Jump to content

Επιλογη εως 5,5" με super αυτονομια

panos23
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Εδω κ καιρο σκεφτομαι να αλλαξω κινητο το nexus 5 μου κ να παω σε κατι πιο καινουριο κ μεγαλυτερο

Τα μονα κριτηρια ειναι

-εως 5.5"

-αυτονομια

Ευχαριστω πολυ

(το κινητο το χρησιμοποιω πολυ για internet με 3g. Aν υπαρχει κατι κ πιο πανω απο 5,5"" με super μπαταρια πειτε το κ αυτο μηπως παω να το δω απο κοντα σε κανα μαγαζι)

Nexus 6 αν μπορείς να περιμένεις για να το δεις και από κοντά :D

Ή το Lumia 1320/1520

Αν και τα τρία είναι πάνω από 5.5 έχουν καλή αυτονομία (λογικά το nexus θα έχει μιας και έχει και μεγάλη μπαταρία)

Edited by Alex_tz

Nexus 6 αν μπορείς να περιμένεις για να το δεις και από κοντά :D

Ή το Lumia 1320/1520

Αν και τα τρία είναι πάνω από 5.5 έχουν καλή αυτονομία (λογικά το nexus θα έχει μιας και έχει και μεγάλη μπαταρία)

το 6 πλέων δεν το λες ου τε phablet.......... πέρασε για tablet μεριά........ όσο για την αυτονομία του ας δούμε στην πράξη (άλλο τι λένε, άλλη αυτονομία βγάζει όμως σε raw χρήση)

όπως το g3 ολοι λέγανε φοβερή αυτονομία καλύτερη απο του g2 κλπ κλπ........ και τι..... σε αναμονή ναι είναι καλύτερη (άντε με ελάχιστη χρηση.. κλήσεις μηνύματα κλπ) σε αυτο ειναι 30% καλύτερη από αυτή του g2....... μόλις κάνω κάτι βαρύ όμως ουτε 4 ώρες δεν βγάζει η οθονη...... σε σχέση με 7 ώρα του g2......

LG g flex στις 6 ίντσες. Απίστευτη μπαταρία, και θα γυρνανε κεφάλια στο δρόμο...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

LG g flex στις 6 ίντσες. Απίστευτη μπαταρία, και θα γυρνανε κεφάλια στο δρόμο...

για να δουν γιατί δεν φαίνεται δικό σου κεφάλι :lol:

για να δουν γιατί δεν φαίνεται δικό σου κεφάλι :lol:

:P τουλαχιστον εχει μικρα μπεζελ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Οχι κ g flex ρε παιδια

Ημαρτον χαχα

Eυχαριστω για τις προτασεις παντως

Δεν τα εχω δει απο κοντα οποτε θα δουμε

Θα δω σιγουρα τα nokia

To nexus ρε παιδια λετε να ειναι πολυ γκουμουτσα;; κ ετσι κ αλλιως δεν ξερουμε τιποτα ακομη για την μπαταρια του

:P τουλαχιστον εχει μικρα μπεζελ.

ε σε λιγο ετσι όπως παει θα ειναι σκετι οθονη (no bezels at all) εκει θα τα εχεις για ομπρελλα :p :p

Lenovo S860 για να φορτίζεις και κανα αυτοκίνητο αν ξεμείνει στο δρόμο από μπαταρία.....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχουν πολλές επιλογές π.χ. Lenovo k920(6'') & huawei ascend mate 7(6'') που αν θυμάμαι καλά έχουν τερατώδεις μπαταρίες, oneplus one(5,5'') με πολύ καλή μπαταρία και με cyanogenmod πολύ κοντά στο stock android του nexus.

Επίσης τα note είναι κλασσική αξία, ειδικά αν σ' αρέσει να χρησιμοποιείς τα κόλπα τους και από μπαταρία τουλάχιστον το 3άρι μου βγάζει άνετα μέρα με πολύ χρήση(μόνιμα ανοιχτά data, messenger, viber κλπ), για το 4 δεν ξέρω αλλά ακούγονται καλά λόγια.

Νομίζω ότι ο περιορισμός πρέπει να έχει σχέση με το μέγεθος του κινητού και όχι της οθόνης. Πάνε να δεις από κοντά τα κινητά που σε προτείνουν.
Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια

Ακομα δεν εχω αποφασισει

Το ψαχνω...