mylw_4 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 απάντηση στο ερωτημα μου για αναβάθμιση σε κιτ κατ στο facebook Thanks for getting in touch. All our downloads for updates are available from the downloads page linked below: http://bit.ly/1x4wRT2 Also stay tuned to your local Huawei page, information will frequently be shared there as well. Hope this helps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δεν μας κανεις μια μεταφραση φιλε μου! Παντως το ταμπλετακι μετα απο χρηση 5 μηνων....ειναι τελειο κατα την ταπεινη μου αποψη! Το κακο ειναι οτι η huawei δεν δινει αναβαθμισεις....δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 παιδια αν το πουλαει καποιος (το 3G) στειλτε μου πμ ,ψαχνω να το βρω αλλα το βλεπω ακριβο, πολυ πιο πανω απο 99 ευρω που το πηραν καποιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αν σ'ενδιαφερει στην τιμη των 109€, που ειναι πολυ καλη κατα τη γνωμη μου, υπαρχει στη vodafone, βεβαια με τα 8gb κι οχι 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αν σ'ενδιαφερει στην τιμη των 109€, που ειναι πολυ καλη κατα τη γνωμη μου, υπαρχει στη vodafone, βεβαια με τα 8gb κι οχι 16. μπορεις να μου δωσεις ενα link; σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-Media-Pad-T1-8-inch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-Media-Pad-T1-8-inch σ ευχαριστω πολυ, δε μου το εβγαζε οταν το εψαξα ,παραξενο, κανει κανονικα κλησεις τηλεφωνου το συγκεκριμενο σωστα; υπαρχει καποιο καλυτερο σε αυτην την τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη....δεν νομιζω να υπαρχει! Παντως κανει κλησεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 ok φιλε, σ ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Να'σαι καλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 καμια φθηνή θήκη για αυτό το ταμπλετακι έχουμε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Folio-Leather-Case-Cover-For-HuaWei-MediaPad-T1-8-0-S8-701U-Tablet-/151642323613?hash=item234e963a9d:g:96oAAOSwPhdVFiR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Τι γίνεται με το τάμπλετ;Κάνει ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 διάβασε τις 2 -3 προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Nαι τις είχα διαβάσει, αλλά είπα μήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη εν τω μεταξύ. Πάντως έχει χτυπητά μειονεκτήματα έστω έτσι όπως είναι; Edited February 3, 2016 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 κατ΄εμε κανενα...13-14 μηνες χρηστης...του ταμπλετ!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 για εμενα μοναδικό αρνητικό του ταμπλετ είναι οι τραγικες κάμερες. θυμίζουν κινητο εποχής 2004. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά έχω βρει το HUAWEI MediaPad T1 8.0 Pro LTE - (T1-821L) στα Media Markt με €129. Ξέρετε αν θα δουλεύει στο 4G της Wind ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης αλλα γιατι να μη δουλευει, λογικα σε ολα τα δικτυα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Επειδή υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας συσκευών με το 4G της Wind, κατά πόσο δηλαδή παίζουν σε 800 MHz. Στο επίσημο site της Huawei γράφει FDD B2/4 και κάπου είχα δει ότι η Wind παίζει αλλού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimfil Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ευρωπαικες προδιαγραφες εχει το ταμπλετακι.....φανταζομαι και για το δικτυο της wind το ιδιο θα ισχυει ή πηγαινε σε ενα καταστημα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα στα χερια σου και απλα κανε μια ερωτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Kαλησπερα. Bλεπω αυτο απο vodafone 3g 8gb. Θελω να το χρησιμοποιησω σε οτε tv go. Στελνει sms το ταμπλετακι(απαραιτητο για τη συγκεκριμενη υπηρεσια)? Το εχει χρησιμοποιησει καποιος γι αυτο το σκοπο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Kαλησπερα. Bλεπω αυτο απο vodafone 3g 8gb. Θελω να το χρησιμοποιησω σε οτε tv go. Στελνει sms το ταμπλετακι(απαραιτητο για τη συγκεκριμενη υπηρεσια)? Το εχει χρησιμοποιησει καποιος γι αυτο το σκοπο? Ευχαριστω. εψαχνα και εγω πριν κανα μηνα αλλα τελικα δε το πηρα διοτι εχει android 4.2 ,καπου ειχα δει πως δουλευει μια χρα με ote go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radopis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στέλνει, το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου και δουλεύει τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σας ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts