andrewk Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχει κάποιος την spigen Case Neo Hybrid Metal??Εντυπώσεις;;Κανει μεγαλη την συσκευή;; Αξίζει τα λεφτά της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Είχα στείλει μέιλ στο e-shop μέσα στην εβδομάδα να βάλουν μια άλλη 64αρα και επειδή μάλλον δεν την είχαν έβαλαν αυτή. Δεύτερη φορά που τους στέλνω κάποιο προϊόν για προσφορά και το έβαλαν πάλι άμεσα! Απλά υποκλίνομαι. Έχουμε benchmark ταχύτητας για την συγκεκριμένη κάρτα; Με ενδιαφέρει και καταγραφή 4k video. Έχω και αυτή: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mpcgca-eu-64gb-micro-sdxc-plus-uhs-i-class-10-with-adapter-p-PER.576905 Ποια είναι καλύτερη; Έχει κανείς αποχή για αυτό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχει κανείς αποχή για αυτό; Εχω την ίδια σε 16 gb...είναι πολύ καλή και γρήγορη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχει κάποιος την spigen Case Neo Hybrid Metal??Εντυπώσεις;;Κανει μεγαλη την συσκευή;; Αξίζει τα λεφτά της; Λίγες σελίδες πίσω υπάρχουν αναλυτικά φωτογραφίες και εντυπώσεις. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εχω την ίδια σε 16 gb...είναι πολύ καλή και γρήγορη! Για αποθήκευση σε αυτήν 4k video από την κάμερα καθώς και αναπαραγωγή του είναι οκ; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1373 ΕΓΩ παντως αυτην την θηκη αγορασ κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος κ γενικα προσεχω πολυ τα κινητα μου οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα.. αλλα με την θηκη αυτη ειμαι αρκετα ησυχος μπορω να πω.... ουτε τζαμια βαζω μπροστα ουτε τιποτα! η καρτα μνημης στο e shop ειναι καλη προσφορα δεν ξερω το σκεφτομαι για τοσο μεγαλη καρτα γενικα μ χουν χαλασει δυο κ δε τις πολυεμπιστευομαι.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικά μια και ήθελα να πάρω την neo hybrid της spigen διάβασα διάβασα και κατέληξα να πάρω την original tpu της samsung. Μπορώ να παραδεχτώ ότι έλεγα όχι σε αυτή τη θήκη μέχρι που την είδα από κοντά σε φίλο συμφορουμιτη. Δίνει λίγο όγκο και το κάνει ελαφρώς πιο βαρύ αλλά θεωρώ πως προστατεύει αρκετά ακόμα και σε πτώσεις μιας και στις γωνίες έχει εξωγκωματα κάπως. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τελικά μια και ήθελα να πάρω την neo hybrid της spigen διάβασα διάβασα και κατέληξα να πάρω την original tpu της samsung. Μπορώ να παραδεχτώ ότι έλεγα όχι σε αυτή τη θήκη μέχρι που την είδα από κοντά σε φίλο συμφορουμιτη. Δίνει λίγο όγκο και το κάνει ελαφρώς πιο βαρύ αλλά θεωρώ πως προστατεύει αρκετά ακόμα και σε πτώσεις μιας και στις γωνίες έχει εξωγκωματα κάπως. Εγώ σκέφτομαι για την ultra hybrid αλλά περιμένω μπας και αναφέρει κανένας πού την έχει πάρει τις εντυπώσεις του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά έχει παραγγείλει κάποιος από ebay δοκιμασμενο ανταπτορα micro USB to hdmi . Αν ναι στειλτε κάνα link γιατί ένα που παρήγγειλα δε δουλεύει.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά έχει παραγγείλει κάποιος από ebay δοκιμασμενο ανταπτορα micro USB to hdmi . Αν ναι στειλτε κάνα link γιατί ένα που παρήγγειλα δε δουλεύει.. Εισαι σιγουρος οτι η θύρα hdmi που το βαζεις υποστηρίζει Mhl....? Γιατι εγω εφερα 3 διαφορετικα απο ebay και aliexpres και παιζουν ολα μια χαρα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 πηρα κι εγω ενα φτηνιαρικο MHL ανταπτορα usb -> HDMI αλλα δε δουλευει. ΑΝ ξερει κανεις καποιον οικονομικο που να δουλευι ας μας πει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αφήστε τα καλώδια και κοιτάξτε για wifi σύνδεση. παρόλο που έχω καλώδιο της samsung για το S4, προτιμώ να παρακολουθώ ασύρματα. Ειχα αγοράσει ενα στικακι γύρω στα 30 ευρώ που κάνει πολυ καλή δουλειά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εισαι σιγουρος οτι η θύρα hdmi που το βαζεις υποστηρίζει Mhl....? Γιατι εγω εφερα 3 διαφορετικα απο ebay και aliexpres και παιζουν ολα μια χαρα.... Ο αυθεντικός αντάπτορας της Samsung και ο MHL2.0 αλλά και ο MHL3.0, κάνει για όλες τις τηλεοράσεις. Ακόμα και για παλιές τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζει mhl η θύρα hdmi. Είναι λίγο ακριβός όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εισαι σιγουρος οτι η θύρα hdmi που το βαζεις υποστηρίζει Mhl....? Γιατι εγω εφερα 3 διαφορετικα απο ebay και aliexpres και παιζουν ολα μια χαρα.... Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν υποστηρίζει Mhl. Είναι 40' Samsung και παίζει μια χαρά μέσω hdmi το pc.Το δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση που έχω στην κρεβατοκαμαρα δεν το αναγνωρίζει.. Φοβάμαι μήπως πάρω και κάνα στικακι μέσω WiFi και πάλι δεν παίζει λόγω της tv τελικά Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τελικά μια και ήθελα να πάρω την neo hybrid της spigen διάβασα διάβασα και κατέληξα να πάρω την original tpu της samsung. Μπορώ να παραδεχτώ ότι έλεγα όχι σε αυτή τη θήκη μέχρι που την είδα από κοντά σε φίλο συμφορουμιτη. Δίνει λίγο όγκο και το κάνει ελαφρώς πιο βαρύ αλλά θεωρώ πως προστατεύει αρκετά ακόμα και σε πτώσεις μιας και στις γωνίες έχει εξωγκωματα κάπως. Είναι πολύ καλή θήκη, πήγαινε με χίλια.. Την έχω σχεδόν 1 μήνα και δεν έχω κάποιο παράπονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Είναι πολύ καλή θήκη, πήγαινε με χίλια.. Την έχω σχεδόν 1 μήνα και δεν έχω κάποιο παράπονο.. Την παρήγγειλα από eshop. Λογικά μέχρι Παρασκευή θα την εχω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Την παρήγγειλα από eshop. Λογικά μέχρι Παρασκευή θα την εχω Είναι εύκολο να βάλεις το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Είναι εύκολο να βάλεις το link? Αυτή είναι στο silver λέει ότι έχει και το μπλε και το κόκκινο. Δεν έχει φώτο αλλά έψαξα των κωδικό και είναι αυτή. http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bs-for-galaxy-note-4-silver-p-TEL.020362 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αυτή είναι στο silver λέει ότι έχει και το μπλε και το κόκκινο. Δεν έχει φώτο αλλά έψαξα των κωδικό και είναι αυτή. http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bs-for-galaxy-note-4-silver-p-TEL.020362 Πίσω έχει λάστιχο η μόνο περιμετρικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πίσω έχει λάστιχο η μόνο περιμετρικά? Έτσι είναι πισω http:// http://img.tapatalk.com/d/14/10/17/6etede9e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πίσω έχει λάστιχο η μόνο περιμετρικά? Περιμετρικά είναι σκληρό tpu η πλάτη είναι σκληρό πλαστικό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 το γραφω για να μην την πατησει κι αλλος , την παρασκευη κλεινω 3 βδομαδες που εχω παραγγειλει τη αυθεντικη θηκη απο το eshop . ειναι αυτη εδω , οποιοςτην θελει ας την παραγγειλει απο αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 το γραφω για να μην την πατησει κι αλλος , την παρασκευη κλεινω 3 βδομαδες που εχω παραγγειλει τη αυθεντικη θηκη απο το eshop . ειναι αυτη εδω , οποιοςτην θελει ας την παραγγειλει απο αλλου Αλήθεια τώρα? Εγώ σήμερα πήρα τηλ και μου είπαν ότι μέχρι Παρασκευή θα την εχω. Καλά ικανούς τους έχω να μην την φέρουν αλλά δεν με καίει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αλήθεια τώρα? Εγώ σήμερα πήρα τηλ και μου είπαν ότι μέχρι Παρασκευή θα την εχω. Καλά ικανούς τους έχω να μην την φέρουν αλλά δεν με καίει ελπιζω να παραλαβουν μεχρι τοτε και να τις παραλαβουμε κι οι 2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πάντως πολύ καλη η τιμή, εαν θυμάμαι καλά είχα δώσει περίπου 26 ευρώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts