seventh_heaven Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις εμπνεύσεις και τις υλοποιήσεις! Πάντα τέτοια! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Εγώ ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και επίσης συγχαρητήρια στην τριάδα!!! ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Είμαι 5 μέρες χωρίς internet και έχω χάσει επεισόδια!!! :wacko: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με ψήφισαν. :) Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το myphone,την οικογένεια μου, την γυναίκα μου, το σκύλο μου, το Photoshop,το PC μου που μου στάθηκαν σ'αυτό το δύσκολο έργο!! :cry: :p :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Συγχαριτηρια σε ολους, κανατε καταπληκτικη δουλεια! Ααααντε και του χρονου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts