karaflito13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Πρέπει να την κάνεις μόνος σου!διαβασε παραπάνω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avgeros13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Διαβασα αλλα δε βγαζω ακρη αν μπορει καποιος να μου τα πει λιγο ποιο συγκεκριμένα..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avgeros13 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Ο αριθμός έκδοσης είναι che2-L11 B130 Edited July 24, 2016 by Avgeros13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris5 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 για να κανω αναβαθμιση σε android 6 πρεπει να κανω πρωτα σε android 5.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris5 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 ρε παιδια δεν δουλευει κανενα λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 καλησπερα επειδη σκεφτομαι για upgrade σε Marshmallow υπαρχει κανενα διαθεσιμο link;;;; το μονο που εχω βρει ειναι αυτο 0/https://www.guidebeats.com/2016/05/18/upgrade-honor-4x-l11-c432b506-emui-4-0/ αλλα δεν ξερω αν κανει :(:( αυτη τη στιγμη ειμαι σε android 5.1.1 EMUI 3.1 Aρ.εκδοσης Che2-L11C432B310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 δυστυχωσ δεν εχω λινκ γιατι κατεβασα καμμια δεκαρια μεχρι να δω ποιο ειναι καλο..... απλα μονο 8α σου πς οτι με την αναβαθμιση σε αντροιντ 6.0 μενει μον 970 μβ στην εσωτερικη μνημη και δυστυχωσ εχει πολλεσ εφαρμογεσ που δεν μεταφερονται στην εξωτεριη μνημη οπωσ πχ το facebook που εχει και συνεχωσ ανανεωσεισ εγω ειχα βρει ενα λινκ που πηγα απευ8ειασ σε 6 απο το 4.4.2 γιατι δεν εβρισκα τιποτα για μεταβαση σεε 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Απο το hi honor ρε παιδια να κατεβασετε,εγω απο εκει το βρηκα!!οσο για τις εφαρμογες που λες αν τις κανεις απεγκατασταση και τις ξανακατεβασεις περνανε μια χαρα!απλως οταν τις κανεις εμημερωση ξαναπερναμε στο τηλ!! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κανεις την stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δυστυχως το hihonor δεν την εχει..(δινει μονο την4.4.2 !!!!!! ) Μηπως εχει κρατησει κανεις το αρχειο να το ανεβασει και να μας δωσει link;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δυστυχώς δεν το έχω κρατήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Δυστυχως το hihonor δεν την εχει..(δινει μονο την4.4.2 !!!!!! ) Μηπως εχει κρατησει κανεις το αρχειο να το ανεβασει και να μας δωσει link;; Ευχαριστω αν καποιος πετυχει καμια αναβαθμιση ας στειλει ενα μηνυματακι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 βρήκα αυτό : http://guidebeats.com/2016/05/18/upgrade-honor-4x-l11-c432b506-emui-4-0/ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κάνοντας κάτι τέτοιο θα υπάρχει πρόβλημα με την γλώσσα ή θα υπάρχουν κανονικά τα ελληνικά? To λέω γιατί είδα ότι είναι για φινλανδία, Εσθονία και Λεττονία. Αυτήν έχω βάλει εγώ και δουλεύει μια χαρά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι περιορίζεται πολύ ο εσωτερικός χώρος και δεν φτάνει η μνήμη για πολλές εφαρμογές, επίσης δεν υπάρχει η επιλογή να φορμάρεις την SD Card και να την βλέπει σαν συνέχεια της εσωτερικής μνήμης. Αυτό είναι και το μόνο που μου την σπάει και αυτός ήταν και ο λόγος που αναβάθμισα σε EMUI 4 για να έχω αυτήν την επιλογή...:(:( Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) καλησπερα χθες το βραδυ σκαλιζοντας το κινητο μου εβγαλε μηνυμα αναβαθμισης οπως σας εχω πει ημουν σε android 5.1.1 EMUI 3.1 Aρ.εκδοσης Che2-L11C432B310 την κατεβασα(0.98GB) και τωρα ειμαι σε EMUI 4.0 Android 6.0 αριθμος εκδοσης Che2-L11C432B560. Mεμια πρωτη ματια ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι 3,67gb και ελευθερο μου αφησε 1,17gb Edited November 1, 2016 by tengai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 καλησπέρα.Είμαι και εγω ενας κάτοχος ενος honor 4x και γεμάτος απορίες!Τελικά με ποια rom συνεργάζεται καλύτερα το κινητό απο αυτες που εχετε δουλέψει?εννοω πως αν κάνω update σε android 6 θα δουλέυει σωστά το κινητό? (με ενδιαφέρει η μπαταρία πιο πολύ).τωρα εχει πανω την b130 android 4.4.2 οπως το πηρα δηλαδη θα εχει διαφορα το κινητο με lollipop 5.1?σας ευχαριστω και να ξερετε πως βοηθατε αρκετα πολλους που δεν το ''κατεχουν'' και πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 καλησπέρα.Είμαι και εγω ενας κάτοχος ενος honor 4x και γεμάτος απορίες!Τελικά με ποια rom συνεργάζεται καλύτερα το κινητό απο αυτες που εχετε δουλέψει?εννοω πως αν κάνω update σε android 6 θα δουλέυει σωστά το κινητό? (με ενδιαφέρει η μπαταρία πιο πολύ).τωρα εχει πανω την b130 android 4.4.2 οπως το πηρα δηλαδη θα εχει διαφορα το κινητο με lollipop 5.1?σας ευχαριστω και να ξερετε πως βοηθατε αρκετα πολλους που δεν το ''κατεχουν'' και πολυ! με lollipop 5.1 εμενα μια χαρα ετρεχε το κινητο, διαρκεια μπαταριας μια μερα με φουλ χρηση (wi-fi και data). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Για αρχή σε ευχαριστώ tengai για την απάντηση.εβαλα την Β310 lollipop 5.1 και μετα μεσω το hicare εκανε αναβαθμιση σε emui4 και android 6!το κινητο πεταει απο χωρο φουλαρισμενο με app και εχει ακομα 1,5gb free με προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης καρτα sd, απο μπαταρια η ιδια μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Για αρχή σε ευχαριστώ tengai για την απάντηση.εβαλα την Β310 lollipop 5.1 και μετα μεσω το hicare εκανε αναβαθμιση σε emui4 και android 6!το κινητο πεταει απο χωρο φουλαρισμενο με app και εχει ακομα 1,5gb free με προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης καρτα sd, απο μπαταρια η ιδια μου φαινεται. καλησπερα βρε θηριο πως καταφερες κι εχεις 1,5 gb free ;;; εμενα αυτη τη στιγμη εχει 659mb free και δεν εχω και πολλες εφαρμογες (εννοειται πως ολες οσεςειναι δυνατον εχουν μεταφερθει στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ρε παιδια βγαζει και σε εσας το hi voice failure; Τι ειναι αυτο το hi voice;λοιπουν λεει αρχεια απο το σύστημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλη χρονια! Εχει επισημη 6.0.1? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλη χρονια! Εχει επισημη 6.0.1? δεν εχω παρει ειδηση τιποτα... καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κλεψανε το 4χ της γυναικας μου.πολυ καλό τηλεφωνο.πουλαει κανεις το ιδιο με υπολοιπο εγγυησης? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 με εγγύηση δύσκολα θα βρεις, πριν κάνα μήνα κάποιος πουλάγε στο ins....ia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 με εγγύηση δύσκολα θα βρεις, πριν κάνα μήνα κάποιος πουλάγε στο ins....ia Τελικα πηρα ενα P8 Ιδια εταιρια,φοβερο τηλεφωνακι. Ευχαριστω Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts