Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατα προμηθευτηκα ένα καπάκι ασύρματης φόρτισης για το note 4 οπου μετά την εφαρμογή του διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαιτερότητας στην κατασκευή του κάνει το κινητό πιο παχύ με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει πλέον καλά η θήκη σιλικόνης που του ειχα βάλει και ως εκ τούτου η συσκευή είναι εκτεθειμένη στην επιφάνειά της με μόνο το έξτρα τζαμάκι που έχω βάλει, μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος που μπορώ να βρώ θήκες για την περίπτωση αυτή ? Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόσφατα προμηθευτηκα ένα καπάκι ασύρματης φόρτισης για το note 4 οπου μετά την εφαρμογή του διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαιτερότητας στην κατασκευή του κάνει το κινητό πιο παχύ με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει πλέον καλά η θήκη σιλικόνης που του ειχα βάλει και ως εκ τούτου η συσκευή είναι εκτεθειμένη στην επιφάνειά της με μόνο το έξτρα τζαμάκι που έχω βάλει, μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος που μπορώ να βρώ θήκες για την περίπτωση αυτή ?

Εγώ έκανα αυτό που βλέπεις στο βίντεο που σου επισυνάπτω και είμαι οκ με ότι θήκη θέλω

Εγώ έκανα αυτό που βλέπεις στο βίντεο που σου επισυνάπτω και είμαι οκ με ότι θήκη θέλω

Ναι βρε παιδί μου, και σε ευχαριστώ για την υπόδειξη , αλλά να τώρα το αγόρασα τι να κάνω, λέω μήπως βρω καμμιά θήκη να του ταιριάζει κανονικά, δεν μπορεί όλο και κάτι θα έχουν σκεφτεί να φτιάξουν για τέτοιες περιπτώσεις, άσε που θα αγχώνομαι ότι κάτι κακό θα κάνω στο κινητό αν του βάλω αυτή την μόντα, αν και το πιθανότερο είναι ότι τίποτα δεν θα πάθει, λέμε τώρα..
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Πρόσφατα προμηθευτηκα ένα καπάκι ασύρματης φόρτισης για το note 4 οπου μετά την εφαρμογή του διαπίστωσα ότι λόγω ιδιαιτερότητας στην κατασκευή του κάνει το κινητό πιο παχύ με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει πλέον καλά η θήκη σιλικόνης που του ειχα βάλει και ως εκ τούτου η συσκευή είναι εκτεθειμένη στην επιφάνειά της με μόνο το έξτρα τζαμάκι που έχω βάλει, μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος που μπορώ να βρώ θήκες για την περίπτωση αυτή ?

Συγγνώμη,αλλά γιατί πήρες ολόκληρο καπάκι,και δεν αγόραζες απλώς ένα receiver ασύρματης φόρτισης,το οποίο δεν αλλάζει τίποτα στο καπάκι,μιας και είναι πολύ λεπτό και χωράει μιά χαρά μέσα;

Εγώ,τέτοιο πήρα,τόσο στο 4,που έχω τώρα,όσο και στο 3,που είχα πιο πριν,και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.

Για δες το λοιπόν και έτσι.:)

Απλώς δεν ξέρω τι υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Συγγνώμη,αλλά γιατί πήρες ολόκληρο καπάκι,και δεν αγόραζες απλώς ένα receiver ασύρματης φόρτισης,το οποίο δεν αλλάζει τίποτα στο καπάκι,μιας και είναι πολύ λεπτό και χωράει μιά χαρά μέσα;

Εγώ,τέτοιο πήρα,τόσο στο 4,που έχω τώρα,όσο και στο 3,που είχα πιο πριν,και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.

Για δες το λοιπόν και έτσι.:)

Απλώς δεν ξέρω τι υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη δύσκολη εποχή.

Βρήκα με 10 ευρώ εδώ στην Ελλάδα θέλει και μεταφορικά όλα μαζί ένα 15 αρι περίπου μια χαρά μισοτιμη σε σχέση με αυτά που έδωσα εγώ και για κάτι που δεν είναι βολικό, βέβαια με απασχολεί λίγο το ζήτημα της αξιοπιστίας αλλά για να λέτε ότι το έχετε χρησιμοποιήσει θα πει ότι δουλεύει

Βρήκα με 10 ευρώ εδώ στην Ελλάδα θέλει και μεταφορικά όλα μαζί ένα 15 αρι περίπου μια χαρά μισοτιμη σε σχέση με αυτά που έδωσα εγώ και για κάτι που δεν είναι βολικό, βέβαια με απασχολεί λίγο το ζήτημα της αξιοπιστίας αλλά για να λέτε ότι το έχετε χρησιμοποιήσει θα πει ότι δουλεύει

Που εχει με 10 €? Δωσε καποιο link.

Guys, επειδή βαριέμαι εύκολα, πείτε μου καμιά θηκούλα flip να χαζέψω μπας και αγοράσω. Με εκνευρίζει που δίνουν όγκο αλλά μαρέσει να αλλάζω παραστάσεις. Τα μπαμπεράκια και τις απλές θήκες τις βαρέθηκα.

Να είναι από Ελλάδα θα προτιμούσα λόγω CC και οπωσδήποτε να είναι φτιαγμένη ώστε να πηγαίνει μέχρι πίσω το "πορτάκι" της θήκης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείς αυτοκόλλητα;

Εγώ είχα πάρει από μοναστηράκι μεταλλικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείς αυτοκόλλητα;

Εγώ είχα πάρει από μοναστηράκι μεταλλικά.

Εννοούσα απο κανα σκρουτζομαγαζο αν εχει, μιας και δεν είμαι Αθήνα.

2 διαφορετικα πράγματα ρωταγα 1. Μεταλικα bamber σαν καποια που βλεπω ebay, και 2. Αυτοκόλλητα που ντυνεις το κινητο. Επίσης εχω δει ξενα site/eshop που πουλανε καποια όμορφα πχ αλλαζεις το χρωμα στο καπακι και γυρω γυρω ωστε να φαίνεται αλουμινένιο κλπ

Το παρακάτω video θα ήταν ότι πρέπει πιστεύω για προώθηση του gear VR! :ninja:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Καλησπέρα, υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του note 4? Έχει δοκιμάσει κανείς σε βάσεις που κυκλοφορούν?

Καλησπέρα, υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του note 4? Έχει δοκιμάσει κανείς σε βάσεις που κυκλοφορούν?

Απο οτι εχω δει στο ιντερνετ , γινεται ασυρματη φορτιση ειτε αγοραζοντας το ειδικο καπακι της samsung , ειτε βαζοντας ενα wireless charging receiver πανω στη μπταρια, τωρα για βασεις δεν ξερω.

Σαν και μένα είσαι κι εσυ, δεν πολυκοιτάς τα προηγούμενα ποστ, θα σου πω λοιπόν να μην πάρεις το αυθεντικό καπάκι ασύρματης φόρτισης της σαμσουνγκ γιατί δεν θα βρίσκεις θήκη να χωρά το κινητό μετά, αλλά τον ασύρματο δέκτη που πωλουν διάφορα μαγαζάκια στο ιντερνετ, ο οποίος είναι και πιο οικονομικός και ο οποίος εξαφανίζεται κάτω από το ήδη υπάρχον καπάκι και κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με το μισό κόστος..

Οσο για τις βάσεις υπάρχουν πάρα πολλές επιλογες, εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ μια μικρή στρογγυλή της Νοκια που είχα πάρει για το 930, εκεί γύρω στα 20 ευρώ περίπου

Edited by kast1727

Σαν και μένα είσαι κι εσυ, δεν πολυκοιτάς τα προηγούμενα ποστ, θα σου πω λοιπόν να μην πάρεις το αυθεντικό καπάκι ασύρματης φόρτισης της σαμσουνγκ γιατί δεν θα βρίσκεις θήκη να χωρά το κινητό μετά, αλλά τον ασύρματο δέκτη που πωλουν διάφορα μαγαζάκια στο ιντερνετ, ο οποίος είναι και πιο οικονομικός και ο οποίος εξαφανίζεται κάτω από το ήδη υπάρχον καπάκι και κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με το μισό κόστος..

Οσο για τις βάσεις υπάρχουν πάρα πολλές επιλογες, εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ μια μικρή στρογγυλή της Νοκια που είχα πάρει για το 930, εκεί γύρω στα 20 ευρώ περίπου

Nαι αλλά πόση ώρα κάνει να φορτίσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι αλλά πόση ώρα κάνει να φορτίσει;
Στην αρχή είχα διαβάσει ότι αυτού του τύπου οι φορτιστές αργούν να φορτίσουν και η αλήθεια είναι ότι το νόκια αργεί λίγο, το νόουτ 4 όμως φορτίζει αισθητά πιο γρήγορα, σε γενικές γραμμές ελαφρά πιο αργά από την κλασσική σύνδεση, όχι κάτι τραγικό δηλαδή Edited by kast1727

Στην αρχή είχα διαβάσει ότι αυτού του τύπου οι φορτιστές αργούν να φορτίσουν και η αλήθεια είναι ότι το νόκια αργεί λίγο, το νόουτ 4 όμως φορτίζει αισθητά πιο γρήγορα, σε γενικές γραμμές ελαφρά πιο αργά από την κλασσική σύνδεση, όχι κάτι τραγικό δηλαδή

Ευχαριστώ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχα. Καμία φορά η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ανατρέξω ..

Απλώς αξίζει τον κόπο όλο αυτό με την ασύρματη φορτιση?η είναι θέμα εφέ .γιατί για ευκολία δεν μπορώ να φανταστώ?

Χαχα. Καμία φορά η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ανατρέξω ..

Απλώς αξίζει τον κόπο όλο αυτό με την ασύρματη φορτιση?η είναι θέμα εφέ .γιατί για ευκολία δεν μπορώ να φανταστώ?

Καλά εγώ δεν θέλω και πολύ για να τσιμπήσω με τα γκατζετάκια τέτοιου τύπου, όχι ότι μου είναι απαραίτητα εννοείται, το εφέ δεν με απασχολεί, προφανώς θα είναι σημαντικό για κάποιους, εμένα με εξυπηρετει πολύ γιατι δεν θέλω τώρα πια δυο χερια για το βάλε βγάλε, δεν κακοποιείται και η θύρα usb συνεχώς προσπαθώντας να βρεις την καλή μεριά του φορτιστή μέσα στο μισοσκόταδο, απλά το ακουμπάς επάνω και μπιπ φορτίζει, το χρειάστηκες με το ένα χέρι το παίρνεις, τέλειωσες την δουλειά σου με το ενα χέρι πάλι το αφήνεις, απλά, ωραία, άκοπα.. Edited by kast1727

Καλά εγώ δεν θέλω και πολύ για να τσιμπήσω με τα γκατζετάκια τέτοιου τύπου, όχι ότι μου είναι απαραίτητα εννοείται, το εφέ δεν με απασχολεί, προφανώς θα είναι σημαντικό για κάποιους, εμένα με εξυπηρετει πολύ γιατι δεν θέλω τώρα πια δυο χερια για το βάλε βγάλε, δεν κακοποιείται και η θύρα usb συνεχώς προσπαθώντας να βρεις την καλή μεριά του φορτιστή μέσα στο μισοσκόταδο, απλά το ακουμπάς επάνω και μπιπ φορτίζει, το χρειάστηκες με το ένα χέρι το παίρνεις, τέλειωσες την δουλειά σου με το ενα χέρι πάλι το αφήνεις, απλά, ωραία, άκοπα..

Αυτο ακριβώς που γραφεις σκέφτομαι και εγω, και αρχιζω να σκεφτομαι αυτή τη λυση. Οσα κινητα εχω κρατησει καιρο, ολα ειχαν θεμα στο usb απο το βαλε, βγαλε ειδικα αν φορτίζεις 2 φορες τη μερα συχνα. +Το οτι φορτίζεις ποιο ανετα.

Αυτο που με απασχολεί ομως είναι ποσο καλο για την υγεια ειναι αυτο.. Τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια που αναπτυσονται ειναι πολυ μεγαλα, ασχετως τι υποστηρίζουν οι εταιρείες...

Αυτο ακριβώς που γραφεις σκέφτομαι και εγω, και αρχιζω να σκεφτομαι αυτή τη λυση. Οσα κινητα εχω κρατησει καιρο, ολα ειχαν θεμα στο usb απο το βαλε, βγαλε ειδικα αν φορτίζεις 2 φορες τη μερα συχνα. +Το οτι φορτίζεις ποιο ανετα.

Αυτο που με απασχολεί ομως είναι ποσο καλο για την υγεια ειναι αυτο.. Τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια που αναπτυσονται ειναι πολυ μεγαλα, ασχετως τι υποστηρίζουν οι εταιρείες...

τι να σου πω, αυτό τώρα μόνο κάποιος φυσικός θα μπορούσε να μας το πει, οι υποτιθεται σχετικοί με το..άθλημα λένε ότι έχει μικρά ποσά παραγόμενης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, ότι είναι σχετικά μακριά από το σώμα κλπ, δεν ξέρω ότι και να πω εγώ πάνω σ' αυτό το θέμα είναι άκυρο.

Καλά εγώ δεν θέλω και πολύ για να τσιμπήσω με τα γκατζετάκια τέτοιου τύπου, όχι ότι μου είναι απαραίτητα εννοείται, το εφέ δεν με απασχολεί, προφανώς θα είναι σημαντικό για κάποιους, εμένα με εξυπηρετει πολύ γιατι δεν θέλω τώρα πια δυο χερια για το βάλε βγάλε, δεν κακοποιείται και η θύρα usb συνεχώς προσπαθώντας να βρεις την καλή μεριά του φορτιστή μέσα στο μισοσκόταδο, απλά το ακουμπάς επάνω και μπιπ φορτίζει, το χρειάστηκες με το ένα χέρι το παίρνεις, τέλειωσες την δουλειά σου με το ενα χέρι πάλι το αφήνεις, απλά, ωραία, άκοπα..

Κι εγώ για να μην ταλαιπωρώ τη θύρα το πήρα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

τι να σου πω, αυτό τώρα μόνο κάποιος φυσικός θα μπορούσε να μας το πει, οι υποτιθεται σχετικοί με το..άθλημα λένε ότι έχει μικρά ποσά παραγόμενης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, ότι είναι σχετικά μακριά από το σώμα κλπ, δεν ξέρω ότι και να πω εγώ πάνω σ' αυτό το θέμα είναι άκυρο.

Κι εγώ για να μην ταλαιπωρώ τη θύρα το πήρα.:)

Πολύ πρακτική η ασύρματη φόρτιση και αποφεύγεις την καλωδίωση... Ωστόσο εγώ επέλεξα μία «έμμεση» λύση σε όλα αυτά, το extra battery kit όπου μπορείς να φορτίζεις και εκεί την μπαταρία και έχει και το πλεονέκτημα της 2ης μπαταρίας που σου παρέχει οπότε πάντα έχεις 100% ποσοστό...Η μόνη «φασαρία» είναι το βάλε-βγάλε αλλά anyway...Το αναμένω σύντομα! ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)