karaflito13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οκ περιμένω νέα για να προχωρησω και εγώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οκ περιμένω νέα για να προχωρησω και εγώ!!!! Κα την την αναβάθμιση Αλλά.η μπαταρία διαρκεί λίγο λιγότερο Αλλά σαν κινητό πιο γρήγορο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Να σαι καλά φίλε την πέρασα και εγώ!το κιν πετάει,λιγο αργεί να φορτώσει της φωτογραφίες και δεν έχει τους ήχους κλήσης που είχε πριν!μήπως ξέρεις που. Μπορώ να τους βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Γέιας σας. Εχω Honor 4X, εκανα αναβαθμιση σε Android 6.0 "Marshmallow" ολα καλα. Μερικα προγράμματα που εχω δεν δουλεύουν σωστα. Μια βοηθεια να επανελθω σε android 4.4. Ευχαριστώ Τι προγράμματα;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 AppMonster Pro Sygic Sygic εμένα δουλεύει καρφί Σφαιρα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Απο εκει που κατεβασες την 6.0 κατεβασε και περνα την 4.4!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, θέλω να σας ρωτήσω αν είναι έτοιμο out of the box ή θέλει πειράγματα η ρομ και τέτοια;; Ψάχνω κινητό σε αυτήν την τιμή αλλά θέλω να είναι απλά έτοιμο από το πρώτο λεπτό, δεν ξέρω από φλασαρίσματα και σκαλίσματα όπως εσείς. Επίσης η μπαταρία πώς τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, θέλω να σας ρωτήσω αν είναι έτοιμο out of the box ή θέλει πειράγματα η ρομ και τέτοια;; Ψάχνω κινητό σε αυτήν την τιμή αλλά θέλω να είναι απλά έτοιμο από το πρώτο λεπτό, δεν ξέρω από φλασαρίσματα και σκαλίσματα όπως εσείς. Επίσης η μπαταρία πώς τα πάει; εννοειται super out of the box 4 ωρες οθονη--φουλ μερα, Ανετα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 εννοειται super out of the box 4 ωρες οθονη--φουλ μερα, Ανετα Eυχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Eυχαριστώ πολύ φίλε! to καλυτερο που εχει ειναι η ποιοτητα ληψης και το καλυτερο gps ever που εχω δει μειονεκτημα τα 8 γιγα εσωτερικης μνημης η καμερα με την αναβαθμιση σε ανροιδες Μ ειναι σβελτη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μπορεις να κανεις εξαναγκασμενη εγκατασταση ,πατημενο το πληκτρο της φωνης πανω κατω και το power ενοειτε οτι το εχεις κλειστο.ειναι συμβουλη,δεν το εχω κανει και οτι κανεις το κανεις με δικια σου ευθυνη!!!ετσι εγω περασα την 6 που κατεβασα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky13 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα στην sim που έχω ενεργό το 4G το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά ενώ στην άλλη μου χάνει το δίκτυο επισυνάπτω και φώτο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Γύρνα τούμπα τις sim και δες αν σου κάνει τα ιδια Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω σε πολλά βίντεο ότι δεν υποστηρίζει usg otg. Βέβαια σε προηγούμενα ποστ ένα παιδί είπε ότι αναγνωρίζει usb στικακι και εξωτερικό σκληρό. Γίνεται μετακίνηση αρχείων π.χ. βίντεο ή φωτογραφιών από την εσωτερική μνήμη ή την sd card σε εξωτερικό δίσκο ή στο pc και το αντίθετο;; Το παρήγγειλα σήμερα και επίσης και μια 32άρα sd class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω σε πολλά βίντεο ότι δεν υποστηρίζει usg otg. Βέβαια σε προηγούμενα ποστ ένα παιδί είπε ότι αναγνωρίζει usb στικακι και εξωτερικό σκληρό. Γίνεται μετακίνηση αρχείων π.χ. βίντεο ή φωτογραφιών από την εσωτερική μνήμη ή την sd card σε εξωτερικό δίσκο ή στο pc και το αντίθετο;; Το παρήγγειλα σήμερα και επίσης και μια 32άρα sd class 10. Παρέλαβα σήμερα. Γίνεται μεταφορά από το κινητό στο pc και αντίστροφα αλλά δεν μπόρεσα να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο από την εσωτερική μνήμη στην sd. Πρέπει να μεταφερθούν πρώτα στο πισι και μετά στην sd, τουλάχιστον αυτό είδα με τις λίγες γνώσεις μου. Κατά τα άλλα συμπαθητικό κινητό, λίγο μεγάλο για 5,5 ίντσες. Έχει μέσα την 4.4.2 και σε έλεγχο για αναβάθμιση δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά δεν πειράζει. Πήρα και μια μαύρη ματ θήκη σιλικόνης μαζί με tempered glass. Έδειξε πιο όμορφο και πιο προστατευμένο. Διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος 3,40 GB, (γι΄αυτό πήρα και 32άρα sd) Για 115 ευρώ (χωρίς το φπα που εκπίπτει εφόσον είναι με τιμολόγιο) καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παρέλαβα σήμερα. Γίνεται μεταφορά από το κινητό στο pc και αντίστροφα αλλά δεν μπόρεσα να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο από την εσωτερική μνήμη στην sd. Πρέπει να μεταφερθούν πρώτα στο πισι και μετά στην sd, τουλάχιστον αυτό είδα με τις λίγες γνώσεις μου. Κατά τα άλλα συμπαθητικό κινητό, λίγο μεγάλο για 5,5 ίντσες. Έχει μέσα την 4.4.2 και σε έλεγχο για αναβάθμιση δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά δεν πειράζει. Πήρα και μια μαύρη ματ θήκη σιλικόνης μαζί με tempered glass. Έδειξε πιο όμορφο και πιο προστατευμένο. Διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος 3,40 GB, (γι΄αυτό πήρα και 32άρα sd) Για 115 ευρώ (χωρίς το φπα που εκπίπτει εφόσον είναι με τιμολόγιο) καλό είναι. Περνάνε απευθείας οι φωτό στην SD Αρκεί να βάλεις την sd card ως κύριο χώρο αποθήκευσης Αναβαθμίσεις το κινητό σε Αντροιντ Μ Άλλη εμπειρία χρήσης ΓαζΩνει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Περνάνε απευθείας οι φωτό στην SD Αρκεί να βάλεις την sd card ως κύριο χώρο αποθήκευσης Αναβαθμίσεις το κινητό σε Αντροιντ Μ Άλλη εμπειρία χρήσης ΓαζΩνει Ναι ναι το είδα ότι περνάνε απ΄ευθείας στην sd, αφού έχει επιλογή γι΄αυτό. Εγώ ανέφερα για μεταφορά από εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd που μάλλον δεν γίνεται αλλά μικρό το κακό. Τελικά με την χρήση που κάνω, η μπαταρία μου βγάζει δύο μέρες, (η 720p οθόνη δεν είναι τόσο ενεργοβόρα), οπότε είμαι μια χαρά. Το έχω συμπαθήσει το κινητό και συνήθισα πια το μέγεθος μέσα σε 3-4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ναι ναι το είδα ότι περνάνε απ΄ευθείας στην sd, αφού έχει επιλογή γι΄αυτό. Εγώ ανέφερα για μεταφορά από εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd που μάλλον δεν γίνεται αλλά μικρό το κακό. Τελικά με την χρήση που κάνω, η μπαταρία μου βγάζει δύο μέρες, (η 720p οθόνη δεν είναι τόσο ενεργοβόρα), οπότε είμαι μια χαρά. Το έχω συμπαθήσει το κινητό και συνήθισα πια το μέγεθος μέσα σε 3-4 μέρες. Aναβαθμισε σε αντροιντ Μ Θα.δεις διάφορα.στην ταχύτητα του κινητου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Τελευταία κάτι γίνετε και μου αδειάζει ή μπαταρία σε μία μέρα σχεδόν και χωρίς να κάνω τίποτα!ξέρει κανείς τι παίζει!έκανα επαναφορά αλλά πάλι το ίδιο!πάω να κάνω εξαναγκαστική εγκατάσταση αλλά δεν κάνει!help!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
appanag Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε android 6 μπορεί να δοκιμάσει και να μας ενημερώσει εάν λειτουργεί το USB OTG? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά επειδή δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση εκτός από αυτές που γίνονται μόνες τους (άσχετος :rolleyes:) τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το κάνω android 5 ή 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
appanag Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 βρήκα αυτό : http://guidebeats.com/2016/05/18/upgrade-honor-4x-l11-c432b506-emui-4-0/ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Μιά χαρά δουλεύει τo otg!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) βρήκα αυτό : http://guidebeats.com/2016/05/18/upgrade-honor-4x-l11-c432b506-emui-4-0/ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κάνοντας κάτι τέτοιο θα υπάρχει πρόβλημα με την γλώσσα ή θα υπάρχουν κανονικά τα ελληνικά? To λέω γιατί είδα ότι είναι για φινλανδία, Εσθονία και Λεττονία. Edited July 24, 2016 by maskaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avgeros13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν υπαρχει αναβαθμηση απο 4.4.2 (κιτ κατ) σε lolipop I marshmallow ..παταω ενημερωση αλλα τπτ.εχω το che2-L11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts