saroy1982 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Νοέ. 2004 , 00:59) Επειδή δε μπορώ να διακρίνω καλά λόγω του παραθύρου,είναι το σημείο που η κοπέλα σου ανοίγει ένα ασανσέρ; Αν μιλάμε για το ίδιο σημείο το είχα πάθει κι εγώ,απλά έκανα ένα restart και μετά ξεκόλλησε,προχώρησε κανονικά η κοπέλα μέσα στο ασανσέρ κι όλα συνεχίστηκαν ρολόι. Εμένα όμως δε συνεχίζει απλά κολλάει εκεί για τα καλά... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 7 μέρες για το Collector's edition! :p Ρε απάνθρωποι, ντροπή σας... Τέτοια παιχνίδια μόνο αυθεντικά αξίζουν... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT (29 Νοέ. 2004 , 12:46) 7 μέρες για το Collector's edition! :p Ρε απάνθρωποι, ντροπή σας... Τέτοια παιχνίδια μόνο αυθεντικά αξίζουν... Ξέρεις πόσο περίπου θα κοστίζει το Collector's Edition και τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα;;; :o Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Την collectors την σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν και έχω και το κανονικό παιχνίδι....Αχ ρε Valve τι μας κάνεις... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Κι εγώ όταν πάρω καλή κάρτα θα αγοράσω το collectors.. Θέλω να ξαναπαίξω το πρώτο halflife αλλα με την κανούρια μηχανή γραφικών! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnnypatras (29 Νοέ. 2004 , 13:31) Ξέρεις πόσο περίπου θα κοστίζει το Collector's Edition και τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα;;; :o In addition to a limited edition DVD-ROM version of Half-Life 2, this Collector's Edition also includes: * Counter-Strike: Source - The next generation of the #1 online action game * Half-Life: Source - Digitally remastered version of the original acclaimed PC game * Free Limited Edition T-shirt - Offered in men's size XL only * Half-Life 2 Prima Book - Information on character backgrounds, the making of the game, and more than 100 pieces of artwork Υπολογίζεται στα 70-80 ευρώ τελική. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Νοέ. 2004 , 00:59) Επειδή δε μπορώ να διακρίνω καλά λόγω του παραθύρου,είναι το σημείο που η κοπέλα σου ανοίγει ένα ασανσέρ; Αν μιλάμε για το ίδιο σημείο το είχα πάθει κι εγώ,απλά έκανα ένα restart και μετά ξεκόλλησε,προχώρησε κανονικά η κοπέλα μέσα στο ασανσέρ κι όλα συνεχίστηκαν ρολόι. :whistle: Μολις κολλησε και σε εμενα εκει!! Ουτε restart ουτε τιποτα δεν την κουναει :lol: bill_viper μηπως εχεις καποιο save οταν κατεβαινει το ασανσερ? Απο οτι ειδα και αλλοι εχουν κολλησει ή μαλλον θα κολλησουν εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 paidia to paixnidi opws einai exei arketa AI problems... egw tou exw perasei 36MB fixes gia na paizei OK... katarxas, to AUX power mou emfanizotan synexeia kokkino enw eprepe na einai kitrino kai otan teleiwne na ginetai kokkino... meta, otan ekana load kapoio shmeio, mou ekane disable to AI me apotelesma na mhn emfanizontai oi ex8roi, kai genika kollage se polla shmeia, opws p.x. sthn scrapyard pou epaizes me to dog me to gravity gun, periplaniomoun san m@l... kana 20' prospa8wntas na katalabw ti ginetai... a, kai to diko mou einai ripped apo hdh activated HL2... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θελει για να παιξει? κατεβασα ενα fix hijack-hl2 και μου λεει οτι πρεπει να το βαλω εκει που ειναι το steam.exe αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα steam.exe, ας βοηθησει καποιος επισης κατεβασα το abra-hl2fixes το οποιο περιεχει εναν φακελο cfg που μαλλον πρεπει να τον αντικαταστησω με τον αντιστοιχο που ειναι στον φακελο hl του παιχνιδιου, το εκανα και παλι τα ιδια, για βοηθατε λιγοτον αοματο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 @hostolis, μην περιμένεις και καμία διαφορά στο half life : source. Όσοι το έπαιξαν λένε ότι είναι σχεδόν το ίδιο. Απεριοελάχιστες οι διαφορές. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 sokonik αντιγραφεις τα αρχεία του patch το φάκελο c:/hl2/hl2/cfg Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Μην τραβιέσται με fixes κατεβάστε αυτή την έκδοση και όλα θα είναι ΟΚ... ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, μην δίνετε τέτοια links. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnnypatras (29 Νοέ. 2004 , 13:31) Ξέρεις πόσο περίπου θα κοστίζει το Collector's Edition και τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα;;; :o περιπου 65 και θα εχει: Half Life 1 & Half Life Source (με την μηχανη γραφικων του HL2 και τα δυο) Συλλεκτικο t-shirt HL2 strategy guide book Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (29 Νοέ. 2004 , 16:10) bill_viper μηπως εχεις καποιο save οταν κατεβαινει το ασανσερ? Απο οτι ειδα και αλλοι εχουν κολλησει ή μαλλον θα κολλησουν εκει. Check your email inbox. Ελπίζω μόνο να σου έστειλα το σωστό save! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 re paidia egw me gfx4 mx paizw me full analysh xwris af aa kai apei sfaira vevaia me ligo tuning sthn karta kai sto cpu alla entaksei xalali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Νοέ. 2004 , 20:02) Check your email inbox. Ελπίζω μόνο να σου έστειλα το σωστό save! :p Αυτο που μου εστειλες ειναι μια πιστα πισω!! Κατι πιο "κοντινο" στην τυπισα με το ασανσερ? Η πιστα λεγεται Black Mesa east αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 εγω παντως κατεβασα ενα patch 9μβ Half-Life_2_Fixall_P_1 και το παιχνιδι φαινεται μια χαρα (φτου μην το ματιασω :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 παιδια αυτο με το ασανσερ ειναι εκει που πρωτοβρισκεις την γκομενα? αν ναι κολλησε και σε μενα αλλα εκανα ενα quik load και ξεκολλησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Στην εκδοση που δινω πιο πανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφαιρεθηκε αφου δεν παραπεμπει σε καποιο ware αλλα στην σελιδα του .nfo του... :whistle: δεν υπαρχει προβλημα με ανσασερ κλπ... ολα πανε ρολοϊ! :D BTW δειτε το screenshot μου... τον καημενο... :o Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sokonik (30 Νοέ. 2004 , 19:02) παιδια αυτο με το ασανσερ ειναι εκει που πρωτοβρισκεις την γκομενα? αν ναι κολλησε και σε μενα αλλα εκανα ενα quik load και ξεκολλησε Δεν το ελεγες πιο νωρις!! Μολις εκανα quick load το περασα κανονικα!! Επιτελους, μπορω να συνεχισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 1 Δεκ. 2004 , 08:41) Δεν το ελεγες πιο νωρις!! Μολις εκανα quick load το περασα κανονικα!! Επιτελους, μπορω να συνεχισω. :rotfl: :p :rotfl: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 ρε παιδια βγαλτε κανενα screenie απο διαφορα κουλα που ειδατε μεχρι τωρα στο παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 εχει κανεις κανενα save για μετα απο την πιστα με το buggie??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Κατεβαστε μια απο τις καινουργες releases της VEGEANCE! Ειτε θα το γραψετε σε DVD ειτε σε CD! Μετα κατεβαστε και το Protocol v7 update και τον steam emulator 2.0 (ολα αυτα της VEGEANCE) και ειστε μααγκες!! Ουτε κολληματα πιο γρηγορο το παιχνιδι το counter-strike source δουλευει και μπορειτε να συνδεεστε σε ΟΛΟΥΣ τους servers οχι μονο σε hacked... :cool: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts