radopis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Την πέρασα με τον κλασσικό τρόπο ( τα τρία κουμπιά). Δεν αξίζει όμως κατά την γνώμη μου τον κόπο και όλη την φασαρία για να την αλλάξεις. Μείνε στην b003 και περίμενε (αν και εφ όσον η Huawei αποφασίσει) για αναβάθμιση σε kit kat (όπως το MediaPad T1 8.0 Pro LTE) ή κάτι καλύτερο Edited April 19, 2016 by radopis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδιά τελικά εχει πάρει official ρομ kitkat ασχετως αν έχει ελληνικά ή όχι? Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasunion Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 καλησπέρα σε όλους Εχω το HUAWEI Mediatab T1 8.0 και ξαφνικα οταν το ανοιγω μου λεει δεν βρισκει image boot Τι μπορω να κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τον αποθηκευτικό χωρο που ειναι σωστο να τον βάλουμε προεπιλογή καρτα sd η εσωτερικό χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω να κατεβάσω την b010? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts