nick_ls Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το γραφει στο μανουαλ τωρα το ειδα,θα επηρρεασει το οτι δεν το φορτισα την 1η φορα τοση ωρα την αποδοση η μακροζωια τησ μπαταριας?Αν το κανω στη 2η φορτιση θα κανει τιποτα? Γεια σου. Σόρρυ, τώρα είδα την απάντησή σου. Ναι κοίτα, το γράφει στο manual όπως πρόσεξες. Απ' την άλλη έχει μία κλασσική μπαταρία λιθίου ιόντων, οι οποίες όπως λένε και τα περισσότερα γκουκλαρίσματα, δεν έχουν ανάγκη την πολύωρη πρώτη φόρτιση. Εγώ πιο πολύ το έκανα για ψυχολογικούς λόγους καθαρά επειδή το έγραφε το εγχειρίδιο χρήσης. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα επηρεάσει οποιαδήποτε μακροζωία, εγώ θα έλεγα να μην ανησυχείς καθόλου. ------------------------------------------------- Πέρα από αυτό, δύο εβδομάδες με το τάμπλετ στα χέρια, με μία μέτρια χρήση μου βγάζει 4-5 ημέρες. Κάποιες εφαρμογές κράσαραν συνεχώς (και με λίγο googl-άρισμα διαπίστωσα ότι είναι πρόβλημα εφαρμογών). Λίγο τα πλήκτρα τρίζουν γιατί δεν είναι τόσο σφηνωμένα μέσα στο unibody, αλλά δεν επηρεάζουν κάπου. Συνολικά, μου φαίνεται για το σκοπό και τα λεφτά του, μία πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 υπάρχουν 2 εκδοσεις του συγκεκριμένου, μια με 3G και μια χωρίς, ή κάνω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labros13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 μπορω να το συβδεσω σε τηλεοραση? και αν ναι ποιο mhl ανταπτορα θα χρειαστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Ρε παιδια οταν χανει το σημα του τηλεφωνου γιατι δεν το ξαναβρισκει ξερει κανεις τι γινετε μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα σιμ Μονο με επανεκινηση το βρισκει παλι Edited November 16, 2015 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ρε παιδια κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. November 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 φιλε ειμαι απο τουs πρωτουs κατοχουs του ταμπλετ εδω κ 11 μηνεs περιπου...δεν εχω παρατηρησει τετοιο φαινομενο με το σημα...απροβληματιστο σε ολα!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 φιλε ειμαι απο τουs πρωτουs κατοχουs του ταμπλετ εδω κ 11 μηνεs περιπου...δεν εχω παρατηρησει τετοιο φαινομενο με το σημα...απροβληματιστο σε ολα!!!:happy: μαλλον θα εχει προβλημα αλλαξα και καρτα σιμ και τιποτα τα ιδια μαλλον πρεπει να το παω στο σερβις και εχω ακουσει τα χειροτερα για αυτους :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 λογω κακηs εμπειριαs απο τα σερβιs γενικα...καλο θα ηταν να το αποφυγειs μη στο αποτελειωσουν:!::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 λογω κακηs εμπειριαs απο τα σερβιs γενικα...καλο θα ηταν να το αποφυγειs μη στο αποτελειωσουν:!::O και τι να κανω φιλε μου αφου δεν δουλευει καθε 10 λεπτα θελει επανεκκίνηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 για κανε μια δοκιμη...απενεργοποιησε το 3g να δουλευει σε 2g...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 για κανε μια δοκιμη...απενεργοποιησε το 3g να δουλευει σε 2g...:worry: δεν δουλευει πουθενα τα δοκιμασα ολα αλλαξα ακομα και σιμ τιποτα τεσπα ετσι και αλλιώς το πηγα σημερα στο σερβις ειναι στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 για την ιστορια σημερα την πηρα απο το σερβις μου ειπαν εκαναν αναβάθμιση πραγμα που δεν βλεπω αφου ειναι ακριβως το ιδιο τεσπα μεχρι στιγμης απο το πρωι μου εχασε μια φορα το σημα ενω πρωτα το εχανε καθε 10 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgps Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχει κάποιος ασχοληθεί με την αναβάθμιση του λογισμικού του π.χ σε android 4.4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εχει περασει κανεις την β010 να μας πει διαφορες με την β003? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radopis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Την πέρασα σήμερα, δεν βλέπω κάποια διαφορά. Πάντως η τοποθεσία είναι στα Κινέζικα και δεν έχει Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Οταν λες η τοποθεσια; αγγλικα εχει; πριν ποια ρομ ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radopis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Είχα την b003. Χθες πέρασα την b010. Τις βασικές γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά ) τις έχει, δεν έχει όμως καθόλου τα Ελληνικά. Στο widget της ημερομηνίας και της ώρας η τοποθεσία είναι στα Κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αφού δεν είδες διαφορά με την β003 δεν θα ασχοληθώ. Πάντως η Huawei Hellas στο Facebook με είπε πως για κιτ κατ δεν έχουν ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αφού δεν είδες διαφορά με την β003 δεν θα ασχοληθώ. Πάντως η Huawei Hellas στο Facebook με είπε πως για κιτ κατ δεν έχουν ενημέρωση Το θεμα ειναι οτι η β003 δεν γινετε ρουτ με τιποτα :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στο xda που ειδα λίγο περασαν μια ρομ ρωσικη και καταφεραν να το ροοταρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Στο xda που ειδα λίγο περασαν μια ρομ ρωσικη και καταφεραν να το ροοταρουν το εχω δει αλλα νομιζω η ρωσικη δεν εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Σε Li Po μπαταριες οπως του ταμπλετ μας πως τις φορτιζουμε;Οπως τις Li On;Τις αφηνουμε να εξαντληθουν τελειως η στο 15-20%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Σωστο η όχι δε ξερω αλλά γύρω στο 10% το φορτιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 για εμενα η χειροτερη βλακεια που εχει η ρομ ειναι οτι στο Greenify δεν λειτουργει η αυτοματη αδρανοποιηση και μου εχει σπασει τα νευρα αλλιος ειναι ενα πολυ καλο ταμπλετακι για τα λεφτα του μπορει και το καλυτερο στην κατηγορια 100 - 120 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 μια αναβαθμιση σε κιτ κατ θα ηταν σωτηρια αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts