makis22 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το κινητό αναπαυεται εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου. Το βραδυ θα ανεβάσω ένα video με το unboxing του Καλομιλητο φιλαρακο,περιμενουμε εντυπωσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ποτέ αναμένεται Ελλάδα; είχα ακούσει πριν τα Χριστούγεννα, ισχύει ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Λοιπόν μετά από ορισμένες ώρες παρέα με το Nexus 6 έχω να γράψω κάποια συμπεράσματα. 1) smoothness σε κορυφαία επίπεδα χωρίς ίχνη lag και γενικά άλλων καθυστερήσεων. Για έναν περίεργο λόγο όσες εφαρμογές έχω βάλει μέχρι τώρα εκτελούνται χωρίς σκαλωματα που βλέπουμε σε όλες τις Android συσκευές. 2) Οθόνη με ανάλυση 2κ που την καταλαβαίνεις γρήγορα. Ευκρίνεια καταπληκτική και φωτεινότητα πολύ καλή. Δεν σε τυφλωνει αλλά έχει πολύ καλή ένταση. Μόνο μελανο σημείο για τους λάτρεις του λευκού είναι ότι είναι θερμή. Δηλαδή το λευκο κιτρινιζει που για εμένα πχ είναι σοβαρό μειον σε μια συσκευή. Θα πρέπει να αναφέρω ότι το touch του είναι κορυφαίο 3)ποιότητα κατασκευής άριστη για να μην πω κορυφαία. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ποιοτικές συσκευές της αγοράς όπως iPhone, mate 7, κτλ 4) σήμα εξαιρετικό χωρίς να έχει παρατηρηθεί προς το παρόν κάποια αδυναμία στη λήψη. 5) ακουστικό καλό χωρίς κανένα τζιτζιρισμα η τρίξιμο 6) ανοιχτή ακρόαση πολύ καλή και καθαρή χωρίς διακοπές. Μάλιστα το ηχείο βρίσκεται στο σημείο του ακουστικού και όχι σε άλλο σημείο της συσκευής. 7) λειτουργικό με κάποιες σοβαρές βελτιώσεις με δύο όμως ελειψεις τουλάχιστον για εμένα. Δεν μπορώ να δω το ποσοστό μπαταρίας στο πάνω μέρος της οθόνης πάρα μόνο στο notification center και δεύτερον απουσία τρόπου να κλήσεις με μια όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. 8) κάμερα που ποναγε όλη σειρά Nexus τώρα κοντράρει τα κορυφαία. Οχθ μόνο δεν υστερεί αλλά σε κάποιες δοκιμές σήμερα αρκετές φωτογραφίες είναι καλύτερες και από του s5 9) μνήμη ελεύθερη 2gb. Κανείς ότι θέλεις και απλά δεν προκειται να σου λείψει ποτέ 10) επιδόσεις καταπληκτικες. Antutu 50.000 11) εμπειρία χρήσης συνολικά εξαιρετική. Δεν περίμενα βέβαια τίποτα λιγότερο σε pure Android. Μπράβο στην Motorola για αυτήν την συσκευή. Πιστεύω ότι θα κάνει ζημιά στους μεγάλους Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες να δείτε http://i61.tinypic.com/zilzbm.png http://i58.tinypic.com/w05q3n.png http://i62.tinypic.com/etfa1k.png http://i60.tinypic.com/34rxezs.png http://i62.tinypic.com/10mlops.png Edited December 11, 2014 by gkp Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πες μας και για μπαταρία μόλις εχεις συμπεράσματα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 και πέρασέ του και την 5.0.1 να γουστάρεις ακόμα πιο πολύ...:O :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 In Stock εδώ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και Amazon.fr για πιο φθηνα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 In Stock εδώ!:) Για αποστολή μόνο σε Αγγλία απο ότι είδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 2) Οθόνη με ανάλυση 2κ που την καταλαβαίνεις γρήγορα. Ευκρίνεια καταπληκτική και φωτεινότητα πολύ καλή. Δεν σε τυφλωνει αλλά έχει πολύ καλή ένταση. Μόνο μελανο σημείο για τους λάτρεις του λευκού είναι ότι είναι θερμή. Δηλαδή το λευκο κιτρινιζει που για εμένα πχ είναι σοβαρό μειον σε μια συσκευή. .... 7) λειτουργικό με κάποιες σοβαρές βελτιώσεις με δύο όμως ελειψεις τουλάχιστον για εμένα. Δεν μπορώ να δω το ποσοστό μπαταρίας στο πάνω μέρος της οθόνης πάρα μόνο στο notification center και δεύτερον απουσία τρόπου να κλήσεις με μια όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. ... Καλορίζικο και καλοδούλευτο καταρχάς ! Το 2 φτιάχνει με kernel και τα δεκάδες color profile που υπάρχουν. Για το 7, πρώτη φορά χρησιμοποιείς pure/vanilla android ? Ποτέ δεν υπάρχουν στη stock έκδοση ποσοστό μπαταρίας και clear recents button. Σύμφωνα με τη google δεν υπάρχει λόγος να κλείνουν οι εφαρμογές, και όντως συνήθως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Και πάλι καλορίζικο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Καλορίζικο και καλοδούλευτο καταρχάς ! Το 2 φτιάχνει με kernel και τα δεκάδες color profile που υπάρχουν. Για το 7, πρώτη φορά χρησιμοποιείς pure/vanilla android ? Ποτέ δεν υπάρχουν στη stock έκδοση ποσοστό μπαταρίας και clear recents button. Σύμφωνα με τη google δεν υπάρχει λόγος να κλείνουν οι εφαρμογές, και όντως συνήθως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Και πάλι καλορίζικο! Ναι η είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ την stock lolipop όπως όλοι μας εξάλλου. Το να έχει κάποια πράγματα out of the box ή να σου δίνει την επιλογή να τα έχεις δεν νομίζω ότι είναι παράλογο. Εξάλλου μιλάμε για κάτι πολύ εύκολο προσθέτοντας απλά μια επιλογή. Το ποτέ που λες θα δεις ότι θα έρθει η ώρα να το αναιρέσεις γιατί όλα βελτιώνονται κάποτε. Καλύτερα να πούμε ποτέ μέχρι σήμερα γιατί στο μέλλον αυτά που γράφω σαν ελλείψεις λέω θα προστεθούν σίγουρα. Ίσως στην έκδοση 6 , 7 , 15 αλλά σίγουρα θα μπουν γιατί τα θέλει μια μερίδα του κόσμου. Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο ότι με κέρνελ ή Mod κάνεις ότι θέλεις αλλά το θέμα δεν είναι τι αλχημεία θα κάνουμε αλλά τι έχουμε out of the box. Edited December 11, 2014 by gkp Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 In Stock εδώ!:) Έχεις παραγγείλει? Στέλνουν Ελλάδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έτοιμο και το βίντεο που σας υποσχέθηκα εχθές με το unboxing της συσκευής. Ελπίζω να πάρετε μια καλή γεύση από τη συσκευή μέχρι να την δούμε στα Ελληνικά καταστήματα. Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχεις παραγγείλει? Στέλνουν Ελλάδα? Νομίζω όχι μιας και είναι το Αγγλικό κατάστημα της LG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχεις παραγγείλει? Στέλνουν Ελλάδα? Αυτό δεν σου κανει που στέλνει και Ελλάδα; http://www.amazon.fr/gp/product/B00OZ4T7HO?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ναι η είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ την stock lolipop... Το ποτέ που λες θα δεις ότι θα έρθει η ώρα να το αναιρέσεις γιατί όλα βελτιώνονται κάποτε... Το ποσοστό μπαταρίας υπάρχει έμμεσα, δεν ξέρω αν αλλάξει στο μέλλον, οκ, αλλά clear recents button μπορώ να στο παίξω και στοίχημα ( :p ) ότι δεν πρόκειται να δεις σε vanilla android γιατί είναι εκτός φιλοσοφίας του λειτουργικού, τουλάχιστον όπως το λανσάρει η google. Αν αλλάξει σε μερικά χρόνια όλος ο πηρύνας, ε τότε οκ...:rolleyes: Τα ψυχρά ή θερμά χρώματα έχω περιέργεια αν είναι θέμα πανελ και αν τυχόν αλλάξει με κάποιο revision της συσκευής όπως έγινε και στο Ν5. Καλορίζικο και πάλι ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Nexus 6 vs. iPhone 6 vs. Note 4 Speed Test: Να και ένα βίντεο που αποδεικνύει ποσο γρήγορο είναι το nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ελληνικό για παράδοση 16-18/12 http://www.extreme-mobile.gr/p.Motorola-Nexus-6-Ellinikis-Antiprosopeias-Proparaggelia-MIDNIGHT-BLUE-i-CLOUD-WHITE.1101466.html Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ελληνικό για παράδοση 16-18/12 http://www.extreme-mobile.gr/p.Motorola-Nexus-6-Ellinikis-Antiprosopeias-Proparaggelia-MIDNIGHT-BLUE-i-CLOUD-WHITE.1101466.html Οι πληροφορίες λέγανε εδώ και μέρες ότι γίνεται προσπάθεια από την motorola οι πρώτες συσκευές να είναι στην αγορά πριν τις 20 το μήνα. Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Οι πληροφορίες λέγανε εδώ και μέρες ότι γίνεται προσπάθεια από την motorola οι πρώτες συσκευές να είναι στην αγορά πριν τις 20 το μήνα. Και για να το λέει και ο Νίκος, κάτι περισσότερο θα ξέρει.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μετά από επικοινωνία με Κωτσοβολο μου είπαν ότι θα το έχουν 15 με 16 του μήνα διαθέσιμο, αλλά μόνο το λευκό. Το μπλε θα υπάρχει μερικές μέρες αργότερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Οι πληροφορίες λέγανε εδώ και μέρες ότι γίνεται προσπάθεια από την motorola οι πρώτες συσκευές να είναι στην αγορά πριν τις 20 το μήνα. Τα έγραψα πριν 15 μέρες, μαζί με την τιμη Γιώργο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5784584#post5784584 Πράγματι εκεί θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Nexus 6 vs. iPhone 6 vs. Note 4 Speed Test: Να και ένα βίντεο που αποδεικνύει ποσο γρήγορο είναι το nexus 6 Αχχχ αυτη η κρυπτογραφηση, κανει την μαχη πιο ενδιαφερον :p:lol: Aπορω αλλιως σε ποσα δευτερα θα το τελειωνε :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 τι τιμη προβλεπετε να παιζει στα skroutομαγαζα οταν κυκλοφορησει; Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 http://www.e-shop.gr/motorola-nexus-6-white-gr-p-TEL.007844 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 629 στο eshop για προπαραγγελια για τις επόμενες 7 μέρες γράφει. Δεν ξέρω αν η τιμή είναι καλή η όχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts