tigerdaytona Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Στείλτε μου και εμενα Τι κάνεις με την προσκληση; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μπορεί κάποιος να μου στείλει μία πρόσκληση, παρακαλώ; ευχαριστώ!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Αν περισσεύει καμία, ευπρόσδεκτη...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το σωστό νομίζω ειναι οποίος παιρνει προσκλήσεις να τις δώσει στα πιο παλιά request..... Ειναι πιο fair νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το σωστό νομίζω ειναι οποίος παιρνει προσκλήσεις να τις δώσει στα πιο παλιά request..... Ειναι πιο fair νομίζω Εντάξει σιγά το πράγμα, ας δώσει ο καθένας αμα έχει στην τύχη σε όποια μέλη να ναι, σιγά τώρα μην σκάσουμε που δεν μας αφήνει η google να δούμε την καινούργια εφαρμογή της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Αν έχει κάποιος ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το inbox, κατεβάστε την έκδοση 5.0 του Gmail... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το inbox, κατεβάστε την έκδοση 5.0 του Gmail... Εντάξει, καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας και εμφάνισης του Inbox με το Gmail. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εντάξει, καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας και εμφάνισης του Inbox με το Gmail. Όχι και καμία σχέση. Παρόμοια λογική των Labels. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδιά έχει παραλάβει κανείς πρόσκληση; Εγώ έχω στείλει request εδώ και μερικές μέρες. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εντάξει, καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας και εμφάνισης του Inbox με το Gmail. Σε εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια αφού χρησιμοποιούν Material Design. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σε εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια αφού χρησιμοποιούν Material Design. Εννοώ τον τρόπο εμφάνισης των εισερχόμενων email. Είναι τελείως διαφορετικός στο Inbox από κάθε άλλο email client. Σε λίγο όλες οι εφαρμογές θα μοιάζουν μεταξύ τους, μιας και θέλοντας και μη θα έχουν materail design εμφάνιση. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αν εγκαταστήσω το Gmail 5 από apk μετά θα έρθει κάποια στιγμή και η αναβάθμιση από το Google play ή όχι ? Θα λαμβάνω στο μέλλον τα update του Gmail αν βάλω το apk ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αν εγκαταστήσω το Gmail 5 από apk μετά θα έρθει κάποια στιγμή και η αναβάθμιση από το Google play ή όχι ? Θα λαμβάνω στο μέλλον τα update του Gmail αν βάλω το apk ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν έχει όμως καμία σχέση αυτό που ρωτας με το παρών θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν έχει όμως καμία σχέση αυτό που ρωτας με το παρών θέμα. Γιατί δεν έχει ρε παιδιά, αν έκανα έγκλημα να μου το πείτε !!! Οποιος μπορεί και θέλει ας απαντήσει χωρίς υφακι, αν όχι οι υπεύθυνοι ας διαγραψουν την ανάρτηση μου..... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παρακαλώ να τελειώσει εδώ η όποια αντιπαράθεση. Το θέμα αφορά το Google Inbox και το πως θα βρει κάποιος μια πρόσκληση. Συνεχίζουμε πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Αν εγκαταστήσω το Gmail 5 από apk μετά θα έρθει κάποια στιγμή και η αναβάθμιση από το Google play ή όχι ? Θα λαμβάνω στο μέλλον τα update του Gmail αν βάλω το apk ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν έχει όμως καμία σχέση αυτό που ρωτας με το παρών θέμα. Γιατί δεν έχει ρε παιδιά, αν έκανα έγκλημα να μου το πείτε !!! Οποιος μπορεί και θέλει ας απαντήσει χωρίς υφακι, αν όχι οι υπεύθυνοι ας διαγραψουν την ανάρτηση μου..... Ευχαριστώ Παρακαλώ να τελειώσει εδώ η όποια αντιπαράθεση. Το θέμα αφορά το Google Inbox και το πως θα βρει κάποιος μια πρόσκληση. Συνεχίζουμε πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ. Θα το συνεχίσω λίγο το θέμα, αλλά ελπίζω να μην τσαντιστείτε γιατί στο τέλος έχει και μια έκπληξη. Αν θες να πεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, μπορείς να κάνεις αναφορά και να ζητήσεις από τους moderators να επιληφθούν το θέματος, γιατί όταν προσθέτεις σε κάτι άσχετο, συνεχίζεις την ασχετοσύνη.. του θέματος. Αφού όμως απάντησες, τότε μπορούσες με 4 χαρακτήρες να γράψεις "ναι." και μετά να πεις ότι δεν έχει σχέση, και συνεχίζουμε. Οπότε ... μέχρι να σβηστούν αυτά τα comments, απαντάω εγώ στον dgl ότι ναι, είναι signed από την google, οπότε θα παίρνεις και τα updates. Επίσης έχω ένα inbox invite για τον πρώτο που θα κάνει comment και θα ζητήσει. ΌΧΙ pm παρακαλώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα ήθελα μια πρόσκληση για το Inbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Έστειλα αίτημα, και ήρθε αυτό το mail. Είναι automated και πάει σε όλους, ή να ενθουσιαστω? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Έστειλα αίτημα, και ήρθε αυτό το mail. Είναι automated και πάει σε όλους, ή να ενθουσιαστω? Μην ενθουσιαστείς, όταν έστειλα αίτημα μου έστειλαν και εμένα τέτοιο email, αλλά πρόσκληση δεν είδα ακόμη και μετά από μιάμιση βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) @jastonas δεν σε γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ για τα γραφόμενα σου. Η ευγένεια δεν είναι δεδομένη για όλους δυστυχώς...... Edited November 4, 2014 by dgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μου ήρθε και μένα invite από gmail. Δε μου έχει δώσει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Απλα περιμενουμε δλδ; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Απλα περιμενουμε δλδ; Ναι. Δυστυχώς σε κάποιους (όπως σε εμένα) μέσα σε μια μέρα είχα προσκλήση για εμένα και για άλλους, αλλά σε άλλους καθυστερεί πολύ. Ίσως επειδή ήμουν από τους πρώτους να ζητήσουν... Υπάρχει όμως μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημα για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά πριν την κάνω public, θέλω να την δοκιμάσω με κάποιο πειραματόζωο. Ο πρώτος που έχει όρεξη και χρόνο (15 λεπτάκια), ας απαντήσει σε αυτό το μήνυμα και θα του στείλω pm την διαδικασία. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Υπάρχει όμως μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημα για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά πριν την κάνω public, θέλω να την δοκιμάσω με κάποιο πειραματόζωο. Τι γλυκουλης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts