tpal Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πάντως πολύ καλη η τιμή, εαν θυμάμαι καλά είχα δώσει περίπου 26 ευρώ εγώ. Όπου και να έψαξα βγαίνει η γκρι στα 26 με 28 ευρώ συν μεταφορικά ένα 30αρι. Η μπλε και η κόκκινη έχουν στο σκρουτζ 20 και 17 ευρώ αντίστοιχα Αν μας δουλεύουν και δεν ισχύει αυτό το 4 έως 7 εργάσιμες όμως από το eshop άστα. Το να περιμένει κάποιος 3 εβδομάδες είναι πολύ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλημέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα σε όσους έχουν το spigen magnetic clip σε συνδυασμό με s-view Θήκη. Γνωρίζετε αν κουμπώνει και ανάποδα, δηλαδή με το μπροστά μέρος της θήκης γυρισμένο πίσω. Να έχω δηλαδή ανοιχτή την θήκη και κουμπωμένη. Ελπίζω να καταλάβατε την ερώτησή μου :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλημέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα σε όσους έχουν το spigen magnetic clip σε συνδυασμό με s-view Θήκη. Γνωρίζετε αν κουμπώνει και ανάποδα, δηλαδή με το μπροστά μέρος της θήκης γυρισμένο πίσω. Να έχω δηλαδή ανοιχτή την θήκη και κουμπωμένη. Ελπίζω να καταλάβατε την ερώτησή μου :blink: οχι φιλε μου δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το γραφω για να μην την πατησει κι αλλος , την παρασκευη κλεινω 3 βδομαδες που εχω παραγγειλει τη αυθεντικη θηκη απο το eshop . ειναι αυτη εδω , οποιοςτην θελει ας την παραγγειλει απο αλλου Τελικά ο φίλος είχε δίκιο. Σήμερα μου έλεγαν ότι θα την έχουν αύριο τελικά. Οπότε από μέρα σε μέρα μέχρι που δεν θα την έχουν πότε. Ηθελα να ήξερα γιατί γράφουν 4-7 εργάσιμες. Τώρα αν όντως έρθει αύριο οκ αλλά δεν νομίζω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικά ο φίλος είχε δίκιο. Σήμερα μου έλεγαν ότι θα την έχουν αύριο τελικά. Οπότε από μέρα σε μέρα μέχρι που δεν θα την έχουν πότε. Ηθελα να ήξερα γιατί γράφουν 4-7 εργάσιμες. Τώρα αν όντως έρθει αύριο οκ αλλά δεν νομίζω. Εμένα έκανε 2 εβδομάδες αλλά παρέλαβα τελικά. Όλο μου έλεγαν περιμένουμε τον προμηθευτή.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εμένα έκανε 2 εβδομάδες αλλά παρέλαβα τελικά. Όλο μου έλεγαν περιμένουμε τον προμηθευτή.. Για να δούμε γενικά δεν έχω προβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί απλά γενικά δεν μπορώ να βλέπω 7 εργάσιμες και να κάνει παραπάνω.Καλύτερα να γράφει σκέτο " κατοπιν παραγγελίας" Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικά κανένας δεν έχει πάρει την ultra hybrid να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τελικά κανένας δεν έχει πάρει την ultra hybrid να μας πει εντυπώσεις? Επειδή ψαχνόμουν με τις θήκες τις spigen και επειδή οι απόψεις είναι 50 50 στο αν κάνουν σημάδια στο γύρω γύρω του τηλεφώνου τις απέρριψα. Δες εδώ όμως που έχει και βίντεο για την θήκη και λένε διάφορα. . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2911557 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 εγω παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανενα σημαδι. αλλα μια φορα την εχω βγαλει,ειναι μονιμα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μόλις έβαλα το screen protector της Spigen. Είχα βάλει και της Samsung και δεν ξετρελάθηκα. Της Spigen όμως απλά δεν παίζεται. Είναι φοβερό. Τόσο λεπτό που δύσκολα το διακρίνεις. Δεν αφήνει δαχτυλιές όσο της Samsung. Η συσκευασία έχει 3 τεμάχια και τα πήρα από εδώ: http://m.ebay.com/itm/201221569979?_mwBanner=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.σημερα παρελαβα την spigen neo hybrid.πραγματικα παρα πολυ καλη.τωρα θελω να παρω ακομη μια θηκη διαφορετικη να εχω να αλλαζω.τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.σημερα παρελαβα την spigen neo hybrid.πραγματικα παρα πολυ καλη.τωρα θελω να παρω ακομη μια θηκη διαφορετικη να εχω να αλλαζω.τι προτεινετε? την original S-view θα σε ελεγα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 την original S-view θα σε ελεγα εγω Συμφωνώ. Διαφορετική και δεν δίνει όγκο στη συσκευή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπέρα. Είχε αναφερθεί Tempered Glass με κυρτές καμπυλες, το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Για να δούμε γενικά δεν έχω προβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί απλά γενικά δεν μπορώ να βλέπω 7 εργάσιμες και να κάνει παραπάνω.Καλύτερα να γράφει σκέτο " κατοπιν παραγγελίας" μεχρι αυριο θα περιμενω εγω και μετα την ακυρωνω , και απο κινα να ειχα παραγγειλει θα ειχε φτασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 μεχρι αυριο θα περιμενω εγω και μετα την ακυρωνω , και απο κινα να ειχα παραγγειλει θα ειχε φτασει Φίλε σήμερα μου είπαν ότι δεν έφεραν. Και τους λέω προφανώς πάμε από εβδομάδα και αν. Και μου λένε "ε ναι" οπότε δεν νομίζω να γίνει κάτι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παρελαβα και τοποθετησα το γνωστο tempered που ειχε βαλει επιτυχημενα ενας φιλος http://www.ebay.com/itm/181590077274?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αλλα δυστυχως δεν εχω το ιδιο αποτελεσμα... [ATTACH]59382[/ATTACH] [ATTACH]59383[/ATTACH] Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Κρίμα....σίγουρα ήταν το ίδιο προϊόν η απλά αγόρασες από τον ίδιο πωλητή αλλά άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τελικά ισχύει ότι χάνει σήμα στο GPS με την spigen με το αλουμίνιο; Είχε κάποιος θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Φίλοι μου χρόνια πολλά! Είμαι καινούριος στο Νote 4. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο γυαλάκι από Ελλάδα που να πιάνει όλη την επιφάνεια και να μην είναι πολύ ακριβό. Βρίσκω αρκετά και οικονομικά στο skroutz. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένα. Επίσης, οι θήκες επηρεάζουν καθόλου τα πλαϊνά; Γιατί στο Note 3 αφήνουν σημάδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τελικά ισχύει ότι χάνει σήμα στο GPS με την spigen με το αλουμίνιο; Είχε κάποιος θέμα; Χρόνια πολλά σε όλους-ες και Χριστός Ανέστη! Έχω 2 θήκες NEO HYBRID METAL και ΔΕΝ έχω το παραμικρό θέμα με το gps…Κλειδώνει εύκολα και γρήγορα χωρίς να έχω διαπιστώσει κάτι… Το μόνο "ελάττωμα" που έχουν για μένα αυτές οι θήκες είναι η δυσκολία στο βγάλσιμο! Παρόλα αυτά είναι οι μοναδικές που χρησιμοποιώ πλέον! Με το αλουμίνιο περιμετρικά της συσκευής δίνουν την εντύπωση ότι η συσκευή δεν είναι σε θήκη! Crash test δεν μου έχει τύχη ακόμα αλλά anyway τις προτείνω ανεπιφύλακτα! :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappas123 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 MontBlanc - Samsung Note 4!! e-Pix pen & Leather Soft Grain case (με chip στη θήκη για κάποια εξειδικευμένα MontBlanc features στο τηλέφωνο που μπορείς να κατεβάσεις από το Play Store). Η θήκη αναγνωρίζεται από το κινητό, γράφει MontBlanc στην αρχική σελίδα, και στο S-Note έχει 4 διαφορετικές κόλλες με το λογότυπο της MontBlanc, εξώφυλλο της MontBlanc και μπόρεις να γράψεις με διαφορετικές fountain pens (F, M, B, OBB, κ.λ.π). Γενικά πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη συνεργασία. Στην e-Pix Pen, μπόρεις να χρησιμοποιήσεις και κανονική rolleroball (να γράψεις πάνω σε χαρτί) που έρχεται μέσα στη θήκη της πένας (ή ακόμη και fineliner που μπορείς να αγοράσεις επιπλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Απίθανος συνδυασμός. Κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Μπραβο πολύ ωραία όλα.. Πες μας και κόστος και από που έγινε η αγορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Είναι απίθανη ΑΛΛΆ πανάκριβη έτσι πολλά λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts