liogia Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ερώτηση για λογαριασμό φίλου. Πείτε καποια ωραία ρομ μα φλασαρει χωρίς bugs για καθημερινή χρήση. . ποιο μοντελο εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Ή emotion ή κάποιο kernel ο οποίος έχει βγαλμένα τα restrictions (κάπου στο xda πήρε το μάτι μου τον stock μόνο με αυτή την αλλαγή ώστε να περαστεί και supersu). Για xposed όπως ανέφερα παραπάνω πλέον δεν χρειάζεται deodexing η ρομ. Όταν λες xposed εννοείς τον xposed installer ή το wanam exposed? Έχεις πρόχειρο λινκ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή πάντα είχα απορία, ποια η διαφορά μεταξύ odex και deodex rom και το όφελος από τη χρήση της δεύτερης. Edited September 15, 2015 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Όταν λες xposed εννοείς τον xposed installer ή το wanam exposed? Έχεις πρόχειρο λινκ? Επειδή πάντα είχα απορία, ποια η διαφορά μεταξύ odex και deodex rom και το όφελος από τη χρήση της δεύτερης. Χρειάζεται η εφαρμογή Xposed Installer 3.0 alpha4 (η κλασική εφαρμογή του @rovo89) και το xposed framework του @wanam για φλασάρισμα. Τώρα όσον αφορά τη διαφορά odexed και deodexed μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εξαιρετική απάντηση όπως πάντα άλλωστε. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδιά, σε μερικές ώρες έρχομαι και εγώ στην φαμίλια του Note. Θα το ρουτάρω, οπότε ποια ROM προτείνετε για το 910F; Με ενδιαφέρει μόνο Samsung based (εκτός και αν υπάρχει custom rom που να αξιοποιεί πλήρως το S-pen) και ενδιαφέρομαι για χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panxar Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλημέρα, Θα μπορούσε κάποιος που έχει την 5.1.1 comsmote να μου στείλει το snote apk αν μπορεί αυτο να γίνει...Επίσης ψάχνω και για τα quickmemowidget.apk και το quickmemocover.apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδιά, σε μερικές ώρες έρχομαι και εγώ στην φαμίλια του Note. Θα το ρουτάρω, οπότε ποια ROM προτείνετε για το 910F; Με ενδιαφέρει μόνο Samsung based (εκτός και αν υπάρχει custom rom που να αξιοποιεί πλήρως το S-pen) και ενδιαφέρομαι για χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και μπαταρίας. simple rom η simple lite σχεδον στοκ μονο debloating εχει.τι θες να πεις για το πενακι ?επιδοσεις πολυ καλες και καλη μπαταρια.εξαρταται εσυ τι ακριβως ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλη μέρα .εχω το c και θέλω να το συνδέσω με hdmi εχω ενα που δούλευα με το 2 και το 3 αλλά στο 4 δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου .Χρειαζεται να κάνω κάποια ρύθμιση? εχω πέραση την 5.1.1 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδιά, σε μερικές ώρες έρχομαι και εγώ στην φαμίλια του Note. Θα το ρουτάρω, οπότε ποια ROM προτείνετε για το 910F; Με ενδιαφέρει μόνο Samsung based (εκτός και αν υπάρχει custom rom που να αξιοποιεί πλήρως το S-pen) και ενδιαφέρομαι για χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και μπαταρίας. http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/rom-bob4-devbase-multi-csc-safe-bloat-t3033881 Alexandr rom!Βάλτη και δεν θα χάσεις. .[ATTACH]63945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 simple rom η simple lite σχεδον στοκ μονο debloating εχει.τι θες να πεις για το πενακι ?επιδοσεις πολυ καλες και καλη μπαταρια.εξαρταται εσυ τι ακριβως ψαχνεις Για το πενάκι εννοώ να δουλεύει ακριβώς όπως στην stock, δηλαδή το κινητό να αναγνωρίζει πότε το βγάζω και να μου δίνει το έξτρα μενού. Αν βάλω πχ CM το πενάκι θα λειτουργεί ακριβώς όπως σε μία stock based; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Για το πενάκι εννοώ να δουλεύει ακριβώς όπως στην stock, δηλαδή το κινητό να αναγνωρίζει πότε το βγάζω και να μου δίνει το έξτρα μενού. Αν βάλω πχ CM το πενάκι θα λειτουργεί ακριβώς όπως σε μία stock based; Σε CM όχι, παρ'όλα αυτά υπάρχουν επιλογές όπως π.χ. αυτή. Η Simple βέβαια είναι tw based αν θυμάμαι καλά οπότε δεν θα υπάρχει θέμα. Ένα παλικάρι στο xda έφτιαξε το screen off (Note 5 feature) να λειτουργεί και για τη δική μας συσκευή, δεν προϋποθέτει root. Δουλεύει απροβλημάτιστα με κλειδωμένη οθόνη. Edited September 17, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σε CM όχι, παρ'όλα αυτά υπάρχουν επιλογές όπως π.χ. αυτή. Η Simple βέβαια είναι tw based αν θυμάμαι καλά οπότε δεν θα υπάρχει θέμα. Ένα παλικάρι στο xda έφτιαξε το screen off (Note 5 feature) να λειτουργεί και για τη δική μας συσκευή, δεν προϋποθέτει root. Δουλεύει απροβλημάτιστα με κλειδωμένη οθόνη. Ευχαριστώ! για την ώρα έχω άλλα προβλήματα, κάτι δεν πήγε καλά στο root και κόλλησα σε bootloop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σε CM όχι, παρ'όλα αυτά υπάρχουν επιλογές όπως π.χ. αυτή. Η Simple βέβαια είναι tw based αν θυμάμαι καλά οπότε δεν θα υπάρχει θέμα. Ένα παλικάρι στο xda έφτιαξε το screen off (Note 5 feature) να λειτουργεί και για τη δική μας συσκευή, δεν προϋποθέτει root. Δουλεύει απροβλημάτιστα με κλειδωμένη οθόνη. Αυτό το apk screen off κάνει για εργοστασιακή ρομ και τι ακριβώς κάνει;; Γράφεις με σβηστή οθόνη όπως στο ΝΟΤΕ 5 ή κάτι άλλο; Να το βάλω με λίγα λόγια στην εργοστασιακή 5.1.1 που έχω; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ωραία, ξεμπέρδεψα με το bootloop!.. Λοιπόν, τί θέλω από την rom μου. Βασικότατα, το πενάκι να δουλεύει όπως σε stock based, ο μόνος λόγος που πήγα σε Note ήταν το πενάκι. Από εκεί και πέρα, θέλω να μην έχω lags και να μπορώ να έχω επιλογές αλλαγής themes, τα stock χρώματα δεν μου αρέσουν. Η διάρκεια της μπαταρίας έρχεται παρακάτω. Το μάτι μου τράβηξε η Nameless ROM, αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μπορει καποιος να μου στειλει η να ανεβασει το screen off για το note4 μιας και το διαγραψανε απο το xda? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Αυτό το apk screen off κάνει για εργοστασιακή ρομ και τι ακριβώς κάνει;; Γράφεις με σβηστή οθόνη όπως στο ΝΟΤΕ 5 ή κάτι άλλο; Να το βάλω με λίγα λόγια στην εργοστασιακή 5.1.1 που έχω; Θεωρητικά κάνει και για εργοστασιακή. Ουσιαστικά όταν έχεις κλειδωμένη τη συσκευή και θες να κρατήσεις κάποια σημείωση, βγάζοντας το πενάκι η οθόνη συνεχίζει να είναι μαύρη (σβηστά led,φαίνεται σαν κλειδωμένη) αλλά μπορείς να γράψεις επάνω της. Όπως στο Note 5. Ό,τι γράψεις θα αποθηκευτεί σαν action memo. Μελλοντικά μάλλον θα πάρει κι άλλες δυνατότητες. Το μάλλον γιατί το "παλικάρι" που έβγαλε τα restrictions για τη συσκευή μας το έκανε χωρίς την άδεια του dev. Ωραία, ξεμπέρδεψα με το bootloop!.. Λοιπόν, τί θέλω από την rom μου. Βασικότατα, το πενάκι να δουλεύει όπως σε stock based, ο μόνος λόγος που πήγα σε Note ήταν το πενάκι. Από εκεί και πέρα, θέλω να μην έχω lags και να μπορώ να έχω επιλογές αλλαγής themes, τα stock χρώματα δεν μου αρέσουν. Η διάρκεια της μπαταρίας έρχεται παρακάτω. Το μάτι μου τράβηξε η Nameless ROM, αξίζει τον κόπο; Προσωπικά πέρασα stock, έχει και μερικά θέματα στο xda κι έμεινα εκεί.. εσένα όπως σε βλέπω όμως είσαι όντως για custom! Μπορει καποιος να μου στειλει η να ανεβασει το screen off για το note4 μιας και το διαγραψανε απο το xda? Δύο σχόλια πιο πάνω! Edited September 17, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μπορει καποιος να μου στειλει η να ανεβασει το screen off για το note4 μιας και το διαγραψανε απο το xda? υπαρχει στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ευχαριστω Λαζαρε. Λειτουργει μια χαρα το screen off memo σε non root Note 4. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ένα παλικάρι στο xda έφτιαξε το screen off (Note 5 feature) να λειτουργεί και για τη δική μας συσκευή, δεν προϋποθέτει root. Δουλεύει απροβλημάτιστα με κλειδωμένη οθόνη. Κάνω κάτι εγώ λάθος ή είναι πρόβλημα το ότι είμαι ακόμα σε 4.4; Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά όταν την ανοίγεις αλλά με κλειδωμένη οθόνη δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Βγήκε update σε 5.1.1 για το Eu εκτός της πωλονικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θεωρητικά κάνει και για εργοστασιακή. Ουσιαστικά όταν έχεις κλειδωμένη τη συσκευή και θες να κρατήσεις κάποια σημείωση, βγάζοντας το πενάκι η οθόνη συνεχίζει να είναι μαύρη (σβηστά led,φαίνεται σαν κλειδωμένη) αλλά μπορείς να γράψεις επάνω της. Όπως στο Note 5. Ό,τι γράψεις θα αποθηκευτεί σαν action memo. Μελλοντικά μάλλον θα πάρει κι άλλες δυνατότητες. Το μάλλον γιατί το "παλικάρι" που έβγαλε τα restrictions για τη συσκευή μας το έκανε χωρίς την άδεια του dev. ! Ευχαριστώ! Το δοκίμασα και δουλεύει, αλλά πέρα από την μαύρη οθόνη που εξοικονομεί ενέργεια δεν βλέπω κάποιο άλλο πλεονέκτημα, μια που όταν βγάζουμε το S-PEN με κλειστή οθόνη βγαίνει όπως και να έχει το ενεργό σημείωμα. Κάτι δεν καταλαβαίνω;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ευχαριστώ! Το δοκίμασα και δουλεύει, αλλά πέρα από την μαύρη οθόνη που εξοικονομεί ενέργεια δεν βλέπω κάποιο άλλο πλεονέκτημα, μια που όταν βγάζουμε το S-PEN με κλειστή οθόνη βγαίνει όπως και να έχει το ενεργό σημείωμα. Κάτι δεν καταλαβαίνω;; Αυτο ειναι βασικο πλεονέκτημα. Αλλα κατατα σκεψου το εξης. Στατιστικά για να βγαλεις το πενακι με κλειστή οθονη θα θελεις να γράψεις σημείωμα λογικά και οχι καποια αλλη απο τις επιλογές. Αρα γρηγορότερη προσβαση ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Το εχει δουλέψει κάνεις σε EDGE? To SCREEN OFF Εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Αυτο ειναι βασικο πλεονέκτημα. Αλλα κατατα σκεψου το εξης. Στατιστικά για να βγαλεις το πενακι με κλειστή οθονη θα θελεις να γράψεις σημείωμα λογικά και οχι καποια αλλη απο τις επιλογές. Αρα γρηγορότερη προσβαση ;) Οκ, αλλά μου βγάζει από πάνω και το κανονικό ενεργό σημείωμα, το οποίο αν θέλω να γράψω στο μαύρο το κλείνω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Το εχει δουλέψει κάνεις σε EDGE? To SCREEN OFF Εννοώ... Ναι, το βάλανε πριν από λίγο και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts