Jump to content

Sofaki1998

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sofaki1998

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sofaki1998's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν δουλεύει η ηχογράφηση στο Facebook Messenger ενώ στις άλλες εφαρμογές δουλεύει θέλω να φτιαχτεί στο Messenger
  2. Καλημέρα παιδιά, εδώ και κάτι μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ηχογράφηση συγκεκριμένα στο Facebook Messenger από το Sony Xperia M μου. Το πήγα σε ειδικούς κτλ. αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μου το φτιάξει, μέχρι και άλλη συσκευή μου άλλαξαν στο service Sony Xperia M αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Στον Γερμανό μου είπαν ότι έφταιγαν εφαρμογές όπως το Battery Doctor που έπρεπε να διαγράψω αλλά τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ευχαριστώ!
  3. Λοιπόν παιδιά έχω αναβαθμίσει το internet στο Nokia C2-02 σε nokia xpress και μου βγάζει το εξής πρόβλημα όταν επισκέπτομαι σελίδες όπως π.χ το facebook και σχολιάζω αποθηκεύει το σχόλιο με αποτέλεσμα να είναι ότι έχω γράψει εκεί ξανά και ξανά μέχρι να πατήσω διαγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων! Μήπως ξέρετε πως μπορώ να σταματήσω να μην τα αποθηκεύει; Και πριν την αναβάθμιση μου το παρουσίαζε αυτό
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΚΙΑ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ FACEBOOK & GOOGLE ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ''ΓΕΙΑ ΤΙ ΚΑ ΝΕΙΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ; HELPPPPP! :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  5. Καλησπέρα σε όλους! Θα 'θελα λίγη βοήθεια γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν προβληματίζομαι τζάμπα ή οχι.. Όπως βλέπετε έχω το xperia x8 & θέλω να μάθω εάν μπορώ να μπω μέσω του κινητού μου στην ιστισελίδα των dod games & να παίξω δηλωτή,ξερή,ακόμα & να συζητήσω με τους υπόλοιπους..εάν γνωρίζετε το οτιδήποτε παρακαλώ να μου πείτε..Ευχαριστωωώ! :)
×
×
  • Create New...