Jump to content

[Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εγω την έβαλα, μαζι με καμοια 100ρια+ εφαρμογές που ειχα.. Για να δουμε τι θα δούμε απο μπαταρια.. Εννοείται οτι κρατησα backup με recovery της nameles ωστε να την επαναφέρω με τα παντα ετοιμα αν δε μείνω ευχαριστημένος.. Ηδη παντως φαίνεται να παει καλύτερα αυτη η kyubi απο την προηγ. Δουλευει σωστα και το Kernel audiutor, βλέπω συνήθως ανοίγουν 2 πυρηνες.. Προβλεπω οτι θα παει λιγο χειρότερα απο nnameless σε μπαταρία.. Απο το ποσο χειρότερα θα εξαρτηθει αν μεινει μόνιμα.. :lol:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω προσωπικά εχω Kyubi την προτελευταια εκδοση (POK1 Base) με Emotion Kernel R23 (latest) και τα profiles απο τον guru στον kernel auditor!

Θα δω πως παει και ενημερωνω. Δοκιμάζω emotion balanced εγω.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Αυτα τα στατιστικα καταφερα με simplite v5f nameless kernel greenify και apops

http://prntscr.com/9moxjy

http://prntscr.com/9moxof

Ειναι καλα εκει η να ασχοληθώ με αλλη ρομ;

Επισης μπορω να βαλω μαύρο background αντι για λευκο που εχει; και να κανω το notification panel στοκ;

Αυτα τα στατιστικα καταφερα με simplite v5f nameless kernel greenify και apops

http://prntscr.com/9moxjy

http://prntscr.com/9moxof

Ειναι καλα εκει η να ασχοληθώ με αλλη ρομ;

Επισης μπορω να βαλω μαύρο background αντι για λευκο που εχει; και να κανω το notification panel στοκ;

Μια χαρα είναι. Για μαύρο μαυρο θεμα, δοκιμασε αυτο της nameles rom. Κρατα twrp recovery backup ομως, αμα δε δουλεψει σωστα. Οι περισσοτεροι που το βάλανε σε αλλη ρομ δουλευε.

Για το άλλο δεν ξερω.

χθεσινοι χρονοι με την coj3 kyibi sdx.με greenify autostart permisions.δειχνει να πηγαινει πολυ καλα.και χωρις battery drain.με στοκ κερνελ. Edited by liogia

χθεσινοι χρονοι με την coj3 kyibi sdx.με greenify autostart permisions.δειχνει να πηγαινει πολυ καλα.και χωρις battery drain.με στοκ κερνελ.

Stock kernel και πας τοσο καλα ε.. Δε δοκίμασα καν με stock.. Κακως πιθανόν. Δοκιμαζω με nemeless kernel, αλλα δεν παει και τοσο καλα..Λες με emotion r23 να παει καλύτερα? Θα δοκιμάσω να δω.

Την εχω κανει και Debloated τη rom με το script του battlehero.. Τι άλλο να της κανω.. :)

Βέβαια ανάλογα τη χρηση. Αμα 4 ωρες σερφαρω με την εφαρμογη xda εκει θα είμαι και εγω, αλλα αν σερφαρω με dolphin.. το μισο οθονη θαχω.

Edited by sosimple2

Stock kernel και πας τοσο καλα ε.. Δε δοκίμασα καν με stock.. Κακως πιθανόν. Δοκιμαζω με nemeless kernel, αλλα δεν παει και τοσο καλα..Λες με emotion r23 να παει καλύτερα? Θα δοκιμάσω να δω.

Την εχω κανει και Debloated τη rom με το script του battlehero.. Τι άλλο να της κανω.. :)

Βέβαια ανάλογα τη χρηση. Αμα 4 ωρες σερφαρω με την εφαρμογη xda εκει θα είμαι και εγω, αλλα αν σερφαρω με dolphin.. το μισο οθονη θαχω.

νομιζω οτι με emotion παει καλα.με nameless δεν ξερω.τον dolphin τον παρατησα γιατι τελευταια μου αλλαξε τα φωτα.αντιθετα ο firefox παρι πολυ καλα.στην τελευταια εκδοση.debloat την εκανα μονος μου.αν και ο battlehero ειπε οτι μαλλον θα βγαλει μια εκδοση deblot

νομιζω οτι με emotion παει καλα.με nameless δεν ξερω.τον dolphin τον παρατησα γιατι τελευταια μου αλλαξε τα φωτα.αντιθετα ο firefox παρι πολυ καλα.στην τελευταια εκδοση.debloat την εκανα μονος μου.αν και ο battlehero ειπε οτι μαλλον θα βγαλει μια εκδοση deblot

Ναι., μεχρι στιγμης ο emotion, μαζι με το προφιλ για μπαταρία παει καλύτερα απο nameles σε αυτη τη ρομ. Αλλά χειρότερα απο nameless rom με nameless kernel.

Εχω και ενα θεματακι, αφαιρεσα και τα Accessibility Settings και τωρα στην προσβάσιμοτητα δε μπορώ να ενεργοποιησω/απενερ. πχ το nova. Αν και τον εχω ηδη ενεργοποιημενο αλλα ίσως χρειαστω τιποτα.. Θέλει να βαλω πισω 2 αρχεία και δε θυμάμαι ποια.. Ψάχνω στο xda την απάντηση, μου, εξηγουσα παλια ποια αρχεία θέλει, αλλά τωρα δε θυμάμαι ούτε εγω.. :lol:

edit το βρηκα, αν ψαχνει κανεις copy back, talkback and samsungTTS

Ο dolphin πλέον έχει οντως θεματα, αλλα εχω 100αδες favorite σε κατηγορίες εκεί και ζοριζομαι να τον αλλαξω. Εχω και τον Firefox beta.

Διαβασα και εγω οτι θα βγάλει Debloated. Βασικά αμα ξερεις τι κανεις 5 λεπτα δουλειά είναι.. Δε θα κάνει κατι παραπάνω απο το να τρέξει το script του και αυτος..

Edited by sosimple2

Ναι., μεχρι στιγμης ο emotion, μαζι με το προφιλ για μπαταρία παει καλύτερα απο nameles σε αυτη τη ρομ. Αλλά χειρότερα απο nameless rom με nameless kernel.

Εχω και ενα θεματακι, αφαιρεσα και τα Accessibility Settings και τωρα στην προσβάσιμοτητα δε μπορώ να ενεργοποιησω/απενερ. πχ το nova. Αν και τον εχω ηδη ενεργοποιημενο αλλα ίσως χρειαστω τιποτα.. Θέλει να βαλω πισω 2 αρχεία και δε θυμάμαι ποια.. Ψάχνω στο xda την απάντηση, μου, εξηγουσα παλια ποια αρχεία θέλει, αλλά τωρα δε θυμάμαι ούτε εγω.. :lol:

Ο dolphin πλέον έχει οντως θεματα, αλλα εχω 100αδες favorite σε κατηγορίες εκεί και ζοριζομαι να τον αλλαξω. Εχω και τον Firefox beta.

Διαβασα και εγω οτι θα βγάλει Debloated. Βασικά αμα ξερεις τι κανεις 5 λεπτα δουλειά είναι.. Δε θα κάνει κατι παραπάνω απο το να τρέξει το script του και αυτος..

https://mega.nz/#F!6MNjgD5Z!RtfTK-rSlaxt5Q1-P_Aw-Q αυτο νομιζω θες.

χθεσινοι χρονοι με την coj3 kyibi sdx.με greenify autostart permisions.δειχνει να πηγαινει πολυ καλα.και χωρις battery drain.με στοκ κερνελ.

Έχει τόσο σημαντική διαφορά στη μπαταρία αυτή η έκδοση; Γιατί έχω μείνει στην 7.1 debloated. Με το Autostart permissions τί εννοείς, την εφαρμογή που σου βγάζει για confirm σε κάθε εγκατάσταση εφαρμογής;

Προσωπικά τα Google services μου έχουν αλλάξει τα φώτα της μπαταρίας και δεν μπορώ να το διορθώσω.. με βλέπω για καθαρή εγκατάσταση, μάλλον ήρθε ο καιρός.

Με emotion r23 πάντως μηδέν lag και απίστευτα γρήγορη και σταθερή η συσκευή.

Έχει τόσο σημαντική διαφορά στη μπαταρία αυτή η έκδοση; Γιατί έχω μείνει στην 7.1 debloated. Με το Autostart permissions τί εννοείς, την εφαρμογή που σου βγάζει για confirm σε κάθε εγκατάσταση εφαρμογής;

Προσωπικά τα Google services μου έχουν αλλάξει τα φώτα της μπαταρίας και δεν μπορώ να το διορθώσω.. με βλέπω για καθαρή εγκατάσταση, μάλλον ήρθε ο καιρός.

ναι εχει διαφορα.ναι αυτο ειναι το autostart permisions.με πρωτη φορτιση αυτα ειναι τα τελικα νουμερα.νομιζω οτι παει πολυ καλα

Thanks :) αλλα αυτα τα 2 αρχεια που εγραψα παραπανω ήθελε.. Βρηκα τη δικη μου απάντηση ψαχνοντας με λεξεις κλειδια στο Google οπως το όνομα μου στο xda, sosimple, accessibility, nova, και μου εβγαλε το threat που ειχα παλια γραψει.. Ουτε στο xda δε μπορουσα να ψαξω γιατί κάποιος server εχει πρόβλημα αυτή τη στιγμη. :lol:

Εβγαλα τα παραπανω 2 αρχεια απο το zip της rom, τα αντεγραψα εκει που ηταν με σωστο permission και ολα οκ, αν και δεν τα χρειαζόμουν τωρα αμεσα..

Εχω 3 ωρες οθονη με υπόλοιπο μπαταρίας 50% ακόμα οπότε κατι εκανα, σιγουρα. Σε λιγες ωρες χρησης ομως.

Όπως εγραψα και στο xda :

In latest kyubi i have much better battery life with emotion kernel r23 and emotion battery profile, than with nameless 6 and nl balanced profile.

I also made very small changes to emotion battery profile.

Set minimum cpu & hard limit cpu freq 268 (from 300). Also input boost freq 1036 (from 1200something).

Its good for me..

Debloating the last sdx kyubi version with the script of battlehero and using the settings from here, this is the best battery /performance i have made in note 5 based rom.

I think now i am close to nameless battery, but i need more time to test to be sure.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι εχει διαφορα.ναι αυτο ειναι το autostart permisions.με πρωτη φορτιση αυτα ειναι τα τελικα νουμερα.νομιζω οτι παει πολυ καλα

Έχεις φοβερό standby παραπανω.. Το οποιο είναι το επόμενο που θέλω να φτιάξω. Στη χρηση καλα παει, κατι καλύτερο δε μπορω να κανω.

Τι είπες χρησιμοποιείς?

-Grenify, κυρίως εφαρμογές χρηστη που στέλνουν δεδομένα?

-Τα appops δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου. Τι προτείνεις εκει?

-Χρησιμοποιείς amplify και powernap?

Thanks :) αλλα αυτα τα 2 αρχεια που εγραψα παραπανω ήθελε.. Βρηκα τη δικη μου απάντηση ψαχνοντας με λεξεις κλειδια στο Google οπως το όνομα μου στο xda, sosimple, accessibility, nova, και μου εβγαλε το threat που ειχα παλια γραψει.. Ουτε στο xda δε μπορουσα να ψαξω γιατί κάποιος server εχει πρόβλημα αυτή τη στιγμη. :lol:

Εβγαλα τα παραπανω 2 αρχεια απο το zip της rom, τα αντεγραψα εκει που ηταν με σωστο permission και ολα οκ, αν και δεν τα χρειαζόμουν τωρα αμεσα..

Εχω 3 ωρες οθονη με υπόλοιπο μπαταρίας 50% ακόμα οπότε κατι εκανα, σιγουρα. Σε λιγες ωρες χρησης ομως.

Όπως εγραψα και στο xda :

In latest kyubi i have much better battery life with emotion kernel r23 and emotion battery profile, than with nameless 6 and nl balanced profile.

I also made very small changes to emotion battery profile.

Set minimum cpu & hard limit cpu freq 268 (from 300). Also input boost freq 1036 (from 1200something).

Its good for me..

Debloating the last sdx kyubi version with the script of battlehero and using the settings from here, this is the best battery /performance i have made in note 5 based rom.

I think now i am close to nameless battery, but i need more time to test to be sure.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις φοβερό standby παραπανω.. Το οποιο είναι το επόμενο που θέλω να φτιάξω. Στη χρηση καλα παει, κατι καλύτερο δε μπορω να κανω.

Τι είπες χρησιμοποιείς?

-Grenify, κυρίως εφαρμογές χρηστη που στέλνουν δεδομένα?

-Τα appops δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου. Τι προτείνεις εκει?

-Χρησιμοποιείς amplify και powernap?

χρησιμοποιω μονο greenify και το autostart.για να σταματησει το drain που ειχα εκανα 4 clean install.app ops αν δεν ξερεις να το δουλευεις καλυτερα μην ασχοληθεις.συο app ops σου προτεινω μονο οτι δειχνει το screenshot.amplify και powernap δεν τα ξερω καν.

χρησιμοποιω μονο greenify και το autostart.για να σταματησει το drain που ειχα εκανα 4 clean install.app ops αν δεν ξερεις να το δουλευεις καλυτερα μην ασχοληθεις.συο app ops σου προτεινω μονο οτι δειχνει το screenshot.amplify και powernap δεν τα ξερω καν.

Thanks.! Θα τα δοκιμάσω και αυτα.. Αν και νομίζω τα περισσότερα τα εχω απενεργοποιημενα εντελώς με μια εφαρμογή που ειχα αναφερει.

Υπάρχει ενα threat στο xda (βασικα πολλά υπάρχουν), που υποτίθεται οτι αμα τα εφαρμόσεις εχει 0% κατανάλωση ανα ωρα. Με 0 δεν εννοει τιποτα, αλλά 0,05 πχ οπότε στο 8ωρο idle χάνεις πχ 1%.

Καποτε που αφιερωσα χρονο ομως, δεν ειδα να κερδισω τοσο πολυ.

http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884

Thanks.! Θα τα δοκιμάσω και αυτα.. Αν και νομίζω τα περισσότερα τα εχω απενεργοποιημενα εντελώς με μια εφαρμογή που ειχα αναφερει.

Υπάρχει ενα threat στο xda (βασικα πολλά υπάρχουν), που υποτίθεται οτι αμα τα εφαρμόσεις εχει 0% κατανάλωση ανα ωρα. Με 0 δεν εννοει τιποτα, αλλά 0,05 πχ οπότε στο 8ωρο idle χάνεις πχ 1%.

Καποτε που αφιερωσα χρονο ομως, δεν ειδα να κερδισω τοσο πολυ.

http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884

οσο περισοτερες εφαρμογες τυπου greenify δουλευεις τοσο χειροτερα γινεται αυτο εχω καταλαβει εγω.τωρα ελπιζω με την δευτερη φορτιση να δω τα ιδια νουμερα.μεγαλο ρολο στο τι ρουφαει την μπαταρια παιζει και ο developer ο κερνελ παιζουν πολλα πραματα ρολο οποτε ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις.ακομα και την ιδια ρομ να περασεις 2 φορες θα κατσει διαφορετικα εγω για να κατσει η ρομ χωρις battery drain εφτασα3-4 clean install

Κοίτα λίγο κάνα δυο σελίδες πίσω το post μου. Και εγώ με full Google services είχα τρελό θέμα με την αυτονομία. Μιας και έβαλες R23 παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις που έχω στο Link και θα δεις διαφορά. Βέβαια από τη στιγμή που είσαι με custom βάλε και Xposed για Greenify και amplify paid αν μπορείς φυσικά. Εγώ με αυτά σώθηκα από τα wakelocks των Google services

Κοίτα λίγο κάνα δυο σελίδες πίσω το post μου. Και εγώ με full Google services είχα τρελό θέμα με την αυτονομία. Μιας και έβαλες R23 παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις που έχω στο Link και θα δεις διαφορά. Βέβαια από τη στιγμή που είσαι με custom βάλε και Xposed για Greenify και amplify paid αν μπορείς φυσικά. Εγώ με αυτά σώθηκα από τα wakelocks των Google services

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, έχει ένα μήνα που δεν ασχολούμαι τόσο και έχω μείνει μάλλον λίγο πίσω!

Τις είδα τις ρυθμίσεις του @Senthil πιο πίσω όταν το έγραψες και ήδη έκανα πειράματα! Τον έχουμε και στο beta group του emotion στο telegram, όλα οκ κατά τη χρήση αλλά εγώ είχα σοβαρό θέμα με το idle.

Δοκίμασα xposed με amplify/greenify/powernap και όντως μπορείς να το φτάσεις σε σχεδόν μηδενική κατανάλωση με πολύ πείραγμα αλλά συνεχίζει το xposed να μου κόβει το smoothness της συσκευής πράγμα το οποίο δεν το μπορεί το μάτι μου οπότε και το έβγαλα.

Από εχθές λοιπόν που έβαλα το app ops επιτέλους κάπως μειώθηκε η κατανάλωση (σε 8 ώρες έχασε 4-5%, πριν ήταν στο 15%)!

Γλύτωσα προς το παρών το factory reset και βλέπουμε στην επόμενη debloated έκδοση..

Οι υπηρεσίες ανταλλαγης (com.android.exchange) στη εφαρμογή wakelock μου φτανει ως και 70% που σημαινει οτι λογικά θα εχω battery drain λογω αυτου.. Εκανα clear data and cache διωρθωνεται για μερικες ωρες αλλα μετα ξανα ανεβαίνει. Τι αλλο πρεπει να κανω για την διόρθωση του;

Οι υπηρεσίες ανταλλαγης (com.android.exchange) στη εφαρμογή wakelock μου φτανει ως και 70% που σημαινει οτι λογικά θα εχω battery drain λογω αυτου.. Εκανα clear data and cache διωρθωνεται για μερικες ωρες αλλα μετα ξανα ανεβαίνει. Τι αλλο πρεπει να κανω για την διόρθωση του;

σε ποια ρομ εισαι ?βαλε το app ops και κανε παιχνιδι

σε ποια ρομ εισαι ?βαλε το app ops και κανε παιχνιδι

Ειμαι με simplite v5f και nameless kernel v6. Εχω appops. Τι να κλεισω για τις υπηρεσίες ανταλλαγης;; αλλα χωρίς να χάσω viber και email;

Ειμαι με simplite v5f και nameless kernel v6. Εχω appops. Τι να κλεισω για τις υπηρεσίες ανταλλαγης;; αλλα χωρίς να χάσω viber και email;

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347844901 αυτο ειναι το fix που δινει για την ρομ.στο app ops βαλε στο off αυτα που εχω βαλει screenshot στο ποστ #1220.το email θα ειναι μια χαρα.viber δεν εχω και δεν ξερω να σου πω τι παιζει

Edited by liogia

Αν εννοείς το ποστ 1215 το εχω κάνει απο τη στιγμή που ποσταρες..

Στις υπηρεσίες ανταλλαγης έκλεισα το keep awake. Υπο δοκιμη κ αυτο..

Kuybi light debloated χωρίς greenify,autostarts ,xposed κλπ!kernel nameless v6 και φλασαρισμα ένα αρχειο με profiles από το thread της sdx kyubi

0bbab488bece63c5e18fd96907b7a99c.jpg

f91089dbd64c5b2fdd00cff7b71702c5.jpg

• The title was changed to [Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις