Te_salat Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Νομίζω Κώστα ότι από τούμπες 50-80 εκ μόνο η τύχη βοηθάει. Θα μπορούσε να σπάσει η οθόνη με θήκη και από μικρότερο ύψος. Η κόρη μου έχει την original έχοντας σπάσει ήδη μια οθόνη στο S3 mini από πολύ μικρότερο ύψος. Εγώ το Note 3 το χαίρομαι χωρίς τίποτα. Το Μ8 έχει ένα πλεονέκτημα. Η οθόνη σταματά 1 εκατοστό πριν τις γωνίες που συνήθως είναι η επικίνδυνη περιοχή όπου γίνεται η πρόσκρουση και ασκείται μεγάλη πίεση στο κρύσταλλο. Η γυναίκα μου ραγισε την οθόνη του S4 όταν έπεσε απο το τραπέζι φορώντας θήκη φλιπ η οποία κάλυπτε και το πίσω μέρος, οχι σαν την οριτζιναλ που φοριέται σαν καπάκι. Αρκεί λοιπόν η πίεση που μεταφέρεται για να σπάσει η οθονη. Στο Μ8 δεν γίνεται αυτό. Έχοντας ενα crystal protector δεν σπάει με τίποτα απο τέτοια ύψη. Δοκιμασμένο απο έμενα σε πτώση με την οθόνη προς τα κάτω και σε αλλη πτώση με σκάσιμο με την γωνία. Τα δυο σημαδακια μεγέθους καρφίτσας τα έκανε όταν μου έπεσε πάνω σε αντικείμενο που βρίσκονταν στο έδαφος. Τελικά βρήκα μια θήκη όπως την θέλω. Την παράγγειλα και θα δούμε οταν την παραλάβω πόσο καλή είναι. Πρόκειται για back cover απο γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε μαύρο χρώμα. http://www.ebay.com/itm/PIERRE-CARDIN-Genuine-Leather-Cover-Hard-Back-Case-For-Samsung-Galaxy-Note4-N910-/361151620064?pt=LH_DefaultDomain_0&var=630499413688&hash=item54165063e0 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το Diamond cut αλουμίνιο θα κάνεις μικρές ανεπαισθητες γρατζουνιες είτε από θήκη, είτε από την αφή, από την απλή χρήση με το χέρι σου δηλαδή. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό... Μιλάμε πάντα για γρατζουνιες που φαίνονται μόνο υπό το φως του ήλιου και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν καθώς είναι σε μικρή επιφάνεια μόνο... Σύμφωνοι! Όμως κάποιες θήκες επιταχύνουν τη διαδικασία. (π.χ. Spigen case capsule) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σύμφωνοι! Όμως κάποιες θήκες επιταχύνουν τη διαδικασία. (π.χ. Spigen case capsule) Εχεις την συγκεκριμένη θήκη και έχει γίνει χάλια το τηλέφωνο? Εγώ θέλω να πάρω την neo hybrid και κολλάω μόνο σε αυτό το πρόβλημα μην μου γδάρει όλο το γυρω γύρω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εχεις την συγκεκριμένη θήκη και έχει γίνει χάλια το τηλέφωνο? Εγώ θέλω να πάρω την neo hybrid και κολλάω μόνο σε αυτό το πρόβλημα μην μου γδάρει όλο το γυρω γύρω Όχι, δεν την έχω δοκιμάσει. Κάποιες φορές μαθαίνουμε από τα λάθη μας, κάποιες φορές από τα λάθη των άλλων. Αυτή η φορά ήταν λάθος άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παντως σχετικα με τις πτωσεις και την προστασια ..μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι το tempered ειναι must.... Φιλος με ενα samsung εφαγε 2 γερες και αλλαξε 2 φορες tempered ....και εσωσε την οθονη του.....με κοστος 2χ5€... Βεβαια στο note εχουμε το γνωστο προβλημα με την κουρμπα.... και βεβαια σωστες μεν λυσεις που στοιχιζουν ομως 40 και 50 ευρω ειναι πανακριβες και ασυμφορες αφου αν γινει κατι και χρειαστει αλλαγη το κοστος ειναι μεγαλο.... Περιμενω παντως την 2η αποπειρα...που ειχε ποσταρει ενας φιλος..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παντως σχετικα με τις πτωσεις και την προστασια ..μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι το tempered ειναι must.... Φιλος με ενα samsung εφαγε 2 γερες και αλλαξε 2 φορες tempered ....και εσωσε την οθονη του.....με κοστος 2χ5€... Βεβαια στο note εχουμε το γνωστο προβλημα με την κουρμπα.... και βεβαια σωστες μεν λυσεις που στοιχιζουν ομως 40 και 50 ευρω ειναι πανακριβες και ασυμφορες αφου αν γινει κατι και χρειαστει αλλαγη το κοστος ειναι μεγαλο.... Περιμενω παντως την 2η αποπειρα...που ειχε ποσταρει ενας φιλος..... Ετσι είναι. Εμένα έπεσε το oneplus με την οθόνη κάτω από 1 μέτρο. Μόλις το σήκωσα το είδα όλο το τζάμι σπασμένο! Ευτυχώς ήταν μόνο το τζαμακι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παντως σχετικα με τις πτωσεις και την προστασια ..μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι το tempered ειναι must.... Φιλος με ενα samsung εφαγε 2 γερες και αλλαξε 2 φορες tempered ....και εσωσε την οθονη του.....με κοστος 2χ5€... Βεβαια στο note εχουμε το γνωστο προβλημα με την κουρμπα.... και βεβαια σωστες μεν λυσεις που στοιχιζουν ομως 40 και 50 ευρω ειναι πανακριβες και ασυμφορες αφου αν γινει κατι και χρειαστει αλλαγη το κοστος ειναι μεγαλο.... Περιμενω παντως την 2η αποπειρα...που ειχε ποσταρει ενας φιλος..... Ποια είναι σωστή λύση δηλαδή σε tempered?έβαλα ένα που ενώ έχει περίπου 0.5 mm απόσταση από την άκρη έχει το φαινόμενο αυτό (ότι δεν πατάει στην άκρη).έχεις δοκιμάσει κάποιο που να μην έχει αυτό το φαινόμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ποια είναι σωστή λύση δηλαδή σε tempered?έβαλα ένα που ενώ έχει περίπου 0.5 mm απόσταση από την άκρη έχει το φαινόμενο αυτό (ότι δεν πατάει στην άκρη).έχεις δοκιμάσει κάποιο που να μην έχει αυτό το φαινόμενο? Πιο πίσω είχε ποστάρει ένα παιδί αυτό http://www.ebay.com/itm/181590077274 χωρίς halo effect Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 http://m.ebay.com/itm/221643050443?nav=SEARCH Ισως η καλυτερη θηκη.... Επεσε και η τιμη... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγω περιμενω την Spigen neo hybrid(Παραγγειλα απο official τελικα). Θελω την καλυτερη προστασια, ελπιζω μονο να μην μου κανει τα σημαδια που λενε τα παιδια. Φοβερη η led αλλα εχει εκτεθημενα bezel. Μου ηρθε και το τζαμακι της nillkin http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986 Περιμενω εναν φιλο το σκ να μου το βαλει και θα σας πω εντυπωσεις. Και οι κλασσικες ταπες για τις υποδοχες. http://www.netimes.com/shop/35mm-audio-port-silicone-protector-b-p-3531.html?cPath=87_986http://www.netimes.com/shop/universal-silicone-micro-usb-port-protector-2-pieces-p-2692.html?cPath=87_986 http://www.netimes.com/shop/universal-silicone-micro-usb-port-protector-2-pieces-p-2692.html?cPath=87_986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγω περιμενω την Spigen neo hybrid(Παραγγειλα απο official τελικα). Θελω την καλυτερη προστασια, ελπιζω μονο να μην μου κανει τα σημαδια που λενε τα παιδια. Έχω 3 θήκες Spigen για το note 4 και σύντομα περιμένω και 4η!Αν και υπάρχει ένα θέμα στο βάλε-βγάλε όπου κάποιες αφαιρούνται με δυσκολία δεν έχω παρατηρήσει κανένα σημάδι μέχρι στιγμής αλλά και να προκύψει πάλι δεν θα με ανησυχήσει μιας και είναι μόνιμα σε θήκη το κινητό...Άλλωστε οι neo hybrid metal με το αλουμίνιο περιμετρικά της θήκης δίνουν την αίσθηση ότι το κινητό δεν βρίσκεται σε θήκη!Κατά τα άλλα από θέμα προστασίας του κινητού ακόμα δεν μου έχει τύχη κάποιο crash-test αλλά όπως και να έχει μια θήκη από το τίποτα είναι καλύτερα... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ την έχω βρει Ελλάδα τη metal αλλά το σκέφτομαι μετά από αυτά που διαβάζω. Κρίμα γιατί είναι πανέμορφη. Εντάξει σημάδια θα κάνει αλλά είδα σε φωτογραφίες για την spigen capsule κάπως έτσι φοβερά σημάδια και πόνεσε η καρδιά μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ειναι πανεμορφη θηκη η αληθεια ειναι. Σε καταλαβαινω που εχεις 4;) Εχω μια σιλικονης απο την αρχη και τρεμω μην ακουμπησει το τζαμακι της καμερας καπου και γρατζουνιθει,δεν το προσταυευει καθολου. Για το glass αγχωνομαι μηπως δεν πιάσει σωστα και το πεταξει.Ασε που λυπαμε να αφαιρεσω το screen protector γιατι εχει κατσει πολυ καλα και δεν εχω και αλλο.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ δεν φοβάμαι για την κάμερα. Και εγώ τέτοια σιλικόνης έχω και το παρατάω παντού και δεν έχω δει το παραμικρό. Όποιος έχει neo hybrid ας βάλει καμιά φώτο έτσι να χαζεψουμε λιγακι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μου ηρθε και το τζαμακι της nillkin http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986 Περιμενω εναν φιλο το σκ να μου το βαλει και θα σας πω εντυπωσεις. [/url] Αν θέλεις όταν βάλεις το Τζαμάκι κάνε μια αναφορά με εντυπώσεις και φωτός καθώς ενδιαφερομαστε και άλλοι για αυτο.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 διαβασα λιγα μηνυματα κ κανεις δεν ηταν ευχαριστημενος με τις θηκες... μαζι με την παραγγελια του νοτη πηρα και αυτην την θηκηhttp://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1373 που ειχα κ στο νοτη 3! θελει προσοχχη και με αυτην βεβαια γιατι ειχα χτυπηματακια οταν αρχισε να μ σπαει στο 3αρι... καθε αλλη φθηνη σχετικα προταση για πιο καλη προστασια ευπροσδεκτη αλανια μου Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αν θέλεις όταν βάλεις το Τζαμάκι κάνε μια αναφορά με εντυπώσεις και φωτός καθώς ενδιαφερομαστε και άλλοι για αυτο.. εννοειτε οτι θα σας ενημερωσω και μαλιστα με φωτογραφικο υλικο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 διαβασα λιγα μηνυματα κ κανεις δεν ηταν ευχαριστημενος με τις θηκες... μαζι με την παραγγελια του νοτη πηρα και αυτην την θηκηhttp://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1373 που ειχα κ στο νοτη 3! θελει προσοχχη και με αυτην βεβαια γιατι ειχα χτυπηματακια οταν αρχισε να μ σπαει στο 3αρι... καθε αλλη φθηνη σχετικα προταση για πιο καλη προστασια ευπροσδεκτη αλανια μου Αυτές οι θήκες μου θυμίζουν γυναικεία πορτοφόλια. Ασε που το λουράκι στο πλάι τις κάνει ακόμα πιο δυσχρηστες. Για μενα όποιος θέλει 100% προστασία επιλέγει την οριτζιναλ polycarbonate κι ενα screen protector καλό και τέλος. Προσωπικά έκανα αμάν να δω αληθινό μέταλλο απο την samsung. Πάντα έβαζα στα κινητά της ακριβές θήκες για να καλύψω τα άθλια πλαστικά της. Τωρα που έβαλε μέταλλο θα το σκεπασω? Μια σιλικόνης για εκδρομές και σπορ και γυμνό η έστω με το δερμάτινο back cover στην κανονική χρηση. Αν κάνει σημάδια απο χτυπήματα θα του βάλω ενα metal bumper και τέλος. Έπαψα να κλείνω τα κινητά μου σε θωρακισμένες θήκες και να τα χαίρεται αυτός που το αγοράζει απο έμενα. Καλύτερα να χάσω 100-150€ στην μεταπώληση πάρα να μην απολαμβάνω την αίσθηση που μου δίνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κώστα είδα σήμερα από κοντά την flip window. Απογοήτευση. Πλαστικό που φαίνεται σαν δέρμα. Ήταν μια από τις θήκες που ηθελα να δοκιμάσω αλλά δεν είναι στα γούστα μου έτσι όπως είναι. Επίσης άλλη θήκη που θέλω να πάρω είναι η neo hybrid που διαβάζω πως κάνει σημάδια στο Diamond cut γύρω γύρω. Τώρα είμαι με μια 0.25mm tpu πολύ μαλακή όπως ήταν η baseus στο m8 δεν πρόκειται να πάρω θήκη για να μου γρατζουνάει το τηλέφωνο οπότε μένω όπως έχω. Αν αργότερα θελήσω ξανά ίσως να δοκιμάσω καμιά άλλη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κώστα είδα σήμερα από κοντά την flip window. Απογοήτευση. Πλαστικό που φαίνεται σαν δέρμα. Ήταν μια από τις θήκες που ηθελα να δοκιμάσω αλλά δεν είναι στα γούστα μου έτσι όπως είναι. Επίσης άλλη θήκη που θέλω να πάρω είναι η neo hybrid που διαβάζω πως κάνει σημάδια στο Diamond cut γύρω γύρω. Τώρα είμαι με μια 0.25mm tpu πολύ μαλακή όπως ήταν η baseus στο m8 δεν πρόκειται να πάρω θήκη για να μου γρατζουνάει το τηλέφωνο οπότε μένω όπως έχω. Αν αργότερα θελήσω ξανά ίσως να δοκιμάσω καμιά άλλη η neo hybrid δεν εχει κανενα θεμα και δεν κανει γρατσουνιες ειναι μια απο τις καλυτερες θα ελεγα! την εχουν πολλα ατομα μαζι και εγω απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 η neo hybrid δεν εχει κανενα θεμα και δεν κανει γρατσουνιες ειναι μια απο τις καλυτερες θα ελεγα! την εχουν πολλα ατομα μαζι και εγω απο την αρχη! μπορεις αν σου ειναι ευκολο να θαλεις μια φωτο με την θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 μπορεις αν σου ειναι ευκολο να θαλεις μια φωτο με την θηκη? Ναι φίλε μου θα βάλω και με την S-view που με είπαν αλλά όλο το ξεχνάω ! Όταν βρω λίγο χρόνο και θα ανεβάσω ακόμα από τις δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 σημερα μου ηρθε η καρτα μνημης απο ebay http://www.ebay.com/itm/291367586466?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. την φορμαρω σε ntfs η την αφηνω οπως ειναι exfat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 η neo hybrid δεν εχει κανενα θεμα και δεν κανει γρατσουνιες ειναι μια απο τις καλυτερες θα ελεγα! την εχουν πολλα ατομα μαζι και εγω απο την αρχη! Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Περιμένουμε φωτο Ναι φίλε μου θα βάλω και με την S-view που με είπαν αλλά όλο το ξεχνάω ! Όταν βρω λίγο χρόνο και θα ανεβάσω ακόμα από τις δύο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κώστα είδα σήμερα από κοντά την flip window. Απογοήτευση. Πλαστικό που φαίνεται σαν δέρμα. Ήταν μια από τις θήκες που ηθελα να δοκιμάσω αλλά δεν είναι στα γούστα μου έτσι όπως είναι. Επίσης άλλη θήκη που θέλω να πάρω είναι η neo hybrid που διαβάζω πως κάνει σημάδια στο Diamond cut γύρω γύρω. Τώρα είμαι με μια 0.25mm tpu πολύ μαλακή όπως ήταν η baseus στο m8 δεν πρόκειται να πάρω θήκη για να μου γρατζουνάει το τηλέφωνο οπότε μένω όπως έχω. Αν αργότερα θελήσω ξανά ίσως να δοκιμάσω καμιά άλλη Θοδωρή αν κάνει σημάδια η spigen θα κάνουν όλες ίσες έχουν TPU η σιλικόνη γιατί τα σημάδια γίνονται από σκόνη που πιθανώς περνάει μέσα και μετά πιέζεται και τρίβεται πάνω στο κόψιμο του μετάλλου. Όπως έγραψα έχω παραγγείλει μια δερμάτινη back cover. Θα πάρω και μια χοντρή σιλικόνης για τα δύσκολα και τέλος. Το Μ8 είναι το κινητό ου ευχαριστήθηκα περισσότερο γιατί το έχω από την αρχή χωρίς θήκη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts