papagalakias Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Πιθανώς σας έχω κουράσει αλλά δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά. Κατόπιν εισήγησης του καταστήματος που πήρα το κινητό αλλά και της arvato, μιίλησα σήμερα με κάποιον τεχνικό της Huawei εδώ στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης. Με ενημέρωσε λοιπόν οτι ναι το che2-l11 είναι το ευρωπαικό μοντέλο αλλά λέει χωρίζονται σε αυτά που είναι weatern europe και σε αυτά που είναι central/eastern europe. Αφού του έδωσα κάποια στοιχεία απο το κινητό με ενημέρωσε οτι το δικό μου ανήκει στα central/eastern europe. Μου είπε λοιπόν οτι τα central/eastern europe δεν εχουν πάρει ακόμα την αναβάθμιση σε android 5. Αυτό αυτός το είδε μέσω του site http://consumer.huawei.com/gr/ το οποίο μάλιστα με παρότρυνε να επισκεφτώ για να βλέπω λέει τις καινούργιες αναβαθμίσεις και με συμβούλεψε μάλιστα να κάνω και μία αναβάθμιση που εχει στο site της οποίας ο αριθμός έκδοσης τελειώνει σε Β130 (ο δικός μου αριθμός έκδοσης τελειώνει σε Β064) αλλά δεν ειναι το καινούργιο android λέει και επίσης εγώ που μπήκα στο συγκεκριμένο site αυτήν την αναβάθμιση που λέει αυτός εγώ δεν τη βρήκα. Όταν τον ρώτησα τι θα γίνει αν εγώ βάλω αναβάθμιση απο western europe οπως είναι αυτή απο το Αγγλικό site μου είπε οτι δεν ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει στο κινητό. Έχω μπερδευτεί. Από οτι διάβασα εδώ δεν είμαι ο μόνος που πήρε το συγκερκιμένο κινητο απο Ελληνικό μαγαζί, και απο οτι ειδα όλοι το έχουν αναβαθμίσει. Μονο εγώ έχω πρόβλημα ή αυτός που μίλησα σήμερα δεν ήξερε τι ελεγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Aυτο ψαχνεις http://consumer.huawei.com/cl/support/downloads/detail/index.htm?id=60663 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagalakias Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Aυτο ψαχνεις http://consumer.huawei.com/cl/support/downloads/detail/index.htm?id=60663 Τι ακριβώς είναι αυτό; γιατί βγήκα σε μία σελίδα στα Ισπανικά και γράφει Huawei CHM-U01 Firmware(EMUI 3.1, C432B310, Finland). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Βαλε αυτη C432B120 και μετά κανε ΟΤΑ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagalakias Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Βαλε αυτη C432B120 και μετά κανε ΟΤΑ Να υποθέσω οτι αυτό που λές βρίσκεται μέσα στο φάκελο απο το λινκ που επισύναψες παραπάνω? Ακολουθώντας τη συγκεκριμένη διαδικασια θα είναι όλα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Να υποθέσω οτι αυτό που λές βρίσκεται μέσα στο φάκελο απο το λινκ που επισύναψες παραπάνω? Ακολουθώντας τη συγκεκριμένη διαδικασια θα είναι όλα καλα? Γραψε ακριβώς τι τυπο firmware έχεις και ποιο μοντέλο Αν είναι che2 l11 c432xxx Θα είναι μάλλον μια χαρά Όπως πάντα εσύ έχεις την ευθύνη και αποφασιζεις Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 http://www.hihonor.com/uk/support/details/?DOC_ID=65705 Βαλε το.και κανε ΟΤΑ... Αλλά με δική σου ευθύνη..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagalakias Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Οκ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Βασικά κάτι τελευταίο, αν δεν πάει καλά μπορώ να επιστρέψω στην αρχική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Οκ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Βασικά κάτι τελευταίο, αν δεν πάει καλά μπορώ να επιστρέψω στην αρχική έκδοση? «μάλλον στην 64d Με ευθύνη σου πάντα..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Βρήκα την Επίσημη ΡΟΜ για το West Europe 4Χ Android 5.1.1 Che2L11 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Βρήκα την Επίσημη ΡΟΜ για το West Europe 4Χ Android 5.1.1 Che2L11 http://forum.xda-developers.com/android/help/huawei-honor-4x-che2-l11-qa-t3100429/post65310366#post65310366 --C432B310-- LOLIPOP EU στη μέση της λίστας. ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ MARSHMELOW ANABAΘΜΙΣΗ?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ MARSHMALLOW????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα,εγώ κατέβασα lollipop από το site της Huawei έκανα καλά η όχι? Τώρα μου γράφει αυτά BalongC52B311!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Balong??? Δεν το κατεβασεs από επίσημο Huawei site φίλε... Balong=....... Ξαναπερνα άλλη ΡΟΜ Σου έχω λινκ παραπάνω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Από τo xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Από τo xda; aφοβα C432B310-- LOLIPOP EU Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ok ολα καλα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Μπορεί κάποιος να πει πια είναι η ευρωπαϊκή συσκευή, υπάρχουν 2 με διαφορετικούς επεξεργαστές, η δεν έχει να κανει με αυτό Στάλθηκε από το Xperia L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη Edited May 2, 2016 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μπορεί κάποιος να πει πια είναι η ευρωπαϊκή συσκευή, υπάρχουν 2 με διαφορετικούς επεξεργαστές, η δεν έχει να κανει με αυτό Στάλθηκε από το Xperia L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη Che2L11-ΜΟΝΟ HiSlicon Kirin ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΟΝΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Σε ευχαριστώ αν και δεν βγάζω άκρη στα σκρουτζομαγαζα πιο είναι το che2l11 Στάλθηκε από το Xperia L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 EΠΙΣΗΜΟ! http://www.hihonor.com/fr/support/software-list/ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ρώτησα τη Ηonor για την αναβάθμιση σε ANDROID M. Aπαντησαν: ""Dear customer, Thank you for contacting Honor Customer Care UK. In regards to your query, we are still running the final test within the beta session. We are expecting to be ready for OTA quite soon. A notification will be sent to all users when the update is ready to roll out smoothly. My best recommendation would be for you to wait for the on air-update since any forced procedure to install it will void your warranty. Best regards"" Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Honor 4X Android M update -Official-Finland http://consumer.huawei.com/pl/support/downloads/detail/index.htm?id=80728 Che2-L11_Firmware_Android 6.0_EMUI 4.0_C432B506a_Finland_Poland_Estonia_Lithuania_Lat via_Channel-Others.zip Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaflito13 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Αυτο ειναι για μας ;το κατεβαζουμε αφοβα η παραμενουμε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Αυτο ειναι για μας ;το κατεβαζουμε αφοβα η παραμενουμε lollipop? ειναι επισημο huawei Aλλά οτι κανεις με ευθυνη σου... την περασα... πολύ σφαιρατη θα τη δοκιμασω 1 βδομαδα κι θα δειξει Edited May 14, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts