Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω αφησα τα ψυχαναγκαστικα στην ακρη και πηρα μια original sview για το note edge που εχω πλεον. Κι ο,τι θελει ας γινει με γδαρσιματα και πεσιματα, εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα να αγχωθουμε ;)

Κάπως έτσι. Εγώ το είχα αυτό το θέμα με την μπαταρία μέχρι που τρελάθηκα.

Σκέψου το κινητό τώρα το έχω στο σπίτι χωρίς θήκη και έξω με μια πολύ λεπτή tpu που η κάμερα δεν προστατευεται. Το ακουμπάω όπου να ναι και σημάδια δεν έχω.

Θοδωρής

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eγώ έχω πάρει από δω: http://shop.fitbag.de/ και έχω μέινει πολύ ευχαριστημένος.

Υπάρχει και το pouch της bugatti που είναι επίσης πολύ καλό.

Μπορείς να μας δώσεις το λινκ για της Bugatti γιατί λόγω τον γερμανικών δεν το βρίσκω;

Ευχαριστώ

Εγώ την είχα πάρει από Ελλάδα εδώ.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-4-Edge-N915F-Bugatti-SlimFit-leather-case-Dermatini-thiki-Pouch-Black.1144995.html

Αν σας ενδιαφέρει

Θοδωρής

Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid Metal - Silver-spigen.co.uk

Μόλις παράγγειλα την θήκη... Κάποιος που να την έχει να μου πει εντυπώσεις;; ευχαριστώ

Edited by panoramix77

[ATTACH]59773[/ATTACH]

Τελικά τα βρήκα και τα δύο παιδιά εντελώς τυχαία μπροστά μου και όπως καταλαβαίνετε τα πήρα.

Wireless καπάκι για το Νοτελι σε άσπρο χρώμα και τον Wireless φορτιστή.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

[ATTACH]59773[/ATTACH]

Τελικά τα βρήκα και τα δύο παιδιά εντελώς τυχαία μπροστά μου και όπως καταλαβαίνετε τα πήρα.

Wireless καπάκι για το Νοτελι σε άσπρο χρώμα και τον Wireless φορτιστή.

E πες και που ντε :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Κάπως έτσι. Εγώ το είχα αυτό το θέμα με την μπαταρία μέχρι που τρελάθηκα.

Σκέψου το κινητό τώρα το έχω στο σπίτι χωρίς θήκη και έξω με μια πολύ λεπτή tpu που η κάμερα δεν προστατευεται. Το ακουμπάω όπου να ναι και σημάδια δεν έχω.

Ε μα δεν πάει άλλο. Θήκες ,θηκακια, γυαλιά και δε συμμαζεύεται. Σκετο σπίτι ,γυμνό και μια θήκη χωρίς ιδιαίτερη προστασία για έξω κι είμαστε κομπλέ...

Ε μα δεν πάει άλλο. Θήκες ,θηκακια, γυαλιά και δε συμμαζεύεται. Σκετο σπίτι ,γυμνό και μια θήκη χωρίς ιδιαίτερη προστασία για έξω κι είμαστε κομπλέ...

Κι εγω δεν σκοπευω να αγοράσω αλλη περα απο την original flip που ειχε οταν το αγόρασα.

Οταν την διπλωνω πισω είναι σαν να μην έχω θηκη αφου ολο το κινητό είναι έξω. Παραλληλα προστατευει ικανοποιητικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

E πες και που ντε :)

Δυστυχώς είμαι Ισπανία και το πήρα από ένα πολυκαταστημα εδώ.

Corte ingles.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δυστυχώς είμαι Ισπανία και το πήρα από ένα πολυκαταστημα εδώ.

Corte ingles.

A ok. Thanks man :)

Για πειτε κανεις αποψεις για S view vs Led παρακαλω.

Αν και τελικα και εγω τεινω στο να το εχω χωρις θηκη. Περιμενω τωρα μια Zenus Letterκατι η οποια ειναι wallet που παντα με βολευε να τα εχω ολα μαζι οταν κυκλοφορω (μεχρι να μου κλεψουν ταυτοχρονα καρτες/διπλωμα/ταυτοτητα/κινητο ολα σε ενα :lol: ) και νομιζω πως θα μεινω εκει τελικα.

Και αλλη μια bonus ερωτηση. Για το homido ξερει κανεις πως συνεργαζεται με τη συσκευη μας? Γιατι το Gear Vr το θεωρω πραγματικα overpriced για αυτο που προσφερει και δεν το σκεφτομαι καν για αγορα. Αλλα ενα homido ισως ειναι καλυτερο απο το ColorCross που εχω τωρα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημέρα συμφορουμίτες. Πήρα πρόσφατα την flip cover classic και παρατήρησα ότι δεν εφαρμόζει καλά στο κάτω μέρος και ιδίως κοντά στο spen. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Καλημέρα συμφορουμίτες. Πήρα πρόσφατα την flip cover classic και παρατήρησα ότι δεν εφαρμόζει καλά στο κάτω μέρος και ιδίως κοντά στο spen. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Άμα είναι η original έχει τέλεια εφαρμογή άμα δεν είναι ......

Καλημέρα. Τελικά το παρήγγειλα το Note 4. Ελπίζω να μη με στεναχωρήσει...

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ μια samsung original θήκη ελαστική (αυτή που βγαίνει και με βπλέ πλάτη) σε καλή τιμή και διαθέσιμη...

Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Τελικά το παρήγγειλα το Note 4. Ελπίζω να μη με στεναχωρήσει...

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ μια samsung original θήκη ελαστική (αυτή που βγαίνει και με βπλέ πλάτη) σε καλή τιμή και διαθέσιμη...

Ευχαριστώ.

Είτε σκρουτζ είτε eshop και extreme Mobile. Το eshop την έχει πιο φθηνά από όλους.

Έχω ποσταρει στην προηγούμενη σελίδα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6084940

Edited by tpal
Θοδωρής

Εγώ πήγα σε σίγουρη λύση σε θήκη της Samsung.

[ATTACH]59796[/ATTACH]

[ATTACH]59797[/ATTACH]

Πολύ όμορφη. Η φωτογραφίες την κάνουν να φαίνεται τούβλο ενώ δεν είναι.

Θοδωρής

Πολύ όμορφη. Η φωτογραφίες την κάνουν να φαίνεται τούβλο ενώ δεν είναι.

Ναι είναι αρκετά λεπτή και οι φωτογραφίες την αδικούν.

τελικά επικοινώνησα με το μαγαζί που το πήρα, και τους είπα να μου στείλουν και μένα την original samsung με την μπλέ πλάτη. Είμαι συντηριτικός, αλλά τελικά επέλεξα το μπλε για να ξεχωρίζει και λίγο να το βρίσκω πιο εύκολα.

Ένα tempered glass μένει ακόμα.....

εμενα μου το κανει το γνησιο καπακι του κινητου αυτο.ακριβως στο ιδιο σημειο

Αν και εδώ έχετε ανεβάσει τον πήχη και λογικό κιόλας με τόσο ακριβή συσκευή, ρίξτε μια ματιά κι εδώ.

Την δείχνω γιατί μου έπεσε από το ύψος του αγκώνα στο δρόμο με τη μούρη και σύρθηκε σίγουρα για κάνα μέτρο και δεν έπαθε το παραμικρό ούτε η θήκη αλλά ούτε και η συσκευή.

Είχα πάρει τρεις λόγο τιμής πιο παλιά να έχω να αλλάζω αλλά από τότε που μπήκε η μαύρη δεν βγήκε οπότε δεν γνωρίζω αν αφήνει σημάδια στο εσωτερικό, εφάπτεται σφιχτά οπότε είναι πιθανόν αλλά μετά το σωτήριο πέσιμο ούτε που με νοιάζει.. καλύπτει και τη κάμερα και δείχνει και όμορφη η συσκευή!

Edited by Sofos_5

εγω περιμενω αυτην εδω για να ειναι λεπτη και να βλεπω το κινητο! http://www.ebay.com/itm/251703138507?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=550615320970&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

εγω περιμενω αυτην εδω για να ειναι λεπτη και να βλεπω το κινητο! http://www.ebay.com/itm/251703138507?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=550615320970&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Επίσης πολύ καλή και δεν μου είχε αφήσει σημάδια (τη καθάριζα προσεκτικά βέβαια εσωτερικά πριν τη περάσω), μαζί με τις παραπάνω ήταν οι πρώτες που πήρα αλλά η συγκεκριμένη είναι πραγματικά υπερβολικά λεπτή και δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτει σε πέσιμο ή τη κάμερα, γι' αυτό προχώρησα στις παραπάνω. Παρ' όλα αυτά πολύ καλή επιλογή για μία άλφα προστασία από το να το έχεις εντελώς γυμνό αλλά και για να το χαίρεσαι. ;)

Edit: Χάζευα χθες με ένα φίλο κάτι βίντεο σχετικά με το Google Cardboard, κανείς εδώ που να έχει δοκιμάσει να μας πει εντπώσεις;

Edited by Sofos_5

Χθες πήρα κ γω την S-view κ νομίζω ότι είναι η καλύτερη θήκη που θα μπορούσα να έιχα πάρει! Μ αρέσει πολύ που έχει περιμετρικα μερικα χιλιοστα επιπλέον υλικό κ προστατέυουν έστω κ υποτυπωδως το bezel! Απλά ΤΕΛΕΙΑ. Πολύ όμορφη κ πολύ καλή ποιότητα κατασκευης που την αισθανεσαι με την αφή!

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)