Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Paypal μου ζητάει να δηλώσω τον IBAN του λογαριασμού μου. Είναι ασφαλές να το κάνω ;;; Το ξέρω ότι το paypal προσφέρει ασφάλεια αλλά.... ποτέ δεν ξέρεις :)

Εντάξει να ζητά τον ΙΒΑΝ, αλλά μήπως σου ζητά και κωδικό του ebanking σου; Εμένα μου το ζήτησε.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει να ζητά τον ΙΒΑΝ, αλλά μήπως σου ζητά και κωδικό του ebanking σου; Εμένα μου το ζήτησε.

Δεν ξέρω.... Δεν το προχώρησα :wacko:

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

σκεφτομαι να παρω ή Battery kit ή ενα μεγαλο Power bank( ή το δευτερο ή το τελευταιο https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?from=most-popular&keyphrase=xiaomi+power+bank ) και δεν ξερω τι να προτιμησω ναι μεν ξερω και τα υπερ και τα κατα και των 2 αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το ενα θα το εχω για τα παντα για ολα τα κινητα κλπ και το αλλο ειναι μονο αποκληστικα για Νοτε 4! αν δωσει η σαμη τωρα στο ΜΜ τον καινουριο TWZ και κανενα καινουριο feature νομιζω θα το κρατησω 3 χρονια το Νοτελι ηδη παω στον πρωτο τωρα τα χριστουγεννα! αλλα αμα δεν το δωσει δεν νομιζω να αντεξω και πολυ...τι λετε εσεις τι χρησιμοποιειτε; Edited by kostashark

σκεφτομαι να παρω ή Battery kit ή ενα μεγαλο Power bank( ή το δευτερο ή το τελευταιο https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?from=most-popular&keyphrase=xiaomi+power+bank ) και δεν ξερω τι να προτιμησω ναι μεν ξερω και τα υπερ και τα κατα και των 2 αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το ενα θα το εχω για τα παντα για ολα τα κινητα κλπ και το αλλο ειναι μονο αποκληστικα για Νοτε 4! αν δωσει η σαμη τωρα στο ΜΜ τον καινουριο TWZ και κανενα καινουριο feature νομιζω θα το κρατησω 3 χρονια το Νοτελι ηδη παω στον πρωτο τωρα τα χριστουγεννα! αλλα αμα δεν το δωσει δεν νομιζω να αντεξω και πολυ...τι λετε εσεις τι χρησιμοποιειτε;

Για όλα τα κινητά ναι. Για πάντα όχι και αυτό με μπαταρία λειτουργεί, μετά από καιρό χάνει σε επιδόσεις.

Rules are meant to be broken :shifty:

σκεφτομαι να παρω ή Battery kit ή ενα μεγαλο Power bank( ή το δευτερο ή το τελευταιο https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?from=most-popular&keyphrase=xiaomi+power+bank ) και δεν ξερω τι να προτιμησω ναι μεν ξερω και τα υπερ και τα κατα και των 2 αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το ενα θα το εχω για τα παντα για ολα τα κινητα κλπ και το αλλο ειναι μονο αποκληστικα για Νοτε 4! αν δωσει η σαμη τωρα στο ΜΜ τον καινουριο TWZ και κανενα καινουριο feature νομιζω θα το κρατησω 3 χρονια το Νοτελι ηδη παω στον πρωτο τωρα τα χριστουγεννα! αλλα αμα δεν το δωσει δεν νομιζω να αντεξω και πολυ...τι λετε εσεις τι χρησιμοποιειτε;

Καταρχάς powerbank της Xiaomi δεν αγοράζεις από skroutz.

To 10αρι της Xiaomi στα γνωστά κινεζομαγαζα έχει γύρω στα 12-15$.

Εγώ έχω και τα 2.(και powerbank & το battery kit για το note edge)

Εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες σου.

Αν κοιτάς μόνο το vfm τότε η λυση του powerbank δεν έχει αντίπαλο. Σαν ευκολία όμως η 2η μπαταρία είναι μπροστά.

Μέσα σε δευτερόλεπτα έχω άλλο ένα 100% να κατανάλωσω, ενώ με το powerbank θα έπρεπε να το συνδέσω & να τα αφήσω για κάνα 2ωρο.

Προσωπικά στο note edge το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και δεν έχω μετανιώσει το 40αρι που έδωσα.

Για μένα εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες σου, γιατί και το powerbank έχει σημαντικά πλεονέκτηματα.

Κι'εγώ σκέφτομαι για battery kit ποιο πολύ αν και δεν έχω τρελή ανάγκη για την ώρα αλλά σίγουρα είναι ένα καλό backup για κάθε ενδεχόμενο...Τώρα νομίζω τα battery kit πρέπει είναι τα ίδια για C και F?Δεν πρέπει να παίζει κανένα ρόλο ο τύπος συσκευής μιας και η μπαταρία είναι ίδια αλλά έχω βρει ένα στο skroutz που γράφει για το F...Κι'εγώ σε λίγες μέρες κλείνω 1 χρόνο με το note και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Ούτε ένα πρόβλημα και δε βιάζομαι και για την 6 όποτε και αν έρθει... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Ναι το ίδιο είναι και στα δύο μοντέλα. Αγόρασα πρόσφατα στα 40 ευρώ. Έχεις ξανά 100% μπαταρία σε λιγα δευτερόλεπτα. Και τα δύο έχουν θετικά. Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας ας κινηθεί

το θεμα ειναι κατα ποσο θα κρατησω ακομα το Νοτε 4 αυτο με απασχολη!γιατι αν γινει κανενα θαυμα και δωσει Νοτε 5 ευρωπη νομιζω τζαμπα τα λευτα να παρω το κιτ αλλα να μου πειτε ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει και θα εχετε και δικαιο! :blink::blink:

Ναι το ίδιο είναι και στα δύο μοντέλα. Αγόρασα πρόσφατα στα 40 ευρώ. Έχεις ξανά 100% μπαταρία σε λιγα δευτερόλεπτα. Και τα δύο έχουν θετικά. Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας ας κινηθεί

Thanks φίλε.

το θεμα ειναι κατα ποσο θα κρατησω ακομα το Νοτε 4 αυτο με απασχολη!γιατι αν γινει κανενα θαυμα και δωσει Νοτε 5 ευρωπη νομιζω τζαμπα τα λευτα να παρω το κιτ αλλα να μου πειτε ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει και θα εχετε και δικαιο! :blink::blink:

Δεν νομίζω να πάει χαμένο...Είναι κάτι extra!Ακόμα και να το δώσεις κάνεις ακόμα ποιο «ελκυστική» την πώληση της συσκευής στο μέλλον με ότι καλούδια δώσεις επιπλέον!Anyway...Πάντως όπως πάει το 5 τον καιρό που θα έρχεται...θα έχουμε ξεκινήσει κουβέντα για το 6...

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Δεν νομίζω να πάει χαμένο...Είναι κάτι extra!Ακόμα και να το δώσεις κάνεις ακόμα ποιο «ελκυστική» την πώληση της συσκευής στο μέλλον με ότι καλούδια δώσεις επιπλέον!Anyway...Πάντως όπως πάει το 5 τον καιρό που θα έρχεται...θα έχουμε ξεκινήσει κουβέντα για το 6...

Δεν έχεις και άδικο! Δεν βρίσκω πουθενά κιτ με μπαταρία πάντως τι φάση τελείωσαν και δεν ξανά έφερε κανένας; ήθελα να δω σε τι τιμή βρίσκονται!υπάρχει κανένα λινκ εύκαιρο κιτ με μπαταρια; Τώρα για το νοτε 5 έτσι όπως πάει μπορεί να δώσει και νοτε 6 κατευθείαν αλλά τεσπα!

Δεν έχεις και άδικο! Δεν βρίσκω πουθενά κιτ με μπαταρία πάντως τι φάση τελείωσαν και δεν ξανά έφερε κανένας; ήθελα να δω σε τι τιμή βρίσκονται!υπάρχει κανένα λινκ εύκαιρο κιτ με μπαταρια; Τώρα για το νοτε 5 έτσι όπως πάει μπορεί να δώσει και νοτε 6 κατευθείαν αλλά τεσπα!

Αυτό καλοκοιτάζω εδώ και μέρες...Άμεσα διαθέσιμο λέει...

http://www.cellphones.gr/p/4747/

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Εγώ αυτό έχω πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Φιλική συμβουλή μην το παραλάβετε με αποστολή στο σπίτι. Πηγαίνετε από το κατάστημα να το πάρετε οι ίδιοι..

Εγώ αυτό έχω πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Φιλική συμβουλή μην το παραλάβετε με αποστολή στο σπίτι. Πηγαίνετε από το κατάστημα να το πάρετε οι ίδιοι..

Γιατί ; εγω να πάω από Γρεβενά να το πάρω εκεί νομίζω δεν γίνεται

Ε καλά από Γρεβενά ίσως δεν αξίζει. Αλλά αν κάποιος είναι κοντά ας περάσει να δώσει χαιρετίσματα και στα όμορφα κορίτσια που δουλεύουν μέσα

Τι θες το 5άρι;; Θεωρώ ότι δεν αξίζει η μετάβαση από το ΝΟΤΕ 4 και όχι μόνο. I-phone τα κάνει σιγά-σιγά η SAMSUNG με την ενσωματωμένη μπαταρία και την μη επεκτάσιμη μνήμη!! Αν κάνουν το ίδιο τραγικό λάθος και στο ΝΟΤΕ 6 βλέπω να φεύγω!!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τι θες το 5άρι;; Θεωρώ ότι δεν αξίζει η μετάβαση από το ΝΟΤΕ 4 και όχι μόνο. I-phone τα κάνει σιγά-σιγά η SAMSUNG με την ενσωματωμένη μπαταρία και την μη επεκτάσιμη μνήμη!! Αν κάνουν το ίδιο τραγικό λάθος και στο ΝΟΤΕ 6 βλέπω να φεύγω!!:mad:

Συμφωνώ φίλε. Μεγάλη γκάφα για μένα να βγάλει δύο βασικά πράγματα για την συσκευή. Όσο καλό και να το έχει κάνει είναι κάτι που θα σου λείπει. .

Το ότι έχουμε το πλεονέκτημα της microSD είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση… Ένα video να τραβήξεις σε τέρμα ανάλυση δεν θέλει και πολύ να σου αδειάσει την μνήμη… Με δεδομένο τα θεωρητικά 32GB της συσκευής και τα 128 GB μέσο microSD που χρησιμοποιώ δεν έχω τον παραμικρό "πονοκέφαλο" αποθηκευτικού χώρου εδώ και 1 χρόνο που έχω την συσκευή… Όσον αφορά την μπαταρία άλλο εξίσου σημαντικό θέμα! Με την πάροδο του χρόνου η διάρκεια της και η απόδοση της μειώνεται άρα συνεπάγεται και αντικατάσταση της…Με το note 4 απλά αγοράζουμε μια καινούρια και τέλος… Με το note 5 η συσκευή θα πήγαινε στο service για αντικατάσταση μπαταρίας άρα θα μέναμε για κάμποσες μέρες χωρίς συσκευή ενώ το κόστος αν ήταν εκτός εγγύησης θα ήταν διπλό(εργασία+κόστος μπαταρίας).Η μετάβαση στο 5 για μένα θα ήταν υποβάθμιση… Edited by UNEXPECTEDGR

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Για να μην πούμε ότι στα service δεν προσέχουν τις συσκευές και παίζει να το έπαιρνες πίσω με καμία γρατσουνιά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά οι μπαταρίες που δεν ειναι αποσπωμενες δεν ειναι ίδιες με τις άλλες. Δεν χαλάνε τόσο εύκολα. Τρανταχτά παραδείγματα iPhone 4 που ακόμα η μπαταρία καλα κρατάει. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο συμφωνώ. Απλα με την μπαταρία μην τρελαίνεστε τόσο
Θοδωρής

Παιδιά οι μπαταρίες που δεν ειναι αποσπωμενες δεν ειναι ίδιες με τις άλλες. Δεν χαλάνε τόσο εύκολα. Τρανταχτά παραδείγματα iPhone 4 που ακόμα η μπαταρία καλα κρατάει. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο συμφωνώ. Απλα με την μπαταρία μην τρελαίνεστε τόσο

Δεν ξέρω που να πρωτοδιαφωνήσω με ότι είπες

Δεν ξέρω που να πρωτοδιαφωνήσω με ότι είπες

Όντως ρε φίλε τι έγραψες. .

Με όλα. Δικαίωμα σου ειναι. Την άποψη μου ειπα. Δεν σου άρεσε,την βρήκες λάθος;

Διαφώνησε μαζί μου και όλα καλα.

Το βρίσκετε προσβλητικό το ποστ μου; Αναφορά.

Edited by tpal
Θοδωρής

Εγώ δεν είπα ούτε ότι το βρήκα προσβλητικό ούτε ότι θα σου κάνω αναφορά ούτε τίποτα. Δεν χρειάζονται τέτοιες υπερβολές.

Είπα πολύ συγκεκριμένα ότι διαφωνώ με ό, τι είπες.

Οι μπαταρίες είναι ίδιου τύπου. Δεν ισχύει ότι βάζουν "καλύτερες" Όταν είναι μη αποσπώμενες. Το iPhone 4 το είχα όταν είχε πρωτοβγεί. Θυμάμαι πολύ καλά τη μπαταρία του πως είχε γίνει όταν πλησίαζε ο χρόνος. Και νομίζω ότι δεν θέλει κανένας να πληρώσει Service, αλλαγή μπαταρίας και καινούργια μπαταρία. Επίσης χάνεις τη δυνατότητα να αλλάζεις μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ φεύγω από το σπίτι το πρωί 7 η ώρα. Και υπάρχει περίπτωση να γυρίσω αργά το βράδυ. Οπότε είναι σημαντικό να έχω 2 μπαταρίες στο 100%.και να μην δεσμεύσω το τηλέφωνο σε μια πρίζα ή πάνω σε ένα powerbank. Οπότε δεν θεωρώ ότι τρελενόμαστε απλά σχολιάζουμε ότι είναι ακόμα ένα ατού να έχεις αποσπώμενη μπαταρία. Για κάποιους περισσότερο για κάποιους λιγότερο. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρεί αρνητικό χαρακτηριστικό όμως

Εγώ δεν είπα ούτε ότι το βρήκα προσβλητικό ούτε ότι θα σου κάνω αναφορά ούτε τίποτα. Δεν χρειάζονται τέτοιες υπερβολές.

Είπα πολύ συγκεκριμένα ότι διαφωνώ με ό, τι είπες.

Οι μπαταρίες είναι ίδιου τύπου. Δεν ισχύει ότι βάζουν "καλύτερες" Όταν είναι μη αποσπώμενες. Το iPhone 4 το είχα όταν είχε πρωτοβγεί. Θυμάμαι πολύ καλά τη μπαταρία του πως είχε γίνει όταν πλησίαζε ο χρόνος. Και νομίζω ότι δεν θέλει κανένας να πληρώσει Service, αλλαγή μπαταρίας και καινούργια μπαταρία. Επίσης χάνεις τη δυνατότητα να αλλάζεις μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ φεύγω από το σπίτι το πρωί 7 η ώρα. Και υπάρχει περίπτωση να γυρίσω αργά το βράδυ. Οπότε είναι σημαντικό να έχω 2 μπαταρίες στο 100%.και να μην δεσμεύσω το τηλέφωνο σε μια πρίζα ή πάνω σε ένα powerbank. Οπότε δεν θεωρώ ότι τρελενόμαστε απλά σχολιάζουμε ότι είναι ακόμα ένα ατού να έχεις αποσπώμενη μπαταρία. Για κάποιους περισσότερο για κάποιους λιγότερο. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρεί αρνητικό χαρακτηριστικό όμως

Πρόσφατα κάπου διάβαζα αλλα δεν θυμάμαι που ότι ειναι διαφορετικές.

Απλα ότι αντέχουν περισσότερο σε διάρκεια ζωής.

Όσον αφορά το iPhone το ανέφερα γιατί ειναι ακόμα στην οικογένεια και το βλέπω πως πάει γιαυτο.

Μην βγω αλλο off topic :)

Θοδωρής

Έχεις κάποιο λινκ; θα είχε ενδιαφέρον τέτοιο άρθρο.

Μα και γώ από προσωπική εμπειρία μιλάω. Το είχα το iPhone 4. Αναγκάστηκα να το πουλήσω επειδή δεν πήγαινε άλλο ακόμα και μετά από επαναφορά έφευγα από το σπίτι και μετά από λίγο ήμουν με κλειστό τηλέφωνο.

Εγώ δεν είπα ότι η αποσπώμενη μπαταρία είναι απαραίτητη για όλους. Απλά είναι ακόμα ένα συν (για κάποιους απαραίτητο). Το μόνο σίγουρο ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό, άντε να είναι περιττό για κάποιους

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)