Jump to content

Προτάσεις για δίκαρτο μέχρι 200 ευρώ???

Poetfotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Θα θελα να αγοράσω ένα κινητό dual sim ως 200 ευρώ . επειδή δεν ξέρω και πολλά smartphones τι θα προτείνεται ως vulue for money σε αυτά τα χρήματα?

Ως τώρα είχα το sumsung galaxy i5800 το οποίο με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο, αλλα έχει γεράσει κάπως...

Φίλος μου πρότεινε το motorola g 2014 αλλα απ ότι διάβασα δεν έχει καλά ηχεία ( τρίζουν ) και επίσης αυτό που δεν μου κάθεται καλά ειναι οτι η μπαταρία δεν βγαίνει, τι θα γίνει αν χαλάσει? θα θελω καινουριο κινητό ?

αλλες προτάσεις;

Να απευθυνθώ σε κινέζο? zoppo Πχ? αλλα αν πάθει κάτι θα θέλει ένα μήνα να πάει με το ταχυδρομία - κι άλλον έναν να έρθει... πιασ τ αυγό και κούρευτο... οποτε εσείς που είστε ποιο "ψαγμένοι" προτείνετε λύσεις !!!!

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Θα θελα να αγοράσω ένα κινητό dual sim ως 200 ευρώ . επειδή δεν ξέρω και πολλά smartphones τι θα προτείνεται ως vulue for money σε αυτά τα χρήματα?

Ως τώρα είχα το sumsung galaxy i5800 το οποίο με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο, αλλα έχει γεράσει κάπως...

Φίλος μου πρότεινε το motorola g 2014 αλλα απ ότι διάβασα δεν έχει καλά ηχεία ( τρίζουν ) και επίσης αυτό που δεν μου κάθεται καλά ειναι οτι η μπαταρία δεν βγαίνει, τι θα γίνει αν χαλάσει? θα θελω καινουριο κινητό ?

αλλες προτάσεις;

Να απευθυνθώ σε κινέζο? zoppo Πχ? αλλα αν πάθει κάτι θα θέλει ένα μήνα να πάει με το ταχυδρομία - κι άλλον έναν να έρθει... πιασ τ αυγό και κούρευτο... οποτε εσείς που είστε ποιο "ψαγμένοι" προτείνετε λύσεις !!!!

Μοτο g 2nd gen ;)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Μια επιλογή εχεις. Moto g 2. Η μπαταρία δεν ειναι αφαιρουμενη , όμως θα σου κρατήσει τουλάχιστον 3ετια. Τότε , αν ακόμα εχεις το κινητό δεν θα πάρεις καινούριο, θα το στείλεις για αντικατάσταση μπαταρίας και θα στην αλλάξουν. Όσο για τα στερεοφωνικα ηχεία, ταιριάζει εδω το ρητό << σε κάποιον χάρισαν έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια >>. Σορρυ κιόλας αλλα δεν φτάνει που έχει στερεοφωνικό ηχεία με 200 ευρώ , όταν άλλοι εχουν μονοφωνικα με τα διπλάσια χρηματα, εσυ κάθεσαι και το ψιριζεις. Οχι λοιπόν δεν τρίζουν ( ενδεχομένως τέρμα ένταση , που ολα αλλοιώνουν την ποιότητα , πλην htc one m8 που κοστίζει 3 moto g)
Χάρης

Θα το αγοράσω τότε..

Ξέρει κανείς πως γίνεται η σωστή φόρτιση μπαταρίας? και η πρώτη φόρτιση??

τπτ ιδιαιτερο......... αστο να ξεφορτώσει μέχρι 15% περιπου και βαλτο στην φορτιση μεχρι να πει πλιρες..........

απλος απεφευγε γενικα να πεσει η μαπταρια κατο απο 10% περιπου......... (για ολα τα κινιτα αυτο)

Η9008 έχω φέρει για φίλο κ μετά από ένα μήνα πείρα κ εγώ ένα!!!

Καταπληκτικό αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος του, το μόνο αρνητικό η κάμερα του!!!

Galaxy SII

τπτ ιδιαιτερο......... αστο να ξεφορτώσει μέχρι 15% περιπου και βαλτο στην φορτιση μεχρι να πει πλιρες..........

απλος απεφευγε γενικα να πεσει η μαπταρια κατο απο 10% περιπου......... (για ολα τα κινιτα αυτο)

Νομίζω ότι αυτά πλέον δεν ισχύουν. Φορτίζεις οπότε θέλεις από την πρώτη μέρα.

85.....ochocinco

Περίπου σε ίδιο δίλημμα κι εγώ,,,..

και έχω ξεχωρίσει αυτά:

Nokia Lumia 730 ή ZTE nubia Z7 mini

και σαν 3η και φθηνότερη επιλογή το Prestigio 8500 DUO

η χρήση που θέλω είναι απλή

δικαρτο, πολύ skype και emails!, viber, χάρτες, λίγο σερφάρισμα και 2-3 gadgets, και καθόλου παιχνίδια.

Απλά δεν θέλω να κολλάει πουθενά! και να έχει μια αξιοπρεπή αυτονομία.

συγκρίνοντας την 3αδα από πάνω..

τα + είναι:

Lumia: Αρίστο σε Χάρτες και πλοήγηση. αξιοπρεπή αυτονομία. Μέγεθος που δεν παντοφλίζει πολύ. Σίγουρα δεν κολλάει πουθενά (μια και έχω wp το ξέρω αυτό), άριστο σέρβις από το nokia care (αχρείαστο νάνε), εξασφαλισμένα updates για κοντά 3 χρόνια

Nubia: VFM , Άριστες κριτικές, χαμηλές θερμοκρασίες, δυνατότερη συσκευή, Δυνατότητα να αλλάζουμε rom και γενικά πειράγματα άμα μας έρθει όρεξη.

Prestigio: VFM μπορώ να κάνω όλα όσα χρειάζομαι με μόλις 155€ .. και ίσως τα 2 παραπάνω απλά να είναι περιττά καλούδια αφού καλύπτω της ανάγκες με το prestigio

τα - είναι:

Lumia: on screen buttons, απουσία του glance screen, Πρέπει να περιμένω 1 μήνα ακόμα να φτάσει τα 230.

Nubia: Αφού δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα η αγορά θα γίνει από vickmall ή κάτι ανάλογο με οτι αρνητικό έχει.. .. αναμονή, αν έχει πρόβλημα πιάσε το αυγό και κούρευτω.

Prestigio: Δεν ξέρω 100% αν θα παίρνει updates. αν χαλάσει το πετάς και παίρνεις άλλο.. λολ.. μια και είναι το φθηνότερο. Σχετικά μικρότερο CPU από τα άλλα 2.

παντοφλίζει πάρα πολύ για τα γούστα μου.. φαντάσου ότι το nubia είναι ύψος 140,9mm, το lumia 134,7mm και το prestigio 145mm..

ξέρω μπορεί να σε μπέρδεψα περισσότερο , αλλά ελπίζω να μπει κάποιος να μας ξεμπερδέψει και τους 2..

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Νομίζω ότι αυτά πλέον δεν ισχύουν. Φορτίζεις οπότε θέλεις από την πρώτη μέρα.

ποιο πολυ τονιζα να μην πεσει κατο απο καποιο ποσοστο μπαταριες λιθιου ειναι αυτο το πραγμα θα ισχι μεχρι να εξαφανιστουν............

Μια και αναφέρετε για το Moto G

Μια και το απέρριψα, να πω και γι αυτό την άποψή μου:

Εγώ android με 1 GB RAM δεν θα έπαιρνα.

είναι στο όριο αν χρειαστείς 2-3 μεγαλούτσικες εφαρμογές παραπάνω να λαγκάρει...

σήμερα που μιλάμε για μένα ισχύει: ή android με 2 GB RAM ή WP με 1 GB RAM.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

σήμερα που μιλάμε για μένα ισχύει: ή android με 2 GB RAM ή WP με 1 GB RAM.

true story, εκτος και αν εχεις σκοπο να μπεις κανα fb κλπ (δλδ casual χριση)

Επειδη σκεφτομαι και γω να παρω το moto g απο τα public, λετε οντως να εχει θεμα με την RAM? Θελω να παρω κινητο που να μου κρατησει 3-4 χρονια χαλαρα μιας και δεν αλλαζω συχνα κινητα. Θελω να ειμαι facebook και να εχω ανοιχτο browser αντε και κανα skype το πολυ και να μην κολλαει.

Επειδη σκεφτομαι και γω να παρω το moto g απο τα public, λετε οντως να εχει θεμα με την RAM? Θελω να παρω κινητο που να μου κρατησει 3-4 χρονια χαλαρα μιας και δεν αλλαζω συχνα κινητα. Θελω να ειμαι facebook και να εχω ανοιχτο browser αντε και κανα skype το πολυ και να μην κολλαει.

για αυτη τη χρηση το παλευει το 3χρονο...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ναι εγώ σκέφτομαι για δικαρτο το Moto G αλλα ξέρεις κανεις το SAR που έχει;;;

Το έχει ποστάρει ένα παλικάρι στο thread του Moto G εδώ μέσα

Η photo είναι από το manual του Moto G

http://i.imgur.com/LISIrgr.jpg