Jump to content

Honor 4X

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ περιμένω νέα για να προχωρησω και εγώ!!!!

Κα την την αναβάθμιση

Αλλά.η μπαταρία διαρκεί λίγο λιγότερο

Αλλά σαν κινητό πιο γρήγορο

In the down down of the writing we became robes...

Να σαι καλά φίλε την πέρασα και εγώ!το κιν πετάει,λιγο αργεί να φορτώσει της φωτογραφίες και δεν έχει τους ήχους κλήσης που είχε πριν!μήπως ξέρεις που. Μπορώ να τους βρω;

Γέιας σας.

Εχω Honor 4X, εκανα αναβαθμιση σε Android 6.0 "Marshmallow" ολα καλα. Μερικα προγράμματα που εχω δεν δουλεύουν σωστα.

Μια βοηθεια να επανελθω σε android 4.4.

Ευχαριστώ

Τι προγράμματα;;;;

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, θέλω να σας ρωτήσω αν είναι έτοιμο out of the box ή θέλει πειράγματα η ρομ και τέτοια;;

Ψάχνω κινητό σε αυτήν την τιμή αλλά θέλω να είναι απλά έτοιμο από το πρώτο λεπτό, δεν ξέρω από φλασαρίσματα και σκαλίσματα όπως εσείς.

Επίσης η μπαταρία πώς τα πάει;

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, θέλω να σας ρωτήσω αν είναι έτοιμο out of the box ή θέλει πειράγματα η ρομ και τέτοια;;

Ψάχνω κινητό σε αυτήν την τιμή αλλά θέλω να είναι απλά έτοιμο από το πρώτο λεπτό, δεν ξέρω από φλασαρίσματα και σκαλίσματα όπως εσείς.

Επίσης η μπαταρία πώς τα πάει;

εννοειται super out of the box

4 ωρες οθονη--φουλ μερα, Ανετα

Eυχαριστώ πολύ φίλε!

to καλυτερο που εχει ειναι η ποιοτητα ληψης και το καλυτερο gps ever που εχω δει

μειονεκτημα τα 8 γιγα εσωτερικης μνημης

η καμερα με την αναβαθμιση σε ανροιδες Μ ειναι σβελτη

Μπορεις να κανεις εξαναγκασμενη εγκατασταση ,πατημενο το πληκτρο της φωνης πανω κατω και το power ενοειτε οτι το εχεις κλειστο.ειναι συμβουλη,δεν το εχω κανει και οτι κανεις το κανεις με δικια σου ευθυνη!!!ετσι εγω περασα την 6 που κατεβασα!!!

• 2 weeks later...

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα στην sim που έχω ενεργό το 4G το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά ενώ στην άλλη μου χάνει το δίκτυο επισυνάπτω και φώτο.

Ευχαριστώ.

Παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω σε πολλά βίντεο ότι δεν υποστηρίζει usg otg. Βέβαια σε προηγούμενα ποστ ένα παιδί είπε ότι αναγνωρίζει usb στικακι και εξωτερικό σκληρό.

Γίνεται μετακίνηση αρχείων π.χ. βίντεο ή φωτογραφιών από την εσωτερική μνήμη ή την sd card σε εξωτερικό δίσκο ή στο pc και το αντίθετο;; Το παρήγγειλα σήμερα και επίσης και μια 32άρα sd class 10.

Παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω σε πολλά βίντεο ότι δεν υποστηρίζει usg otg. Βέβαια σε προηγούμενα ποστ ένα παιδί είπε ότι αναγνωρίζει usb στικακι και εξωτερικό σκληρό.

Γίνεται μετακίνηση αρχείων π.χ. βίντεο ή φωτογραφιών από την εσωτερική μνήμη ή την sd card σε εξωτερικό δίσκο ή στο pc και το αντίθετο;; Το παρήγγειλα σήμερα και επίσης και μια 32άρα sd class 10.

Παρέλαβα σήμερα. Γίνεται μεταφορά από το κινητό στο pc και αντίστροφα αλλά δεν μπόρεσα να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο από την εσωτερική μνήμη στην sd. Πρέπει να μεταφερθούν πρώτα στο πισι και μετά στην sd, τουλάχιστον αυτό είδα με τις λίγες γνώσεις μου.

Κατά τα άλλα συμπαθητικό κινητό, λίγο μεγάλο για 5,5 ίντσες. Έχει μέσα την 4.4.2 και σε έλεγχο για αναβάθμιση δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά δεν πειράζει. Πήρα και μια μαύρη ματ θήκη σιλικόνης μαζί με tempered glass. Έδειξε πιο όμορφο και πιο προστατευμένο.

Διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος 3,40 GB, (γι΄αυτό πήρα και 32άρα sd)

Για 115 ευρώ (χωρίς το φπα που εκπίπτει εφόσον είναι με τιμολόγιο) καλό είναι.

Παρέλαβα σήμερα. Γίνεται μεταφορά από το κινητό στο pc και αντίστροφα αλλά δεν μπόρεσα να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο από την εσωτερική μνήμη στην sd. Πρέπει να μεταφερθούν πρώτα στο πισι και μετά στην sd, τουλάχιστον αυτό είδα με τις λίγες γνώσεις μου.

Κατά τα άλλα συμπαθητικό κινητό, λίγο μεγάλο για 5,5 ίντσες. Έχει μέσα την 4.4.2 και σε έλεγχο για αναβάθμιση δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά δεν πειράζει. Πήρα και μια μαύρη ματ θήκη σιλικόνης μαζί με tempered glass. Έδειξε πιο όμορφο και πιο προστατευμένο.

Διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος 3,40 GB, (γι΄αυτό πήρα και 32άρα sd)

Για 115 ευρώ (χωρίς το φπα που εκπίπτει εφόσον είναι με τιμολόγιο) καλό είναι.

Περνάνε απευθείας οι φωτό στην SD

Αρκεί να βάλεις την sd card ως κύριο χώρο αποθήκευσης

Αναβαθμίσεις το κινητό σε Αντροιντ Μ

Άλλη εμπειρία χρήσης

ΓαζΩνει

Περνάνε απευθείας οι φωτό στην SD

Αρκεί να βάλεις την sd card ως κύριο χώρο αποθήκευσης

Αναβαθμίσεις το κινητό σε Αντροιντ Μ

Άλλη εμπειρία χρήσης

ΓαζΩνει

Ναι ναι το είδα ότι περνάνε απ΄ευθείας στην sd, αφού έχει επιλογή γι΄αυτό.

Εγώ ανέφερα για μεταφορά από εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd που μάλλον δεν γίνεται αλλά μικρό το κακό.

Τελικά με την χρήση που κάνω, η μπαταρία μου βγάζει δύο μέρες, (η 720p οθόνη δεν είναι τόσο ενεργοβόρα), οπότε είμαι μια χαρά. Το έχω συμπαθήσει το κινητό και συνήθισα πια το μέγεθος μέσα σε 3-4 μέρες.

Ναι ναι το είδα ότι περνάνε απ΄ευθείας στην sd, αφού έχει επιλογή γι΄αυτό.

Εγώ ανέφερα για μεταφορά από εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd που μάλλον δεν γίνεται αλλά μικρό το κακό.

Τελικά με την χρήση που κάνω, η μπαταρία μου βγάζει δύο μέρες, (η 720p οθόνη δεν είναι τόσο ενεργοβόρα), οπότε είμαι μια χαρά. Το έχω συμπαθήσει το κινητό και συνήθισα πια το μέγεθος μέσα σε 3-4 μέρες.

Aναβαθμισε σε αντροιντ Μ

Θα.δεις διάφορα.στην ταχύτητα του κινητου

• 4 weeks later...
Τελευταία κάτι γίνετε και μου αδειάζει ή μπαταρία σε μία μέρα σχεδόν και χωρίς να κάνω τίποτα!ξέρει κανείς τι παίζει!έκανα επαναφορά αλλά πάλι το ίδιο!πάω να κάνω εξαναγκαστική εγκατάσταση αλλά δεν κάνει!help!!!!

• 2 weeks later...

Κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε android 6 μπορεί να δοκιμάσει και να μας ενημερώσει εάν λειτουργεί το USB OTG?

Ευχαριστώ

Παιδιά επειδή δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση εκτός από αυτές που γίνονται μόνες τους (άσχετος :rolleyes:) τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το κάνω android 5 ή 6?

βρήκα αυτό : http://guidebeats.com/2016/05/18/upgrade-honor-4x-l11-c432b506-emui-4-0/

αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Κάνοντας κάτι τέτοιο θα υπάρχει πρόβλημα με την γλώσσα ή θα υπάρχουν κανονικά τα ελληνικά?

To λέω γιατί είδα ότι είναι για φινλανδία, Εσθονία και Λεττονία.

Edited by maskaras