contrast61 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδια Καλησπερα έπεσε στα χερια μ μου ενα note 4 910f ποια ρομ ειναι η καλύτερη για να την βαλω ; Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά, έχω όπως έγραψα και πιο πάνω το Ν4 το οποίο "αντικατεστησε" το Ν3 που το έχει τώρα η γυναίκα μου.... βλέπω λοιπόν με απογοήτευση ότι το νήμα εδώ είναι ΝΕΚΡΟ, στο Ν3 υπήρχε κίνηση και ιδέες, υπήρχε όρεξη συμμετοχής. Εδω ρωτήσαμε 2 άτομα για ρουτ και αλλαγή σε καστομ ρομ και απάντηση δεν πήραμε, όχι μόνο αυτό αλλά τα μνμτ αν τα δείτε έχουν βδομάδες μέχρι και μήνα διαφορά το ένα από το άλλο. το κινητό είναι 3ετιας, οπότε η εγγύηση έληξε, άρα το συμπέρασμά μου είναι ότι κανείς δεν ασχολείται.... γιατί αν ασχολούνται άτομα με το... σπορ τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχουν μνμτ, αναφορές, βοήθεια.... κρίμα, γιατί πίστευα οτι το Ν4 είναι ένα βελτιωμένο στα σημεία Ν3 (που είναι ακόμα από τα κορυφαία) που θα είχε την ίδια υποστήριξη από την κοινότητα, μάλλον όμως έκανα λάθος..... Και πάλι καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δυστυχώς φίλε δεν έχει καμία σχέση το νήμα του note 4 με το νήμα του note 3, όπως νομίζω τεράστια είναι και η διαφορά στο xda, δυστυχώς ο 805 ή exynos δεν ήταν ακόμα έτοιμοι για 2Κ ανάλυση γι'αυτό και πιστεύω ότι το note 3 ήταν καλύτερη συσκευή από το note 4, άλλωστε αν δεις δεν υπάρχουν προβλήματα στη μητρική του note 3 σε αντίθεση με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε το note 4 και ειδικά με τον snapdragon, επίσης πάρα πολλά προβλήματα με burn in στην οθόνη, οπότε και οι πιο πολλοί φοβούνται το πείραγμα της συσκευής Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Δυστυχώς φίλε δεν έχει καμία σχέση το νήμα του note 4 με το νήμα του note 3, όπως νομίζω τεράστια είναι και η διαφορά στο xda, δυστυχώς ο 805 ή exynos δεν ήταν ακόμα έτοιμοι για 2Κ ανάλυση γι'αυτό και πιστεύω ότι το note 3 ήταν καλύτερη συσκευή από το note 4, άλλωστε αν δεις δεν υπάρχουν προβλήματα στη μητρική του note 3 σε αντίθεση με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε το note 4 και ειδικά με τον snapdragon, επίσης πάρα πολλά προβλήματα με burn in στην οθόνη, οπότε και οι πιο πολλοί φοβούνται το πείραγμα της συσκευής 1. Οι μητρικες μια χαρα καιγονται και με την στοκ ρομ. 2. Το ιδιο και το burn in, που παντως ειναι πολυ σπανιοτερο απο τις καμμενες μητρικες. Εγω παντως δεν ασχοληθηκα με καστομ ρομς στο νοτε4 γιατι με καλυπτει απολυτα η στοκ. Το μονο που μου λειπει ειναι το resizable window σε ολες τις εφαρμογες, αλλα δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να με κανει να χασω τη σταθεροτητα και ομαλοτητα της στοκ ρομ. Αντιθετα στο tab S περασα καστομ ρομ απο τον πρωτο μηνα γιατι η στοκ ηταν αθλια. Νοτε3 δεν ειχα, αλλα στο νοτε2 μου αλλαζω ακομα ρομς, μιας και δεν εχω βρει ακομα την τελεια. Το νημα στο νοτε2 παντως αποτελει παραδειγμα για οποιον παραπονιεται για ελλειψη υποστηριξης. Το κρατα ακομα ζωντανο ΕΝΑ παιδι, ο Ακιςς με τ' ονομα, που επειδη δεν του αρεσαν οι καστομ ρομς του νοτε2, αποφασισε να μαγειρευει τις δικες του, χωρις να ειναι προγραμματιστης, και κυριως, χωρις να ειναι ανεργος ή μαθητης/φοιτητης. Διαφωνω οτι το νοτε4 δεν σηκωνει την qHD αναλυση. Νομιζω απλως οτι οι καστομ ρομς δεν ειναι τοσο καλες οσο η στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 1. Οι μητρικες μια χαρα καιγονται και με την στοκ ρομ. 2. Το ιδιο και το burn in, που παντως ειναι πολυ σπανιοτερο απο τις καμμενες μητρικες. Εγω παντως δεν ασχοληθηκα με καστομ ρομς στο νοτε4 γιατι με καλυπτει απολυτα η στοκ. Το μονο που μου λειπει ειναι το resizable window σε ολες τις εφαρμογες, αλλα δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να με κανει να χασω τη σταθεροτητα και ομαλοτητα της στοκ ρομ. Αντιθετα στο tab S περασα καστομ ρομ απο τον πρωτο μηνα γιατι η στοκ ηταν αθλια. Νοτε3 δεν ειχα, αλλα στο νοτε2 μου αλλαζω ακομα ρομς, μιας και δεν εχω βρει ακομα την τελεια. Το νημα στο νοτε2 παντως αποτελει παραδειγμα για οποιον παραπονιεται για ελλειψη υποστηριξης. Το κρατα ακομα ζωντανο ΕΝΑ παιδι, ο Ακιςς με τ' ονομα, που επειδη δεν του αρεσαν οι καστομ ρομς του νοτε2, αποφασισε να μαγειρευει τις δικες του, χωρις να ειναι προγραμματιστης, και κυριως, χωρις να ειναι ανεργος ή μαθητης/φοιτητης. Διαφωνω οτι το νοτε4 δεν σηκωνει την qHD αναλυση. Νομιζω απλως οτι οι καστομ ρομς δεν ειναι τοσο καλες οσο η στοκ. Και εγώ με στοκ ρομ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και για αυτό δεν μπήκα στον πειρασμό να κάνω root την συσκευή και να αρχίσω τις αλχημείες αν και έλεγα στην αρχή για 2 χρόνια σίγουρα θα κρατήσω έτσι την συσκευή για να μην χάσω και την εγγύηση και μετά βλέπουμε...Λίγο πολύ και το ότι μπορεί κάποια καλούδια που έχει η συσκευή όπως η χρήση του s-pen να μην λειτουργούν σωστά αλλά και το να βρεις μια απροβλημάτιστη rom που να λειτουργεί 100% σωστά τελικά με έκαναν να παραμείνω με στοκ...Με το s2 είχα ασχοληθεί πολύ με custom roms γιατί έβλεπα ότι η συσκευή δεν ήταν όπως την ήθελα εγώ...Τώρα θεωρώ έχουνε αλλάξει τα δεδομένα...οι στοκ ρομ ανταποκρίνονται και αξιοποιούν στο έπακρον τις δυνατότητες των συσκευών κάτι που δεν γινότανε στο παρελθόν...Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί να έχουνε πολύ σαβούρα ακόμα μέσα και να καταναλώνουν άσκοπα μνήμη και χώρο αλλά anyway...με πατέντες όπως το Package Disabler κάνεις τα στραβά μάτια... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ίδια περίπτωση και εγώ. Από note 3 σε note 4 και πραγματικά μου κάνει εντύπωση η σχετική στασιμοτητα στο θέμα. Προσωπικά 1 μήνα άντεξα με στοκ. Υπήρχε lag σε κάποια σημεία (έχω 150 εφαρμογές) και αυτό το μπλέ στα toggles μου θύμιζε άλλες εποχές.Το my knox σταμάτησε να υποστηρίζεται και το secure folder ήταν της πλάκας.Το μόνο που με κράταγε ήταν κάποιες εφαρμογες τραπεζών αλλά βρήκα τρόπο να δουλεύουν.Έτσι πέρασα nemesis rom και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή. θα ενημερώσω και αργότερα καθώς δεν την έχω πολύ καιρό. Όσο για την σύγκριση μεταξύ 3 και 4 δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση. Μόνο την κάμερα του 3 να αναλογιστεί κάποιος, που ήταν πραγματικά απαράδεκτη εάν δεν έιχες τον τέλειο φωτισμό, αρκεί. Το πλαστικό bezel ξεφλούδιζε,έκανε ρωγμές και η οθόνη έχει την μισή φωτεινότητα από το 4.Καλό κινητό για την εποχή του αλλά μην εθελοτυφλούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 από ότι κατάλαβα θα πρέπει να αρκεστούμε σε 1-2 άτομα που ψάχνονται.... περιμένω νέα φίλε μου για την nemesis και αν είναι καλά :) μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εγώ προτείνω από stock Samsung based τα παρακάτω.. Roms: * Nemesis refined * ManuProN5 Astra * Kyubi Note 5 port Από kernels: * Ram kernel rc6 * Flashpoint kernel v3.1 Root method: Magisk v15.2 Theme: bodhisattva_v2 theme Εγώ είμαι με nemesis με πειραγμένο systemui (nougat), flashkernel, magisk και bodhisattva. Αν εξαιρέσω τη μπαταρία που νομίζω έχω πάρει και bulk μη αυθεντική, γενικά είμαι ευχαριστημένος για 3 χρόνων συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ωραίος, οπότε αρχίζουν δοκιμές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 1. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι μιλάω για το exynos (N910C). 2. Λοπόν μετά από καμιά εβδομάδα με nemesis μπορώ να πω ότι αξίζει.... Κάποιες φορές έχει κανένα drop frame αλλά γενικά γρήγορη. To μόνο που δεν έχω βρεί να δουλεύει είναι το dlna (και πιστέψτε με τα κοιτάω όλα) αλλά αυτό λύνεται με κάποια εφαρμογή. Το Always on Display δουλεύει εάν αλλάξεις την ανάλυση αλλά μετά χάνεις την επιλογή 1440p στο YouTube. Επιλέξτε.... 3. Δοκίμασα και τους 3 kernels που παρέχονται με τη rom και θεωρώ ότι ο πιο σταθερός είναι ο H-vitamin. Μακράν ο πιο γρήγορος ο space lemon αλλά έβλεπα το κινητό πιο ζεστό. 4.Προσωπικά είδα αρκετή βελτίωση στην κάμερα το βράδυ. (χρησιμοποιώ τη S7 edge port μέσα από τη rom). 5. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα με στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα.... ευτυχώς που το ΣΚ ήταν αφιερωμένο στα ...τσίπουρα και δεν είχα χρόνο, γιατί θα μπερδευόμουν, εγώ έχω το Ν910F με τον SD... οπότε πρέπει να ψαχτώ αλλού :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 1. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι μιλάω για το exynos (N910C). 2. Λοπόν μετά από καμιά εβδομάδα με nemesis μπορώ να πω ότι αξίζει.... Κάποιες φορές έχει κανένα drop frame αλλά γενικά γρήγορη. To μόνο που δεν έχω βρεί να δουλεύει είναι το dlna (και πιστέψτε με τα κοιτάω όλα) αλλά αυτό λύνεται με κάποια εφαρμογή. Το Always on Display δουλεύει εάν αλλάξεις την ανάλυση αλλά μετά χάνεις την επιλογή 1440p στο YouTube. Επιλέξτε.... 3. Δοκίμασα και τους 3 kernels που παρέχονται με τη rom και θεωρώ ότι ο πιο σταθερός είναι ο H-vitamin. Μακράν ο πιο γρήγορος ο space lemon αλλά έβλεπα το κινητό πιο ζεστό. 4.Προσωπικά είδα αρκετή βελτίωση στην κάμερα το βράδυ. (χρησιμοποιώ τη S7 edge port μέσα από τη rom). 5. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα με στοκ. Καλημέρα. Για καθημερινή χρήση, ποιά η γνώμη σου; Μπορείς να στηριχτείς σε αυτήν ή πιστεύεις ότι η στοκ παρέχει μεγαλύτερη σιγουριά; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά να μην αποκτήσω περισσότερα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα.... ευτυχώς που το ΣΚ ήταν αφιερωμένο στα ...τσίπουρα και δεν είχα χρόνο, γιατί θα μπερδευόμουν, εγώ έχω το Ν910F με τον SD... οπότε πρέπει να ψαχτώ αλλού :). Αυτά που προτείνει ο Sofos_5 είναι για το δικό σου μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Για καθημερινή χρήση, ποιά η γνώμη σου; Μπορείς να στηριχτείς σε αυτήν ή πιστεύεις ότι η στοκ παρέχει μεγαλύτερη σιγουριά; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά να μην αποκτήσω περισσότερα προβλήματα. Καλημέρα. Αυτή χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι μια χαρά. Και το gps είναι καλό και λίγο πιο γρήγορη από την στοκ. Στα συν για εμένα η εγγραφή κλήσεων και η δυνατότητα να απογορεύεις χρήση ιντερνετ σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά. Όπως προείπα υπάρχει σαφέστατη βελτίωση και στην κάμερα (λόγω software από S7). Απλά να γνωρίζεις ότι πλέον χρησιμοποιείται το Samsung Notes (όπως και στο Note7) και όχι το S Note αλλά φυσικά συγχρονίζει κανονικά με το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Αυτά που προτείνει ο Sofos_5 είναι για το δικό σου μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Αυτή χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι μια χαρά. Και το gps είναι καλό και λίγο πιο γρήγορη από την στοκ. Στα συν για εμένα η εγγραφή κλήσεων και η δυνατότητα να απογορεύεις χρήση ιντερνετ σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά. Όπως προείπα υπάρχει σαφέστατη βελτίωση και στην κάμερα (λόγω software από S7). Απλά να γνωρίζεις ότι πλέον χρησιμοποιείται το Samsung Notes (όπως και στο Note7) και όχι το S Note αλλά φυσικά συγχρονίζει κανονικά με το τελευταίο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τώρα μήπως γνωρίζεις πως μπορούν να μεταφερθούν τα αρχεία από το snote στο samsung notes; Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μην χαθούν αυτά που ήδη έχω σε μια πιθανή αλλαγή rom. Edited January 9, 2018 by medit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τώρα μήπως γνωρίζεις πως μπορούν να μεταφερθούν τα αρχεία από το snote στο samsung notes; Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μην χαθούν αυτά που ήδη έχω σε μια πιθανή αλλαγή rom. Ο πιο σωστός τρόπος είναι να τα βάλεις στο Samsung cloud. Πρέπει να δημιουργήσεις samsung account (εάν δεν έχεις ήδη). Από τις ρυθμίσεις του S note το βάζεις να συγχρονίζει. Συγχρονιζει και το βιβλίο αποκομμάτων έτσι. Όταν περάσεις την νέα ρομ θα τα κατεβάσει όλα .... ότι θες ρώτα...Από σήμερα που έχω χρόνο δοκιμάζω και την dream ux και θα ενημερώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ο πιο σωστός τρόπος είναι να τα βάλεις στο Samsung cloud. Πρέπει να δημιουργήσεις samsung account (εάν δεν έχεις ήδη). Από τις ρυθμίσεις του S note το βάζεις να συγχρονίζει. Συγχρονιζει και το βιβλίο αποκομμάτων έτσι. Όταν περάσεις την νέα ρομ θα τα κατεβάσει όλα .... ότι θες ρώτα...Από σήμερα που έχω χρόνο δοκιμάζω και την dream ux και θα ενημερώσω.... Ναι το είδα...έχεις δίκιο...σε ευχαριστώ πολύ. Είναι το ίδιο smooth όπως η στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 1+ χρόνο τώρα είμαι σε ρομ του Dr.Ketan M11 χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σταθεροτατη κ χωρίς να έχω ψαχτεί για κάποια άλλη. Έχω N910F Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ναι το είδα...έχεις δίκιο...σε ευχαριστώ πολύ. Είναι το ίδιο smooth όπως η στοκ; Μια χαρά smooth είναι αλλά για καλύτερη απόδοση επέλεξε kernel SpaceLemon στο aroma κατα την εγκατάσταση.... Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές ρομ το τελευταίο διάστημα και καθε μία έχει τα μικρά θεματάκια της....Μιλάω για ψιλά πραγματάκια που φυσικά δεν ενοχλούν εάν δεν είσαι ψείρας.....αλλά είμαι....:lol::lol::lol: Τώρα είμαι με graceux superfast....το κινητό πάει σφαίρα....δεν ξέρω τι έχει κάνει ο dev αλλά μου φαίνεται πιο σφαίρα και από το s7 που έχει στη δουλειά συνάδελφος... Σε καμιά εβδομάδα θα γράψω παρατηρήσεις και από τις 3 rom (nemesis,air rom,grace superfast) με αναλυτικά τα προβλήματα που συνάντησα και τις λύσεις τους για να υπάρχουν συγκεντρωμένα. Πάντα για 910c exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μια χαρά smooth είναι αλλά για καλύτερη απόδοση επέλεξε kernel SpaceLemon στο aroma κατα την εγκατάσταση.... Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές ρομ το τελευταίο διάστημα και καθε μία έχει τα μικρά θεματάκια της....Μιλάω για ψιλά πραγματάκια που φυσικά δεν ενοχλούν εάν δεν είσαι ψείρας.....αλλά είμαι....:lol::lol::lol: Τώρα είμαι με graceux superfast....το κινητό πάει σφαίρα....δεν ξέρω τι έχει κάνει ο dev αλλά μου φαίνεται πιο σφαίρα και από το s7 που έχει στη δουλειά συνάδελφος... Σε καμιά εβδομάδα θα γράψω παρατηρήσεις και από τις 3 rom (nemesis,air rom,grace superfast) με αναλυτικά τα προβλήματα που συνάντησα και τις λύσεις τους για να υπάρχουν συγκεντρωμένα. Πάντα για 910c exynos.Ωραία, αυτό θα ήταν πολύ βοηθητικό. Μία ακόμα ερώτηση. Πάω να πάρω backup και αυτό μου βγαίνει 20 giga δεν έχω όμως τόσο χώρο οπότε δεν μπορώ να κάνω backup έτσι ώστε να δοκιμάσω άλλη ρομ, Τί μπορώ να κάνω; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 παιδια εγω θελω να κανω ροουτ και να βαλω απο την αρχη την πρωτη ρομ αλλα φοβαμε μην γινει καμια στραβη κατα την μεταφορα και παρουμε το τηλεφωνο στο χερι........αν υπαρχει κανεις απο αθηνα που μπορει να βοηθησει στο χωρο του και ειναι γνώστης θα το εκτιμούσα.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εγώ προτείνω από stock Samsung based τα παρακάτω.. Roms: * Nemesis refined * ManuProN5 Astra * Kyubi Note 5 port Από kernels: * Ram kernel rc6 * Flashpoint kernel v3.1 Root method: Magisk v15.2 Theme: bodhisattva_v2 theme Εγώ είμαι με nemesis με πειραγμένο systemui (nougat), flashkernel, magisk και bodhisattva. Αν εξαιρέσω τη μπαταρία που νομίζω έχω πάρει και bulk μη αυθεντική, γενικά είμαι ευχαριστημένος για 3 χρόνων συσκευή. Nemesis refined, εννοείς αυτη? https://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-nemesis-refined-v3-5-n7port-t3587637 Επειδή λεει για exynos, δεν αναφέρει το F model. Εκτος αν δουλεύει με καποιο αλλο kernel. Το πειραγμένο nougat system ui, το έχει ή μπαίνει εξτρα? Ειμαι με resurrection remix, και με εξαίρεση την μπαταρία πολυ ευχαριστημένος αλλα μπορει να αλλαξω σε samsung based ετσι για την αλλαγή, αν αξίζει μιας και εχω μήνες resurrection nougat. Thanks, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Στρατό επειδή δεν το εχω πάρει απο την αρχή το νήμα , εχεις φτιάξει τιποτα εσυ? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Συγγνώμη λάθος ποστ... Ας διαγράψουν οι admins. Edited March 31, 2018 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Nemesis refined, εννοείς αυτη? https://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-nemesis-refined-v3-5-n7port-t3587637 Επειδή λεει για exynos, δεν αναφέρει το F model. Εκτος αν δουλεύει με καποιο αλλο kernel. Το πειραγμένο nougat system ui, το έχει ή μπαίνει εξτρα? Ειμαι με resurrection remix, και με εξαίρεση την μπαταρία πολυ ευχαριστημένος αλλα μπορει να αλλαξω σε samsung based ετσι για την αλλαγή, αν αξίζει μιας και εχω μήνες resurrection nougat. Thanks, Αν και με μία μικρή καθυστέρηση.. Υπάρχει αντίστοιχη έκδοση της Rom και για το F μοντέλο, αν και για λόγους κατανάλωσης δεν την προτείνω για καθημερινή έντονη χρήση χωρίς power bank. Της πέρασα την Kyubi και την έδωσα πλέον τη συσκευή. Η αλήθεια είναι πως όσα ports Note 7 κι αν δοκίμασα, σαν τη σπιρτάδα, τη σταθερότητα και τη μπαταρία της Kyubi δεν είδα. Επιβεβαιώνει και ο νέος κάτοχος για τη μπαταρία. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyCool Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εαν το θέμα που θα θίξω έχει ειπωθεί ξανά χίλια συγγνώμη, αλλά κάντε λίγη υπομονή να καταθέσω τον προβληματισμό μου! Έχω την έκδοση με snapdragon και ειναι ξεκάθαρο οτι το κινητό έχει θεμα με τις επιδόσεις του, ειδικά στα games. Αποδιδει αρκετά χειρότερα απο πολλές συσκευές με χειρότερο hardware. Είναι πολλά τα παραδείγματα συσκευών που μπορώ να αναφέρω αλλά για να μην κουράζω θα πω μόνο μία : note 3. Αυτό είναι κάτι που το γνώριζα και πριν αγοράσω την συσκευή αλλά πίστευα οτι με τα updates της Samsung θα λυνόταν, κατι που δε συνέβη. Το ερώτημα μου είναι το εξης: αυτό είναι κάτι που οφείλεται στο software (λατρεμένος touchwiz! ) οπότε υπο προϋποθέσεις (custom rom ) μπορεί να βελτιωθεί, ή είναι θέμα hardware (πχ qhd οθόνη που ζοριζει τη cpu/gpu) οπότε κάθομαι στα αυγά μου; Τώρα, εαν το θέμα είναι software, υπάρχει κάποια ρομ της Samsung απο note 5/7 που να λειτουργεί άψογα; Δε με ενδιαφέρουν aosp κλπ, θέλω rom που να αξιοποιεί πλήρως το spen και να λειτουργούν ολα όπως πρέπει. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts