Jump to content

[Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβγαλα φώτο μια χαρά μου φαίνεται κ anruru 50000

Γνήσιο ειναι και χωρίς root.To γράφει στην δευτερη σου φωτο στην πρωτη γραμμή.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασα κ το πρόγραμμα

Ευχαριστώ παιδιά ηρέμησε λίγο το φιλαρακι οχι αν ειναι το note 4 αλλα για ροοτ αλλά το nos γιατί το εμφανιζει όταν το ανοίγεις η όταν πας να το κλείσεις ?

Αυτό εδώ είναι το nos που γραφω στην πρώτη φώτο. Έκανα το download Mode κ μου βγάζει αυτό το μήνυμα στη δεύτερη φώτο, μετά τι κάνω ?

Συνεχόμενα μηνύματα

*:!:* Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sofos_5
Συνένωση Μηνυμάτων.

Αυτό εδώ είναι το nos που γραφω στην πρώτη φώτο. Έκανα το download Mode κ μου βγάζει αυτό το μήνυμα στη δεύτερη φώτο, μετά τι κάνω ?

Πάτα το volume up & δες τι θα σου γράψει, μετά πάτα παρατεταμένα το power button για να κάνεις reboot.

Αυτο το Nos δεν έχω ιδέα τι είναι, μήπως καμιά branded rom?

Σοσ είναι οκ βγάζει 0 αλλά πατάω το power button κ δεν κάνει επανεκινηση μένει εκεί στα γράμματα , τι πατάω ?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου γράφει κάτω από το ανθρωπάκι του Android "downloading do not turn off target " , ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΆΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΑΝΟΊΞΩ ?

Σοσ είναι οκ βγάζει 0 αλλά πατάω το power button κ δεν κάνει επανεκινηση μένει εκεί στα γράμματα , τι πατάω ?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου γράφει κάτω από το ανθρωπάκι του Android "downloading do not turn off target " , ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΆΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΑΝΟΊΞΩ ?

ναι βγαλε την μπαταρια! το 0 ειναι οτι δεν εγραψε ο κνοχ οποτε δεν εχασες και εγγυση και δεν εισαι ρουτ

Γεια σας νεο με το αθλημα του note.θα ηθελα να ρωτησα οσο αφορα το rotaration της συσκευης. αργει και σε εσας να γυρισει? εμενα παντως για να γυρισει ο προσανατολισμος της οθονης πρεπει η συσκευη οταν γυρναει να ειναι εντελως καθετα και να μην γερνει προς τα πισω...

εσας παιδια ειναι ετσι η εχω καποιο προβλημα?

Γεια σας νεο με το αθλημα του note.θα ηθελα να ρωτησα οσο αφορα το rotaration της συσκευης. αργει και σε εσας να γυρισει? εμενα παντως για να γυρισει ο προσανατολισμος της οθονης πρεπει η συσκευη οταν γυρναει να ειναι εντελως καθετα και να μην γερνει προς τα πισω...

εσας παιδια ειναι ετσι η εχω καποιο προβλημα?

σε μενα δεν εχει καποιο θεμα.φυσικα δεν γυρναει και σφαιρα.akishellas κανονικα πρεπει να εχει knox οχι nos.τσεκαρε το ιμει και το σειριακο αριθμο γιατι κατι δεν μου αρεσει.επισης αν κανεις root για να δουλευει σωστα απενεργοποιεις η διαγραφεις το knox γιατι καμοια φορα μπλοκαρει το root

Edited by liogia

Όλα οκ, σας ευχαριστώ όλους σας .

Πορτογαλικο branded λογικα.

https://en.wikipedia.org/wiki/NOS_(Portuguese_media_company)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

λοιπον δεν πειραζει που δεν ηξερε κανεις να απαντησει την κατεβασα απο το σαμομπαιλ PDA N910FXXU1BOE3 πριν δεκα μερες βγηκε ισπανικη και την περασα κ απλα εκανα ξανα ροοτ με cf autoroot twrp emotional kernel και δρομο καμια 70 αρα εφαρμογες... τα περασα και ειδα αρκετα καλο αποτελεσμα σε smouth παει πολυ καλητερα μπωρο να πω και στο antuntu 53000 κομπλε ειμαι ..

σε μενα δεν εχει καποιο θεμα.φυσικα δεν γυρναει και σφαιρα.akishellas κανονικα πρεπει να εχει knox οχι nos.τσεκαρε το ιμει και το σειριακο αριθμο γιατι κατι δεν μου αρεσει.επισης αν κανεις root για να δουλευει σωστα απενεργοποιεις η διαγραφεις το knox γιατι καμοια φορα μπλοκαρει το root

Nos εννοω εμφανιζει όταν το ανοιγοκλεινω το έχω ανεβάσει στη φώτο .

Edited by akishellas

ειδα την φωτο φιλε μου αν το nos δεν ειναι εταιρια τοτε το κινητο εχει πειραχτει.επιμενω να το ψαξετε λιγο

ναι αλλα τι αλλο να κανω,το imei συμφωνει με την μπαταρια την αποδειξη ,τα χαρακτηριστηκα , knox σε οτι εχω κατεβαζει ακομα κ download ειναι 0χ0 .

ναι αλλα τι αλλο να κανω,το imei συμφωνει με την μπαταρια την αποδειξη ,τα χαρακτηριστηκα , knox σε οτι εχω κατεβαζει ακομα κ download ειναι 0χ0 .

Τίποτα, η συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος κάνε μια κλήση και στη Samsung Hellas, λέγοντας το IMEI σου θα σε ενημερώσουν εάν δικαιούσαι ή όχι εγγύηση κλπ.

Πορτογαλικο branded λογικα.

https://en.wikipedia.org/wiki/NOS_(Portuguese_media_company)

ειδα την φωτο φιλε μου αν το nos δεν ειναι εταιρια τοτε το κινητο εχει πειραχτει.επιμενω να το ψαξετε λιγο

Mαλλον δεν ειδατε το παραπανω ποστ μου :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα σε όλους, μολις χθεςς πηρα το Νοτe 4 © και σημερα αρχισα σιγα σιγα να το στηνω. Τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω για να παρω το καλυτερο δυνατο απο αποψη επιδοσεων; Επισης για να αδειαζει η μνημη ΡΑΜ υπαρχει καποια καλη εφαρμογη; Ευχαριστω

Τίποτα, η συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος κάνε μια κλήση και στη Samsung Hellas, λέγοντας το IMEI σου θα σε ενημερώσουν εάν δικαιούσαι ή όχι εγγύηση κλπ.

ναι θα καλεσω αυριο αλλα

ολα καλα διοτι

Prattein_Aloga εχει δικιο ειναι πορτογαλικο .

το εργαλειο εχει αρχισει να βγαζει καλους χρονους επιτελους.ειμαι με simple rom 3.2 bootloader bod2 και boc4 modem.μετα την αλλαγη bootloader και modem βγαζει απιστευτους χρονους δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το κινητο πεταει Edited by liogia

Επιτέλους από το φίλο στο xda με τον νέο kernel emotional r17 βλέπουμε swap to weak κατι σαν το double tap αλλά ποιο αξιόπιστο ☺☺

Καλησπέρα σε όλους...κάτι άσχετο...έχω sm-n910c αρκετό καιρό αλλά μάλλον κάποιος(μπορεί και εγώ καταλαθος) να μου έσβησε τον φάκελο bluetooth από την επιλογή όλα τα αρχεία μου...(κίτρινος φακελος)μου στέλνουν κάτι με bluetooth δηλαδή αλλά δεν μπορώ να το σβήσω να το επεξεργαστώ να το μετακινήσω κτλ...πως μπορώ να το επαναφέρω?(χωρίς να χάσω οτιδήποτε...???)

Καλησπέρα σε όλους...κάτι άσχετο...έχω sm-n910c αρκετό καιρό αλλά μάλλον κάποιος(μπορεί και εγώ καταλαθος) να μου έσβησε τον φάκελο bluetooth από την επιλογή όλα τα αρχεία μου...(κίτρινος φακελος)μου στέλνουν κάτι με bluetooth δηλαδή αλλά δεν μπορώ να το σβήσω να το επεξεργαστώ να το μετακινήσω κτλ...πως μπορώ να το επαναφέρω?(χωρίς να χάσω οτιδήποτε...???)
εισαι root ?πως εσβησε ο φακελος ?

Δεν δημιουργήθηκε αυτόματα ξανά ο φάκελος όταν σου έστειλε κάποιος κάτι με Bluetooth; Δεν υπάρχει κάτι να επαναφέρεις, κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά για επεξεργασία/μεταφορά κλπ.

Παιδιά πάει αυτόματα στον φάκελο download...ο φάκελος bluetooth δεν υπάρχει...ξέρετε γιατί?δεν έχω πειράξει κάτι και το κινητό είναι official...έστειλα από ενως φίλου 2 εικόνες και τώρα θα δοκιμάσω ένα αρχείο vcf(επαφες) και θα ξαναστειλω...

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά έκανα αποστολή εικόνες και ήχο...πάνε στον φάκελο download...ο φάκελος bluetooth δεν υπάρχει...και αν στείλω επαφες(vcf) απευθείας τις περνάει στις επαφές μου...ενώ παλιότερα δεν το έκανε...πραγματικά δεν έχω πειράξει τπτ...μήπως με ένα recovery στρώσει?γιατί έτσι όμως?

Κλείσε το Bluetooth, δοκίμασε να δημιουργήσεις χειροκίνητα ένα φάκελο με όνομα "bluetooth", κάνε μια επανεΚκίνηση και στείλε κάτι στη συσκευή σου να δούμε αν θα πάει σωστά.

Αν και δεν βλέπω λόγο ανησυχίας. Αν θες κάνε μια επαναφορά πάντως, κακό σίγουρα δεν κάνει.

• The title was changed to [Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις