Exposed_Bone Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (30 Οκτ. 2004 , 02:33) Δεν είναι,θα καταλάβεις όμως τι εννοεί με αυτό :Πάνε τα x-files Εν ολίγοις,όποια σειρά παίρνει ελληνικό κανάλι,την "καταστρέφει"με την ώρα προβολής και με τα συνεχή "πισογυρίσματα"και ανακατέματα των επεισοδίων :worry: ωχ , αρχιζω και ανυσιχω ................. :worry: :confused: :wacko: :blink: :blink: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 επεισοδια του Kingtom hospital υπαρχουν για κατεβασμα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (31 Οκτ. 2004 , 01:12) επεισοδια του Kingtom hospital υπαρχουν για κατεβασμα! χμ καπου νομιμα ή στο "μπακαλι" της γειτονιας ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 τωρα το κατεβασμα ταινιων και τηλεοπτικων επεισοδιων ειναι νομιμο γενικα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 στο μπακάλικο της γειτονιάς θα τα βρείτε ;) αλλά σας συστήνω να κάνετε υπομονή γιατί ή νοέμβριο ή ιανουάριο θα βγουν σε DVD το kingdom hospital Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Δεν ξερω για εσας παιδια αλλα γνωμη μου ειναι οτι οι ταινιες του king ειναι φοβερα προβλεψιμες.Ιδιως αυτες που στην σκηνοθεσια συμετασχει και ο ιδιος.Σε αρκετες η παραγωγη μου φενεται ¨φτηνη¨.Με εξαιρεση ταινιες που την υπο8εση αναλαμβανουν ατομα καθαρα απο το χωρο του κινηματογραφου (green mile , η τελευταια εξοδος) οι αλλες μου φερνουν στο μυαλο βιντεοταινιες του 80!Χωρις να θελω να θιξω ή να προσβαλω κανενα.Εξαλλου γουστα ειναι αυτα.Θεωρω ωστωσο τον king κορυφη στο ειδος του απλα πιστευω οτι δεν κανει για την τηλεοραση. Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 η αληθεια ειναι οτι σαν σκηνοθετης δε τα παει καλα... ουτε το maximum overdrive ηταν καλο σκηνοθετικα... αλλα ευτυχως υπαρχουν αλλοι που φροντιζουν να κανουν τα βιβλια του ταινιαρες! (σαν τον ΝτεΠαλμα ας πουμε στο Καρι). Το salems lot το εχετε δει; Αξιζει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess ( 1 Νοέ. 2004 , 02:00) Το salems lot το εχετε δει; Αξιζει; Οχι Γυρισμένη δεκαετία του 70 χάνει πολύ.... Αν και μεγάλη σε διάρκεια (3 ώρες) εν τούτοις ξεφευγει απο το σκοτεινό και φοβερό κλίμα του βιβλίου. Καλύτερα να το διαβάσει κάποιος και μετά τη δει και σε καμια περίπτωση το αντίθετο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 επειδη οταν διαβαζα το βιβλιο αναρρωτιομουν πως θα μπορουσε καποιος να μεταφερει την ατμοσφαιρα της πολης σε ταινια, γιαυτο ρωτησα! Χρειαζεται πολυ μαστορα σκηνοθετη για να το πετυχει! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Προσωπικά ξέρω πως ο Stephen King έχει πει πολλές φορές οτι έχει δει τα βιβλία του αλλαγμένα όταν αυτά βγαίνουν στην μικρή ή και στην μεγάλη οθόνη. Έχει άποψη περί σκηνοθεσίας και ο ίδιος είναι εκεί στα γυρίσματα σχεδόν συνέχεια. Δεν μπορεί όμως να κάνει και τα πάντα. Μπορεί αρκετές απο τις ταινίες του και παλιές και καινούριες να υστερούν απο σκηνοθετικής απόψεως αλλά ως fan δεν παύω να τις βλέπω. Και το καλό ή το κακό με μένα είναι πως δεν συγκρίνω την ταινία με το βιβλίο. Πρώτα διαβάζω το βιβλίο και μετά βλέπω την ταινία (ή σειρά) αλλά ποτέ δεν έχω κάτσει να συγκρίνω πχ στο βιβλίο έλεγε αυτό, σε αυτό αυτό κλπ κλπ. Και αυτό γιατί ως "πράξεις" το βιβλίο και η ταινία είναι διαφορετικές έννοιες. Δεν ξέρω αν βγάζω νόημα..Σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν 3000 σελίδες σε μια ταινία 1,5 ώρας και σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσει ο τρόμος που νοιώθει ένάς που διαβάζει την σκηνή στο IT που εμφανίζεται το μπαλόνι μέσα στον υπόνομο με την σκηνή απο την ταινία. ο johndoe έχει δίκιο πως ο SK δεν κάνει για την τηλεόραση αλλά επιτρέψτε μου να έχω την γνώμη πως μερικά έργα του κάνουν. Στο κάτω κάτω αν έκανε για την τηλεόραση δεν θα έγραφε βιβλία, θα πήγαινε κατευθείαν στις ταινίες. Είναι πιστεύω ο μοναδικός συγγραφέας ο οποίος έχει τόσα πολλά βιβλία που έχουν μετατραπεί σε ταινίες. Και είναι και ο ένας και μοναδικός στο είδος του...άλλωστε τον λένε και μετρ :) Μπρρρρρρρρρρρρρ....τώρα μου ήρθε η όρεξη να δω το Children Of The Corn...αυτός ο Μάλακαι......παναγία μου Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αχ δυστυχώς εμένα αυτό το children of the corn δεν μου άρεσε καθόλου, παρόλο που είμαι φανατική του King και των θρίλερ γενικότερα...! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εγώ χθές τελείωσα το Desperation και παρ` όλο που ήταν ωραίο βιβλίο με απογοήτευσε λίγο το τέλος γιατί σκοτώθηκε ένας που μου άρεσε πολύ(ο συγγραφέας με τη Χάρλει Τζόνι Μάρινβιλ) :spam: .Στεναχωρήθηκα πολύ. Τώρα διαβάζω ένα άλλο βιβλίο του SK το:Nightmares and Dreamscapes (εφιάλτες και ονειρότοποι) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος monica ( 5 Νοέ. 2004 , 16:03) Τώρα διαβάζω ένα άλλο βιβλίο του SK το:Nightmares and Dreamscapes (εφιάλτες και ονειρότοποι) :confused: Ωραίο το εφιάλτες και ονειρότοποι, αν θυμάμαι καλά είναι αυτοτελείς ιστορίες. Δεν είναι βέβαια όλες τέλειες, αλλά αξίζει! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 στο τελος του 2ου τομου εχει την ελευθερη προσαρμογη απο τον SK μιας ιστοριας, η οποια πιστευω ειναι καλυτερη απο τις κανονικες ιστοριες του βιβλιου Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς στο καλό μπορεί να λέγεται το Thinner στα ελληνικά? Στο videoclub βλέπετε, έχουν περάσει τις ταινίες στον υπολογιστή ΜΟΝΟ στα ελληνικά :blink: και δεν μπορούν να το ψάξουν έτσι όπως τους το λέω εγώ... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 7 Νοέ. 2004 , 09:17) Μπορεί κάποιος να μου πει πώς στο καλό μπορεί να λέγεται το Thinner στα ελληνικά? Στο videoclub βλέπετε, έχουν περάσει τις ταινίες στον υπολογιστή ΜΟΝΟ στα ελληνικά :blink: και δεν μπορούν να το ψάξουν έτσι όπως τους το λέω εγώ... νομιζω "Αδυνατος" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 υπαρχει το Missery σε dvd ? δεν το βρηκα πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 7 Νοέ. 2004 , 09:17) Μπορεί κάποιος να μου πει πώς στο καλό μπορεί να λέγεται το Thinner στα ελληνικά? Στο videoclub βλέπετε, έχουν περάσει τις ταινίες στον υπολογιστή ΜΟΝΟ στα ελληνικά :blink: και δεν μπορούν να το ψάξουν έτσι όπως τους το λέω εγώ... "Αδυναμία" αν θυμάμαι καλά. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 7 Νοέ. 2004 , 10:17) υπαρχει το Missery σε dvd ? δεν το βρηκα πουθενα Φυσικά και υπάρχει! Άμα θες πάντως, κάνε τον κόπο να ψάξεις και σε άλλο videoclub. Το δικό μου πάντως το έχει, κι ας μην είναι και τελείως ενημερωμένο! Thanks william blake και Bayern7 , θα το ψάξω και με τις δυο ονομασίες. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 8 Νοέ. 2004 , 07:53) Φυσικά και υπάρχει! Άμα θες πάντως, κάνε τον κόπο να ψάξεις και σε άλλο videoclub. Το δικό μου πάντως το έχει, κι ας μην είναι και τελείως ενημερωμένο! Thanks william blake και Bayern7 , θα το ψάξω και με τις δυο ονομασίες. εψαξα και στα 3 του τοπου μου , ολα ειπαν οτι δεν υπαρχει σε dvd και οχι οτι δεν το εχουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Νοέ. 2004 , 15:16) εψαξα και στα 3 του τοπου μου , ολα ειπαν οτι δεν υπαρχει σε dvd και οχι οτι δεν το εχουν :( Συγνώμη αλλά το ίδιο μου λένε κι εμένα για το thinner. Πάντως εγώ σε dvd το είδα το misery, και μάλιστα πριν κανένα 8μηνο νομίζω περίπου, γιατί το είχα διαβάσει σε βιβλίο και ήθελα οπωσδήποτε να το δω. Ελπίζω να το βρεις κάποτε! :) Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 8 Νοέ. 2004 , 17:38) Συγνώμη αλλά το ίδιο μου λένε κι εμένα για το thinner. Πάντως εγώ σε dvd το είδα το misery, και μάλιστα πριν κανένα 8μηνο νομίζω περίπου, γιατί το είχα διαβάσει σε βιβλίο και ήθελα οπωσδήποτε να το δω. Ελπίζω να το βρεις κάποτε! :) πάρτε ρε παιδιά ένα Cine Fan να το παραγγείλετε το περιοδικό με το δισκάκι (Το νούμερο 1 είναι) να βρείτε την υγειά σας :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 το Thinner πριν πολυ πολυ πολυ καριο το ειχε βαλει καποιο περιοδικο, αν εχετε θεληση και κουραγιο, καλο ψαξιμο :o οσο για το Misery ειναι με διαφορα η καλυτερη μεταφορα βιβλιου του King (οχι του Elvis :p ) στην τηλεοραση Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παίδες ξεκίνησα τον Μάυρο Πύργο... Στο 2ο βιβλίο είμαι και έχω να πω ότι το βιβλίο καραλέει. Είναι επταλογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Αν και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ fan του Κυρίου King το Dark Tower δεν το τίμησα... αν θέλει κανείς το Thinner ή το Misery ή οποιαδήποτε άλλη ταινία του King σε DVD let me know Επίσης έχει ηδη βγει στην Αμερικανική αγορά εδώ και καιρό το Kingdom Hospital αλλά εδώ ακόμα δεν το βρήκα.. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts