμώ ποιο πολύ αυτή την λύση για ώρα ανάγκης...Πέρα από αυτό όμως είναι πραγματικά πολύ πρακτικό και απορώ γιατί δεν την είχα κάνει νωρίτερα την κίνηση!Είναι μεγάλη υπόθεση να αξιοποιείς όλη την ισχύ της μπαταρίας και με το που σου τελειώνει να βάζεις άλλη γεμάτη στο 100%...Ok έχουμε και την γρήγορη φόρτιση βέβαια αλλά λέμε τώρα... ;)

Φιλικά, Ανδρέας

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Extra Battery Kit...

Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν οι 2,5 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση είναι απο αυθεντικό φορτιστή όπως λες. Aλλα ποιον; Τον απλό η τον fast charge ? Θα έχει άραγε διαφορά στον χρόνο φόρτισης ένας μη fast charge ?

Άντε, μεγειές λοιπόν. Σίγουρα είναι πολύ καλή λύση το όλο πακετάκι για άπειρες περιπτώσεις κατανάλωσης της φορεμένης μπαταρίας. Μακράν καλύτερο απο power bank.

Όσο για το καπάκι ναι, είναι όπως τα λέτε. Ακόμη και να χαλάσει απ' το άνοιξε-κλείσε, είναι πολύ φτηνότερο απ' οτι η αλλαγή θύρας φόρτισης.

Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν οι 2,5 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση είναι απο αυθεντικό φορτιστή όπως λες. Aλλα ποιον; Τον απλό η τον fast charge ? Θα έχει άραγε διαφορά στον χρόνο φόρτισης ένας μη fast charge ?

Thanks φίλε!Τον official fast charge της samsung έχω:

http://s29.postimg.org/p35fnjmvn/20160125_223146.jpg"]http://s29.postimg.org/p35fnjmvn/20160125_223146.jpg[/url]

http://s15.postimg.org/5lbh6rtwn/20160125_223242.jpg"]http://s15.postimg.org/5lbh6rtwn/20160125_223242.jpg[/url]

Για άλλο φορτιστή δεν ξέρω να σου πω αν θα είχε την ίδια απόδοση και τους ίδιους χρόνους...;)

Φιλικά, Ανδρέας

Εχω μια προσφορά για το wireless pad φορτισης του s5, που στο eshop γραφει οτι κανει και για το νοτε 4, στα 21€. Να το παρω, αξιζει, θα φορτιζει σε νορμάλ χρονο ή είναι αργο, εχει κανεις εμπειρία?

Ειναι αυτο: http://www.e-shop.gr/samsung-s-charger-pad-for-wireless-charging-for-galaxy-s5-g900f-ep-pg900il-blue-p-TEL.024554

Και μετα σκεφτομαι να παρω και την πλακετα ασύρματης φορτισης απο εδω:

https://www.ebnb.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81/el-%ce%91%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%a6%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/23071-%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-qi-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-samsung-galaxy-note-4-oem.html

Θα δουλευουν αυτα μαζι, ή είναι καλυτερα να παρω και το φορτιστη qi που γραφει εκει, που ειναι και φθηνότερος? Ο 1ος που γραφω, του s5 με το ματι, μου φαίνεται καλυτερος, είναι και Samsung.

Ερώτηση: Αν ξετικάρω την επιλογή για γρήγορη φόρτιση, η συσκευή θα φορτίζει την μπαταρία πιο αργά (πιο κανονικά) για την "υγεία" και τη ζωή της μπαταρίας δηλαδή, παρότι ο φορτιστής θα είναι fast charge ?

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)