macuskam Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 To wi-fi παντως δεν είναι και το δυνατο του σημείο. Το χανει συχνα οταν δεν είναι πολύ δυνατό το σήμα Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Πάντως έχω να πω πως έχει βγει το Air 2 από τα καλύτερα tablet με διάφορα. Ακόμα και σήμερα που έχουν βγει τόσα νέα μοντέλα. Κάνει τα πάντα απροβλημάτιστα! Δεν σκέφτομαι καν να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν εχθές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δεν σας ενοχλεί που τσιτσιριζει το ηχείο, ??? :worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δεν σας ενοχλεί που τσιτσιριζει το ηχείο, ??? :worry:Δεν έχει κανένα θέμα το ηχείο. Ίσα ίσα που έχει και πολύ καλή ποιότητα αλλά και ένταση ήχου. Όταν το πήρα είχα καταλάβει κάποιες δονήσεις από το ηχείο που δεν επηρέαζαν όμως τον ήχο και που λογικά οφείλονται στην πολύ λεπτή του κατασκευή μία που στο Air και στο 3 που είχα δεν υπήρχαν. Με την θήκη που έβαλα όμως (της Apple) δεν υπάρχει κανένα θέμα καθώς εξαλείφθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δεν έχει κανένα θέμα το ηχείο. Ίσα ίσα που έχει και πολύ καλή ποιότητα αλλά και ένταση ήχου. Όταν το πήρα είχα καταλάβει κάποιες δονήσεις από το ηχείο που δεν επηρέαζαν όμως τον ήχο και που λογικά οφείλονται στην πολύ λεπτή του κατασκευή μία που στο Air και στο 3 που είχα δεν υπήρχαν. Με την θήκη που έβαλα όμως (της Apple) δεν υπάρχει κανένα θέμα καθώς εξαλείφθηκαν. Αυτό εννοω τις δονησεις :O Ποια θήκη έβαλες? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Αυτό εννοω τις δονησεις :O Ποια θήκη έβαλες?Της Apple case cover η οποία έχει και πίσω και μπρος κάλυμμα. Έχει και μαγνήτη. 80 ευρώ περίπου κόστιζε. Edited August 16, 2017 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Φυσικά, σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις και με μια θήκη πολύ πιο φθηνή. Διάλεξε μια να έχει μπρος πίσω κάλυμμα και είσαι μια χαρά. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Έχω μια θήκη σιλικόνης! Όταν όμως το κρατάω καταλαβαίνω τις δονησεις από το ηχείο! !! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Έχω μια θήκη σιλικόνης! Όταν όμως το κρατάω καταλαβαίνω τις δονησεις από το ηχείο! !!Άλλο να καταλαβαίνεις την δόνηση μέσω της αφής και αλλο να την ακούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Άλλο να καταλαβαίνεις την δόνηση μέσω της αφής και αλλο να την ακούς. Το καταλαβαίνω μέσω της αφής! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Το καταλαβαίνω μέσω της αφής! Τότε όλα καλά. Βάλε ίσως μια θηκούλα και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Τότε όλα καλά. Βάλε ίσως μια θηκούλα και θα είσαι οκ. Θήκη εννοείς την smart cover της apple? ? Κ δεν κατάλαβαινεις την δόνηση? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Θήκη εννοείς την smart cover της apple? ? Κ δεν κατάλαβαινεις την δόνηση?Εγώ έχω αυτήν που καλύπτει και το πίσω μέρος όπως η smart cover που αν θυμάμαι καλά πιάνει μόνο την οθόνη. Ναι με αυτήν που έχω δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχαν παρατηρηθεί σχετικά με τις δονήσεις του ηχείου και την λύση του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εγώ έχω αυτήν που καλύπτει και το πίσω μέρος όπως η smart cover που αν θυμάμαι καλά πιάνει μόνο την οθόνη. Ναι με αυτήν που έχω δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχαν παρατηρηθεί σχετικά με τις δονήσεις του ηχείου και την λύση του προβλήματος. Εγω έχω μια απλή σιλικονης αλλά δεν κάνει τίποτα :( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 ipad air 2 smart case θα το βρεις στο skroutz, δυστυχώς όμως είναι ακριβή. Όμως όντως λύνει το "πρόβλημα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τι λέει κανένα update στο ios 11 κάναμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εγώ όχι ακόμα. Είμαι στη 10.3.3 Σε βιντεάκια είδα ότι υπάρχει κάποιο extra lag αλλά όχι κάτι που να αποτρέπει την αναβάθμιση. Εξάλλου το iOS 11 δίνει πολλά extra στα iPad στο πλαίσιο της παραγωγικότητας. Επειδή χρησιμοποιώ το iPad και στη δουλειά θα περιμένω λιγάκι ακόμα αλλά μάλλον θα το βάλω.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Και εγώ θα το βάλω σίγουρα μιας που φαίνεται ότι ειδικά για το iPad είναι πολύ καλή αυτή η αναβάθμιση. Θα κάνω και καθαρή εγκατάσταση για να μην έχω θεματάκια γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) το κάρφωσα απ το πρώτο βραδυ....ota. δεν έκανα clean install μέχρι στιγμής βλέπω μόνο μια αργοπορία σε σχέση με πριν στην χειρονομία με τα 4 δάχτυλα,μόνο όταν το πάω στι ανοιχτές καρτέλες και όχι όταν πάω στην home screen. ....δεν βλέπω κάτι άλλο προς το παρον. ...άλλαξε και λίγο το περιβάλλον,είναι smooth,όλα καλά. Edited September 21, 2017 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Και εγώ το έβαλα από την πρώτη στιγμή OTA. Μια χαρά, σφαίρα πάει το Ipad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πως κάνουμε clean install δλδ ; έκανα ήδη ota και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα animations πλέον είναι πιο jittery και από κινέζικο κινητό των 80 ευρώ και ότι είναι γεμάτη bugs η ρομ. Χαρακτηριστικά το auto rotate δουλεύει όπως θέλει αν θέλει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πως κάνουμε clean install δλδ ; έκανα ήδη ota και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα animations πλέον είναι πιο jittery και από κινέζικο κινητό των 80 ευρώ και ότι είναι γεμάτη bugs η ρομ. Χαρακτηριστικά το auto rotate δουλεύει όπως θέλει αν θέλει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνεις και setup as new. Δεν επαναφέρεις backup μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Από σήμερα το πρωί που έκανα αναβάθμιση σε ιος 11 στα ipad της δουλειάς έχω μεγάλο πρόβλημα να επαναφέρω εφεδρικά αντίγραφα. Τα ipad συνεχώς χάνουν το συγχρονισμό η αντιγράφουν απίστευτα αργά. Έχω iTunes 12.6 στο Μακ και δεν θέλω να αναβαθμίσω γτ όλες οι εφαρμογές θα πρέπει να κατέβουν από wifi και οι συσκευές μου είναι αρκετές. Μπορεί να δώσει κανείς κάποια βοήθεια;; Με πνίγουν και τα deadlines!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνεις και setup as new. Δεν επαναφέρεις backup μετά. Ακριβώς έτσι το έκανα στο iPad mini2 και έγινε άλλο tablet.κανε ένα κόπο για το στήσιμο από την αρχή.αξιζει.καλημερα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts