Sofaki1998 Δημοσιεύτηκε October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2014 Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάτι μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ηχογράφηση συγκεκριμένα στο Facebook Messenger από το Sony Xperia M μου. Το πήγα σε ειδικούς κτλ. αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μου το φτιάξει, μέχρι και άλλη συσκευή μου άλλαξαν στο service Sony Xperia M αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Στον Γερμανό μου είπαν ότι έφταιγαν εφαρμογές όπως το Battery Doctor που έπρεπε να διαγράψω αλλά τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάτι μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ηχογράφηση συγκεκριμένα στο Facebook Messenger από το Sony Xperia M μου. Το πήγα σε ειδικούς κτλ. αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μου το φτιάξει, μέχρι και άλλη συσκευή μου άλλαξαν στο service Sony Xperia M αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Στον Γερμανό μου είπαν ότι έφταιγαν εφαρμογές όπως το Battery Doctor που έπρεπε να διαγράψω αλλά τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ευχαριστώ! Ποιο είναι το θέμα σου ακριβώς; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki1998 Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ποιο είναι το θέμα σου ακριβώς; Δεν δουλεύει η ηχογράφηση στο Facebook Messenger ενώ στις άλλες εφαρμογές δουλεύει θέλω να φτιαχτεί στο Messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σου αλλαξαν στο service με νεα συσκευη; αποκλειεται. Ισως εχεις καποια εφαρμογη που χρησιμοποιεί το μικροφωνο εκεινη την ωρα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με την ηχογράφηση στο Messenger. Η φωνή μου αλλοιώνεται και ακούγεται σαν καρτούν.. Σε άλλα που δοκίμασα(viber, ηχογράφηση στο κινητό!) είναι οκ.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts