liogia Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Οχι φλασαρεις και τα αντιστοιχα της echoe. Το γραφει και στο πρωτο ποστ. Κατσε να την βαλω πρωτα και βλεπουμε!! μας μπιπ το οντιν... Edited September 30, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Firecostas τελικά την έβαλες?τσέκαρε αν μπορείς τη λειτουργία της κάμερας με χαμηλή μπαταρία και αν δουλεύει και το wifi tether γιατί εμένα για ένα 24ωρο με κάνανε Ban γιατί έκανα πολλές ερωτήσεις λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ευχαριστώ @firecostas για την rom που μας υπέδειξες, καμιά φορά το xda δεν είναι πανάκεια και υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα εκεί έξω που δεν ξέρουμε. Έχω την echoerom πρώτη στη λίστα των υποψηφίων, μόλις σιγουρευτώ ότι δουλεύει 100% άψογα, θα την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 μας μπιπ το οντιν... Φίλε μου το είδα και εγώ αυτό και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου πω. Και εγώ περίμενα το αρχείο να έχει μέσα τα κλασσικά bl και cp αρχεία. Και δεν διευκρινίζει η αλήθεια είναι πως το περνάμε το συγκεκριμένο με Odin. Firecostas τελικά την έβαλες?τσέκαρε αν μπορείς τη λειτουργία της κάμερας με χαμηλή μπαταρία και αν δουλεύει και το wifi tether γιατί εμένα για ένα 24ωρο με κάνανε Ban γιατί έκανα πολλές ερωτήσεις λέει! Και εσύ ρε αδερφάκι μου του έβγαλες τα μάτια. 3 φορές ρώτησες το ίδιο πράγμα. Είναι που είναι μυστήριος ο Friedrich και οι άλλοι τους τσίτωσες κιόλας δεν ήθελε και πολύ. Δεν την πέρασα ακόμα γιατί δεν έχω χρόνο και θα λείπω εκτός σπιτιού για 10 μέρες και δεν θέλω τρεχάματα. Πάντως το WiFi tether σίγουρα δεν δουλεύει το λένε όλοι. Ευχαριστώ @firecostas για την rom που μας υπέδειξες, καμιά φορά το xda δεν είναι πανάκεια και υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα εκεί έξω που δεν ξέρουμε. Έχω την echoerom πρώτη στη λίστα των υποψηφίων, μόλις σιγουρευτώ ότι δουλεύει 100% άψογα, θα την περάσω. Τίποτα man σιγά το πράγμα. Και η team echoe στο xda ήταν αλλά την ψώνισαν με τους διάφορους που ρωτούσαν ότι να ναι και είχαν και απαιτήσεις και έφυγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τίποτα man σιγά το πράγμα. Και η team echoe στο xda ήταν αλλά την ψώνισαν με τους διάφορους που ρωτούσαν ότι να ναι και είχαν και απαιτήσεις και έφυγαν. η echoe team ο g00h και η mya team εφυγαν γιατι οι παλιοι dev τους ειχαν στην μπουκα και τους εκλεινα το θεμα ολοι την ωρα.ειναι τα κομπλεξ του xda αυτα.επισης και ο g00h εχει καλες rom για εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Φίλε μου το είδα και εγώ αυτό και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου πω. Και εγώ περίμενα το αρχείο να έχει μέσα τα κλασσικά bl και cp αρχεία. Και δεν διευκρινίζει η αλήθεια είναι πως το περνάμε το συγκεκριμένο με Odin. Και εσύ ρε αδερφάκι μου του έβγαλες τα μάτια. 3 φορές ρώτησες το ίδιο πράγμα. Είναι που είναι μυστήριος ο Friedrich και οι άλλοι τους τσίτωσες κιόλας δεν ήθελε και πολύ. Δεν την πέρασα ακόμα γιατί δεν έχω χρόνο και θα λείπω εκτός σπιτιού για 10 μέρες και δεν θέλω τρεχάματα. Πάντως το WiFi tether σίγουρα δεν δουλεύει το λένε όλοι. Τίποτα man σιγά το πράγμα. Και η team echoe στο xda ήταν αλλά την ψώνισαν με τους διάφορους που ρωτούσαν ότι να ναι και είχαν και απαιτήσεις και έφυγαν. Από ότι είδα το modem τι περνάμε με odin στο cp!αν για οποιαδήποτε λόγο υπάρξει πρόβλημα επαναφορά nandroid γυρνάνε όλα πχ στην Alexander που έχω εγώ και οι bootloader και modem έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Από ότι είδα το modem τι περνάμε με odin στο cp!αν για οποιαδήποτε λόγο υπάρξει πρόβλημα επαναφορά nandroid γυρνάνε όλα πχ στην Alexander που έχω εγώ και οι bootloader και modem έτσι δεν είναι? Κανονικά περνάς τον bootloader στο Bl και το modem στο Cp. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι tar αρχείο και μέσα έχει ένα modem.bin και το NON-HLOS.bin. τα οποία λέει ότι τα βάζεις όπως είναι σε tar στο Cp και τα περνάει και τα δύο. Επειδή δεν μου έχει ξανά τύχει αυτό και δεν θέλω να το ρισκάρω επειδή θα λείπω δεν την περνάω ακόμα. Αν κάνεις επαναφορά δεν γυρνάνε όχι. Γυρνάει Μόνο Το modem αν το είχες επιλέξει στο backup αλλά οχι ο bootloader οπότε δεν ανοίγει η συσκευή. Θέλει πριν επαναφέρει το backup να περάσεις πάλι τα αντίστοιχα modem και bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Α οκ με odin πάλι όπως είπες και τα δύο και μετά restore!θα το τολμήσω απλά αφήνω λίγες μέρες να δω μήπως διορθώσουν το tethering!έχω γραφτεί με της γυναίκας το όνομα τώρα και απλά παρακολουθώ το forum χωρίς να παρεμβαίνω! Α χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Κανονικά περνάς τον bootloader στο Bl και το modem στο Cp. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι tar αρχείο και μέσα έχει ένα modem.bin και το NON-HLOS.bin. τα οποία λέει ότι τα βάζεις όπως είναι σε tar στο Cp και τα περνάει και τα δύο. Επειδή δεν μου έχει ξανά τύχει αυτό και δεν θέλω να το ρισκάρω επειδή θα λείπω δεν την περνάω ακόμα. Αν κάνεις επαναφορά δεν γυρνάνε όχι. Γυρνάει Μόνο Το modem αν το είχες επιλέξει στο backup αλλά οχι ο bootloader οπότε δεν ανοίγει η συσκευή. Θέλει πριν επαναφέρει το backup να περάσεις πάλι τα αντίστοιχα modem και bootloader. post 3256 η 3246 στο σαιτ της echoe εχει bl και cp κανονικα που δουλευουν Edited October 1, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 το root στην 5.1.1 δεν λειτουργεί ακόμα? από ότι είδα και στο xda το αναφέρουν και άλλοι ότι δεν έχει κάνει update, διορθώστε με:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) και έμενα με Ν910C ( N910CXXU1COI4 ) βγάζει στα ίδια προγράμματα fc. δεν βρήκα λύση έτσι το απεγκατεστησα με το uninstall του και περιμενω για καποιο πιο καινουργιο Όσον αφορά το πρόβλημα που έχετε μπορείτε να το λύσετε ως εξης... Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε... -Ψάχνετε μέσα στο φάκελο /system/app να βρείτε όλα τα αρχεία με κατάληξη odex.xz -Αντιγράφετε τα αρχεία κάπου αλλού και τα αποσυμπιέζετε.... σε odex -Μετά τα αντιγράφετε πίσω στους φακέλους τους. -Σβήνετε τα άρχεία με κατάληξη odex.xz αφού έχετε αντιγράψει τα .odex -ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να αλλάξετε και τα Permissions σε 644 -Και μετά φλασάρετε το xposed του Wanam. Αν το έχετε ήδη φλασάρει... Κάντε το πρωτα uninstall με το zip που δίνει και μέτα τις πιο πάνω αλλαγές.. ΚΑΙ ΤΑ FC ΤΕΛΟΣ!!! Edited October 2, 2015 by talexop Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 το root στην 5.1.1 δεν λειτουργεί ακόμα? από ότι είδα και στο xda το αναφέρουν και άλλοι ότι δεν έχει κάνει update, διορθώστε με:X Προς το παρών χρειάζεσαι kernel με βγαλμένα τα restrictions για να προχωρήσεις σε root. Δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά έχει μια άλφα διαδικασία. @talexop, ευχαριστούμε! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Προς το παρών χρειάζεσαι kernel με βγαλμένα τα restrictions για να προχωρήσεις σε root. Δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά έχει μια άλφα διαδικασία. @talexop, ευχαριστούμε! Στον kernel που έχω στο XDA έχω φτιάξει ένα ALL IN ONE πακέτο που μπορει κάνει οτι χρειάζεται για να δουλέψει το root συν μερικά extra για διαχειρηση μνήμης κ.α.... Η εγκατάσταση είναι απλή αρκεί να ξέρεις τα βασικά και να μπορείς να βάλεις TWRP..... Περισότερες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο πρώτο πόστ μου Εδω Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τίποτα man σιγά το πράγμα. Και η team echoe στο xda ήταν αλλά την ψώνισαν με τους διάφορους που ρωτούσαν ότι να ναι και είχαν και απαιτήσεις και έφυγαν. η echoe team ο g00h και η mya team εφυγαν γιατι οι παλιοι dev τους ειχαν στην μπουκα και τους εκλεινα το θεμα ολοι την ωρα.ειναι τα κομπλεξ του xda αυτα.επισης και ο g00h εχει καλες rom για εμας Φίλε μου καλημέρα!μπορείς να μου δώσεις link από rom του g00h για το note4f γιατί στο site του παρόλο που έκανα register είναι όλα κενά τα forums!σε ευχαριστώ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Όσον αφορά το πρόβλημα που έχετε μπορείτε να το λύσετε ως εξης... Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε... -Ψάχνετε μέσα στο φάκελο /system/app να βρείτε όλα τα αρχεία με κατάληξη odex.xz -Αντιγράφετε τα αρχεία κάπου αλλού και τα αποσυμπιέζετε.... σε odex -Μετά τα αντιγράφετε πίσω στους φακέλους τους. -Σβήνετε τα άρχεία με κατάληξη odex.xz αφού έχετε αντιγράψει τα .odex -ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να αλλάξετε και τα Permissions σε 644 -Και μετά φλασάρετε το xposed του Wanam. Αν το έχετε ήδη φλασάρει... Κάντε το πρωτα uninstall με το zip που δίνει και μέτα τις πιο πάνω αλλαγές.. ΚΑΙ ΤΑ FC ΤΕΛΟΣ!!! Με ποιο πρόγραμμα τα αποσυμπιέζουμε σε odex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 η echoe team ο g00h και η mya team εφυγαν γιατι οι παλιοι dev τους ειχαν στην μπουκα και τους εκλεινα το θεμα ολοι την ωρα.ειναι τα κομπλεξ του xda αυτα.επισης και ο g00h εχει καλες rom για εμας Φίλε μου καλημέρα!μπορείς να μου δώσεις link από rom του g00h για το note4f γιατί στο site του παρόλο που έκανα register είναι όλα κενά τα forums!σε ευχαριστώ προκαταβολικα! http://www.g00h.com/threads/rom-aocv-5-0-2-11-06-multi-csc-tweaked-stock-ported-s6-edge-l-tw-stable-v1-0.67/ εκει μπαινεις και ψαχνεις γιατι ο τυπος βαζει το link χυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Με ποιο πρόγραμμα τα αποσυμπιέζουμε σε odex? Μπορείς και από το κινητό με το rar Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Γεια σας, θελω να κανω root το note 4.. Δεν εχω πειραξει τπτ, ειναι τελειως στοκ (5,1,1).. Σκεφτομαι να κανω cf auto root πρωτα και μετα να βαλω twrp recovery.. Κανενα kernel θα ηθελα να μου προτεινετε και κανενα mod, γιατι δε θελω να αλλαξω rom.. Πρεπει να φλασαρω πρωτα kernel ετσι ωστε να κανω root μετα; Ευχαριστω πολυ.. Edited October 2, 2015 by Rollman Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φίλε μου καλημέρα!μπορείς να μου δώσεις link από rom του g00h για το note4f γιατί στο site του παρόλο που έκανα register είναι όλα κενά τα forums!σε ευχαριστώ προκαταβολικα! http://www.g00h.com/threads/rom-aocv-5-0-2-11-06-multi-csc-tweaked-stock-ported-s6-edge-l-tw-stable-v1-0.67/ εκει μπαινεις και ψαχνεις γιατι ο τυπος βαζει το link χυμα Ευχαριστώ πολύ! Ανεβάζει νέα ρόμ λέει με full note 5 s6 s6 edge features από ότι λέει γιατί η echoe team το ******!Ας πάνε στα prive forum αφού δεν θέλουν επαφή με public που σαφώς αν κάτι δεν δουλεύει θα ρωτήσουν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 http://www.g00h.com/threads/rom-aocv-5-0-2-11-06-multi-csc-tweaked-stock-ported-s6-edge-l-tw-stable-v1-0.67/ εκει μπαινεις και ψαχνεις γιατι ο τυπος βαζει το link χυμα Ευχαριστώ πολύ! Ανεβάζει νέα ρόμ λέει με full note 5 s6 s6 edge features από ότι λέει γιατί η echoe team το ******!Ας πάνε στα prive forum αφού δεν θέλουν επαφή με public που σαφώς αν κάτι δεν δουλεύει θα ρωτήσουν ! η echoe ηταν ανεκαθεν ετσι... του g00h η τελευταια rom που ανεβαζει νομιζω θελει bl και μοντεμ coh4 δεν ειμαι σιγουρος.σιγουρα θελει το τελευταιο twrp αλλιως κανει restart το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Όσον αφορά το πρόβλημα που έχετε μπορείτε να το λύσετε ως εξης... Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε... -Ψάχνετε μέσα στο φάκελο /system/app να βρείτε όλα τα αρχεία με κατάληξη odex.xz -Αντιγράφετε τα αρχεία κάπου αλλού και τα αποσυμπιέζετε.... σε odex -Μετά τα αντιγράφετε πίσω στους φακέλους τους. -Σβήνετε τα άρχεία με κατάληξη odex.xz αφού έχετε αντιγράψει τα .odex -ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να αλλάξετε και τα Permissions σε 644 -Και μετά φλασάρετε το xposed του Wanam. Αν το έχετε ήδη φλασάρει... Κάντε το πρωτα uninstall με το zip που δίνει και μέτα τις πιο πάνω αλλαγές.. ΚΑΙ ΤΑ FC ΤΕΛΟΣ!!! εβγαλε update σημερα απο 'τι ειδα. http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960/post62377731#post62377731 παω για δοκιμη !!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον kernel που έχω στο XDA έχω φτιάξει ένα ALL IN ONE πακέτο που μπορει κάνει οτι χρειάζεται για να δουλέψει το root συν μερικά extra για διαχειρηση μνήμης κ.α.... Η εγκατάσταση είναι απλή αρκεί να ξέρεις τα βασικά και να μπορείς να βάλεις TWRP..... Περισότερες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο πρώτο πόστ μου Εδω αυτον δουλευω απο την πρωτη στιγμη που εκανα root στην 5.1.1 και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος !!! Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έχω bl και modem COH4 λόγω ότι φοράω Alexander rom η οποία είναι πολύ καλή και η μόνη διαφορά είναι το theme store που δεν έχει και νομίζω twrp έχω το 2.8.7.0 που είναι το τελευταίο άρα περιμένουμε και είδα βγάζει και ο dr ketan δικιά του! Η echoe team λέει με 9.99 donate μπορείς να μπεις στο prive forum αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω! Το nandroid που έχω με γύρισε σε 5 λεπτά πίσω από την v14 echoe rom η οποία είναι γεμάτη bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έχω bl και modem COH4 λόγω ότι φοράω Alexander rom η οποία είναι πολύ καλή και η μόνη διαφορά είναι το theme store που δεν έχει και νομίζω twrp έχω το 2.8.7.0 που είναι το τελευταίο άρα περιμένουμε και είδα βγάζει και ο dr ketan δικιά του! Η echoe team λέει με 9.99 donate μπορείς να μπεις στο prive forum αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω! Το nandroid που έχω με γύρισε σε 5 λεπτά πίσω από την v14 echoe rom η οποία είναι γεμάτη bugs! τι bug εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Γκαηζ εχετε βρει πουθενα κανενα θέμα με boot animations που να λειτουργούν στη συσκευή μας? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Στον kernel που έχω στο XDA έχω φτιάξει ένα ALL IN ONE πακέτο που μπορει κάνει οτι χρειάζεται για να δουλέψει το root συν μερικά extra για διαχειρηση μνήμης κ.α.... Η εγκατάσταση είναι απλή αρκεί να ξέρεις τα βασικά και να μπορείς να βάλεις TWRP..... Περισότερες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο πρώτο πόστ μου Εδω Ωραία δουλειά! :-) Η echoe team λέει με 9.99 donate μπορείς να μπεις στο prive forum αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω! Το nandroid που έχω με γύρισε σε 5 λεπτά πίσω από την v14 echoe rom η οποία είναι γεμάτη bugs! Αν και δεν θα έπρεπε να πάρω θέση, λυπάμαι που το παιδί είναι Έλληνας και το μόνο που κάνουν σαν ομάδα είναι να μπανάρουν, να γκρινιάζουν και να ζητάνε λεφτά, πολλά λεφτά. Λεφτά για το ένα, λεφτά για το άλλο, κλειδωμένο αυτό, κλειδωμένο εκείνο όταν στο xda Όλα γίνονται ως επί το πλείστον χωρίς να ζητάνε κάτι ή να γκρινιάζουν όταν τους αναφέρουν bugs. Δεν έχω περάσει ούτε μια φορά ρομ τους στη συσκευή μου, απλά παρακολουθώ το φόρουμ τους και μάλιστα τους έδωσα και διόρθωση για το glitch στο SystemUI αλλά έχω χάσει πάσα ιδέα. Γκαηζ εχετε βρει πουθενα κανενα θέμα με boot animations που να λειτουργούν στη συσκευή μας? Μόνο της M έχω χρησιμοποιήσει και φαίνεται όμορφο. Μπορείς να το βρεις εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts