alex_n80 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Έχετε προβλημα με το c στις κλήσεις? Εχω αρκετα παράπονα οτι ακούγομαι απο μακρια.έχω αλλάξει 3 modem αλλα τα ίδια σε cosmote έχετε βρεί πιο δουλέυει καλύτερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγώ Αλέξη, όταν καλώ ένα συγκεκριμένο συνεργάτη μου, που έχει και αυτός cosmote, ακούω κάτι χλαμπατσίμπαλα που με τρελάινουν. Δεν μπορώ να ακούσω, γίνεται χαμός. Το κλείνω, με καλεί αυτός, απαντώ και όλα είναι καλά. Δεν ξέρω τι φταίει .. σκε΄τη απελπισία...... ίσως και ιο περιοχές που είναι οι κεραίες όταν τον καλώ..... τι να πω απελπισία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δεν εχω τετοιο πρόβλημα το μονο που μου σπαει τα νευρα είναι οτι πολλοί μου λένε σε ακούω απο πηγάδι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο να ρουραρω και εγώ και να δοκιμάσω την sweet rom. Το δικό μου είναι το μοντέλο U και από ότι βλέπω δεν έχω και πολλές επιλογές όσον αφορά της custom rom. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο να ρουραρω και εγώ και να δοκιμάσω την sweet rom. Το δικό μου είναι το μοντέλο U και από ότι βλέπω δεν έχω και πολλές επιλογές όσον αφορά της custom rom. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? τσεκαρε η rom να ειναι συμβατη με την συσκευη σου ψαξτο καλα για να μην τρεχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Βλέποντας πάντως την παρουσίαση του Note 5 αν πάρουμε απλά τις νέες λειτουργίες του spen με τον καιρό (xda) θα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με τη συσκευή μας. Με το καλό να έρθει και η 5.1.1 βέβαια.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λάζαρε να σου πω την αλήθεια επίσημα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δούμε κάτι. Xda όπως λες κι εσύ και αν... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λάζαρε να σου πω την αλήθεια επίσημα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δούμε κάτι. Xda όπως λες κι εσύ και αν... Μην το λες, στο note 3 είχε δώσει τα πάντα από το 4, ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λάζαρε να σου πω την αλήθεια επίσημα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δούμε κάτι. Xda όπως λες κι εσύ και αν... πιστευω και εγω οτι επισημα δεν θα δουμε.αλλα ας ειναι καλα το xda και οι dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λάζαρε να σου πω την αλήθεια επίσημα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δούμε κάτι. Xda όπως λες κι εσύ και αν... Βασίλη δυστυχώς κι εγώ αυτή τη συμπεριφορά περιμένω, τη πόρτα! Αν είμαστε τυχεροί ίσως τα δούμε στην επόμενη έκδοση Android (M). Από την άλλη rootαρα οπότε απλά θα περιμένω τους devs του xda να κάνουν τη δουλειά τους! Μην το λες, στο note 3 είχε δώσει τα πάντα από το 4, ποτέ δεν ξέρεις. Πάρη όντως τα έδωσαν όλα και απ'όσο διαβάζω απογείωσαν γενικότερα την εν λόγω συσκευή αλλά στη προκειμένη περίπτωση πιστεύω θα αλλάξουν συμπεριφορά γιατί με τόσες αλλαγές (μικρότερη μόνιμη μπαταρία, απουσία sdcard) προβλέπω άνοδο πωλήσεων του 4 και το 5 στα δύσκολα! πιστευω και εγω οτι επισημα δεν θα δουμε.αλλα ας ειναι καλα το xda και οι dev @liogia είδα στο xda πως το .zip μου δεν σου δούλεψε, σου έβγαλε bootloop; Έκανες ξανά επανεκκίνηση; Σε τί ρομ είσαι; Το άλλο .zip που ανέβασε ένας άλλος χρήστης σου δούλεψε; Πολλές ερωτήσεις ξέρω αλλά απορώ γιατί σε εμένα δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Βασίλη δυστυχώς κι εγώ αυτή τη συμπεριφορά περιμένω, τη πόρτα! Αν είμαστε τυχεροί ίσως τα δούμε στην επόμενη έκδοση Android (M). Από την άλλη rootαρα οπότε απλά θα περιμένω τους devs του xda να κάνουν τη δουλειά τους! Πάρη όντως τα έδωσαν όλα και απ'όσο διαβάζω απογείωσαν γενικότερα την εν λόγω συσκευή αλλά στη προκειμένη περίπτωση πιστεύω θα αλλάξουν συμπεριφορά γιατί με τόσες αλλαγές (μικρότερη μόνιμη μπαταρία, απουσία sdcard) προβλέπω άνοδο πωλήσεων του 4 και το 5 στα δύσκολα! @liogia είδα στο xda πως το .zip μου δεν σου δούλεψε, σου έβγαλε bootloop; Έκανες ξανά επανεκκίνηση; Σε τί ρομ είσαι; Το άλλο .zip που ανέβασε ένας άλλος χρήστης σου δούλεψε; Πολλές ερωτήσεις ξέρω αλλά απορώ γιατί σε εμένα δούλεψε χωρίς πρόβλημα. δεν ειχα bootloop μου ανοιξε κανονικα απλα δεν ειχε το εφε.εχω την simple lite v4 χωρις καποιο mod.εκανα επανεκκινιση απλα ηταν σαν να μην περασα ποτε το zip.δεν εχω δοκιμασει το αλλο zip.ολα καλα το ξαναπερασα και μια χαρα Edited August 14, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το πρόβλημα που δεν με ακουγαν φαίνεται να λύθηκε με απενεργοποίηση του noise cancellation.Απο χθές δεν έχω κανένα παράπονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Αλέξη, από που απενεργοποιείται αυτό? το noise cancelation... μπας και γλυτώσω τα χλαμπατσίμπαλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Αλέξη, από που απενεργοποιείται αυτό? το noise cancelation... μπας και γλυτώσω τα χλαμπατσίμπαλα.... Άνοιξε την εφαρμογή του τηλεφώνου, επάνω δεξιά πάτησε στις τρεις τελίτσες (ή παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής), ρυθμίσεις, Κλήση, Μείωση Θορύβου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 ευχαριστώ, το έκανα, αλλά δυστυχώς τα χλαμπατζίμπαλα παραμένουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πηρα την αποφαση να ρουταρω το c μου, μια και θα πορευθω για αλλο ενα χρονο μαζι του, τουλαχιστον. Αλλο τηλεφωνο με custom rom...πηρε ανασα απο το λιπος της σαμσουνγκ που κουβαλαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πηρα την αποφαση να ρουταρω το c μου, μια και θα πορευθω για αλλο ενα χρονο μαζι του, τουλαχιστον. Αλλο τηλεφωνο με custom rom...πηρε ανασα απο το λιπος της σαμσουνγκ που κουβαλαγε. Το σκέφτομαι και εγώ ώρες ώρες αλλά μόνο απλό root χωρίς κάποια custom rom σε πρώτη φάση απλά να "καθαρίσω" την συσκευή και να έχω αυτά που θέλω εγώ…Όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την συσκευή ή έχω τίποτα προβλήματα απλά είναι το "μικρόβιο" που με ακολουθεί από το αθάνατο s2 και τα πολλά πειράματα που έκανα εκεί… :p Anyway…Λυπάμαι την εγγύηση και δεν προχωράω ακόμα!Πληροφοριακά ποια έβαλες φίλε; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Eβαλα simplrom lite. Εβαλα και xposed....αλλος πλανητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Eβαλα simplrom lite. Εβαλα και xposed....αλλος πλανητης Μια χαρά...Θα την έχω υπόψιν μου!Thanks! Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Με τη σειρά ΝΟΤΕ είχα ξεχάσει τι είναι αντροιντ λόγω του ότι ομολογουμένως ήταν πολύ δυνατά ως hardware και το πέρασμα custom rom δεν ήταν απαραίτητο. Μετά όμως από σχεδόν 3 χρόνια, κι αφού το ΝΟΤΕ 5 δεν πρόκειται να το πάρω, αποφάσισα να ευχαριστηθώ το 4αρι. Το κινητό χωρίς τις ηλιθιότητες που το φορτώνει η σαμσουνγκ απλά μεταμορφώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Με τη σειρά ΝΟΤΕ είχα ξεχάσει τι είναι αντροιντ λόγω του ότι ομολογουμένως ήταν πολύ δυνατά ως hardware και το πέρασμα custom rom δεν ήταν απαραίτητο. Μετά όμως από σχεδόν 3 χρόνια, κι αφού το ΝΟΤΕ 5 δεν πρόκειται να το πάρω, αποφάσισα να ευχαριστηθώ το 4αρι. Το κινητό χωρίς τις ηλιθιότητες που το φορτώνει η σαμσουνγκ απλά μεταμορφώνεται. Κάποιο bug έχεις παρατηρήσει φίλε μέχρι στιγμής;Τίποτα προβλήματα στην λειτουργικότητα του s-pen η crasharismata σε διάφορες εφαρμογές; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Η simplerom δουλεύει άψογα εδω και 15 μέρες, χωρις κρασαρισματα και bug. Περισσότερη ελεύθερη μνήμη,και πολυ καλύτερη μπαταρια.Ενδεικτικα τα cpu wakelocks έχουν πέσει απο 40% στο 5%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Με simplerom και εγω δεν έχω κανένα θέμα ψήνομαι για την simpllite αλλα για δοκιμη οταν εχω χρόνο.Εχει δοκιμάσεικάποιοςκ τις 2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγω ημουν τον περισσότερο καιρο με simplelite.Νομιζω καλύτερα ηταν εκει,αλλα με χαλασε που δεν ειχε τα εφε της φωτογραφικης (την χρησιμοποιω πολυ) και ξαναβαλα την simple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγώ την lite έβαλα εξαρχής. Για κάμερα χρησιμοποιω το zoom fx και retrica ούτως ή άλλως οταν θελω φίλτρα κλπ. Δεν έχει βγάλει κιχ το νοτελι. Ούτε ένα fc. Kι απ ότι διαβάζω η v3c (η προηγουμενη) είναι ακόμη πιο γρήγορη και καλή, αλλά αφήνω την πιο πρόσφατη για την ώρα αφού πάει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts